hojoj!

Ooojj, det har inte blivit mycket skrivit här på ett tag ser jag, blir väll nu det då! ;)

I  fredags hade vi bara två lektioner tror jag ? först gympa och sedan matte, efter skolan drog gick jag, alexandra, sandra och jenny runt i stan och letade ställen som hade arbetsskor som vi ska ha i köket på skolan, men dom som hade skor hade stängt. Så jag drog hem jag efter stan, jag somnade nästan direkt bara jag kom in genom dörren, jätte trött var jag för jag hade inte kunnat sovit så mycket den natten. På kvällen var jag med massa folk och hade det kul, bland annat med Hanna, Jon, Pontus, Henry, Fredde, Hanna, Emelie, Anton, Johan och Kricke.. Var säkert nån fler men minns inte nu iallafall ;p!
 Jag i fredags, ser ju jätte ledsen ut där! ;o
 Fredrik och Jon, i fredags.
 Hanna och Hanna, också i Fredags.
 Och jag igen, lite tråkig som cencurerar men det får ni tåla.

Och igår vaknade jag upp, gjorde mig klar sen kom Hanna till mig. Vi gick till  Fredde som bor på södermalm och hoppade lite på han så han skulle vakna till, där var också henry och när jag och Hanna skulle hem igen gick Henry med oss. Jag köpte mat på vägen hem också, blev pizza. Mot kvällen igen var vi alla hos Hanna, efter ett tag kom det mer och mer folk och vi drog upp till norraberget där det var massor av band som spelade, men blev nästan lite mörkrädd när det bara var emos och annat folk där. Såg på Ragdolls, eftersom Fredde och Herny kände dom som spelade och sen blev det Mimikry! Dom var väll bra men jag var inte så pepp, jag hade så ont i ryggen att jag trode jag skulle gå av på plats. ajaj! Har fortfarande ont men inte lika.. Jag har nästan alltid ont i ryggen, jag fattar fan inte vad det är.
innan spelningen, mimikry Mimikry, precis innan spelningen.

Och idag har jag än så länge inte gjort så mycket, bara varit hemma och haft det tråkigt. Mamma och pappa kom hem från stugan för ett tag sedan och hade köpt med sig pizza hem, ojoj.. pizza två dagar i rad. hua! ;d
Nej men funderar på att hoppa in i duschen nu jag, och ladda mp4an under tiden och sticka ut och gå lite, kanske upp till grodtjärn eller rund sidsjön. Det är inte så roligt att gå själv, det var meningen att Johanna skulle följa med igentligen men nu säger hon att hon inte orkar så jag får väll gå själv då! Sen blir det väll kanske någon film ikväll så man somnar gott;)

Haha, jag har så  svårt att somna på nätterna nu så det är sjukt, och ännu värre är det att vakna på morgonen. Imorgon ska jag vara på skolan klockan 8.00 och vi har yrkesteknink hela dagen så jag måste hålla mig vaken.

Drömtydning av min dröm inatt, den var sjuk!
Se någon annan som brud: du blir avundsjuk, men det behöver inte vara på den du drömt om.
Laburint: En vanlig dröm är att man befinner sig i en labyrint - eller i långa, slingrande gångar utan möjlighet att ta sig ut. Denna dröm tyder på att du har något bekymmer som oroar dig även i sömnen.
Häst, Annan färg än vit: du får reda på ett dödsfall
Jag vill inte tro på sånt här men saken är den att jag gör det, läskigt.

Nej nu blir det duschen, bye!

Breaking benjamin

jag i glasögon Jag imorse, i glasögon faktiskt.. det trode ni inte va?

Hhh-h-h-hallelåja!  ska berätta lite om min dag,
Gick till skolan vid kvart i 10 imorse, det hade precis slutat regna och var i skolan ganska exakt till svenskan började och på svenskan gjorde vi inte så mycket annat än att diskutera saker i grupp och fylla i lite papper. Sen på rasten  kändes det som att vi satt och väntade i evigheter på att matten skulle börja, tiden tog liksom aldrig slut! kan bero på att det var ganska tråkigt att bara sitta och vänta. När matten började fick vi våra matteböcker, helt nya men dom verkar konstiga. Matte lektionen tog slut fort så efter det gick jag och Alexandra ut i regnet för att gå på stan ett tag, jag köpte mössan jag tittat på men jag vet inte om jag passar i den riktigt men behöver en endå. Vi gick runt ett tag sen satt vi oss på café charm i in huset och fikade och pratade i nästan två timmar tror jag. Det var någon som hade snott något på åhléns idag och sprang ut med grejerna när jag och Alexandra stog där inne precis vid utgången, och jävlar vad han sprang och fick flera vakter och poliser efter sig. Och när jag tog bussen hem från stan så klev den killen av bussen på samma busshållsplats som mig, är nästan säker att det var han.. hua!  :O

   Jätte dålig bild, men det är iallafall Alexandra och Sandra när vi väntade på att matten skulle börja.

Men sen när jag kom hem väntade jag på att mamma och pappa skulle komma hem också, och då gjorde jag mat.  Ingen av oss var sådär jätte hungriga så det blev soppa, vart ganska gott men jäkligt mättande. Potatis och pörjolöks-soppa.  Sen nu såhär efter maten och så har jag inte gjort så mycket, har försökt hållt mig vaken så jag kan somna ikväll iallafall ;p Måste verkligen komma in i några riktig rutiner nu.

Till helgen är det ''Norraskrammel'' på Norraberget här i Sundsvall, flera band som ska spela men vet inte om jag ska dit. Kanske blir jobb för mig i helgen men inget som är säkert än, och isåfall kanske jag inte bor hemma heller och blir det inte i helgen så blir det kanske nästa.                     Så vi får se hur det blir med den saken!

Måste bara berätta, när jag tvätta bort sminket inatt så när jag stog där och sköljde av allt smink så fick jag en låt i huvet som aldrig gick bort, eller ja inte en låt utan en text, eller vad säger man? 
Iallafall,
Breaking benjamin - sooner or later



I want a normal life
just like a new born child
I am a lover hater
I am an instigater
You are an oversight
Don't try to compromise
I'll learn to love to hate it
I am not integrated

Just call my name
You'll be okay
You're scream is crawling through my veins

Sooner or later your gonna hate it
Go ahead and throw your (my) (our) life away
Driving me under, leaving me out there
Go ahead and throw your (my) (our) life away

You're like an inch in time
You are open wide
You see them try to play me
Just like you see on tv
I am an oversight
Just like a parasite
Why am I so pathetic
I know you won't forget it

jäklar, inlägget blev långt! .. :p

Det blev iallafall inte så att jag gick runt sidsjön idag, det var så dåligt väder och har varit det i säkert tre dagar nu, jätte tråkigt är det. Men nu tror jag att jag ska tvätta bort sminket, borsta tänderna och lägga mig i sängen och kika på lite tv innan jag ska sova, åh vad jag vill se Kungfu panda .. Många säger att den är bra, vad tycker ni ?

Jaja, heddddå! =)


jackass



Klockan är halv ett på natten
och jag har inte lagt mig än, fungerar fan inte att vända på dygnen änn alltså, det här är inte bra. Som sagt var jag iallafall ut till birsta idag med pappa eller ja med mamma också men hon var på willys och handlade medans, men iallafall fick jag med mig en jacka hem från H&M som jag kollar på ett tag men inte vetat riktigt om jag vill ha men nu är den min, blev en resväska också, inte så jätte stor men duger för mig, svart var den. Också köpte jag ett till kollegieblock och sånnt som  är lite bra att ha.

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket satt mig vid datorn ett tag men de fanns inte så mycket att göra där så de blev tv och gissa om jag somnade, japp! klart att jag gjorde det så därför är jag pigg just nu och kommer inte kunna somna sen. LYCKAT! Nej men ska nog gå och tvätta bort sminket nu och lägga mig i sängen och titta på lite jackass, dom är så sjuka =D! humor..

Börjar tio imorron så det är skönt endå, då är det svenska direkt sen matte och efter det slutar jag. Sen efter skolan om det inte regnar så tror jag att jag ska gå runt sidsjön, jag känner att jag inte gör något om dagarna, eller jo visst gör jag det men har tid med så mycket mer igentligen ! ;p 
Aja ska sluta skriva så mycket ;) skriver väll imorgon.. 

Bilder på vad jag köpte:          (klicka på bilderna för större bild)

1.                2.                 3.

1.Svart resväska 
2.höst
/vår jacka, med hög krage- H&M
3.Kollegieblock och rödbläckpenna- akademibokhandeln



Imorgon ska jag kanske köpa en mössa, om jag orkar gå på stan igen ;p!
aja hejdå =)!


tre

Dag tre i skolan avklarad ;d haha.   Slutade fyra idag, och började tio. Rätt skön dag endå eftersom vi inte har några många lektioner, tre stycken tror jag att vi hade idag och det är typ det mesta i har i veckan, och imorgon det bara två eftersom hotell är borttaget som sista lektion så det är skönt faktiskt.

Men nu ska jag sticka ut till birsta med pappa, har väntat på han i en timme nu men nu åker vi. Ska kolla efter en jacka som inte fanns inne i stan  så hoppas den finns där då.

Nej men vi hörs senare, puss!

regn regn regn

Det blev aldrig så att jag gick runt sidsjön för det började regna, tråkigt tråkigt. Så jag följde med André till timrå och hämtade upp hans kusin så var vi till alnö ett tag, fast de var inte så roligt där. Efter vi varit där har jag inte gjort så mycket, var ut och träffade Hanna en sväng förut också.
Hon och Johanna åker bort med skolan till skogen tills typ torsdag, hur ska jag klara mig ?

Har iallafall fixat kollegieblock, ett randigt och ett rutigt och en pärm och lås till skåpet. Och imorgon har vi första riktiga lektionerna, matte på direkten.. känns inte så jättebra. Ska iallafall promenera till skolan imorgon, så man hinner vakna till lite ;).
Måste iallafall köpa några bättre pennor imorgon också blir det kanske någon fika om jag hinner.

Haha, jag gjorde nyponsoppa förut också,
jätte länge sedan man åt det med glass till..
så nu ska jag göra det! Sen blir det nog lite sex and the city,
och efter det ska jag försöka sova.. så godnatt på er!
 
 

andra dagen

Andra dagen i skolan idag.
Imorse mötte jag upp Alexandra på navet sen gick vi till skolan.  På skolan hände de inte så mycket mer än att vi gick igenom villken lärare vi skulle ha i köket och i bageriet och allt sånnt och villka nödutgångar vi skulle använda och allt annat tjaffs, vi fick också skåp för våra kläder + kockkläder som vi kommer ha sedan. Dom berättade även att det var jätte svårt att få ta ledigt från den skolan för utomlandsresor osv. Så jag fick berätta att jag redan köpt resa i sommras till nu i september så jag får se om jag får ledigt nu då, min mentor skulle prata med rektorn ! ;p

Nu är det bara 15 dagar kvar till mallorca med Hanna :)!
   om jag nu får ledigt ....

Vi började skolan klockan nio idag och jag var hemma redan klockan elva så det vart inte så länge! Men imorgon blir det fram med skolböckerna och lås till skåp och allt var det är. Det är även matte första lektionen, jobbigt. Fast vi börjar 10.10 imorgon så det gör inte så jätte mycket ;p!
Också har vi två veckors praktik i ferbruari (?) tror jag att det var ;> kul!

Klockan är snart tolv och jag vet inte alls vad jag ska göra idag?
Tror iallafall att jag ska gå ett eller två varv runt sidsjön sedan iallafall, annars kan jag väll inte sova inatt, det kunde jag inte igårkväll iallafall..

Jaja, nu babblar jag bort mig igen ;d
Tror jag ska se på lite tv nu eller något med tanke på att nästan inga andra har slutat änn, så skriver nog mer ikväll.            hejro!


skolstart

Idag var det skola, och det var inte så farligt faktiskt ;>
ska berätta lite om dagen...


Vaknade ganska tidigt
,eller nä de gjorde jag inte.. men tidigt för att vara mig ;p !  Klev upp för att duscha, platta håret och allt sånnt sen gick jag till bussen vid nio tiden, framme på navet vid halv tio ungefär och där träffade jag Alexandra och några andra som skulle gå på min skola. Satt och pratade lite granna, sen kom Alex ''snygga'' kompisar  ( moses och gänget ).. haha lätt skönaste idag.

Iallafall, så var vi in i resturangen på morgonen och dom delade in oss i klasser och jag är i samma som Alexandra som tur är. Vi gjorde inte så mycket på skolan förtuom att dom visade runt plus att vi fick scheman, och det var väll endå helt okej förutom att vi har matte direkt på morgonen och långa svenska timmar. Sen åt vi lunch på hedbergska, det var potatis bullar som var typ slemmiga, hua!

Efter skolan gick vi på stan lite, köpte ett par fula shorts som jag nästan aldrig lär använda, haha. Sen fikade vi blåbärspaj, gottigt. Och efter stan och allt det har jag varit ute och träffat Hanna ett tag sen inte gjort så mycket mer.

Imorgon börjar jag klockan 9.00 och det känns som jag inte kommer kunna somna ikväll eftersom jag råkade somna förut ;p! tror jag ska gå ut en sväng, för att bli lite trött liksom.. Nu blev det ett äckligt långt inlägg igen, gillar inte det
           så hejdå! ;)


  sooligt idag, ursäkta bilden !; p

sista dagen

Kom hem för en halvtimme sedan, jag väntade nåra timmar istället och gick med Johanna nu på kvällen istället. Det behövdes verkligen att jag skulle göra någonting ikväll, annars lär jag väll aldrig somna nån gång, jag och mina tider med att sova.  Ska väll ta en dusch om ett tag, sen ska jag se My name is Earl, och försöka sova sedan men jag tvivlar på att det kommer vara lätt att somna ;>

Nu blir de duschen, hörs imorron! ;d




little bit

haallå hallåå  :*
Imorgon börjar skolan, det känns inte samtidigt som de inte känns fel
 fast det känns ingetligen inte alls
det känns som jag inte känner något allt lägre..

Hotell och resturang var det, på altinska skolan klockan 10.00, overkligt.

Ska sluta skumprata,
Igår vart det filmkväll hos Hanna, först såg vi dokumentären jag skrev om igår
sen kom Krille så vi knalla ner och köpte massa gott, plus lite mat till mig sen såg vi några filmer och myste.
Vi såg bland annnat The eye med Jessica Alba, den var bra tycker jag men den var ganska seg.
Sen såg vi Forgetting Sarah Marshall, den var riktigt rolig ! :) också vart det någon svensk film också..

haha, under den svenska filmen vart vi uttråkade och dog upp till
Fredde där också Natts och Henry var, vi satt där och pratade i flera timmar
 och var väll hemma igen vid halv fem imorse eller något.
Var det inte jag som skulle vända tillbaks på dygnen innan skolan? ;)

Och idag, har jag inte heller gjort något speciellt, har inte haft någon ork, har inte enns ätit något.
Så funderar på att äta något nu sen gå ett varv runt sidsjön,
men de går ju inte att göra utan musik om man ska gå själv ? måste hitta sladden till mp4an nu, så vi hörs!

Gillar dessa


igår idag nu*

Hahah, jag satt och tänkte lite .. så kom jag på en sak ;d
Kolla vad jag hittade, äre inte legenden?!





Nej, men iallafall.. så är det en dokumentär på 2an klockan 19.00 ikväll om Marc jacobs och Louis Vuitton,
 så ska nog se det med Hanna tror jag :>
Ska bort till henne om ett tag så blir de filmkväll hos henne med
massa gotta : )
Ska nog ta med mig kameran också så det blir lite bilder, min digitalkamera funkar inte längre?
och jag vet inte vad felet är efrersom jag inte använt den på jätte länge, har ju bara använt systemkameran nästan
och den är ju lite småklumpig att ta med sig om man ska ut med kompisar och sånnt ;)  därför de inte blir så mycket bilder om vad jag gör på dagarna.

Igårkväll var jag med Hanna, mollly och massa annat folk.
tror klockan kanske var åtta eller något när ove kom och hämtade oss, henry var med också..
Vi åkte till fredde i haga där robban också var,
Hanna hade ju molly med sig så hon fick göra typ allt hon inte får göra annars ;D
haha åkt raggarbil o grejjer, söt hunden :D
Vi var också hem till henry en sväng också tills allt folk kom igen, då vare ännu fler
fredde robban biffen ove henry hanna molly hm :P och jag har säkert glömt någon,
vi var ute o åkte lite till sen blev det film tills 3 tiden hos fredde sen fick vi skjuss hem av ove.

Och idag har jag varit på stan med Johanna,
finns så mycket man vill ha nu till hösten men ska nog vänta ett litet tag till innan jag bestämmer mig för något ;d
Har köpt så mycket skit nu som jag inte använder, men men !
Vi skulle fika också men de blev inge fika för älsklings cafét hade stängt för dom byggde om utanför där så vi åkte hem.
Sen jag kom hem har jag bara tittat på tv, och somnade en timme där också.
Men nu ska jag fixa till mig lite så jag inte ser så nyvaken ut :p och traska bort till Hanna,

puss!




kläder



Ge mig lite nytt nu tack!   Tycker att skona var supersöta.
Allt är från
monki

Just nu skulle jag bara vilja vinna en miljon eller något, 10 000 .. vad som helst skulle sitta fint.
Skulle vara bra med lite extra penngar till resan också vill jag ha nya höst kläder,
hur ska jag kunna hålla mig?

Ikväll ska nog jag och Hanna vara med Henry och Fredde igen, eller ja får se hur det blir men de slutar nog så.
Hannas pappa och Gunilla är i sthlm i helgen så hon passar molly så vi ska ta med henne, lat hunden ska gå ända till haga, hur ska de gå ? ;) nejdå, men nuu ska ta en dusch nu sen leta fram nå bättre kläder och sen tjata ut Hanna till Hemmakväll för att köpa lite godissss(:
hejrå! ;d

Lejon

Åhh jag älskar den här videon, så söt så de finns inte :')



SÖTT ELLER HUR?



... Jag vill ha en apa!



Titta så söta, en egen liten bebis

Fredag

Gomorgon? haha eller vad säger man, klockan är snart tre på dagen och jag är inte klar än..
Faktiskt rätt skönt endå att bara slappa de senaste dagarna av lovet, börjar ju i skolan på måndag.

Igår var en lugn dag det också, började att man var grymt trött från dagen innan
sen när mamma slutat jobbet gick vi iväg och åt pizza sen vidare
 till en vän till mamma som hon skulle färga håret på, satt där och pratade i evigheter kändes det som.
Efter ett tag tog jag bussen till Haga där Fredde hade en lägenhet, så jag Fredde Hanna och Henry hade filmkväll
som faktiskt inte var så lyckad om man tänker på filmerna, Vi hade ingen kontroll till tvn
och ena filmen var på franska och andra japanska sen var det en till som handlade om pingviner
 som tydligen skulle vara jätterolig.

Jag har bestämt mig för att lägga mig tidigare ikväll änn alla andra dagar jag lagt mig de senaste veckorna
dvs mellan 4-7 haha :p sjukt!

Funderar på att dra ner till stan en sväng idag också, bara för att ha något att göra.. men får se hur det blir med det.
Nu ska jag inte skriva nå mer, för då blire ännu ett långt inlägg så.. hejrå! ;D

Sent igår

Ojj, de blev sent inatt..
Kom hem vid 6 tiden, eller ja snarare imorse isåfall då ! ;p

Idag har jag inte gjort mycket alls, bara duschat sen legat o slöa i sängen för att titta på tv och tänka..
Ska väll fixa till mig lite nu snart sen ska jag och mamsen gå och äta pizza tror jag, fyfan vad gott.
Sen kanske jag och Hanna ska iväg till Haga och tittia på lite film med Fredde och Henry,
Vi hade tänkte hyra någon skräckis..
om  inte hanna blir borta med sin mamma hela kvällen de vill säga ;p
Så annars blire bara lungt för mig, skönt det också.



Sen så äre faktiskt så att jag tror att jag har blivit lite små kär i Kurt Cobain, jävla härlig röst den karln hade.


 
Rape me, rape me my friend!


 
Så jävla skön låt, älskar den.


Nej nu ska jag kleta på mig lite smink och dra iväg med mammsen, hörs!

iih

Ska bara hitta någon tröja eller så att ta på mig nu sen ska ja gå
 och möta Hanna sen vidare till folket,
kanske skriver något inatt om jag orkar, annars imorgon.



Varför

Varför kan det inte vara julafton lite oftare om året?

Benvärmare, leggins, armband, väska, linne och grå tröja - Ellos
Ziptröja - addidas
kofta i spets - topshop

Jag vill fylla på min garderoob!!
Men nu ska jag snart utomlands så det känns som att jag kommer vara ganska pank när jag kommer tillbaka..
Lite små surt endå nu när hösten börjar ;>


Nej men nu ska jag äta sen ska jag fixa mig och vänta på att Hanna ska komma hem sen ska vi ut med Fredde och André.

Puss

Bilder

   möörk bild

 




På bilderna: Hanna Wagenius
Foto: Jag

Bilder från när jag och Hanna var ute och fotade i hennes stuga i sommras.
Är väl medveten om att det är konstigt ljus på många bilder, men antingen blev man jagad av broms och annars klätrade det massor av pissmyror på fötterna, så jag kunde inte direkt stå still ;)

Åååh vad jag saknar vädret endå! Nu är den lilla brunfärgen borta, sitter på en fotölj på mitt stökiga rum och lyssnar på regnet som öser ner och massor av åksa.
Jag gillar det inte.

Müs



MYS IDAG!

upprullade jeans , cheap monday
gosiga raggsockar, Bina som har stickat

Tack gud för raggsockarna ;>

Pass

Idag lite efter evla var jag nere på polisstation och fixade nytt pass till mig.
Ojojoj, kortet vart jätte hemskt ser ut som jag stirrar allt  vad som går typ :p och inte nog med det så kan jag ju inte skriva,
 jag har ju världens fulaste handstil och kan inte göra någon namnteckning så ni kan ju gissa hur det ser ut?
Och jag skojjar verkligen inte det där med min handstil! :p
Passet är iallafall klart om en vecka och då kan det hämtas ut.


Igår mot kvällen var jag med Hanna igen, först var vi iväg en sväng med Kricke, Nils och Anton och badade med massa folk, fast de var inte lika kul som i förrgår. Efter badandet var vi med André och Fredde igen, vi var hos André och såg Disturbia som jag redan sätt ett antal gånger men de gjorde ingenting ;d.

Ikväll ska jag nog vara med dom igen, Hanna André och Fredde alltså  :)
Men nu under dagen vet jag inte alls vad jag ska göra? det är inte så kul väder, lite småkyligt och rått.
Jag vill ha sommar väder igen!!

Ska försöka inte dryga ut er med långa inlägg igen ;o
så vi hörs senare!
ciao

polispolis


Det var stängt på polisstation, fast dom sa i telefon att dom skulle ha öppet till fem.
Så jag ska dit vid elva imorgon istället, hoppas man är vaken dårå ;p
Mamma och pappa måste ju följa med eftersom jag inte är 18, för att skriva under, så det blir ganska drygt att anpassa sig efter de tider dom kan, så det får bli under tiden dom har lunch på jobbet imorgon.

Så nu sitter jag bara  här i min sköna fladdermus fotölj och lyssnar på muuusic
och funderar på vad man ska göra ikväll.
Kanske blir det bada  med folket ikväll? de skulle vara kul :)


nej ska inte dryga ut er med ett långt inlägg igen, huhu hejrå! :>


Dag?

hallelåja!
Shit, det är nästan så att man inte vet vad det är för dag längre.. jag gissar på att det är tisdag,
 är ganska säker men jag hoppas på att det är typ.. 1 juli eller något, fast att jag vet att det inte är det,
Ge mig längre sommarlov?
jag måste fan kolla.. aa det var tisdag, jag är rätt durktig på dedär med dagar endå 8-)
Man blir förvirrad av att ha sommarlov

Igår möblerade jag om i mitt rum, det var så trångt innan om man skulle vara med någon så satt man i sängen hela tiden, kanske inte så roligt? ¨
Så nu har jag två fotöljer framför tvn istället för en säng ;) haha.
Nu fattas det bara att jag sätter upp tavlorna jag köpte på elivs och marilyn,
det kommer nog bli bra för dom är det iallafall lite färg på. ( mina väggar är ganska mörka, en svart och tre grå) Också har jag nästan bara  svarta möbler, haha ;d

Efter jag möblerat om kom hanna till mig, satt här ett tag sen gick vi ut och väntade på André och Fredde,
vi åkte hem till André och kollade på film.
Det blev The hills have eyes 2, som jag och hanna redan sätt några gånger, men jag ville se den äckliga tungan igen.
Haha, första gången jag såg den skrek jag rätt ut '' ADLRIG MER SKA JAG KYSSA NÅGON! ''
huua va äcklig den är ;)

Efter filmen kom kricke och Nils för att hämta oss, vi åkte och badade och hade det kul :D
Fast det var bara jag, Hanna, André och Fredde som badade..
Efter badandet åkte vi runt runt överallt och ingenstans, vi åkte till ett hus.. som såg ut att ha brunnit inifrån
as läskigt vare ><
Aja vi hade det kul iallafall, kom hem vid 4 nånting inatt ;p
måste vända på dygnen tills skolan börjar, fast det kommer aldrig att funka!

Nu blev det ju sånna här långa inlägg igen ? åh :p jag måste sluta.
Varken du eller jag gillar det, eller hur?

Fick brev från skolan idag föresten,
det stog att jag börjar klockan 10.00 villket jag redan vet men sen stog det att lunchen serveras vid 11.00 sen får man sluta.
haha skön dag?! jaaa! ;d tillskillnad från andra skolor som ska börja vid 8-9 tiden
 och jag vet inte hur länge dom ska gå ;p

Jaja, nu ska jag fixa mig lite fort! Ska ner till polis station strax, måste fixa nytt pass för det är inte långt kvar nu tills jag och hanna sticker utomlands ;)

aja hejrå! :D

blubb

En liten sammanfattning vad jag gjort de senaste dagarna när jag inte skrivit något..

Lördag:
Johanna kom till mig mot kvällen, jag hade precis gjort mig klar.. klippte mig själv till och med! :p haha
Vi gick till Nelly där Hanna och två av hennes dans kompisar var,
vi var inte där så länge för vi skulle ta bussen till selånger maknad.
När jag kom dit gick jag med Elina och Malin tills dom skulle hem,
då var jag mest med Elias och Mathilda, kul att träffa dom :)
Sabina drog med mig upp i en karusell också, hua ! haha :p
Vet inte hur länge jag var där, kallt som attans vare iallafall.. Men efter tolv tiden nån gång åkte vi alla..
 ( Hanna, jag, Johanna, natts och fredde) med andre en sväng,
jag vart sugen på glass och det slutade med att vi  alla satt på donken i en soffa med varsin glass. haha! ;)
Efter det ville Hanna och Johanna hem
, så vi andra fortsatte hem till Andre..
När Andre skulle skjussa hem oss slutade hans bil funka, eller inte helt utan de blev något fel..
Så vi ringde kricke som kom och hämtade oss istället, fredde och natts blev hem skjussade men
jag följde med kricke till biffen där bland annat Anton och Nils var, skit roligt hade vi där iallafall! ;p
Jag kom hem vid halv 4 tiden den natten/morgonen ..
hahaha  Klicka på bilden för att den ska bli större.
På bilden: Biffen ( Filip Bengtsson ) med ''gubbmask''.

Söndag:
Tröttare änn någonsin
..men vid sex tiden fick jag i mig något att äta iallafall.. sen vid sju kom Andre och Fredde och hämtade mig och hanna och vi var ute och åkte ett tag, sen ner på max där vi träffa massa folk..
Bland annat Johan som vi åkte till i bresand efter ett tag.. där satt folket och spelade tv spel, och Johans hund låg  och sov mellan mina ben.. hahah! alltså vid knäskålarna typ ! också började hon snarka jätte högt.. Tro jag aldrig hört en hund låta så...hah..
Efter vi varit hos Johan åkte vi hem till Fredde där de spelade gittarrrrhjäten..
jag hatar de spelet:p hah..
sen satt vi och pratade rätt länge.. så ringer kricke och vill vara med oss.
Så vi åker till södermalm för att träffa han och nils,  där vi sitter och pratar allihopa jätte länge..
Det blev också statoil en sväng..  Vi kom hem efter tre den natten.

Och idaag!
  är det söndag..
Har inte gjort något hittils, ätit frukost och sånt då.. Ska väll hoppa in i duschen och sånnt snart.
Sen kommer väll mamma hem och då ska jag hjälpa henne med maten,
sen ska vi ner till polisen och fixa nytt pass till mig för jag och Hanna åker ju utomlands om 23 dagar.
Hinner jag där emellan ska jag börja möblera om lite i mitt rum också, har fått hem fladdermus fotöljen :D
Den är grymt skön att sitta i, men måste möblera om för att få plats i mitt lilla rum !
Och ikväll kanske jag ska vara med Hanna, Fredde och Andre. :)

Har märkt att de nästan bara blir långa inlägg nu.. Jag som själv tycker det är störande att läsa långa inlägg så skriver jag det själv?  Ska försöka bättra på mig, får skriva oftare och mindre.

Nej nu ska jag duscha, vi hörs! puss


inatt

Igårkväll var jag med Hanna och Johanna,  vi var ute ett tag sen tog vi oss vidare till Linn i Granloholm..
Där vare massor av folk, folk man inte träffar ofta, kul att träffa er också!
Mycket rolig kväll faktiskt, fast det gick lite upp och ner med det roliga ;) men det är väll så det är.
När våran skjuss kom och skulle hämta oss, kom en människa som älskar mig så otroligt mycket *inte*..
Så det var lika bra att åka vidare, den häxans mördarblickar är jag inte rädd för, men hennes personlighet skrämmer mig.


Vi for vidare till statoil för Johanna ville äta, men dom renoverade ''resturang'' delen, så de blev inge mat för henne och hon ville inte åka på max eller något heller, Hanna köpte lite godis ;p
Vid statoil såg vi en riktigt full Elina som inte såg ut att veta vart hon var ;p! haha..

Efter statoil släpptes Hanna av, jag och Johanna åkte vidare mot henne..
Vi fikade och hade det mys.. haha :> vid tre tiden när vi skulle lägga oss kommer Felizia upp på rummet och gråter för hon hade vaknat mitt i natten sisådära.. så hon låg brevid oss ett tag fast sen gick hon igen? haha söt unge.

Vi vaknade vid 6 tiden imorse, båda var halvpigga och Johanna satt och smsade? medans jag låg och kollade upp i taket, det var riktigt varmt i rummet! Fast sen fortsatte vi sova till halv tolv kanske, för då ringde min far och sa att han kunde skjussa hem mig. Så jag tog på mig kläderna sen var jag nere och lekte med Felizia ( Johannas lillasyster ) tills han kom.

Jag skulle igentligen bara hem för att äta och duscha och sånnt för att sedan komma till marknaden där Johanna och Hanna skulle vara under dagen, men vet ni vad? jag somnade i min otroligt sköna säng :D och jag ångar det inte, fan va skönt det var. Det enda som fattades var en fläckt, och att min bror skulle sluta spela så hög musik :p

Så de blev ingen marknad för mig, kanske en sväng ikväll, eller något imorgon.
Men nu vet ni vad jag gjort iallafall!
jag måste bara prova att lägga upp en youtube film sedan,
en tjej har hjälpt mig hur man gör * jag är lite trögtänkt *


Fast vänta, hahaha
jag måste visa ett exempel på hur trögtänkt jag kan vara ;>
  Klicka på bilden för att se vad det står!

Nu ska jag duscha, hör sen.
Puss!

Yes

För första gången på länge har jag kommit upp i nån någorlunda tid iallafall, vaknade kanske 11.40 eller något !
Känns faktiskt bra.. hah, och endå är det inte tidigt..

Fick räkningen nu för resan till mallorca, och så stog det att dom ville ha mer penngar för att vi inte betalat vår tidigare räkning, haha sjuka jälvar,  de här är den första och enda ränkingen vi fått, virr huvven. :p
Får räkningen tusen år efter man beställt resan, och den skulle igentligen betalas inom 24 timmar eller något, och nu vill dom ha mer.   Jaja, det löser sig.
Det är faktiskt så att det bara är 26 dagar kvar tills vi åker, det är snart det ;o

... Och om 10 dagar börjar skolan också.



Nu ska ja gå och göra något ätbart till ''frukost'', hejrå!

mitt i natten

kom nyss hem,
Jag har varit ute och gått med Malin sen lite efter 23 ikväll.. riktigt kul har vi haft iallafall.
Vi är ligister, eller snarare pyromaner.. nej jag överdriver.
Vi har legat i gräset och kollat på stjärnor, vi har ätit jordgubbar, tomater, krusbär, körsbär , och rödvinbär och smultron..
hahaha seriöst..

Jag kännes min lite små trött för första gången på riktigt länge vid den här tiden.
Ska nog se något på tv strax och försöka sova sen, måste vända på dygnen!

natti då!   :*

Gratis bio

Jag tycker själv att det är riktigt mycket tjat om allt med
gratis bio gratis make up och allt vad det heter..
Men varför inte testa?

Det handlar om att värva folk och/eller ta del av erbjudanden för att samla poäng!
Blir du medlem på Gratisbio.se får du 50p bara av att bli medlem
Men blir du medlem genom min länk får du faktiskt 75p!!

Av poängen du samlat kan du lösa ut biobiljetter, presentkort på olika butiker som
 Mio, Kicks, HM och Veromoda..
Du kan faktiskt också lösa ut iphones om man ligger i riktigt.


Värt att testa tycker jag..
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=63489


soldier

I've got soul but im not a soldier  '               the killers           


Gryyymt tråkig dag, känns som jag inte gjort något alls och saken är den att jag känner helt rätt.
Vaknade 11.59 och tyckte att jag var duktig som vaknat ''tidigt'' för en gång skull,
så jag la mig ner och tänkte blunda några minuter till eftersom jag inte riktigt hade något att göra idag.
13.33 vaknar jag av att jag sparkar med benen och grinar i sömnen, mina drömmar är inte något att leka med.. hah.

Redan då var dagen förstörd, så jag satt mig vid datorn, kollade på klockan och vipps var den nästan fyra på dagen.
Jag måste komma igång med några riktiga dagliga rutiner, de här funkar inte.

Nu är klockan lite över halv tio på kvällen och jag har ännu inte gjort något, hemskt.
Nu ska jag ta ett bad och kanske gå ut o gå en sväng innan man ska lägga sig igen..


Känns som jag inte gör annat änn att sover..hua.

äh.. hejdå!

Tävling

TÄVLING

Vinn
ett Versace nagellack i färgen korall, 
Tävlingen hittar du på länken nedan
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.3891106
Tävlingen avslutas i slutet av månaden.


torsdag

Var det inte tisdag nyss? Jag tycker dagarna går bara fortare och fortare även om man inte gör något.. som det känns som det blivit mycket av de senaste dagarna! ;p

Men igår var jag iallfall ute och gjorde något, men vi kom iväg lite sent..
Jag tomas även kallas nils, nisse.. haha :> och kricke åkte iväg på en liten ''roadtrip'', först ner till hudiksvall sen vidare till Iggesund, där luktade det illa.. mycket illa.. vi for vidare in i skogen. låångt.. långt.. och vandrade i grottor ;D haha!

Kul vare iallafall, men långtråkigt att åka bil så långt ;p 
thomas  Nils på vägen ner till hudik
 matpaus i hudik
 nils och kricke vandrandes i hudik
 i Iggesund
  vi hittade grottorna tillslut
 kricke åvanpå grottorna
 nils i en grotta, jag och han gick in, men kricke vågade inte ;p

När jag kom hem var jag med Hanna, vi gjorde dipp och morötter och såg på In the Land of Women


Riktigt bra film faktiskt,
men det kändes så fel att se Adam Brody i något annat änn The O.C ;p

Idag har jag inte hunnit gjort något faktiskt, eller hunnit hade jag kanske om jag hade något att göra ;>
Har bara gjort igenting om man kan säga så, det är skönt men kanske blivit lite för mycket  av de på sista tiden?

Sitter och kollar på ett gamlat avsnitt av Smallville, förut för några år sedan så såg jag alla avsnitt och de som gick på tvn nu var ett av de första, så nu spelades låten everything med Lifehouse, älskar den låten!

Nu börjar
simpsons och jag ska fortsätta vara soffpotatis nu ett tag, ;)
haha  hejråå!

igår

För er som ville veta så hade jag namnsdag igår ;>
Inte mitt förnman utan mitt andra namn hade namnsdag om det räknas då? hihi
Susanna alltså;p  mitt bloggnamn är ju jessicams, M betyder Malin och  S för Susanna.

Idag har jag inte gjort nånting känns det som, jätte tråkigt.
Har precis fixat mig, ska bara bädda sängen och byta byxor sen ska jag posta ett brev om intagningen till skolan.
linne   Linne från Gina tricot som jag köpte igår, tyckte de var lite sött, och billigt vare också! :)


Också har jag fått ut den där irriterande saken jag hade fått i ögat inatt, fan vad den gjorde ont! ;p
Inatt när jag skulle sova rå rann det jätte mycket från ögat så hade nästan en liten pöl på kudden..


Efter jag postat brevet ska jag äta och hitta på något sen, får se vad det blir!


hörs.

aj!

Nu när jag tvätta bort sminket måste jag haft nå smutts eller något på händerna
de är nånting som har fastnat i ögonlocket på ena ögoat och gör skit ont.
Har varit på samma ställe i en halvtimme nu typ och går inte bort! ;o

Får hoppas den är borta när jag vaknar, för jag kan inte kolla åt alla håll :(
och det gör jätte ont och kliar jätte mycket om man blundar  för den lägger sig ungefär över pipillen..


Jag har en känsla att de inte blir mycket sömn inatt.
Får väll roa mig med American dad, ååh >: hejdå.

/sad jessica

hah

Seg

Nu är det Måndag, eller igentligen Tisdag eftersom klockan är efter tolv..
det betyder att det är 13 dagar tills skolan börjar och 29 dagar till jag och hanna åker utomlands!

Små längtar endå tills de ska bli skola endå, konstigt nog.. men det är nog för att allt blir nytt osv.
Och att åka utomlands ska bli så grymt skönt :p säkert skit roligt med..
Jag och Hanna sitter och pratar på msn nu om att beställa tåg biljetter till och från stockholm (arlanda) 


haha, övertrött?
Så här lätt road var jag igår innan hanna kom till mig ;) hah! är man inte snygg?

Igår:
Hanna kom till mig på kvällen, vi var här ett tag bara sen gick vi upp till sidsjön där kricke  bor, var där med han och några till. Efter ett tag for vi ner till Shell för dom skulle köpa dricka och sånnt. Jag , Hanna och biffen även kallad filippa ;) hah nejdå Filip heter han :p vi var ute och ''sparkade fotboll'' med en hund bajs påse..
Sen var vi bara hos kricke och umgicks, vid ett eller två på natten drog vi upp på sördaberget och kollade på utsikten över stan, mysigt!
Vi tänkte gå tarzan stigen också, men de var så mörkt och det började regna så vi sket i det ;)

föresten så sitter jag och kollar på en helt sjuk film på tvn !
det är huvudrollerna i 2½men som är med i den, och ''Charlie'' från 2½men, skulle ha sex med en tjej, och han börja steka ägg och bacon på tjejens mage..
herregu :p så överdriven film.. ljud efekter till allt !

Jaja, kan berätta vad jag gjort idag,

Vid halv ett hämtade jag upp Hanna, så åkte vi ner till stan.. Jag köpte ett sött marinblått linne med ankare och rosetter och sånnt på från Gina tricot, kanske lägger upp bild imorron, också lite andra saker från apoteket, också blev de lite snabb fika ute innan jag skjussade Hanna till Maria eftersom hon skulle vara barnvakt.
Och när jag kom hem slocknade jag i sängen direkt, sov till 19 - 20 tiden, sen gjorde mamma pankakor till mig =D hihi!


Sen dess har jag inte gjort så mycket, och är något grymt pigg så jag orkar inte sova.. åh. haha >:
nej men .. man kan ju forstsätta kolla på filmer på tvn? höhö
jaja hejrå!

vänder

Nu måste jag faktiskt vända på dygnen, jag kommer aldrig klara av att börja skolan annars!
Inatt vid 4 tiden tänkte jag gå och lägga mig, men villken tur jag har som sätter på tvn och fastnar i programmet:p
haha.. kvart över fem la jag mig, och klev upp nu för en halvtimme sedan och det känns inte så bra.

Igår gick ju  jag och Hanna ner till stan och kika lite på drakbåtsfestivalen, det var inge drag där alls igår, trist!..
Efter de gick vi upp o köpte lite go grejjer på statoil sen såg vi  film hos Hanna, biffen och kricke skulle också komma, men jag tror nog dom somnat efter vägen;) haha

   
Helt sjuk film säger jag bara, också slutade den konstigt, men den var väll liite små bra endå.


Och så trött som jag var inatt har jag inte varit på länge alltså, shtt!;p


Och igår på dagen träffade jag och Johanna Amanda innan hon skulle åka, trist det :/  men kul att träffa henne :)
Följa hennes blogg kan du också göra, om livet i USA när hon kommer dit, och nu är hon nog i new york om jag inte har helt fel.
             Hennes blogg iallafall ->  http://amndprsn.blogg.se/

sidsjö  

Efter vi träffat Amanda gick vi ett varv runt Sidsjön och sen hem, skönt det! :)
Och när vi kom hem lagade jag mat, de blev äggnudlar , kyckling i kokosmjök, grön curry och bamnuskott osv..
Gott men grymt starkt! ;p

grön curry


Jag känner att jag berättar mycket om igår och inget om idag;p Men jag har inte hunnit gjort så mycket annat änn att sätta mig vid datorn, så nu ska jag se om jag hittar något att äta till frukost! :>
Sen något under dagen kommer nog mamma och pappa hem från stugan också, hehe.

Oj klockan är halv tre ser jag, nej nu blir de ''frukost'', haha!:p
hajrå!

lördag

Det var as skönt att gå runt sidsjön förut, lite varmt bara .. men kanske är sista värmen av sommarn, vem vet?
Johanna har åkt hem också, vi åt thai mat förut..
menmen men ja hinner inte skriva klart, kanske skriver klart inatt!

jag och hanna ska gå ner till stan nu, sista kvällen av drakbåtsfestivalen, sen ska vi på statoil o köpa gosaker o tjocka oss med lite filmer inatt


puss!

försöker

Nu sitter jag och försöker få tag i Amanda, som har gått i min klass sexan till nian.
Hon åker till USA imorgon, och stockholm idag,
så ska försöka hinna träffa henne en sväng idag eftersom hon ska vara borta ett helt år! ;p

Johanna är påväg hit också, så sitter och väntar på henne nu, så ska vi ta oss upp till sidsjön och träffa Amanda,
sen blire väll ett eller två varv runt sidsjön för oss också. skönt !


Nej nu ska jag ner till garaget o se om Johanna kommer snart,  ciao!

amanda persson      Amanda


Sova

Jag vaknade för ca en kvart sedan.. alltså har jag sovit tills efter ett på dagen, känner att jag måste vända på dygnen.
Men något jag inte nämnt är att jag har värsta drömmarna på nätterna, det är helt sjukt.
Och det jag drömt nu måste ju fan vara värst, jag vill aldrig mer somna igen!!!

                 skojar inte ;(

Åååh jag ...

Åååh jag är inte enns trött! jaja, det blir väll sova samma tid som igår då.. villket inte är så bra eftersom jag vaknar så sent, men men det är ju trotts allt sommarlov och antagligen fult väder imorron också ;> så spela roll?

Nu ska jag kika på American dad, och sen försöka sova..



Gonatt, sista gången ;p!

ikväll

Ikväll har jag varit med Hanna, vi har sätt film och bara tagit det lungt..
De är skönt att bara sätta sig och kolla på nån bra film en kväll och bara ta det lungt,
men jag blir galen snart, jag har inte gjort annat änn att sitta inne nu i flera dagar..
Bjuuu mig på lite bättre väder är du snäll?

Filmen vi såg var helskum, minns inte vad den hette.. nånting på B iallafall.
De handlade om en tjej som förlorat som mormor som var typ den enda hon hade och en kille som ville rymma med sin tjej, och en doktor som var våldtäksman.. och alla dom fastnade i en hiss tillsammans.. killen som ville rymma bröt benet, sen dödade doktorn han och ville döda tjejen med men hon kom ur hissen o doktorn klämmde armen så den gick av, så jäl*a SÄMST film. haha ;d den var väll lite spännande men sjukt slut..

så nu behöver du inte se den för du vet vad som kommer hända, men du vet inte vad den heter ;) hah



Men imorron blire annat änn att bara sitta inne hoppas jag, det är ju drakbåtsfestivalen nu i stan och vi ska ner  o kika läget ;d och umgås med folk! : > det kan nog bli sjukt kul det.

Sitter i mitt rum och skriver, ser på nån film som går på tvn också.. den är sjukt konstig :S
Jätte mycket katter överallt, och en mamma och hennes son som går och dödar alla, sömngångare heter den..
jaja skum iallafall..

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig
Igår natt när jag skrev att jag skulle lägga mig, så la jag mig 2-3 timmar senare..
Jag måste verkligen vända på dygnen nu.
 
jaja, natti då!              :*

rihanna

Det är nästan otroligt, jag har legat i sängen hela dagen, igår också.
Fyfan vad bra de känns, not!
Hatar de här vädret, man blir ju deprimerad av det.
Får de om man tar tag i ''kragen'' och gör något idag ;) hah
Något jag måste göra idag är iallafall att rensa kläder,
och städa lite på rummet.. det ser ju förjävligt ut.
Men innan det ska jag lägga mig i ett kallt bad tills jag blir ett russin, latast.


Rihannas nya låt Disturbia gillar jag faktiskt,
speicellt musikvidion som skiljer sig lite från hennes andra vidio's
http://www.youtube.com/watch?v=_0_9NljJEFU <- låten på youtube,
finns bara i dålig kvalite änn så länge, men kika! :)

rihanna


Nee nu ska jag ta ett bad, och höra om nån har lust att hitta på något sen, ciao! :>                                                            

sac

Sitter och kikar på lite tv just nu, kollade nyss på Sex and the city och saken är den att jag tror jag sätt alla avsnitt så det är inge kul att kolla längre men man blir fast i det och fortsätter titta endå, sen kommer de till dom scenera man inte vill se för de blir jobbigt och då vill man stänga av men de går inte, haha inte fatt de är så stor spänning i sac men endå ;)

Och nu var de avsnittet Carrie får tillbaka känslorna för Aidan och precis innan han skulle börja skrika på henne för att hon varit otrogen mot han innan så stängde jag av.  Snälla kirra fram lite nya avsnitt, dehär är uttråkande! ;d
.. Samma med 2 ½ men, det är inge kul längre! Jag har sätt nästan alla avsnitt och endå är inte jag en fullt ut tv nörd tycker jag då ;o ! haaha



 Carrie and Aidan



Jag och mamma gick på hydro förut ikväll, jag köpte massar med melongodisar, mina favoriter :D
Fast nu har jag typ ont i tänderna, aho dom vill borstas nu.. säger dom 8-)
melonisar


Så nu blire borsta tänderna och på med en gosis tröja sen blire lite mer tv tittande,
blev mycket tv ikväll känner jag ! ;O
men de gör inget

hejro!


mums

Måste bara säga..

Kaffe, is, vaniljglass = GOTT!
 klicka för bättre bild c;


Disturbed

d

Disturbed spelar i sthlm 31 oktober, fan vad sugen jag är på att gå!
Tänkte köpa biljetter till korn förra året, som tröst att inte disturbed skulle komma.. men nu ska dom ju komma?!
saken är den att inte alla gillar disturbed bara för att jag gör de >< så det blir lite svårare att hitta nån att dra med sig dit..

 


Is she not right?
Is she insane?
Will she now
Run for her life now that she lied to me

You always wanted people to remember you
To leave your little mark on society
Don't you know your wish is coming true today
Another victim dies tonight

aah så skön!  .. låt mig gå då ;p

Gymnasium

25(?) Augusti börjar jag på Altinska skolan, Hotell och resturang! =D

Nu känns de faktiskt bra att jag kämpade de sista dagarna i skolan, och att jag gått sommarskola. yes!

intagnings papper happy!

BIRSTA

Idag, ganska sent.. åkte ja och johanna till birsta, åt mat och shoppade lite
vart inte så mycket för min del, men jag måste spara penngar nu tills jag och hanna åker till mallis! =)

j j  johanna och jag imorse ;)

ne klockan drar iväg o jag är faktiskt rätt trött ;s
så.. gonatt om ett tag för mig ..
hej!

blä

Vad glad man bli av vädret? hua, hatar när vädret är såhär, man blir fan deprimerad..


Haha, idag klev jag och Hanna up vid 1 tiden.. Sååå jääääääävla skönt (:
fixa lite frukost sen glodde vi på nim's island, haha så jävla gullig film ^^ .. barn film men endå

 klicka för att se större ;>

Sen gjorde vi oss klar och gick hem till mig, lagade tacos.. de vart as gott :)

Och så har jag fått brev fårn komun, det blir antagligen Bild västermalms skola.. gillar inte västermalm.
Vi får se hur det blir med den saken tills skolan börjar. heh..

Sen nu har jag nyss badat, as skönt :)!
Får se vad jag hittar på ikväll .. känner att jag måste göra nått.. är rastlös..

jaja, hajrå!

Måste

JAG MÅSTE BARA SÄGA!!
att om FEM VECKOR och några dagar, typ 3 dar..

ÅKER JAG OCH HANNA TILL MALLORCA!!!!

mallorca

SÅ JÄVLA SKÖNT DE SKA BLI!


känner av att jag har tråkigt nu, har skrivit 3 inlägg på nåra timmar bara;p de brukar ja inte..

melon

Sitter hos Hanna igen, fast de har ja väll gjort ett bra tag..
Gick till hydro förut o köpte godis, massa melongodis ^^ iiih ,
också blev de en bonaqua persika, åh de är min nya kärlek!!

Hoppas Hanna kommer hem snart, dehär börjar bli tråkigt:p fast hon skulle komma strax tror jag.
När hon kommer ska vi väll se nån film troja sen sova, så jävla sega dagar nu när de är fult väder hela tiden
trode de skulle vara fult bara en eller två dagar men icke!



Klockan är kvart över elva, jag är uttråkad.

ensam

Just nu sitter jag hemma hos Hanna, ensaaam..
Hon är borta och är barnvakt åt Marias ungar, hon lär väll va klar om 4-5 timmar, kul! o:

Vi klev upp vid tolv idag, trött som attans !
gjorde ordning nå mackor och oboy och satt oss i vardagsrummet och kollade på national treasure 2
den var faktiskt ritkigt bra, fattar inte varför jag inte tänkt på att se den tidigare:p
eller jo de har ja väll men de har aldrig blivit av..


Hanna o hennes mamma tycker att han ser ut som min pappa >< hah!




I förrgår såg vi den här + the orphanage, riktigt braá fina filmer båda två
eller är jag konstig som tycker en skräckis är en fin film ?


meen, nu sitter jag här ensam :p lite tråkigt faktiskt men vill inte gå hem i regnet, o har inget annat för mig att göra hemma :p
funderar på att ta o vandra iväg o köpa lite godis men inte änn..

sitter och lyssnar på musik nu bara o tar de lungt, dessa går runt runt :p hah
bo kapsers orkester- dansa på min grav
james blunt - 1973
kate voegele - i won't  disagree
..

Dom vill lära dig att krypa, att gå i takt.
Dom vill lära dig marschera, att stå givakt.
Stå på rad och klappa händer, för sakens bästa hålla med.
Lära dig hur vinden vänder, för sakens bästa gå på led.
Dom vill lära dig att ljuga, när det tar emot.
Lära dig bocka och att buga,
för någon idiot.
Jag vill lära dig att dansa, om det någon gång blir av.
Om jag får nått att säga till om, då skall du dansa på min grav.
Dom vill lära dig att tvivla, på det du tror.
Gå omkring och vara rädd för, din syster och din bror.
Jag vill lära dig att dansa, om det någon gång blir av.
Om jag får nått att säga till om, då skall du dansa på min grav.


Då skall du dansa på min grav.
Då skall du dansa på min grav.

Molly

Vid tolv- ett tiden kom hanna och lämna molly hos mig, hannas hund alltså:p
Skulle vakta henne medans hanna skulle till frissan, vi ska vakta henne i en vecka framåt ungefär..
Kom till hanna för ett tag sen men hon har inte kommit hem än, men kommer väll snart.
Funderar på att gå ner o köpa nå grejs så man kan göra paj ;d skulle vara gott, äppel paj eller nått.
Sen ska vi nog grilla också ;d gotti!

Ne nu ska jag på ica innan Hanna kommer hem, eftersom jag har hennes nyklar

ciao!
bärpaj

RSS 2.0