Mors dag


Gick iväg och köpt present till mammsen nyss,
det är ju trotts allt mors dag idag.








Precis vad hon gillar!
:-)



   ... dock har hon inte varit hemma på hela dan
men hon får väll se det när hon kommer hem,
men då lär ju inte jag vara hemma..


Pirater och lite nya grejer

Skulle ner på banken i förrgår och fixa med lite penga-överföringar osv. Och köpte lite småsaker när jag endå var där. Efteråt åkte jag till Jocke och drack kaffe. Senare kom även Michaela och då bjöd dom mig på mat och mot kvällen såg vi på film, Stardust. Inte min typ av film men den var rätt bra endå.


Rosa spetslinne och solglasögon från H&M. Trosor och cykelbyxor/korta lack leggings från Lindex. Hyffsat konstigt/fult med korta lack leggings men de passar ju mig isåfall. Haha, lite mer wierd utöver de andra.. kanske 8-)

Och igår var det motorcykelns dag här i Sundsvall. Så jag följde med Jocke Michaela och Sebbe till stan för att kika lite. Sebbe fick även ett pirat kit av mig ifårn skämtaffärn. På eftermiddagen fiskade vi alla i sidsjön och grillade korv. När jag kom hem somnade jag på direkten ( villket var kanske klockan sex på kvällen bara..) Vaknade klockan halv två av att någon ringer mig. Pigg som en tupp(..eller något?). Och somnade inte om förren fem på morgonen idag.  Har haft en jävla huvudvärk idag pga att värdet har skiftat så mycket idag.. tror jag att det är iallafall. Strålande sol ena studen, regn, sen grått och kallt. Hmm.. 



    ... justja, köpte en ny parfym igår också, gillade verkligen inte denna parfym till en början eftersom det var så många som hade den när den precis kom ut. Det blir ju lätt så med parfymer. Men något år så fick jag den i present och började gilla den. Nu var min slut så jag köpte en ny. En större dock.



Topp Spets Vass



Har inte orkat skriva något riktigt. Eller skriva har jag väll haft ork till men har inte orkat sitta vid datorn något så mycket rättare sagt. Sedan jag har skrivit sist så har det väll hänt en del. Har hjälpt Jocke och Michaela att flytta, så nu är vi inte längre grannar men bor ändå inte så långt ifrån varandra. Cathrine har åkt utomlans utan mig och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Helvete.

Och idag är det morsdag. Tror jag ska springa iväg och köpa en bukett blommor tills mamma kommer hem ikväll. Dock ska inte jag vara hemma ikväll utan jag ska se första Sex And The City filmen med Michaela eftersom att hon inte har sätt den, så vi kan se tvåan på bio framöver.


har egentligen inget att skriva

Jätte fint väder ute nu.. ska strax gå med Svante och möta Caty som snart slutar sin praktik. Sjukt trött är jag, vet inte vad det är. Kanske måste brygga lite kaffe innan jag går. Låter som en bra ide, hähä. Har egentligen inget att skriva, har bara tråkigt. Så, heja!

Hundvakt imorgon

Har fortfarande ont i naveln, jävla helvete. Fick dock de ett äkta navelludd idag, in real life. Coolt. Haha. Ja, jag är sjuk i huvet. Nu blir lite tv tittande innan jag ska försöka sova.Idag har jag föresten varit hos Isac med en stor bunt studenter och grillat och druckit ett par öl. Och imorgon ska jag vara hundvakt åt lilla Svante. C'yaa.

Navelludd

Jag har alltid trott att navel ludd har varit en myt. Men när jag fick reda på att det inte var det har jag varit jätte fachinerad(stavning?) av det då jag aldrig har haft det själv. Så när jag vaknade imorse och skulle klä på mig. Så såg jag något litet och mörkt där i naveln. Vart jätte glad och trodde att det var mitt livs första navel ludd så jag tog bort den. De var dock en sårskorpa sen i helgen då jag fastnade med min navel piercing i en drickaback. Aj. Aj.. lite mer aj. Så nu känns det typ likadant som när jag precis kom loss.

Robot viger bröllopspar


För första gången har en robot vigt ett bröllopspar. Patetiskt om jag får säga det själv, men lite kul.

Mässan är över...

Mässan är över. Det har varit sjukt kul men endå jobbigt. Nu är jag helt slut i kroppen, verkligen. Dödens. Sitter just nu och äter en massa frukt kolor och håller på att koka kaffe. Tänkte försöka vakna till lite.. haha.


Foto: Sofie Viklund, dagbladet.  På bilden ser ni den vinnande bilen -Cadillac Coupe de Ville -56, chefen och en tjej från informantionen. :-)

''Den första i sitt slag
 Ingen arrangör eller utställare hade en aning om hur denna mässa skulle fortlöpa. Eftersom det är den första i sitt slag i Norrland så hoppas alla att det blir en framgång.
– Det har varit ett hårt arbete in i det sista men det allra mesta har gått precis enligt ritningarna så nu känns det riktigt bra. Det vore konstigt om inte det här blir en publikframgång, säger Jeanette Edström i arrangörsgruppen.

Totalgrepp på 50-talet
Mässan tar ett totalgrepp om 50-talet, rockmusik, nostalgi, hot rod och raggarkulturen.
Man sticker ut hakan och kallar sig Norrlands lillasyster till Elmia-mässan i Jönköping.
Förutom att helhetskonceptet är nytt i norr så har man lyckats i ansträngningarna att få hit fordon som aldrig tidigare visats i vår del av världen. Här finns ett urval av några av Nordens mest välkända bilar och motorcyklar, prisbelönta specialbyggen av alla de slag.''


Custiom & Hot Rod Show

Har inte hunnit skriva ett dugg här pga fullt upp hela tiden. Har jobbat som attans, fjorton timmar i sträck sen sova sex-sju timmar och sen iväg på jobb igen på ungefär lika lång tid. Nu är jag hemma igen, ska ta en dusch och sova ett par timmar. Kvart i åtta imorgon bitti har jag skjuts härifrån till nordic där mässan är och jobba järnet, ska även ta med Caty dit ut och sätta henne i lite jobb, mehehe..

Ni som gillar gammla fina amerikanare och feta hojjar borde åka dit och kika, riktigt mycket fint för ögonen, även den lägsta bil jag sätt i hela mitt liv var där - jäklar alltså. Såg även att dom sålde ed hardy bikinisar i ett av stånden(och övriga kläder), jag vill ha...  :-( Och ja, maten är riktigt bra, fick jätte mycket berömm av utsällarna ikväll. 


Jävla skit grejer..

Idag har jag varit till en fotograf och fotat mina ärr sedan en moppeolycka sedan snart två år tillbaka. Efter det var jag ut till birsta med Caty för att hjälpa henne att hitta studentskor, och hon hittade ett par jätte fina. Jag köpte 3 par stay up's och nagel gele, men när jag skulle prova den så hade den trokat eller något. Jävla skit grejer. Vi gick även och solade mot kvällskvisten och sedan blev det film med hennes mamma, bror och hans flickvän. Kanske den sämsta filmen jag sätt(okej inte den sämsta..). Legion hette den, så den är inget ni bör enligt mej ;-) Hä-hä..


Imorgon ska jag ner på Railway Saloon och hjälpa till att förbereda inför mässan till helgen. Och mot kvällen blir det fiske med Caty, Tommy och Marcus. Riktigt roligt, så jag hoppas på fint väder :-)


back in black -

Sådär nu jag äntligen färgat håret svart igen. På tiden, hehe har inte färgat sedan min födelsedag villket var snart två månader sedan och den hårfärgen var ju rent ut sagt skit. Så nu känner man sig som vanligt igen, typ.

I veckan och helgen som kommer ska jag jobba lite på Railway, och de känns såååå bra alltså. Vad jag har saknat det stället. I helgen ska dem ha mässa så det kommer nog bli riktigt roligt, längtar verkligen.

Gårdagens äverntyr med Kristian och Cathrine..


Full fart !!


Cathrine i bilen påväg mot Timrå för att titta på massa fina bilar..


Jag och min kära vän Kricke.


Mach1, sååå snygg!!


De kan man kalla riktig bil ;-)


Pappas gammla Nova. Grymt finl, fast mycket finare som svart villket den var då.


Inte nog med att Timrå luktar illa - kallt var var det också, usch.


Men jag var glad över att få titta på bilarna iallafall ;-D


Caty ute och går balansgång i hamnen..


Medans jag satt och strejkade i bilen för att det var så kallt..


Från hamnen at night.


Hahaha, vi var även upp på norraberget en sväng och skulle gå upp i tornet för att fota. Höjder är väll inte min starkaste sida numera. Jag ser ledsen ut med hela kroppen och de där var bara första trappan, kan säga att det inte blev många sekunder jag var däruppe.






Fina bilder blev det iallafall, Kricke som har tagit de flesta. En hel del annat hände denna kväll också men kan inte skriva allt. ;-)

inte så händelserikt

Kanske den mest ohändelserika dagen i hela mitt liv? Sov bort halva dagen, satt mig vid datorn, tittade på tv, satt mig vid datorn och tänkte strax titta på lite mer tv innan man ska gå och lägga sig igen. Haha, shit alltså. Men i veckan händer det grejer istället. Skönt. Tänkte lägga upp lite bilder från gårdagens äventyr och sedan gå tillbaka till sängen. C'ya ppl!


Green Green Eyes


I skuggan av ljuset


lil' w, _ 0


I know a girl named Crystal her last name Ball
I look into her eyes and I can see it all
I see it when she cry, I'm there when she call
cause I live inside of the mirror on the wall


Shopping i birsta

Usch vad trött jag är nu. Hoppas jag kan somna i tid ikväll så man kommer upp i hyffsad tid imorgon, har haft jätte svårt att somna de senaste nätterna. Har en del att göra imorgon, och helst inte så sent. Hehe.

Iallfall så tog jag med mig Caty ut till birsta idag. När vi var där träffade vi även Pontus, Andre, Filip och Robban. Trevligt måste jag säga. Sen var vi och shoppade nästan till stängningsdags. Köpte ett par jeans, mycket nöjd. Har sökt jeans hur länge som helst och inte hittat några som är bra men de här kommer nog bli mina favoriter framöver. Har massor med jeans men tror inte jag har ett enda par i rätt storlek. Köpte även lite smycken och hår acessoarer, klänningar, hårfärg och hårinpackning. Så imorgonkväll blir det nog att jag färgar håret också. Skönt. 

                                                Nää nu ska jag nog se på lite tv. C'ya ! !


Jing och Jang

De som känner oss väl kallar oss för jing och jang.

Det mörkar och det skymmer samt solen försvinner,
en riktig vän lyser upp hela världen när den slocknat.


var så trött så det gick åt helvete..

Precis proppat i mig frukost och medeciner. Så jävla trött så det inte är sant. Jag skulle ha åkt ut till birsta rätt tidigt idag men jag var så trött så det gick åt helvete. Sitter med en halvliter's kopp kaffe nu och hinkar, sen en snabbdusch. Måste köpa hårfärg och lite andra nödvändigheter. Usch vad jobbigt.. haha.

Johanna, villken begåvad tjej!

Trode jag skulle tappa hakan när jag såg denna bild första gången. En tjej som heter Johanna född -93 har tecknat den. Villken jävla begåvad tjej alltså, helt otroligt!

Här hittar ni hennes blogg: http://www.johannajagendal.se/

Slitet hår..

Mitt hår är jätte tort och slitet (..och brunt dessutom, blä!). Ska iväg och köpa hårfärg och hårinpackning imorgon så jag får lite ordning på det hela, så här kan jag väll inte gå runt och se ut, haha ;-) Nee, men brunt hår är väll fint men mitt hår ser fan fördjävligt ut. Har inte gjort ett dugg idag om jag ska vara ärlig. Bara varit hemma. Så sjukt tråkigt så de är inte sant. Men imorgon och dan efter det kommer det hända lite grejer iallafall. Så de känns ju bra. Och sedan är det helg. Skööönt.

Stötdämpare

Jag ska snart gå och köpa stötdämpare till min pappas bil. Öh.. tror ni jag lyckas? Jag är faktiskt en händig karl. När ni minst anade det.

Petter feat. Veronica Maggio - Längesen


Spotify: Petter – Längesen

Nu är det mitt tåg och det är dags för avgång, stiga på och inte tveka en minut. För allt som stiger upp måste landa tillslut. Kan inte titta tillbaks trots att min vilja är stark.

Jag gav aldrig upp dig när du försvann, dagar blev till nätter och sedan till år.

trasiga läppar

''Det är bara att bita ihop''






Mina läppar är trasiga.


Om jag vänder mig om / DayBreak


Klicka här > http://videodetective.com/titledetails.aspx?publishedid=255392 < för att se trailer.

Såg precis denna film på ettan. Så jävla bra. Alltså inget jag skulle rekomendera en fredagkväll men nu, så jävla bra alltså. Klockrent. Svensk drama ifrån 2003. Inget jag skulle gilla i vanliga fall men jäklar, så jävla mycket verklighet i det hela. Ren konst om jag får säga det själv.

Monster och mörker.

Att vara rädd för mörker och monster är skillnad.
Men när en livskamrat blir ett monster, blir allt ett stort mörker.


Kato feat. Jon Nørgaard - Turn The Lights Off


Hahaha, så jävla häftig video så de är inte sant! :-D

Valborg 2010


Michaela & jag, pontus & Caty.


Jag & min kära lilla vän Filip.




Anton, min gammla klasskompis. Jag & Johannes, som vi var hos.


Tokiga vänner busar på däckad Jocke. Nelly, Caty & jag.


23/4 med Bingo


Hahaha, skit ful bild !! :-D

RSS 2.0