Jävla skit dröm. Allt gick så bra i den, j...

Jävla skit dröm. Allt gick så bra i den, jag var så lycklig - tills hela min värld rasade framför mina ögon.


mmmmmemories

Alltså har ni tid någon minut så borde ni kika in den är intro filmen - reklamfilm för den norska smyckes designern's hemsida. Så sjukt fin, genomtänkt. Jag vill bara få massor med smycken när jag har sätt den. Alltså, hur mycket minnen kan man inte ha egenom smycken. Riktigt fint faktiskt, och så kan man ju bära med sig det hela tiden. Det gör ju det inte bättre att hans smycken är dö snygga, jag vill ha armbandet som ser ut som en ryggrad, DRÄGGEL!

KLICKA HÄR
-> 
http://www.bjorgjewellery.com/2010/ <-


Mobilblogg Blä Villken hemsk dröm jag haft...

Mobilblogg Blä Villken hemsk dröm jag haft. Inte så att någon dog eller någonting men de kändes som att något jag hoppats på länge bara dog innom mig och det var så verkligt. Egentligen är de nog redan sant men man får aldrig sluta hoppas. Nu ska jag ä ta mig en redig kopp kaffe och sedan ta en dusch och skrubba kroppen, ska spray tan-a mig idag med Michaela och hennes vän Malin eftersom jag inte har hunnit sola något inför nyår, kan ju bara inte vara vitare än klänningen, de går ju inte! Shit va trött jag är, hmm, hejhejhej!


Lil Wayne Ger tillbaka henne frihet, himmla fint!


LILL LADY vad gör mig glad?

Haha busigt av mig att vara osminkad och inte fjanta mig mer än att lipa på en bild, amaaazing?! Hur som helst så kan jag inte sova. De här är skit. I lost all control and i need you now. Funderar på om jag ska slå igång en skräckfilm. Eller forsätta vrida och vända. Men det suger ju, sömntabletter vill jag inte bli beroende av heller så de ska jag inte ta varje kväll för då blire bara knas, det är lätt att vara efterklok och det är därför jag alltid gör det svårt för mig själv. Fan va smart, där får ni alla ni som undrar hur jag tänker med det mesta. Inte om sömntabletter alltså utan om det mesta, haha, herregud vad jag svammlar. Jag hittar inte min tv dosa heller. Men hur deppig är inte jag som ligger och lyssnar på den här -> The Streets – Dry Your Eyes låten. Öh. DEPPCHEY. Lilla lady bli glad, vad gör mig glad? eh? Såg på massor av OTH med Johanna igår föresten. Man vill bara bli kär när man ser på det. Men tror nog inte att jag kan bli kär, jag är nog iskvinnan - istappen, isklumpen.. just nu är jag bara en snöboll. Ursäkta min franska! Nu blir det en sömntablett iallafall eftersom jag endå inte hittar tvdosan, skit också. Godnatt om nån timme då!

 

let it rock

I already know what you came for, you make the rain fall!

Hade en riktigt sjuk dröm inatt, skönt att veta att det inte var sant, välldigt förvirrande. På stan idag köpte jag två par skor, ett par svarta lårhöga stövlar med liten klack ( tro det eller ej ) och ett par svarta uggs med lite anourlunda detaljer, mina förra var ju bara skit men man får ju vad man betalar för. Mitt hår är jätte blött och luktar godis, har haft det i inpackning jätte länge, de behövdes verkligen. Hoppas de blev någon liten skillnad iallafall. Nu längtar jag mest bara till nyår. Köpte nagelgrejer i birsta idag när vi var där. Tänkte försöka hitta smycken till men hittade inte några så de får nog bli något jag har hemma redan. Ska upp med tuppen imorgon ( idag egentligen ) och fara iväg med Michaela för att handla in mat till nyår. Vet inte vad jag ska dricka än, drinkar eller lite gott ó blandat i flaskform? Hm..


Shoppingpaus

img_1228 (MMS)

Shoppingpaus


Ligger i Johannas soffa och har nyss vakna...

Ligger i Johannas soffa och har nyss vaknat. Ska åka ner till stan och träffa mamma strax, Johanna sover som en stock än så länge. De första jag ska göra är att köpa kaffe, sen leta nya uggs.


Det ändrar vi på!


Varit sjukt rastlös hela dan. Det ändrar vi på nu genom att ta bussen iväg tll Johanna. Hennes bil krånglar och hennes pappa är påväg till henne nu och ska försöka hjälpa henne. Vi får väll se hur lång tid det tar, hinner vi drar vi till birsta en sväng, de kliar i fingrarna! Haha..

Har beställt världens fränaste t-shirt!!!

img_2710 (MMS)

Har beställt världens fränaste t-shirt!!!


Kan inte sova, ångest samtidigt som jag kä...

Kan inte sova, ångest samtidigt som jag känner lycka, vad är det för fel på mig?


Då var man redo, åker strax till mormor oc...

img_7573 (MMS)

Då var man redo, åker strax till mormor och morfar, Sweet!


God jul!

Hade en awesome kväll igår, massvis med glögg och världens bästaste sällskap. Fick en jättefin ring av Jocke&Micheala i silver som det står best friends på och ett hängande litet hjärta :-) Så sött!

Ska ta ett bad nu och sen åka till mormor och morfar
för julmat och mys! Ha en fin dag.


Har fått en alldeles egen pepparkaka, en g...

img_1418 (MMS)

Har fått en alldeles egen pepparkaka, en gris. Sweet, nu är det uppesittarkväll, hat fått en jättefin ring, och har världens bästa sällskap, vi blev fler än jag trode men de kan inte bli bättre!


Hos Johanna

Woho, en dag kvar till julafton bara. Sitter hos Johanna nu, har sovit hos henne inatt. Igårkväll var vi på birsta city, det var ju kvällsöppet där. Skulle bara hjälpa henne att hitta julklappar, självklart köper jag saker till mig själv också även fast jag INTE skulle. Haha, det enda jag skulle köpa var en bingolott men det glömde jag. Så det fixades idag. Har även glömt att köpa julklapp till en person men tänker inte skriva till vem för tror han läser, haha. Superhemlig_jessica_hihi. Ikväll ska jag byta julklappar med Jocke Michaela och Sebastian, vi ska dricka glögg och spela bingolotto, justja, ink Kricke men han ska jag inte byta julklappar med. Och sebbe ska inte dricke glögg för han är för liten, mehe. Fast de känns endå som att ingen som läser skulle fatta något av detta men som jag skrivit tidigare, skriver för min egen skull. Johanna ropade nu '' va skriver du om mig i din blogg egentligen?! ..näärå skoja bara.. '' Jo jag kan ju börja med att säga att hon är naken! WOHO

Veckans bär..


Ingen ironi i min humor alls, jag bloggar aldrig med ironi. Ironi är inget för mig. Skulle aldrig hända. För övrigt så tycker jag verkligen att denna blogg har en väääälldigt fyndig katedori, kika in... inte alls orginellt, speciell blogg de där. Ritkigt fyndigt! Hihi
 - http://apieceofsisters.se/category/veckans-bar/ - 


Jag ska bli rik!

Dömysigt i mitt rum nu. Det luktar kaffe, kanel och vanilj här inne. Massor med ljus tända, och jag spelar musik på högstaste. eheh.. eh, ja mysigt och dödsmysigt är lite ju lite olika. Eller så är det bara jag som är olika. Nu jävlar vart de ju till och med dödsvarmt här, kanske man ska ta av sig kläderna? Nä jag behöver ju inte överdriva. Kanske man ska ta en prommenad till någon affär och köpa bingolotter tills imorgon? Jag ska lätt ha två, jag ska bli rik!


Måste verkligen sola för att hinna bli lii...

img_6031 (MMS)

Måste verkligen sola för att hinna bli liisa brun in för nyår iallafall. Hoppas jag hinner. För dom som inte hinner/inte gillar att sola borde testa denna. Riktigt bra, dock håller den inte hur länge som helst men skit bra inför just något tillfälle då den bara tar en timme att sjunka in i huden. Med vissa bus går man runt och är kletig hela tiden. Hatar det så sjukt mycket, just därför använder jag aldrig bodylotion, ansiktskrämet och sådant, klarar inte av den kletiga känslan!


end of days


Jag är fast i en manual, ett sätt att vá.


Som tvillingsjälar, min bästa vän.



You see right through me
How do you do that shit?


Som vanligt kan jag inte sova, jävla skit....

Som vanligt kan jag inte sova, jävla skit. Blir irriterad!!


Svante är så knäpp, haha!

img_8588 (MMS)

Svante är så knäpp, haha!


Fick julskum av pappa, jag har mensvärk oc...

img_1777 (MMS)

Fick julskum av pappa, jag har mensvärk och är faktiskt glad över det! Denna dag är awesome!


YES

Idag är jag glad. Nu jävlar är det fest hos mig. Woho. Pumpar musik och kokar kaffe. Ska ta en dusch snart och sticka ner till stan sen. Allt som tyngde mig igår ler jag åt idag. Haha, jag är så glaaaaaaaaaaaaad!

fffffffffkkk

Now I'm running and screaming


CHEERS!


Old pic.

Life's too short To be sitting 'Round miserable
and people gonna talk wheter you doing bad or good.
Got a drink on my mind And my mind on my money,
looking so bomb gonna find me a honey.
Got on my Ray-Ban And I'm feeling hella cool tonight - yeah!
Everybody's vibing so nobody don't start a fight - yeah!


Cheers, to the freakin 'weekend!
I drink to That -Yeah yeah!
Oh let the Jamesons sink in, I drink to That - Yeah yeah!
Do not let the bastards get down
and turn it around with another round.
There's a party at the bar everybody put your glasses up and I drink to thaaaat
- Hey yeah yeah yeah yeah! I drink to thaaat - Hey yeah yeah yeah yeah!

Spotify: Rihanna – Cheers (Drink To That)

T.I feat The-Dream - No Mercy



No mercy for me, nightmares have become my dreams.
No mercy for me, good morning reality.
Will I wake we'll never know, I'm late for my date with destiny.
Let me go, you've got to let me go.

i can't help it

As soon as you fall down all the haters pass a judgement


Idag är en ångest dag. Inatt sov jag skit. Låg vaken till fyra tiden och då fick jag nog eftersom jag har skola idag. Två sömnisar och nån timme senare sov jag som ett barn, fast med hemska drömmar. Självklart har jag bara dåliga sömnabletter kvar, vet inte hur många gånger min läkare och psykolog har sagt fleeera gånger att dom ska skicka tider till mig men dom skiter fan i det. Över ett halvår sedan jag såg synen av dem. Ringde dem en gång och då hade visst min psykolog bytt jobb. Jaha men va bra att man blir meddelad. Och efter det har jag nog bara glömts bord. Vården är sjukt dålig i västernorrland. Dock kan jag väll inte tala om andra ställen då jag bott här i hela mitt liv men det är ju fan katastrof. Iallafall så som jag skrev. Har bara mina dåliga sömntabletter kvar, det går fan inte att vakna och man känner sig bakis när man vaknar. Så jag missade skolan. Fast det var ju sista dagen. Skulle behöva gå ner endå och hämta grejer där men pallar verkligen inte. Som jag skrev förut. Idag är en ångest dag. Dricker kaffe nu och försöker lyssna på uppmuntrande musik men de hjälper inte så jätte bra, ska dra igång en film snart. Hm.


Kan inte sova ! :(

Kan inte sova ! :(


Bassebus träffade tomten på stan idag. Job...

img_0254 (MMS)

Bassebus träffade tomten på stan idag. Jobbade för lajv under dagen och sedan blev det en fika på pallas med Jocke sebbe och anton. Därefter stan en sväng med dom och kricke. Köpte en liten dionarie till sebbe som växer i vatten, woho fräänt!


Är arg och irriterad. Såklart att jag inte...

Är arg och irriterad. Såklart att jag inte kan sova också, som om det vore en nyhet. Skit kväll. Jävla bajs och allt som hör till. Men de var kul att gå ut med Johanna faktiskt, första gången :)


Miss bea



Har hört ett antal gånger att jag är lik den här tjejen.
Kanske inte på den här bilden men i musikvideon till
Singing that melody med Swingfly. Någon annan som
ser någon likhet? Inte jag iallafall. Hmmm..?


Klar med paketen för i år, hoppas jag iall...

img_0245 (MMS)

Klar med paketen för i år, hoppas jag iallafall. Har bara köpt till mamma pappa brorsan caty jocke michaela och sebbe. Sen räcker de väll? Gav Malin en kasse  med kläder igår så de kan man låssas var en julklapp. Haha. Har snackat jobb nu på förmiddagen, hoppas jag får det. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen städa. Kanske ska ut ikväll, får se. Kanske en nykter ikväll på krogen, Why not? För mycket alkohol på senaste tiden.


Lyssnar på deppig musik och kramar min ful...

Lyssnar på deppig musik och kramar min fula kossa utan ögon. Vad är det för fel på mig och varför får jag inte sova?:(


När paniken bryter ut, då ler du mot mig. ...

När paniken bryter ut, då ler du mot mig. Min djävul. Din jävel. Sömnlös och ångesten gnager i mig som en äcklig råtta.


RUNK JESSICA

Alltså.. Hmm.. Jag har ju svinont i ena armen, kan knappt sova på nätterna. Så satt jag och lekte med camen i en liten paus i mitt städande. Haha kolla in muskeln. Runk jessica. Hur gick det till?


dundundun

Jag går över lik för att bli framgångsrik.

Kissen myser med mig medans caty är ute me...

img_0229 (MMS)

Kissen myser med mig medans caty är ute med hundarna. När hon kommer tillbaka ska vi umgås med Niklas Ahlmark och någon Jonas :) Nice!


Ligger i sängen med caty. Nyvaken. Alltså,...

Ligger i sängen med caty. Nyvaken. Alltså, skitnätter det har varit på senaste tiden, har inte kunnat sova pga smärta så somnar man till på morgonen för man är så slut. Min syo har ringt och väckt mig två gånger imorse och nu ringde cg o väckte caty. Jobbigt. Skola om 2,5 timme, vet inte om jag pallar. Kommer inte kunna bära tallrikar när jag har så ont i armarna. Hmm..


Jag har knappt sovit inatt. Snoozat järnet...

Jag har knappt sovit inatt. Snoozat järnet nu, de gör ju bara att man får ont i huvet. Plus att min grannes hund skäller som en stucken gris. Vill skrika åt den att hålla käften men jag har så ont i halsen. Ska kliva upp o göra kaffe nu och sen rulla till skolan.


Haha den var bra! ... Kan inte sovaa...

img_0216 (MMS)

Haha den var bra! ... Kan inte sovaa...


Vrider och vänder. Tänker så de knakar. El...

Vrider och vänder. Tänker så de knakar. Eller så att de kliar i kroppen, nog en bättre beskrivning. Funderar även på att sluta med mina medeciner. Dom förstör mig lite. Jag är bedövad på ett konstigt sätt. Desutom mår jag skit om jag glömmer dom och det gör jag hela tiden nu typ. Blä. Har drinktävling Imorgonbitti också. Stör mig som fan att jag kom på det ikväll. Ångest över småsker är jobbigt. Tror jag ska bomba bort mitt huvud så slipper jag tänka. Hah kanske jätte dåligt skämt om självmordsbombaren btw : "- är han inte klok? - nej, helt bombad!" Nää måste sova..


Dagens Citat

''- Den största lyckan är att veta att någon behöver en. ''  Antony Ceterell

Chill i soffan, väntar på att min sega bro...

img_0203 (MMS)

Chill i soffan, väntar på att min sega bror ska bli klar. Jack Johnsson på vh-1, köng!


Myyyser. Vill inte kliva ur  sängen än, fr...

img_0202 (MMS)

Myyyser. Vill inte kliva ur  sängen än, fryser även fast jag har två täcken och en filt. Men ska till stöde och viskan idag så måste göra mig klar nu. Ska även rensa min gamla telefon som min faster ska ta över. Måste dock ha ett sim kort till den innan, simkorten till iphone 4 är ju jätte små.. Hm.


Fy i helvete vad ont jag har i halsen och ...

Fy i helvete vad ont jag har i halsen och jävlar vad vältankad jag var igår. Usch. Efter vipkvällen var vi ju till memento, Hua. Lite ångest idag men egentligen orkar jag inte bry mig, nu ska jag försöka sova bortbaciluskerna!


Julklapp till mammsen

img_0200 (MMS)

Julklapp till mammsen


Hanna och hennes dansgrupp var modeller ik...

img_0197 (MMS)

Hanna och hennes dansgrupp var modeller ikväll, hon var sååå duktig! Skit snygga!


Vipkväll på sax och kam,  vin med caty :)

img_0182 (MMS)

Vipkväll på sax och kam,  vin med caty :)


Memento med robin och antåån

img_0179 (MMS)

Memento med robin och antåån


Är på skolan. Mätt som fan, är typ i paltk...

img_0178 (MMS)

Är på skolan. Mätt som fan, är typ i paltkoma eller vad det heter. De sköna är att jag ska stå i disken idag orkar inte med fullsatt julbord. Hatar julbord. Julbord borde bara finnas på julafton. Ska dra i mig lite kaffe snart så man orkar göra lite nytta


Jag har kanske Sveriges fulaste tänder nu....

img_0177 (MMS)

Jag har kanske Sveriges fulaste tänder nu. Man borde inte få jobba som tandläkare om man inte kan se rakt för fan


..ok?

img_0176 (MMS)

..ok?


Fan vad jag hatar denna morgon. Mina ögon ...

Fan vad jag hatar denna morgon. Mina ögon svider ochjag är hungrig. Ska till tandläkaren om typ en kvart och sen hem och sova igen.


Gissa hur uttråkad jag är?

img_0170 (MMS)

Gissa hur uttråkad jag är?


alla hår

Blev nöjd med håren iallafall. Alla hår, haha på huvet, ögonfransarna och ögonbrynen. Jag bokstavilgen hatar att noppa ögonbrynen själv. Har inget tålamod allt och så gör det så in i helvete ont. Tar bort kanske tre hårstrån och sen orkar jag inte mer. Hahaha. Helt seriöst, hatar det. Men nu är dom fina : ) Det var Dorion på Salong Barock som gjorde allt, jätte trevlig tjej.

Nu sitter jag och dricer vaniljte och fryser massor. Fick nyss mail om att ett paket är påväg till mig, woho. Spännande. Tror det är två eller tre paket jag ska få i veckan. Skulle helst vilja ha dem redan nu. Fick mail om att Sax o Kam har vip kväll på fredag också. Ska nog gå dit och kika efter någon bra produkt så jag kan spara ut håret lite utan att se ska se ut som svinto framöver ; )

Dansa din djävul, nu!

Har inte tid med någon kärlek, spelar ingen roll - för cash det är härligt spelar ingen roll om jag har tjänat dom ärligt. Bara jag, jag, jag, jag har en deal med min djävul ett bra avtal bara ta, ta, ta, inga samvetskval och jag är bra på mitt jobb, ingen strandad val.
Säg vad du vill om mitt liv - jag é döv och min tid den e dyr vad som helst inga medel jag skyr för å uppnå min dröm det é mot toppen jag stry.
Jag har en djävul på axeln så svår att bli av med, blir hög på makten försöker stanna upp men han ökar takten, om släpper nu - jag vet jag bli fuck'd sen.
Jag måste skaka loss - jag måste vakna upp för jag é fast i en manual ett sätt å va, jag é inte lycklig nu för jag mår aldrig bra.


Påväg till frisören nu. Svinkallt ute men ...

Påväg till frisören nu. Svinkallt ute men endå härligt. Tur att de e rätt nära!


Imorgon kl 12 ska jag klippa mig, färga fr...

img_0165 (MMS)

Imorgon kl 12 ska jag klippa mig, färga fransar och bryn och även noppa dom. Gruvar mig för att det inte ska bli bra, vill ha långt hår så ska bara ta topparna, har sparat länge nu. Men jag hoppas på de bästa, har hört att dem ska vara duktiga där.


Gick å solade med malin vid sju tiden ikvä...

Gick å solade med malin vid sju tiden ikväll. Efteråt köpte vi en stor dr. Pepper och gick hem till henne och kris. Vi såg på massa program på tvn och tog det lungt. Härliiiigt!


Morgonmys. Jag dör, trött jag é!!! Sovit s...

img_0162 (MMS)

Morgonmys. Jag dör, trött jag é!!! Sovit som en kratta tack vare värken.


Har så ont i mina muskler att jag inte kan...

Har så ont i mina muskler att jag inte kan sovs. Antingen håller jag på att bli sjuk eller så håller jag på att utvecklas till hulken.. Vad tror ni?


jätte ont

Åååh, satan vad ont jag har i musklerna. Mest armarna och nacken. Kan knappt lyfta armarna nu utan att det gör ont. Hoppas jag inte börjar bli sjuk, har inte tid med det nu. Det började i fredags men då var det bara ena armen som värkte och idag började den andra också göra ont och nu har jag jääätte ont. Jävla skit, hoppas det inte blir värre för jag behöver vara på skolan och servera på onsdag. Hm.. Ska iallafall gå och sova nu, kroppen återhämtar sig ju bäst på sömn, så natti natti :-) 


Svängde förbi Ica på vägen hem, så nu blir...

img_0160 (MMS)

Svängde förbi Ica på vägen hem, så nu blir det te mys. Klockan nio blir det film med mammsen.


Beställde precis tid hos tandläkaren, hopp...

Beställde precis tid hos tandläkaren, hoppas jag får tid i veckan. Mina tänder går sönder hela tiden och jag har världens Tandvärk. Tror det beror på mina medeciner. Ska försöka sluta med dem eller byta ut dem, är så beroende av dem så tror inte jag skulle klara av de än.. Menmen, ska väll inte se ut som en häxa i käften för det.


Min fasters snigging

img_0159 (MMS)

Min fasters snigging


Hälsar på min faster. Kolla in färgen i ha...

img_0157 (MMS)

Hälsar på min faster. Kolla in färgen i hallen! Haha, crazy huset nr1! Neon rosa i hallen, svartvit mönstrat i vardagsrummet, lila och rött i köket, rött i ett annat rum, hon funderar även på att göra snorgrönt i sovrummet. Haha, Jadu. Men det har ju sin charm det med.


Bild från inatt. Temat var afterski. Jag, ...

img_0155 (MMS)

Bild från inatt. Temat var afterski. Jag, caty och Hampus !


Detta var i början av kvällen. Den där hin...

img_0154 (MMS)

Detta var i början av kvällen. Den där hinken fylles ett par gånger, sen stog bordet fullt med shots, när vi blev less på smaken av smirnoff ice blev det hinkar med xider. Hade fan kul endå igår, med caty Eddie mfl.. Dock har jag huvudvärk idag.


Köpte ny foundation idag. Från m.u.s, 295 ...

img_0150 (MMS)

Köpte ny foundation idag. Från m.u.s, 295 kr. Hoppas den är bra, den jag hade innan från loréal vart för torr på vintern.


Do I look alive?

Do I look alive?


Vaknade precis. Eller jag vet inte enns om...

Vaknade precis. Eller jag vet inte enns om man kan kalla det vaken. Ställde klockan på sju så jag skulle hinna plugga inför provet idag men jag har sovit som en stock. Jag minns att jag har pratat i sömnen också, mamma frågade när jag började och jag svarade gris.


Sitti'n on the toilet, med två nya kompisa...

img_0146 (MMS)

Sitti'n on the toilet, med två nya kompisar. Inte frisk på en fläck.


pic


Har inte haft ett redigeringsprogram sedan jag bytte dator. Ganska länge för mig som gillar att redigera bilder. Fick med ett program när jag installerade nya msn nyss, hyffsat kasst men de gick ju att vrida och vända lite iallafall.

Katy Perry



Nog jävlar är Megan Fox dö snygg men denna kvinna ser fan ut som en dröm.
Hennes kropp är näst intill perfekt, hon klär sig i allt och kolla ögonen,
leendet och allt är ju bara perfekt!



magsjuka

Min bror säger att jag inte kan leva på kaffe. Det kan jag visst det, har gjort det tidigare, dock mådde jag inte så bra då men, jag kan äta sen. Nu vill jag ut och fota. Har velat det rätt länge nu, men ingen vill bli fotad. Så tråkigt. Föresten, jag tror jag börjar växa ur mitt skinn eller något, eller så har mina muskler börja försvinna. Haha skit äckligt. Eller så börjar jag bli gammal. De vore ju hemskt. Skulle föresten ha färgat håret idag, eller michaela skulle göra det på mig. Men Bassebus har fått magsjuka så jag vet inte riktigt om jag vill gå dit. Haha. Skulle kunna göra det på mig själv men har min hårfärg hos dom. De sög ju. Nu poppar jag musik och dricker kaffe, as usual. Och justja, fixade till problemet med min iLur på telia igår. Så nu funkar det finfint, goodiegoodie.


Godnatt!

Godnatt!


Kom precis hem ifrån skolan. Småtrött nu, ...

Kom precis hem ifrån skolan. Småtrött nu, vill se på film. Föresten, som det ser ut nu så bor jag nog i hus till våren/sommaren!


thats right



Jag har en gumminäsa. Fast det var inte det jag ville komma fram till
utan det var att jag nyss testat min avtryckare till min tegelsten.
Jag gillar den. Hoppas det är bra väder imorgon för då ska det fotas
jävlar i mig, inte mig själv men haha. Nä, måste dra nu ja, hinner jag
så ska jag in på Telia och skälla lite på dem också. Som sagt, fast
nä det har jag inte sagt. Det är ju onsdag idag och på onsdagar har
jag servering i skolans restaurang. Sweet, eller inte så sweet faktiskt
saknar att jobba i kök så in åt helvete. Buhu. Drömmde inatt att Ullis
ville att jag skulle jobba åt dem på en till mässa, och jag vart inte enns
besviken av att behöva göra en miljon biffar. Jag vart typ glad. Hm..
Jaja, måste dra om jag ska hinna. Byebye!


Spotify: Shortyo – Thats Right (Rock Remix)


COCOO.SE

Cocco.se ger er nu 15% rabatt fram till julafton
när ni använder rabattkoden bloggspecial

Cocoo har supersnygga smycken,
de har även fått in iphoneskal! 


www.cocoo.se -  Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!


Okey jag hade fel. Internet i mobilen fick...

Okey jag hade fel. Internet i mobilen fick bara för sig att fungera i tre minuter trotts att de inte finns pengar på kontantkortet. Jobbigt att jag inte enns har ett kontantkort. Jag har ett abonemang och vill att min Kuk ilur ska förstå det. Haha måttligt less. Ska fan gå till Telia imorgon om de inte löser sig.


KOMISKT

Hahahahaha.. min första tanke var '' haha vafan läser nån jävel på telia min blogg eller? ''. Mitt abonemang verkar börja funka nu..

RSS 2.0