Sagoland


Det var mitt egna fel - borde gett mer.
Men det är lätt att va efterklok - lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel.


Music



Jag förstår att jag inte är som de andra är.
Jag förstår om du inte förstår just vem jag är.
Jag förstår hur du har fått en bild av vad jag är,
men jag förstår att du är smart nog att se att jag är här.

Har du verkligen sett mig?

Har du verkligen hört mig?

Har du verkligen lyssnat på vad jag sa?


Infektion

Har massa ont i min mage :-( Har en feting infektion och kissar blod. Så nu har jag varit hos doktorn och sedan ner på apoteket i stan och köpt medecin. De ironiska med de hela är att jag har haft det här i 5-6 dagar och tänkt att de skulle gå över om jag drack citronvatten. Fiskmåsen jag då.


Helt okej helg

Helgen har varit helt okej. Skippar dock att berätta om den.

Om ca 7-8 timmar börjar min första lektion och än så länge är jag pigg. Vad ska jag ta mig till?

Keri

Just get back up when it knocks you down.


Lite mer tester..

Var ute igår och fotade lite under tiden det fortfarande var ljust på dagen.
Mest för att lära mig mer utav objektivet!







Nya jeans


Och nej jag tog inte bilden för att visa min rumpa utan för att visa fickorna - är medveten om att jag inte enns har någon rumpa så de är inget någon behöver påpeka.


Äntligen hittat ett par jeans. Har letat och letat och hittar på de stället jag verkligen inte trode jag skulle hitta jeans på. Men jo serru, där var dem och jag köpte dem utan att prova. Dom sa liksom '' köööp miggg '' och jag kunde inte låta bli.


Halstabletter

Hatar verkligen att ha ont i halsen. Riktigt jobbigt. Och eftersom jag har så lätt att få halsfluss så är det bäst att bli frisk så fort som man känner att man håller på att bli sjuk. Verkligen jobbigt med halsfluss då man kanppt kan äta sova eller andas. Haha, typ de tre grejer man måste göra liskom. Så ja, nu när jag har gått och dragit på mig en förkylning så provade jag köpa dessa halstabletter på apoteket och dem funkar faktiskt till skillnad från andra budjet halstabletter. Dock kostade den här lilla asken 43 kronor men de är det lätt värt istället för att gå runt och vara halv sjuk hela tiden :-)




Lösnaglar

Egentligen gillar jag inte riktigt att ha lösnaglar. Tycker man ska gå till en salong och göra det istället så de blir riktigt. Men för någon vecka sedan köpt jag ett parket lösnaglar för att testa. Eftersom jag jobbar i kök så får jag endå inte ha långa naglar så då passar de här perfekt ju. Då de inte ska hålla lika länge. Det ser ofta välldigt konstgjort och fult ut när jag har sätt det tidigare på andra men de här såg endå helt okej ut då jag endå inte ska gå med det långvarit som många andra :-P

Jag använde mig utav dessa naglar, finns att köpa på kicks och cubus tror jag.


Resultatet, inte så skrämmande va?  .. hoppas jag.


shock

My mind was achin'
'Cause the walls start shaking
The earth was quakin'


Lil

Hot revolver, haha jag har fan i mig ingen aning om vad det är med den låten.
Men jag blir så glad.
LIL WAYNE


Testa lite

Riktigt klart väder ute, förmodligen svin kallt också. Hua. Men jag vaknade hyffsat tidigt och orkar inte bara sitta inne som jag gjorde igår och vänta på att jag ska börja. Så jag tror faktiskt att jag ska dra ut och fota lite. Håller på att göra kaffe nu sen tänkte jag gå ut. Måste ju testa objektivet lite.

Kiss konsert

Som det ser ut nu ska jag på kiss konserten i stockholm i sommar. Inte hunda än. Men hoppas hoppas. Ville se dem för två år sedan men då gick biljetterna åt på 20 min tror jag att det var så vi hann aldrig köpa någon. HOPPAS! Har lyssnat på Kiss sen jag växte upp och kan många låtar utan till. Skulle vara grymt med tanke på det och att dem är så stora.




Skriverier om kronprinsessan

Ni kanske har sätt alla dessa skriverier om att kronprinsessan skuttar runt i en 100.000 kronors väska. Hysterier '' ÄR DET OK, ELLER INTE?!'' då pengarna kommer ifrån oss och inte från hennes egen ficka. 

Självklart tycker jag att hon ska få ha sånna dyra kläder och assesoarer om der är det dem vill. Kungafolket har blivit så underskattade på senaste tiden. Förr skulle de alltid ha de bästa och nu är det liksom hysteri för sånna saker som detta. Det är helt normalt att Victoria beckham har minst 50 st väskor av denna typ men att våran kronprinsessa har en blir det hysteri utav. Ge er.
Sen kan jag väll tycka att det är lite dubbelmoral att hon turnerar runt och tycker synd om alla fattiga barn här i världen och sedan går hon själv runt i dyra väskor och kläder. Men som sagt. De är dessa människor som på ett sätt ska representera svenska folket för världen. Förstår inte hysterin då de alltid har varit på detta vis, så långt bakåt i tiden som vi kan läsa om i de älsta böckerna.

Konferans

Om en timme ska jag börja traska ner mot stan. Så nu blir det till att hoppa in i duschen. Börjar klockan elva för att det är en konferans på Railway. Ska väll fixa ihop något gott att fika till dem och lunch eller middag skulle jag tro. Kan bli kul. Dock fick jag skippa jobbet på Body in motion i eftermiddag pga av detta men det gör mig inte så mycket.

Björnrike till nyår

Igår kväll betalade vi in det sista till stugan jag och mina vänner ska ha till nyår. Känns grymt skönt. Inte länge kvar heller. Föresten blev den fyttad till Björnrike istället för vemdalen. Tråkigt på ett sätt. Fyra bäddar mindre också. Men på ett sätt är stugan mycket bättre, så jag klagar inte!


Pengar till mig?

Försöker få min bror att köpa en wang inspererad väska som finns på modekungen.se till mig i julklapp. De går dessvärre inte så bra. Har hotat att ta till med våld, då skrattade han. Hotade med att dricka upp allt kaffe som fanns, då skratta han och sa ''akta du får en kram bebis''. Sen skrattar han lite till och tycker att det är ganska påhittigt att vara elak. Har aldrig förstått varför jag inte har en pojkvän med mycket pengar, eller varför jag inte var mycket pengar själv. Har heller aldrig förstått vart mina pengar tar vägen som jag jobbar ihop. De är ett stort mysterium måste jag påpeka.


Nysolad

Tror jag har en början till en fet förkylning på G. Ont i näsan, den rinner och är irriterande. Min hals gör ont och huvudvärk har jag. Ska smälla i mig massa braigheter och vila massor medans jag är ledig dessa två dagar så kanske jag slipper ligga hemma massor med dagar.

Iallafall var jag och solade med Caty förut. Massa bra med lite färg på kroppen, man ser ju faktiskt lite friskare ut då med. Sen åt jag tacos när jag kom hem, grymt gott var de faktiskt!


one day off

De är söndag och jag är ledig, första gången på länge. Känns bra måste jag säga.

Igår spelade The kristet utseende på Railway saloon och dom var riktigt bra. Kommentar under soundchecken ''Men shit va bra?! TOA BAKOM SCEN! Då kan vi gå gå och bajsa om vi blir skitnödiga under spelning!!''. Annars kan jag väll inte säga annat än att deras låtar har fastnat i mitt huvud. Och de är faktiskt ganska så jobbigt. Sitta och tänka ¨fitta, hora!'' är nog inte så normalt om jag får säga det själv. Träffade även en tjej jag jobbar med på bim, hon var där med hennes pojkvän och vänner, ganska kul att se henne på annat sätt än jobbarkläder och så. Hehe. Nej men de var riktigt kul faktiskt.



Vaknade faktiskt runt klockan ett idag. Skönt skönt. Sitter just nu i myskläder, dricker kaffe och lyssnar på lite chamillionaire. Dö bra söndag med andra ord.

 


Villken färg har själen?

Radion spelar vår sång.
''Ge oss en chans, vi kan lära av varandra''



Jag är starkare än du, det har jag lärt mig nu.


Tålamod



Skulle aldrig tålamod nog att bli förstådd.



Orken

Har knappt tid att skriva längre. Men en liten update. Drog en sväng på stan innan jag började igår, köpte nagelgrejer - visar när det finns tid! Kom fram till railway, Kristoffer fick åka hem efter de första två sällskapen så jag fick ta resten själv, ganska kul faktiskt. Caty och Andre kom även förbi och hälsade på igårkväll. Sen vid 11 tiden gick jag hem till Jocke och snacka lite skit med honom, riktigt längesedan jag träffade han faktiskt.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen, dricka kaffe och sminka mig. Sen blir det full rulle. C'YA !


Kee

Har försökt och försökt. Har varit ute och gått ett bra tag nu. Har träffat vänner och pratat. Gått en sväng till. Försökt en sista gång. Ingenting funkar. Nu ligger jag och lyssnar på give it all you got, hittade den ikväll. Ritkigt bra faktiskt. Nu byter jag till sova listan, lägger ifrån datorn och sedan ska jag iallafall vila ca 3 timmar innan jag ska följa med en vän på ett vitkigt möte. Kommer aldrig klara av att stå i ett kök ikväll. Fyfan vad less jag är på detta. Måste finnas något att göra åt det. ÄH!

give it all u got

Gammal bild.                                                                              


Orkar inte ha dessa problem längre.


LÅT MIG SOVA!


Just like jesse james

Sprängande huvudvärk. Caty är påväg hit. Jag sitter i morgonrock och dricker kaffe.       
Öhm.. Kanske borde byta om.   Hejdå.                                                                        




You think you're so bad, drive the women folk wild.
Shoot 'em all down with the flash of your pearly smile.
Honey but you met your match tonight.
You think you'll knock me off my feet till I'm flat on the floor.
Till my heart is crying Indian and I'm beggin' for more.
Come on baby show me what that loaded gun is for.


Klöver

Har varit ute och vandrat runt lite med Caty ikväll/inatt. Den tjejen får en verkligen att le alltså. Något så otroligt. Vi träffade på Philip en sväng sen var vi även ner till Nadja mm.

När jag kom hem spelade jag lite kortspel med Kricke över msn och nu tänkte jag försöka sova faktiskt! Vet själv att jag inte kommer kunna somna men de är kanske lite bättre att ligga och vila ett tag än att sitta här och fördriva tid. Hehe.. Natti Natti då!


Afraid

A diamond don't define what shine is..                                          


- You wanna spread your wings but you're not sure,
but that's okay cause you're only human.




                                 ...I don't need a Rolex to know what the time is.



Bada sig lite

Idag har jag jobbat med Alice. Skönt att jobba även om jag börjar bli ganska less på att aldrig vara ledig. Eller jo imorgon är jag ledig föresten! Skönt, verkligen. Dock är ingen annan ledig så jag får vara ledig i min ensamhet. Hehe. Föresten, haha. Har aldrig sätt sånna äkta skratt på länge alltså. Imorse skulle Alice och Peter berätta något för mig men ingen av dem kunde hålla sig för skatt och bara garvade rakt ut under lång tid. Sånt får mig att må bra. Liksom äkta skratt. Finns inget bättre.

Sen när jag kom hem åt jag lite lax och hemmagjord potatismot, jätte gott. Och mitt i maten kommer Leif och hälsar på. Alltid kul att träffa han. Leif är min gammla granne som nu har flyttat en bit ifrån stan så vi träffar han nästan aldrig nu för tiden. Jaja, tänkte spola upp badvatten nu jag och förmodligen bara ta det lungt ikväll. Kanske träffa Caty om det inte blir för sent.

 


Perssons pack

Perssons pack spelade på Railway Saloon igår och jag blev förvånad över hur bra dom var. Trode inte att dom var så duktiga utav det jag hade hört på youtube innan. Men men, bra var det iallafall. Dock tror jag inte att de är något jag skulle lägga in på ipoden och lyssna på under min fritid. Hehe...



Enformigt

Jäkla enformig blogg de här.

En dag ser ut ungefär såhär..
Jag berättar att jag ska iväg och jobba, att jag måste skynda mig att duscha innan jag drar och dricka upp mitt kaffe.
På kvällen kommer de in ett nytt inlägg där de står bla..
Om att jag har precis kommit hem och att de gick bra att jobba, ska lägga mig och sova så fort jag sätt något program på tvn ungefär.
Men egentligen gick de inte så jätte bra de där med att jobba pga att jag har sån jävla smärta i ryggen och sova kan jag inte göra förren 3-4-6-7 tiden på natten/morgonen. Ogillar!



Så nu hade jag väll egnetligen tänkt skriva likadant ungefär.
Har gjort kaffe som jag tänkte ta att dricka sen hoppa in i duschen, får skjuts av fader ut till railway sedan. Skönt skönt !

Music


Vet inte varför den här låten poffa upp i mitt huvud, men nu har den fastnat iallafall. Jobbigt nog.

                   ''.. Words are like weapons, they wound sometimes''

Glasklart

Tog bussen ut till birsta idag. Raka vägen upp till Elgigaten där jag köpte ett sigma objektiv. Har knappt hunnit lära mig något än utav det men det kommer. Än så länge är jag nöjd iallafall. Vandrade iväg mot kupolen där jag gjorde lite hemligheter tills far min kom dit så åt vi mat han och jag :-) Massa gott!

Fick sedan skjuts utav han till Railway där jag testade objektivet lite. Men de är så mörkt där inne så de vart svårt. Men här nedan har ni en bild på glas som hängde åvanför baren. Lite små ball men endå jäkligt simpel. Provade ju som sagt bara. Sen har jag ju lagat mat och sånt som vanligt. De gick bra bra bra!







Video

The kristet utseende, detta är verkligen min dåliga humor. Dessa idioter spelar på Railway på lördag nästa helg. Kommer blir riktigt kul tror jag, redan flera som har köpt förköpsbiljetter. Finns att köpa på entré Sundsvall eller inne på just Railway saloon.



Här har ni lite utav deras musik (..öppnas i spotify om du klickar på låtnamnen) :

Bärs som bärs   ,   Under kemiska änglars vingar   ,    Bög i buffalo


Music



Dessa pojkar är det som spelar på Railway på lördag som jag skrev om i inlägget under.

Uttråkad
















Skulle ha varit på vårdcentralen halv elva imorse men trode att de var klockan elva så jag missade tiden jag fick (..för en och en halv vecka sedan). Så det sket sig ju totalt. Vet inte vad jag ska ta mig till med dessa problem alltså. Jag är ingen sån som sitter och tycker synd om mig själv heller därför jag inte har orken att sitta och prata om saker och ting heller, lyssnar heldre på andra och nöjer mig med att andra mår bra. Men de funkar inte alltid så i längden. Aja..

Tänkte dra mig ut till birsta idag och kika på ett objektiv till kameran. Om pappa hinner ska jag åka med han ut. Men måste läsa lite mer på internet om objektivet passar till min kamera. Står olika på alla sidor så jag vet inte hur jag ska få reda på det heller annat än att åka dit ut och fråga någon som är lite mer kunnig än jag själv. Har tappat grymt mycket genom att inte hållt igång med att fota i sommar. Har knappt rört kameran på hela sommaren så de är lite tråkigt. Har bara jobbat och på min lediga tid har jag umgåts med mina vänner så ofta jag kunde.

Just nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på Johnny Cash. Ska ta en snabbdusch nu och sedan se vad som händer.  Ikväll är jag på Railway igen. Imorgonkväll spelar Perssons pack där. Kan bli kul att se!


Underkläder är alltid kul

Vissa tycker att det är skit tråkigt att köpa underkläder men jag tycker verkligen om att göra de. De är nog de jag köper mest på impuls också skulle jag tro. Köper och lägger på hög för att dom är roliga att köpa. Men men, de jag skulle ha köpt idag egentligen som jag hade sätt i birsta fanns inte inne i stan så de blev underkläder igen. Dock något användbart denna gång skulle jag tro, lindex brukar ha bra underkläder (..jämmfört med H&M osv). Och en foundation köpte jag, ska nog köpa en till imorgon och lägga på lager, bra pris var det ! :-)


 
Bilderna är klickbara.

Hahah, trosorna ser ut som riktigt stora mormor trosor men de är som ett par boxer typ, de är bara för att bhn är så liten som trosorna ser så stora ut. Ser ju hemskt ut. Äh, bara jag som är oproportionerlig - alla kan ju inte vara perfekta. Hö-hö ;-)

Utstyrsel



DAGENS OUTFIT
Tröja 
Railway saloon, riktigt exlusivt och fint.
Förkläde  Spendrups skulle jag tippa på, gåvänligt sådant.
Byxorna  Kockbyxor, gjora i kashmir 7,500:- på rea i paris.
Skor  Arbertskor av bäverskinn och dämpas med måsfjädrar under sulan.

             ... inte seriös på en fläck, jag har tråkigt.


Antingen eller..

Nu drar jag mig neröver stan eller birsta för lite shopping innan jag börjar på Railway. Tänkte komma iväg tidigare men de blev inte så så de blir kanske stan istället då. Tror även de kommer bli lungt på railway ikväll, ganska skönt! 



        B Y E   B Y E !

Gammal bild


Jag och Madde för ett par år sedan.                                   


Fick precis bilden utav Madde. Hemma hos Tobbe för några år sedan.
Grymt kul kväll iallafall, tråkigt att man nästan aldrig ser er alla längre.
Om ni undrar varför jag har censurerat ögonen är för
att de såg  ut som att dom var i en annan värld typ.


           ...Och de där jäkla pärlhalsbanden jag hade på mig hela tiden.


Köpen

Här är plaggen jag köpte ute i birsta i måndags.


Linnet ser kanske stort och konstigt ut. Fick ingen bra bild på de.
De är stort i storleken, djupa armar och långt på  sidorna osv.


Anhöriga

Inom dig döljer det sig en snäll människa som egentligen bestrider, värmer och behandlar folk lika. Hoppas du tar dig ur situationen hur långt ner du än har ramlat. Anhöriga gråter när dom ser vart du hamnat.



True


Tillbaka till..

Idag ska jag tillbaka till Railway. De är onsdag idag och det är mitten på veckan, men för mig har den bara börjat. Kan kännas lite tråkigt ibland att aldrig vara ledig (eller jo, jag är ledig men bara måndagar). Men jag kör på. Ska bara hoppa in i duschen nu sen blire rusa.   Ciao !


ovanligt?

Snart jobb för min del. Har grymt ont i kroppen (..ovanligt? hö-hö) så de kommer kännas som en hel dag istället för fyra timmar. Sen ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra. Kanske träffa Caty. Känns som tusen år sedan fast att det var i förrgår. Knepigt de där. Nu måste jag hoppa in i duschen iallafall. C'ya!

Shoppat

Ikväll har jag varit på birsta med Sebbe, Kenni, Martin och Linnea. Mest med linnea om man säger så - bäst så kanske! En tröja hoodie och ett hängigt oversize linne köpte jag iallafall. Sen åt vi även på tacobar, grymt gott! En annan dag på birsta skulle nog sitta fint, denna dag vart inte så lyckad pga tjaffs osv.


Söta Linnea på taco bar.

Jätte hemsk bild på mig, de där får duga som att täcka över! Höhö..


Långt ifrån

Långtifrån bra men de blir en gnutta bättre när jag lyssnar på hot revolver. Bra eller bättre är nog inte rätt ord men de stannar upp ett tag och bara är. Lil' wayne är ♥

jobbat

Idag har jag varit på railway hela dagen och kvällen. Jätte bra rockabilly band där ikväll. Orkade dock inte stanna och lyssna så länge efter vi städat färdigt då jag fick skjuts därifårn istället. Senare på kvällen har jag träffat Caty, vi har solat och pratat massor. Känns bra. Nu ska jag sova för jobb imorgonbitti på body in motion.

      Så nu tackar jag för mig och säger God natt!

Music



Typ hur bra som helst, älskar den!

Drömmar, drömmar..

Somnade faktiskt efter ett tag där.. och mina drömmar var jätte verkliga men endå inte. Så jävla jobbigt att de inte var sant då.

Haha, jag var bombsäker på att de hade hänt när jag vaknade. Jag skulle på en konsert. Om jag inte minns fel var det nas och lil wayne som skulle ha en konsert tillsammans. Och jag stog vid bakvägen och pratade i telefonen. Så kommer dom och ska gå in där. Och dom har med sig michael jackson? Haha han lever och ska in dit och köra en överasknings show. Så jag står där och pratar med dom hur länge som helst. Knas. Och så hade jag aldeles för stora klackskor så jag ramlade hela tiden. Hm..

       

Music



Slår på sova listan med nu och ska försöka somna om, ett litet tag iallafall. Så får jag se om jag har orken till att jobba ikväll.

Video



Hahaha.. Han är så sjuk den där jäveln. Eller så har jag bara dålig humor, men jag skrattade nästan att jag grät. Grymt kul är han.

Svininfluensan?

Har knappt kunnat sova inatt heller. Dock lite mer än igår kanske.
Fick ett sms klockan åtta imorse och kan inte somna om sedan dess,
det bara kryper i kroppen och jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Har även ont i hela kroppen. Lungorna, ryggen, hjärtat, huvudet.
Jag har även blivit jävligt svag de senaste dagarna.
Har inte fattat än vad det beror på. Är inte sjuk på något vis alls.
Var nära att kolappsa för någon dag sedan och sedan dess
har jag varit lite halvknas i hela kroppen. Förstår inte.
Har heller inte gått upp de kilon jag har gått ner, villket jag vill på ett sätt.

Man får väll bara hoppas att det inte är svinis som är här för att hämta mig.
Haha neejdåå, nu ska jag försöka sova lite mera om det nu går.

Tack ó hej!


frear

I don't know what's right and what's real anymore,
and I don't know how I'm meant to feel anymore.
When do you think it will all become clear?
Cause I'm being taken over by the fear.


Mina vänner

Dom är så gulliga mina vänner. Ringer folk hit och dit och har till och med fått sms.
Dom saknar mig, är oroliga och vill att jag ska komma och umgås med dom.
Måste bara säga att ni är bäst.


Jätte gammal bild.                                                                          


konversation

Hahaha.. Jag och Anton planerar giftemål. 

Antån.. säger (20:39):

kan vi inte heta typ stjärnfall eller nått annat di leva-inspirerat?

jessicaa säger (20:40):

ja

jessicaa säger (20:40):

månhål kanske

Antån.. säger (20:40):

NEJ! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Antån.. säger (20:40):

FATTAR DU HUR SJUKT DE DÄR VA NU

jessicaa säger (20:40):

hahaha jag skrattar som få

jessicaa säger (20:40):

hahaha

jessicaa säger (20:40):

månhål

Antån.. säger (20:41):

XAKT PRECIS PÅ SEKUNDEN NÄR DU SKREV MÅNHÅL SÅ VA JAG EN CENTIMETER FRÅN ATT TRYCK SKICKA DÅ JAG HADE SKRIVIT MÅNGROTTA

jessicaa säger (20:41):

hgahahahah

jessicaa säger (20:41):

hahahah

jessicaa säger (20:41):

jag döör

Antån.. säger (20:41):

HELT allvarligt!

Antån.. säger (20:41):

vi är ju typ gjort för varandrra

jessicaa säger (20:41):

vi är som gjorda för varandra

Antån.. säger (20:41):

det står i stjärnorna eller nått

jessicaa säger (20:41):

sluta skriv samma som mig

Antån.. säger (20:41):

det måste va ödet!

jessicaa säger (20:41):

ja

jessicaa säger (20:41):

jag är kär nu

Antån.. säger (20:41):

aa jag me


Hm..

Var mycket nära att svimma på railway ikväll. Kändes allt utom bra. Satt mig sedan ner och drack massa vatten och slutade höra alla maskiner. Riktigt knas. Aldrig varit med om det innan. Allt ljud bara försvann under en ganska lång tid. Sen försökte jag rycka upp mig själv malde en hel del kött och gjorde massor av hamburgare och tacofärs. Men de gick inte så bra att rycka upp sig själv på det viset. Fick som tröst stå och skjuta lite pistol på skjutbanan villket var ganska kul måste jag säga. Har aldrig provat innan. Men jag blev inte bättre, utan bara yr och vit i fejan. Så nu ligger jag hemma i sängen och väntar på bättre tider. 

 

Were not alone

Where there's life there is water
We depend on mama nature
there's a message for tomorrow
Everything connects to you
Some say soon it will be over
you can see it in the weather
out of tune with mama nature
what you do comes back to you




only u can stop me now

Kom precis ut ur duschen och ska snart kila ner mot stan för jobb. En hel vecka sedan jag jobbade på bim senast. Men det ska nog gå bra. Så får jag se vad jag hittar på ikväll. Imorgon börjar ju praktiken igen men inte förren klockan fyra så det är skönt!       C'yaa ..

Vikt

Börjar bli lite fundersam. Har gått ner tre kilo under loppet av två dagar och har endå bara ätit massa skräpmat dessa dagar och nu har jag precis käkat. Knas?

Music



I never sleep, cause sleep is the cousin of death

Music


dilemma

Kan inte sluta tänka
You don't know what you mean to me


RSS 2.0