sportlov

Inte haft någon tid alls att skriva nu, men tänkte slänga in ett inlägg nu innan jag drar iväg på affärn med mami.

Gårdagen-
Ledig var jag, så drog ner och mötte mamma och några jobbarkompisar till henne. Vi åt lunch på jop's, flygande jacob. Den  var väll sådär men blev iallafall mätt. Vi var ner på stan en sväng också. Fick med mig ett par trosor, en lös polo, och en kofta i biker modell som jag gillar skaprt.
Mamma gick tillbaka till jobbet och jag for upp till skvadern, hannas skola. Var där ett tag sen tog vi med oss Anna och åkte till birsta. Där fikades det, fast jag åt pankakor, mums. Ett läpplans köpte jag också, du vet sånt som läpparna sväller av. Tror dock att jag inte tål den, blev rödflammig på kinderna och alldeles varm, men äh.. funkar gjorde den iallafall. Dyr också. Två hundra för den minsta. Tycker jag iallafall är dyrt för ett litet läppglans. Men ville prova.
Kom hem runt sex tiden iallafall, då gjorde jag spagetti och köttfärsås a la jessica, goooott.
Nån timme efter var jag ut med några kompisar, kul hade vi men kallt att stå ute och vänta på skjuts villket jag inte gillade alls.




Kan lägga upp bilder på det jag köpte sedan om jag hinner. Jobbar ikväll och det lär nog bli ganska sent.
                                  BYE!

Köpt..

Köpte en t-shirt igår. Har insett att alla mina t-shirtar är i storlek xs och de är ju inte det snyggaste när man sätter sig ner och det känn som att man visar halva ryggen. Där överdrev jag kanske lite men det känns ju så iallafall. Så jag tog väll de största jag hittade. Fladdrigt, men skönt. Fult, men fint.  


karoline

 (..hm, ska stå fashion där)

Hon är i miami, bara sådär. Hon och hennes kompis var in på ett matställe för att käka sån där äckligt fettig amrikansk lunch. Vem sitter några bord ifrån? Alexander Wang.  På gatan? Yoji från miami ink. Heta uteställen och dricka vin vid poolen på kvällen. Den blogg jag diggar mest iallafall. Alltid rak och ärlig. Läs!

tjuvlyssnat.se

Pizzeria Milan, Tibro

Fyra killar ~18 sitter och diskuterar olika tv-program. Efter en stund kommer samtalet in på Miami Ink.
Kille 1: De som tatuerar sig i Miami Ink är ju fan helt sjuka.
Kille 2: Ja vafan allt ska ju symbolisera något! Kan de inte bara göra en tatuering för att den är snygg eller?
Kille 3: Ja typ "Min brorsas tjejs mosters kusins killes kompis körde i diket med sin Volvo 240 och nu vill jag ha en tatuering som symboliserar det".
Kille 4: Ja eller hur, och så tatuerar de in något som inte har ett skit med det att göra... typ en jävla pingvin eller något.


oscar

Ikväll har jag varit ute och gått med Malin, pratat om .. allt.. som vanligt alltså.
Och idag har jag fått i mig en kebabrulle. Hur gott? GOTT!!! Kollade på Victoria Beckham den osminkade sanningen.. Har faktiskt aldrig tänkt på de saker dem berättade där, helt sjukt. Sen såg jag en film på tv också, helt okej var den.




Just nu ligger jag i sängen och kollar på tv, röd  mattan till oscars galan. Oooh fin fina kläder där alltså.
Men nu blir det sova för min del, börjar klockan tio imorgon, ska väll fixa med lunch antar jag.   
                   Natti natti!! ♥

min helg

Fredag och lördag har jag bara jobbat, det har gått super bra  och varit roligt men dock lite jobbigt men det hör väll till. Igår fick jag även stå i baren ett tag, ganska kul faktiskt. Ett band spelade en av mina favorit låtar, villket gjorde min dag.  One med u2 alltså.

Och idag är jag ledig, vet inte alls vad jag ska göra. Funderar på att dra ner på stan en sväng. Frågan är bara om jag orkar. Vill ju inte heller bara sitta av dagen vid datorn.





Nej, nu ska jag stoppa in något ätbart i huvet, vi hörs : >   ♥

iggy pop



And everything looks good tonight
Singin la la la la la-la-la la
La la la la la-la-la la
La la la la la-la-la la la-la

Well Im just outa school
Like Im real real cool
Gotta dance like a fool
Got the message that I gotta be
A wild one
Ooh yeah Im a wild one

Music

Har hittat ett nytt band jag gillar, okej det kanske inte är nytt men lite nytt för mig kanske? Kings of leon heter dom iallafall.
Älskar rösten, älskar sånna halv hesa röster : )

varför vaken?

Jahapp.. Vaknade för ungefär två timmar sedan för jag kunde inte sova, Vad är det för fel på mig?

Det gick faktiskt jätte bra igår, slutade lite tidigare också.  Stog och diskade som en tok sista timmen för jag började bli så trött.  Förutom de har jag gjort två stora potatisgratänger, kyckling, oxfile, skärt revbens späll,sån där sallaad som de är kol och morötter i som jag inte minns vad det heter, massa såser, sallad, och massa mer :p

Och på dan igår såg jag en film innan jag drog iväg.
Filmen hette the day the earth stood still, ganska konstig film om ni frågar mig. Förvirrande var den, men ganska bra endå.. dock inte min typ av film.


utvilad

Nu är jag riktigt utvilad iallafall! Vet inte riktigt när jag la mig igår men runt ett kanske, och vakande halv elva ungefär för då ringde Alexandra och väckte mig. Prata om allt mellan himmel och jord på en halvtimme, så nu har jag vaknat till litegrann iallafall.

Tänkte göra en kopp te och se en film eller något. Måste ju försöka bli hungrig tidigt eftersom jag måste äta middag runt halv två idag om jag ska hinna äta innan jag ska jobba. Börjar ju tre idag. Och huur länge jag jobbar det vet jag inte som vanligt innom resturangbranchen så får man gå när man är klar.. Men tror det blir runt tio ikväll iallafall. Hoppas det går bra haha : )


Lite sommar skulle inte sitta fel just nu.. ge mig!
                                       Nej nu ska jag gå, men kanske skriver ikväll om jag inte är helt död när jag kommer hem.


klorblekt


LedigLedigLedig

Idag har jag faktiskt varit ledig, skönt men tråkigt. Har inte kännt alls för att  gå ut och göra något heller för det har varit så tråkigt väder och det är kallt som vanligt. Suck.

Igår gick det jätte bra på railway, gjorde dock inte så mycket.. vi pratade mest och planerade massor. Men imorgon ska jag jobba på riktigt och det kommer säkert att bli så jävla roligt.. Ser fram emot det : ) ! Ska jobbas i helgen också med uppträdande osv. Kommer nog bli kul.  

...Sen träffade jag Malin och var med henne hela dan/kvällen. Jätte glad för dig, att allt börjar gå så bra för dig. Stolt över dig lill hjärtat. Även om det är jobbigt för dig så är det nog därför jag är stolt, för att du alltid kämpar mot det jobbiga och ger inte upp.   ♥

nyvaken tjej

Nyvaken som sagt.. Hua så trött jag är. Men ska upp och ta en dusch nu. Har ju apu idag och börjar klockan ett men tänkte dra iväg lite tidigare, få se hur det går med den saken. Också måste jag hitta nån svart tröja... och... så måste jag äta frukost så att jag inte avlider idag. Man vet ju inte, jag kan ju bli kvar länge? 
Jag skriver nog ikväll så får ni se hur det gick första dagen. Känns som första skoldagen eller något. Haha töntigt.. varför?



liiiite music kanske..  ?  ; )

apun börjar

Imorgon börjar apun som sagt. Så tänkte lägga mig nu så jag vaknar i någorlunda tid. Börjar ju ett men det betyder ju inte att jag behöver sova hela dagen. Lite nervös faktiskt, haha aldrig varit det innan nån praktik eller liknande förut. Nu ska jag iallafall lägga mig.   Nattinatti folks!

Alannah

Vetni!.. Jag har börjatt satt upp lite gammla lp skivor på väggen. Tyck vad ni vill men tycker det ser ballt ut. Nyss åkte det upp ett omslag med Alannah Myles. Så kom jag att tänka på en sak... När Hanna skulle ha klassfest så hade dem tema att klä ut sig till kända personer eller något. Och som vanligt när det är något sånnt där så kan man aldrig komma på vem man vill vara. Fel att vara Alannah då eller? .. dock skulle ingen fatta vem man var eftersom alla är så iq befriade när det gäller musik, men hur lätt är det inte att klä ut sig till henne liksom? Det är ju bara att sminka sig gaaaanska naturligt, men med knall rött läppstift och trippeltångat hår och rockiga kläder. Men som sagt, ingen skulle förstå vem man var endå.  Varför, varför, varför kan ingen lyssna på lite vetting musik också. De går ju faktiskt att variera tycker jag.


Ledig

Idag är jag ledig, riktigt skönt. Vet dock inte alls vad jag ska göra idag. Funderar på att dra på mig andra kläder och kleta på mig lite smink och vandra ner till skolan och hämta ett par svarta byxor som jag hade tänkt ha imorgon på apun. Oftast ska man ju vara svartklädd eller ha ''finbyxor''. och kjorta. Byxorna jag har på skolan är ett par svarta finbyxor så tänkte ta dom och en svart långärmad t-shirt eftersom jag inte har fått vetat än vad jag ska ha på mig för kläder så funkar det nog bra.

    Kläderna jag burkar ha i serveringen på skolan. Dock vet jag inte enns om jag ska servera eller jobba i köket under apun. suck.



Föresten fick jag hem ett paket med lite grejer jag beställt idag. Med bland annat piercingar, och så har det blivit lite fel. Har fått tre tung piercingar med kristall istället för tre navelpiercingar med kristall. Har i blått, lila och rosa. Så säg bara till om nån av er vill köpa för en billig slant. 


             Nej nu ska jag göra lite mer te, Puss! ♥

Lördag




Gårdagen:   Hemma mys med nån liten skitunge hos Hanna under morgonen, på dan var vi iväg till östtjärn och sprang av oss lite med Mollsan. Sen var det bara till att åka hem till henne igen och byta om lite snabbt sen åkte vi ut till Birsta. Där köpte jag en kjol och en spets tröja. Nu kan jag verkligen inte köpa mer grejer.   Mot kvällen var jag med Javier och några klasskompisar, ganska funny. 

bikbok med curtan

Bikbok har fått in en oversized vit t-shirt med svart tryck där dom försökt likna denna bild, hur ball som helst! Den vill jag ha. Du borde köpa den till mig när jag fyller år nästa månad, ja bra tack, hej!


Fredag den trettonde

Vi har kommit på vad vi ska göra, det blir bio!  Filmen passar prefekt till denna dag, hööh gissa film?
bussen går om en kvart, måste springa. Kommer hem imorgon kväll. bye!♥


Thank God It's Friday

Hade bad första timmen idag, min kropp värker lite nu, klen som man är. Nära en fight där också, ganska underhållande. Matte och hotell gick fort, och på lunchen åt jag rester från igår eftersom det var så jävla gott! Tacos. Efter skolan sprangs det till bussen och när jag kom hem slockade jag som ett ljus i soffan.

Nu har mamma precis satt in en potatisgratäng i ugnen och jag ska väll börja med fläskfilen nu hade jag tänkt.
Ikväll ska jag vara med Hanna : ) Vet inte alls vad vi ska göra, det visar sig väll..

Lite jag har att göra fram över:
Imorgon..   åka iväg någonstans med Hanna och hennes hund om det är fint väder, sen birsta med henne. Fram mot kvällen ska jag umgås med klasskompisarna och kanske Hanna.
Nästa vecka..    Apun börjar, railway saloon here i come!
Veckan efter det..    fortfarande apu.
..och veckan efter det..    Lov lov lov! guud så skönt

Nej nu ska jag tillbaks till köket, vi hörs!   ♥

din sko




Som ni kanske märker så har jag köpt skor idag. Kollat på dem jätte länge men vet att sånna där klackar går sönder så fort. Har ju slitit ut flera par. Men nu var dom på sån bra rea så jag kunde inte låta bli. Nu är dom mina!

nytt avsnitt

Dagen har gått bra, skola skola och skola. Blev en sväng på donken efteråt också, med Javier och Alexandra.

Nu har jag nytt avsnitt i datorn av 90210, Tänkte tvätta facet och borsta gaddarna nu innan jag hoppar i säng ochkikar på det nya avsnittet. Sen ska jag väll sova antar jag. Skola imorgon igen, huh.. Medans jag har omprov i svenska börjar de flesta andra halv ett imorgon. Suck. Nu vill jag bara fylla år, ha massor av pengar och åka ner till stockholm och hälsa på kusinen och lite sommar på köpet, dåå ska vi ha massor av kul vill jag lova. Men men, får fortsätta att gå och dras i det här vädret ett bra tag till, inget sommar väder på långa vägar. Imorse var det 20 minus när jag klev ut genom dörrn, burr.


Äh, vi hörs imorgon!  ♥

Har jag förändrats?

Du som liten
Vad hette din första bästa vän? nathalie från dagis. Hade ju min låtsas kompis jessica också..

Vad hette din första kärlek? philip tror jag

Vilken var din favorit rätt? macaron con carne som man alltid fick på utflykter på dagis, annars pölsa eller pankaka.

Vilken var din favorit färg? Röd och lila tror jag..

Vart bodde du? Två hus nedanför där jag bor nu och på samma ställe som nu.

Vad tyckte du var det bästa som hänt?  Jag vet inte, lycka var väll att få leka flagg och cykla på baksidan.

Vad tyckte du var det värsta som hänt? mobbad i skolan och fick absolut inte  sova hos min kusin, villket jag aldrig förstog varför då. Och fick aldrig träffa min faster Kicki, villket också var svårt att förså. En annan sak var väll att farfar var sjörövare och dog på skeppet, sorligt värre. Men nu vet man ju sanningen iallafall.

Vad ville du bli när du blev stor? kock, konstnär och massa annat

Vem var din favorit? Sean (kusinen), patricia och lina.

Vilket godis tyckte du bäst om? lakrits(försöte iallafall, ville som pappa), polkagrisar och nappar

Vilken hårfärg hade du? ljusbrunt på sommarn och möörkt brunt på vintern




Du just nu
Vad heter din bästa vän? Har många bra, bland annat Malin, Hanna, Alexandra och Johanna. Många riktigt bra kill kompisar också.

Vad heter/hette din senaste kärlek? -

Vilken är din favorit rätt? grillat och pankakor

Vilken är din favorit färg? vet inte..

Vart bor du? Sundsvall en liten bit från stan

Vad tycker du är det bästa som hänt? -

Vad tycker du är det värsta som hänt? mycket som händer, man får göra det bästa utav situationen

Vad vill du bli?  utbildad kock så jag kan få jobb lätt i andra länder än bara sverige, sen kan jag utbilda mig till något annat sedan om jag känner för det. Fotograf är ju också en dröm, men finns ju en fritid också.

Vem är din favorit?  mina vänner, släkt och familj är mina favoriter.

Vilket godis tycker du bäst om?  lakrits och surt, choklad är också bra.

Vilken hårfärg har du? mört mörkt mörkt..


ta inga order




Du får inte ge upp utan en kamp,
nej du kan inte vända så fort vägen blivit brant.

Men det är inte dig dom vill ha det är dina slantar,
så dom är inga vänner & dom är inga bekanta.
Så ta inga order från någon fesen kommendant.
Håll ut syster, lär dig se igenom deras leende av plast.

magsjuka?

Alexanda har legat hemma magsjuk måndag och tisdag, Olle spydde på skolan igår och Javve gick hem tidigare idag för han var illamående. Gissa vem som gick hem vit i ansiktet preics innan lunch idag? Jo .. jag.

För övrigt har dagen varit ganska okej. Kul på skolan faktiskt även om man var dö trött första timmen när man stog där i köket runt åtta på morgonen och fin hackade pörjo, hur kul liksom?..
Men sen när man vaknade till blev det roligare som vanligt men rätt vare var så var jag tvungen  att springa på toa, ups. Bara att gå hem vit-face.


Regnbåge som steks i smör och lök, hällde sedan i vitt vin, grädde, dill och salt. Såsen som blev vart ritkigt god men fisken smakade jag aldrig.

Två strömmings fileer ''ihop'' med dill-smör emellan, legat i rågmjöl+vetemjöl+salt innan de stektes, och till hade man potatismos. Jag och sanna gjorde den och de är nog den godaste potatismos jag någonsin ätit. =D

Kocklärarn Anders, Robert, Hampus och Alex.

Sandra uppe på bageriet.


Såg nån parodi film med storebrorsan när jag kom hem sen somnade jag direkt. Dog lite lätt.
Och nu tänkte jag gå och ta lite fil, tvätta bort sminket och lägga mig sen.. fast att somna nu kan nog vara svårt. Men försöka går ju.   Vi hörs imorgon! ♥

varma mackor

Nu ska jag göra varma mackor och byta kläder sen får jag skjuts bort till Johanna : )   Skönt att träffa henne lite.. längesedan. 

                         ♥

judas priest

...tänkte att ni kunde få stå ut med en till.


Feel as though nobody cares if I live or die
So I might as well begin to put some action in my life
Ive had every promise broken, theres anger in my heart
You dont know what its like, you dont have a clue

when i come around



I heard it all before, So dont knock down my door
Im a loser and a user so I dont need no accuser
to try and slag me down, because I know youre right
So go do what you like,
Make sure you do it wise

queen

Shit  vad gårdagen kändes lång.. 

Började ju med att hela familjen åkte till farmor som fyllde år. Var där till efter sju något och kom hem vid åtta. Runt nio var jag hem till en kompis och umgicks med han och nåra till, trevlans. Malin kom dit efter hon varit hos madde också.  Sen åkte vi ner till stan tillammans allihop för jag och Malin skulle till hennes brur.. men han hade däckat eller något. Så vi var hem till henne en sväng istället. Sen vandrade vi vidare i kylan till statiol och köpte gooottis och sen hem till madde och spelade yatzy. Haha yepp...yatzy.


Kom hem jätte sent, och vaknade runt tolv av att mamma hade gjort toast, massa gott. Men är fortfarande seg som gatan, vet inte vad jag ska göra. Brode jag göra något enns? Det är ju söndag och jag har absolut ingen ork att göra något som vanligt på söndagar + att det är snöstorm ute. Suck.




 '   u   g o t    m u d    o n    y o u r    f a c e
-  u    b i g    d i s g r a c e
,  s o m e b o d y    b e t t e r     p u t    u    b a c k     i n     y o u r    p l a c e

Farmor

  (såååg faktiskt att jag stavat fel orkar inte ändra:p)
Iallafall så har jag och mamma gjort en smörkgåstårta till henne. Så ska dekorera den om ett tag. Så ska vi åka allihop till boschen och gratta henne. Lär väll åka förbi stugan en sväng också skulle jag tro.   Lugn helg verkar det bli alltså. Lika bra det. Vi hörs.

godmorgon!

Jag är vaken! och har varit det i snart en timme, det trodde ni aldrig va?

Efter skolan igår
så deckade jag i soffan efter jag sätt på simpsons. Vaknade upp runt sex och då hade mamma gjort en as god skinksallad. Mumma! Efter det slog jag och pappa på en guns n roses film, tro fan på att tant fan åvanför ringer ner och klagar på att hon inte hör tvn hemma hos sig?!  Ja menar, jag och pappa kunde prata och hörde varandra utan problem, och hon hör inte tvn hemma hos sig. Hhmmf.. en fredag halv åtta borde man väll iallafall få spela lite musik.

Runt åtta ringde mobilen. Jag bytte om. Tjatade på pappa att vi skulle åka nån gång. Efter tjugo minuter åkte vi. Satt och väntade utanför bion i en kvart....vissa är ju till och med segare än andra ;)

Nej men iallafall. Jag, Alexandra och Emil var på bio tillsammans. Riktigt bra var filmen, rekomenderar den. Dock gillar jag inte att gå på bio så mycket. Så stelt. Och man umgås inte på samma sätt som när man ser hemma i en soffa eller dyligt. Men iallafall så var den riktigt bra, även riktigt lång men de gjorde inget.



spotify

Spotify är fan en riktigt bra grej enligt mig. Som youtube fast mindre krångel ;)


Iallafall..  Skola dag som sagt. Och datakunskap för första gången, riktigt blåst lärare alltså. Han skulle passa bättre som fågelskådare eller något. Efter skolan lunkade jag runt med Alexandra på stan ett tag. Kunde inte låta bli att köpa en lång biege cashmir kofta och ett par svarta pumps med träckack, som dock var en storlek för stora.. Vi kan ju hoppas att mina fötter växer lite. Fast de vill jag inte egentligen.. trettioåtta sitter fint.

Nu ska jag försöka sova iallafall..      Nattinatti! ;)


gossip

Har längtat massor till att det ska komma ut lite nya avsnitt av de serier jag ser, vipps! idag kom det one three hill och gossip girl. Har precis sätt oth avsnittet och de var massa bra, tänkte se gossip girl nu innan jag somnar. Börjar tio imorgon och har svenska prov också, suck.

nej nu ska jag kika lite på gg ( :     C'yaaa ;>


today



Kom till skolan runt 12 idag, framflyttad lektion. Fick skjuts ner med pappa som var hemma på lunch. Hygien alltså i lite över två timmar. Ganska drygt. Mycket roligare att ha det med Martin, Anders får hålla sig till köket ;)

Efter det så drog jag ner med Javier och Alexandra på donken, där hitta vi Johan och Robert som också går i våran klass.. Sen kom det in två - tre till från klassen som också skulle äta där. Haha, småkul. Iallafall så gick jag med Alexandra, Javier och Robert på stan en sväng innan vi drog hem. Och satan var fullt med folk det var på bussen. Det verkligen stank svett och jag höll inte på att komma ur den när jag skulle kliva av. Tur de inte var sommar för då skulle man väll svimmat. Dock vill jag inget heldre än att det ska bli sommar just nu.

Nu ska jag försöka hitta på något så jag inte sover bort hela kvällen som igår. Huhu..      BYE!

gojane


Hur snyggt?   gojane iallafall!

jises

jiiiiiiises, vad trött jag är..

Var ju egentligen klamydiadagen idag som började klockan nio imorse. Villket jag sket i, behöver inte kolla mig endå. Och att vara på skolan klockan nio istället för klockan ett för att lyssna på vad klamydia är låter en aning dumt. 

Endå är jag riktigt utvilad just nu, sov hela kvällen igår och vankade nån timme inatt sen sov jag vidare till 8 imorse då Alexandra smsade. Tror hon blev lite besviken att jag inte skulle på skolan på morgonen, sry. Så jag ställde aldrig någon klocka, och vaknade nu flr en halvtimme sedan kanske. Klockan är snart halv tolv så ska gå upp och käka något och dricka lite kaffe och sen dra iväg till skolan.        Vi kanske hörs senare ;>


Btw. Jag fick min röda mobil igår! Söt är den vill jag lova.

bus

Sådärja!

Har precis badat, duschat och gjort en hårinpackning. Mitt hår är ovanligt mjukt just nu. Efter jag trokat provade jag en ny brun utan sol. En sprayflaksa från body shop. Sprayade dock flera gånger för jag märkte ingen skillnad nån gång. Luktade inte lika illa som alla andra brun utan sol heller villket är tummen upp, tål inte lukten. Uuurk. Torkade in i huden fort gjorde den också, massor av uppåt tummar. Får väll vänta tills imorgon och se om det nu blev någon skillnad. En till sak! Jag köpte en tandkräm härom dagen som man ska få vitare tänder av. Haha, alltså ingen vanlig colgate eller något sånt. Och faktiskt så funkar de, de funkar jätte bra. Måste nog köpa en till.


Frågan är nu bara, vad ska jag ha på mig imorgon? suuuck..
Vill ju använda nya pälsvästen men vill inte frysa. Lär ju vara skit kallt imorgon bara för det.

Jaja, nu blir det sova iallafall. Ska upp om bara någon timme känns det som. Natti Natti.

idagidagidag


På med varma kläder, här ska åkas till stugan! :)

Storebrorsan. Han följde dock inte med oss, mig och pappa alltså.

Riktigt mysigt väder, gillar dock inte snö men idag var nog ett undantag.

Pappa ute på ängen, soch dock har ett stort snötäcke över sig just nu.
Flera träd hade fått så mycket snö över sig att stora grenar hade gått av. Hm.. haha.


Blev lite kaffe och bullar hemma hos Allan (grannen) innan vi åkte hem igen.

Och när vi kom hem var det bara att byta om och sticka iväg till min morbror Peter som fyllde år. Där hade mormor gjort mat. Älskar mormors mat, finns inget bättre. Spelar ingen roll om det är köttbullar, fläskfile, nudlar eller något annat enkelt. Hon får till allt så bra.

Nu ska jag läsa CHIC och sen ta ett bad tror jag. Har ju faktiskt skola imorgon och börjar sjukt tidigt. Kök alltså.
          Nej men ha det så bra kids.   
Jessica.

RSS 2.0