sorry

Ingen tillgång till internet, därför jag inte uppdaterar.  Men livet rullar på och idag börjar skolan.

Idag: Skola, stan, ner och hälsa på en sväng på jobbet, äta thaimat, in med peter och prata lite på invito      .. osv!

  Även löning idag, mycket nöjd.        Hörs när vi hörs!


förkyld

Jobbat järnet idag även fast jag var förkyld, gick superbra faktiskt. När jag kände min tvungen att hosta till lite lätt så sprang jag iväg, haha. Ganska så roligt. Efter jobbet gick jag på stan ett litet tag för att fördriva tiden, hittat jätte mycket saker som jag ska köpa när jag på lön. Dock inga onödigheter. Eller ja, de beror ju på hur man ser det på saken. Ska iallafall jobba hela helgen så det blir lugnt för min del. Ikväll blir det film med pappa ( och kanske malin ), vi ska se på män som hatar kvinnor!

Jag gör en lista bara för att jag har så tråkigt just nu..

Tio första
Första bästa kompis: Riktiga, Malin.
Första bil: Hade en opel kapitän som liten. Hade en oförklarlig kärlek till den om man säger så, jävlar vad jag grät när pappa försökte sälja den första gången - då fick köparna åka hem igen utan bil.... till sthlm!
Första kärlek: -
Första djur: Fiskar, fick fyra stycken när jag fyllde fem, trode dock att dem dog samma dag så vi spola ner dem i tolaetten, åkte  sedan på mcdolands och när vi kom tillbaka simmade fiskarna runt i toan!
Första semester: utomland - spanien.
Första jobb:  småjobb, annars det jobb jag har just nu - BIM  ( body in motion )
Första köpta skiva: Kan ha varit kiss
Första piercing: Öronen om det räknas, annars läppen.
Första konsert: gyllen tider kanske, haha.

Nio senaste
Senaste alkoholdrycken: Burzas hallon Likör
Senaste bilfärd: ifrån affären nyss
Senaste filmen du såg: minns inte!
Senaste ringda telefonsamtal: till malin
Senaste bubbelbadet: öh.. ingen aning!
Senaste spelade cd: Ebba grön
Senaste kyss: i förrgår
Senaste gången du grät: -
Senaste måltiden: lövbiff med potatisgratäng

Åtta "har du någonsin"
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej!
Blivit raggad av en bra kompis flickvän/pojkvän: ja.. dock inte tillbaka!!!
Blivit kär vid första ögonkastet: Nejnejnej!
Fastnat med blicken i någons urringning: Hahahaha ja, ganska hemskt när man upptäckte det (är inte lagt åt de hållet)
Fått ditt hjärta krossat:  Kan man säga
Haft ett one night stand: -
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Ja, en gång.


tråkigt

Har nästan aldrig tid att blogga längre. Jag jobbar hela dagarna eller hela kvällarna och den lediga tid jag har tar jag vara på och försöker att sitta inne så lite som möjligt. Det är nästan så att jag tycker det är skönt att skolan börjar snart så jag får lite variation i vardagen. Och nu  måste jag faktiskt ta mig tid att sova, börjar tidigt imorgon.

Föresten, Marilyn Mansons nya album är så bra! The high end of low heter det.

    ''  Lets make sure the music is loud enough we won't even hear it end  ''


tillbaka

Efter jobbet igår gav jag Peter en jack daniels som jag köpte åt han påväg hem från tukiet. Superglad blev han, kul :-) Sen gick jag och mötte upp Caty för att äta pizza. Och på kvällen kikades det lite på fotboll och dracks lite öl, inte för att jag anser att fotboll är en så intressat sport - det var nog mest för umgänget! Haha.

Kom precis hem från Caty, köpte med mig superduper bra frukost hem *not*, winerbröd :] ! ! Finns nog inget bättre än det förutom pannkakor. Så nu ska jag fixa till mig lite sen iväg till jobbet.     y e p p   y e p p !


        
                 It's like one of those bad dreams
                                when you just can't wake up

Music



Risk something, take back what's yours
Say something that you know they might attack you for

Cause I'm sick of being treated like I have before
Like it's stupid standing for what I'm standing for


M y   d a d    h e' s    g o t    a   l o t   o f   f e a r    I    k n o w
B u t    e n o u g h    p r i d e    i  n s i d e     n o t   t o    l e t   t h a t    s h o w

Om ni undrar...

..varför jag inte har skrivit på ett bra tag så är det för att jag och min mor tog vårat pick och pack och flög till Turkiet.
Bodde där i en vecka, solade, badade i på tok för varmt vatten ..om man nu kan säga så..?, drack öl och åt god mat ( bilder kommer ).



Tillbaka på Arlanda tidigt på morgonen, köpte biljetter till t-centralen i stress. Väl på t-centralen köpte mamma biljett hem och efter det åt vi frukost ...på mcdonalds. Såg till så att mamma hittade till bussen innan jag gick och mötte min kusin. Stannade hos han och hans tjej hela helgen. Var bland annat på the voice och kikade lite under lördagskvällen. Tyvärr inga bilder därifårn.

Nu måste jag hoppa in i duschen, jobb väntar.        s u c k

Färdigjobbat

Har jobbat färdrigt för idag och en vecka frammåt. Skönt! Sticker till Arlanda fredag natt och till Turkiet dagen efter. Längtar. Har ännu inte packat och vet verkligen inte vad jag ska ha med mig. Men det löser sig nog. Så ikväll ska jag försöka hitta på något med någon/några. Kommer sakna ett par stycken när jag åker :-) Så sällskapssjuk som jag är.


Hårfärg och pizzasallad

Nu ikväll har jag försökt färga mitt hår till mig orginalfärg. Ganska lyckat faktiskt. Ska se hur länge jag kan hålla mig såhär. Och just nu sitter jag här, lyssnar på lite breaking benjamin, äter pizza sallad och dricker cola. Kan de bli bättre? Ja de kan de faktiskt, men de är endå bra.



Snart sova för min del. Försöka iallafall ;-)  


En röd cykel


Åkte ner på stan ett tag idag med Caty. Tvingade på henne att köpa en svart kappa, hon var jätte fin i den. Faktiskt. Själv köpte jag endast ett armband, svart flätat med vita snäckor. Jag älskar armband, har jag nämt det?

Efter åtta

Efter jobbet erböjd pappa sig att skjutsa hem mig, så där satt vi - jag, mina ful/söta skor och mitt nya armband. Och väntade.

work work



Ikväll på jobbet.

nudlar

Körde en påse nublar på plattan nyss. Värkte i en påse sambal olek också, lika bra de. Nu brinner de i min mun, får väll se till att äta lite socker sen så att jag inte sprutar eld här.

Vaken!

Morrn morrn! Har äntligen kunnat sova inatt. Eller ja, de tog ett par timmar att somna, men idag har jag sovmorgon så det tog jag igen.

Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, Caty skulle ringa när hon slutade men det har hon inte gjort. Vi tänkte dra ner på stan en sväng men vet ju som sagt inte om det blir av. Klockan fyra börjar jag iallafall jobba och jobbar till stängning.
Nu ska jag iallafall ta en låååång lååååång dusch,  b y e !

Dagens köp



Vitt linne med bröstficka och snöre i midjan - Gina tricot.

Lite lätt fula men ganska söta skor - din sko.

Hmmm, jaa - Jag lever!

Som sagt, jag lever! Haha. Har inte kunnat uppdatera i helgen, just därför det har varit lite tomt här. :-)

Började jobba halv nio idag, prommenerade till jobbet och hem. Skönt vill jag lova. Har börjat göra det välldigt ofta nu och det är ganska skönt faktiskt, även om man är så trött. Efter jobbet stannade jag till inne i stan ett tag och ... råkade köpa lite grejer. Som vanligt. Jag är inte bra på att gå på stan. Jag köper jämmt saker när jag bör spara pengar. Åker ju till Turkland om fyra dagar, kan faktiskt inte tro det själv. Trode att det var minst en vecka kvar. Iallafall så köpte jag ett par små söta men jävligt fula skor, och ett linne som jag letat - hittat nu och jag är nöjd! Hittade även den perfekta lång koftan men den köper jag när jag kommer hem från Turiket istället (... om jag minns den då? ). Visar sedan vad jag köpte.

Nu ropar mamma att maten är färdig. Blir bara vi som äter idag så ska gå och sätta mig och sympati äta med henne, är inte enns hungrig själv. Föresten gör jag mycket godare mat men det säger jag inte till henne. ( förlåt, mamma - haha ! )   Jalla jalla, bye!

RSS 2.0