Hmm.. Bra ordning jag har på skrivbordet?

img_6101 (MMS)

Hmm.. Bra ordning jag har på skrivbordet?


glasöga

De du kanske inte visste. Jag har läsglasögon, eller ja, jag läser ju aldrig så brukar bara ha dom vid datorn (och ensast hemma!) känner mig fett obekväm i det.


Svarta/gråa från osiris

Svarta/rosa från jasper conran.

Lite läskigt, ser inte ut som jag, verkligen inte, jag är läskig.

BIONIC

Håller på att städa samtidigt som jag lyssnar igenom Christina Aguilera's nya album. Alltså snacka om att hon har mognat på sig innom musikens värld, eller så är det väll hennes producent eller något som har TVINGAT henne sluta vejlja(stavning?), för det var ju så jäävulskt uttjatat att man bara ville ta på sig hörselkåpor när man hörde det. Dräför hade jag inte lyssnat på hennes nya album förren i lördags, och jag gillar det! Speciellt med nicki, nicki är sååå braaaa.


Blev Inge träna idag, sov bort hela dagen ...

Blev Inge träna idag, sov bort hela dagen :( åh.. Nu sitter jag iallafall i sängen, pluggar och dricker jordgubbste! Mys...


Ligger i soffan medans Michaela Michaela ä...

Ligger i soffan medans Michaela Michaela är ute med hundarna. Idag har vi åkt runt och jobbat åt lajv, gick skit bra! Var hem ett tag innan vi åkte ner på biteline ó käka tacos, därefter blev de bio. Berlesque hette den tro ja, med cher och chistina aguilera, gillades skarpt av oss båda. Riktigt bra. Gruvar mig för att gå hem, svin halt ute och de blåser som satan. Imorgon blir det plugg och hämta ut paket, kanske träna? Orkar man?


Be proud

God gave you the shoes that fit you,
so put em on and wear em and be yourself man,
be proud of who you are even if it sounds corny.

Maskrosbarn är en förlorad själ, vilsen men inte ensam.


ehehehe..?

how about a better version of me?


skinny love

who will love you?
who will fight?
who will fall far behind?

Ska hoppa in i duschen nu för snart kommer pappsen hem med mat från sibylla, fett gooott. Hade tänkt dra ut ikväll för Malle fyller 20 och sedan är det studentfest. Har verkligen ingen lust alls, tråkigt nog. Ska försöka få iväg min biljett, känns så dumt att jag köpte den igår. Får jag inte iväg den får jag väll försöka peppa till och köra en lugn utgång, inge ''supar'' sugen direkt. Usch, har blivit för mycket på sista tiden.

Imorgon blir det iallafall jobb och bio med Michaela, härligt härligt!


cut out all the ropes and let me fall


färdigtränad för idag

Kom nyss hem från gymmet typ, eller ja jag har hunnit dra i mig en shake också. Fick mail igår om att mina grejer från gymgrossisten var på G, sweet. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta en kopp kaffe innan jag drar ner till stan och fixar lite greyer. Efteråt ska jag träffa Jocke och följa med han att hämta Sebbe på dagis, och sedan umgås lite. Asnajs. Känns bra att jag har ett sånnt schema att jag inte går i skolan så ofta. Dock måste jag plugga inför prov imorgon och nästa vecka är de nog dags att forstätta med projektarbertet, måste bli klart snart!


Jag är inte van att kissa..

Okej, ni som läser kanske tänker ''MEN URSÄKTA, sånt vill vi inte veta?!'' Nä, men jag har aldrig bett någon av er att läsa. Hehe. Till saken. Fyfan vad ovan jag är att gå på toa. Jag går jättesällan på toa, förutom när jag festar eller dricker jättemycket. En vanlig dag kissar jag kanske 2 gånger om dagen, ibland kan jag komma på mig själv på kvällen att jag inte har varit på toa på hela dagen. Men de är jag ju van och jag har tagit vitaminer och massa annat kollijox nu när jag har tränat, och fan i helvete jag blir ju kissnödig 4 gånger om dan. Är de normalt? Hur orfta går normala människor på toa? Jag har tillomed bajsat idag och igår, och annars skiter jag kanske var fjärde dag eller något. Är de bra eller dåligt? :|


tt

Isa kom inte upp imorse pga huvudvärk, så jag drog iväg och tränade med Jimmy istället. Helt sjukt vad trött jag var imorse. Men de gick ju efter ett tag. Ligger i sängen och vilar lite nu, ska göra lite mat snart och dra till skolan sen. Har verkligen ingen ork. Tröttaste och träningsvärk. Min tremänning är föresten på BB just nu och väntar en liten bebbe, hoppas det går bra för dom, dom har tydligen varit där i 12 timmar nu. Stackars Sandra, har säkert jätte ont :-( och Tommy är säkert orolig och allt. Men hoppas det går bra. Kan inte tänka mig att han ska bli pappa, känns som att det var igår vi  var i lekparken och lekte. Satan i gatan.

80s

Ska göra iordning lite gräddstuvad pytt i panna snart, sjukt gott. Såg på fejjan att Malleballe skulle äta det fast hon hade skrivit '' spytt i pannan '' usch, förstår inte att jag kunde bli sugen på mat efter att ha läst det. Fick en bild i huvet av att jag stog o stekete spya i köket. Bläää. Aja, nu kurrar magen iallafall. Min mage verkar inte villja stå sig speciellt länge på sallad trots att det är sjukt mättande. Ligger iallafall på sängen nu och lyssnar på värsta 70-80 tals musiken. Haha, men de är bra faktiskt, ibland. Öh. Haha


Buhu, börjar redan få träningsvärk i röven, hur otränad är jag inte?

huhu

Var ju upp tidigt, efter jag tränat så var jag bara hemma en stund innan jag drog iväg med Isa ut och gick lång prommenad med svante å giggan. Så städa hann jag inte med. Efteråt var vi på en pizzeria och åt kycklingsallad. As gott, jättelängesedan jag åt sallad sådär faktiskt, blivit mycket hamburgare och pizza på sista tiden. Blah. Efteråt var vi och handlade på konsum och lite sånt där. Är svintrött nu, borde egentligen sätta på en kanna kaffe och göra ett ryck men gud så jobbigt. Huhu =(


P!nk - Fuckin' Perfect


Hittade denna låt idag, en ny låt från P!nk's nyaste album förutom samlingsalbumet som släpptes de här året. Hennes videos är så fina, hon verkar vara sån fin person hela hon. De känns som att man måste ha varit med om det själv för att förstå hennes videos. Gillar det som fan faktiskt, det speglar ju i vem hon är själv. Som hennes låt ''one foot wrong'' förklarar en del hur jag känner när jag är deppig, vet ingen låt som kan förklara det bättre. hehe. Inge bra snack här nu direkt men thats life, höhö.

The whole world's scared so I swallow the fear
The only thing I should be drinking is an ice cold beer
Done looking for the critics, cause they're everywhere
They dont like my jeans, they don't get my hair
Exchange ourselves, and we do it all the time

Made a wrong turn, once or twice
Dug my way out, blood and fire
Bad decisions, that's alright
Welcome to my silly life


segstartad

Hejhopp! Jag kom iväg imorse. Lite segstartad men de gick. Kändes som att det var tusen år sedan jag tränade sist och de märktes, haha herregud vad svag jag har blivit. Trode det var ett skämt men det är ju jag som är skämtet, måste ta tag i de här nu. Isa skrev nyss också, attans trode inte hon var vaken så jag gick ensam. Inte för att de gjorde mig så mycket men, haha. Hua. Har precis dragit i mig en shake och ska hoppa in i duschen nu och sedan försöka ta tag i städningen. C'ya!

... föresten

det jag skrev förut var på vägen ner till gymmet, haha ! Alltså, folk som sitter och kör bil och är helt out of the blue, sitter med uppen mun och ser helt cp ut. Kan ni lägga av lite.. ni är inte osynliga bara för att ni sitter i en bil. Sen när någon går förbi så kan man tro att personen i bilen har fått glosjukan samtidigt som den sitter där och gapar, fattar ni inte att ni ser ut som ett retard?


Hahahhahh.. Snääälla kan folk sluta tro at...

Hahahhahh.. Snääälla kan folk sluta tro att dom är osynliga bara för att dom sitter i en bil, stäng munnen!!!


Träning?

Okej, nu har jag bestämmt mig. Ska upp imorgonbitti och köra ett träningspass, hem och duscha och sedan försöka storstäda. Tror någon att jag lyckas? Shoppade lite på gymgrossisten förut också. Skulle bara köpa lite måltidsersättning men det blev en rosa shaker också, den var så gullig. Tycker dom på gymgrossisten är gulliga också, dom gav mig en twinlap tröja och c-vitaminer! Awesome. Fick ju en burk protein av min bror igår så det har jag ju, jordgubbssmak från matrix, dödsgott. Fick ett mail efteråt att nästa beställning jag gjorde där så skulle jag få en till present, hah förstår att dom har många kunder med deras bra erbjudanden. Min bror handlar mycket där, annars från usa. Nog om det. Håll en tumme för mig så ska jag fifasen kalarare!


gah, i love this pic

´
Perfektion?


dödens

Åt musli med fil förut. Fortfarande dödsmätt. De måste vara de bästa man kan äta om man ska banta. Inte för att jag bantar, men - endå. Vet inte vad jag ville komma fram till förutom att det är mättande. Ligger i sängen som en död sill och se på 2½ men nu. Ovanligt? nja. Tänkte ta en dusch nu och sen se en film.

Ska även försöka komma upp i tid imorgon och gå iväg till gymmet.. tror inte enns jag kommer vakna då jag har i bakhuvudet att jag är ledig hela dagen. Men man kan ju alltid försöka. Fick en låda protein av min bror igår. Sjukt gott. Han köpte även ett av mina favoritmärken nectar, otroligt smakrikt protien. Nu gäller de bara att komma igång också, har ju min bror att träna med men han går det inte att lita på om man bestämmer en tid. Inte kul, inte kul. Isa ville börja träna med mig men kunde inte köpa kort förren hennes lön kommer, och de borde ju vara i veckan? Herregud vad jag svammlar, som om någon enns vill veta? haha.. Nä! hejhopp.


Helt sjuka drömmar..

Har sovit nästan hela dagen men är inte utvilad för fen öre. De beror nog på att min hjärna verkar vara mer igång när jag sover än när jag är vaken, höhö. Drömde sånna sjuka drömmar. Folk bara dog överallt, panik hit och dit och så vipps träffade jag på snoopdogg, hängde lite med han och snackade lite skit och tro på fan att 2pac sitter i hans bil, inte var han död inte. Nästan satt man började fundera på om elis och hitler också gick levande i den där världen jag var i inatt. Fick en pistol av snoopdogg iallafall, skulle ha den att skydda mig med eftersom de var galna folk ute o dödade människor 24/7, så när jag skulle skydda mig och började skjuta då var det bara en laserpekare. Lite senare åker jag på semester, as skönt men fett med sköldpaddot överallt. När jag kom tillbaka till sverige var jag i gbg, skulle åka därifrån till sthlm - sundsvall via tåg men tågen var iställda så istället åkte jag i ett badkar. Jag måste vara psykiskt störd påriktigt. hah..

myspys

Men mys då, ligger i sängen och kikar på 2 ½ Men med tända ljus. Mhmm.. Väntar med spännning på bilder ifrån midsommar i min stuga, haha har fan inte sätt röken av en enda bild sen dess. Fifan, jag var sjukt full men som jag uppfattade det så hade alla sjukt kul utom en. Awesome. Dagen efter var dessvärre inte så rolig. Dödsbakis och städning för fulla muggar, gisssaaa hur mycket de var att städa? herregud det tog aldrig slut! Nu vart de klart, hahaha wiiee, ska raraupp dom nu!!


Dagens citat

Stanna, är ett förtjusande uttryck i en väns mun.
Amos Bronson Alcott



Väntar på bussen, mobilen i ena handen och...

img_1392 (MMS)

Väntar på bussen, mobilen i ena handen och en kasse öl i andra, kallt!! Ikväll ska jag ha massor med kul hade jag tänkt, ska vara med fredde och andre mfl, sjukt längesedan. Saknat dom mupparna lite faktiskt ;)


Mike Posner - Please dont go


Härlig låt. När man såg videon kan man ju inte vilja något annat än att vara kär och att det ska vara sommar. MYS!

knerkhus

Michaela sa igår att kricke var lik Lenny kravitz, då frågade han '' vem är Jessica lik då?''
då var jag tydligen lik Amy knarkhouse, fulaste människan på jorden kanske.




Nä usch, hon är ju jättehemsk hon vill jag inte vara lik :-(
Men hon har snygga ben iallafall, haha de ska jag också få, någon dag.


Hur stor är chansen?

Hur stor är chansen att jag vaknar 1,5 timme innan jag har stället klockan? - och var pigg samtidigt alltså..  Var nog flera år sedan det hände sist. Har legat i sängen och kikat på Vakna tills nu, har gjort kaffe och ätit frukost, mys. Tänkte lägga mig och läsa lite inför provet snart. Har min första lektion efter tio. Sweet.

Studiobild2


En till..

Studiobild1

Bild från igår, har dock inga riktiga bildprogram i datorn än så kan inte fixa till dem. Men här är en iaf, från igår!

I studio o blir fotad av Carro

img_1986 (MMS)

I studio o blir fotad av Carro


Ping Pong Kingen

Köpte denna innan jul men såg den nyss. Herregud så berörande film.Trode det skulle vara en jävla skitfilm men jag tycker personligen att den var bra. Jag är så känslig när de gäller sånna här saker som den här filmen handlade om så jag har aldeles ont i magen nu. Huga :-(




Alltså det var ingen grinfilm men det gjorde
verkligen ont i själen, mycket bra på de viset.



Ligger i sängen o pluggar, väntade på att ...

img_4493 (MMS)

Ligger i sängen o pluggar, väntade på att family Guy skulle börja och .. Nu börja de! Visst är min tv fin? :) update: Haha skrev detta ifrån mobilen och skickade in två bilder, den här fula och en bild på tvn men såklart att det var den här bara som kom fram, typiskt ;)


Willow - Whip My Hair (video)

Så sjukt söt ungen är alltså. Ruskigt lik sin far Will Smith också.
Vad tror ni, är detta nya Rihanna innom några år? ;-)


Brrrr...

Fy fan i helvete vad kallt det är. Brrr.. Vaknade för ungefär en timme sedan. Helt slut i skallen, bläblä. Har iallafall satt på kaffe så ska dra i mig lite java snart så de händer något. Köpte föresten en platt tv igår, på tiden av mej! De blev en 42' plasma från LG. Kalas. Idag måste jag plugga vidare, prov imorgon, och prov på fredag. Gah, jag är inte gjord för detta.


I've chosen a path, spoke on my emotional past

I'm strong but I'm wild, they say I drink too much
The only problem that I have is that I think too much
Pussy


BUS

Hej hopp! Sitter i sängen och pluggar det sista, ska snart till skolan. Har en inlämningsuppgift som skulle vara klar innan jul och min lärare har ringt mig imorse om den. Stress. Satt uppe inatt och försökte göra klart den men blev toktrött så klev upp tidigt för att göra klart den istället. Man fick ha bok till den men nu har jag ingen så får leta på internet och det är skitsvårt att hitta fakta. Hm. Är svinhungrig också, får se om jag hinner äta innan. Blah.



YEPP

I think I wanna stay alive and see if I can grow


Usch Villken dålig kväll. Var färbi nadja ...

Usch Villken dålig kväll. Var färbi nadja en sväng för att hon fyllde år, där hade jag skit trångt för att jag var nykter. Gick iväg o väntade på att få börja jobba, villket tog lång tid för chefen var upptagen. Rullade tummar i tio år och sedan jobbades de, folk var konsiga eller Välldigt över glada, bara vääälldigt jobbigt. Flera stuckna som undrade fall jag skulle med på efterfest , NEJ! Jag är nykter jag har jobbat jag är på dåligt humör och de vart ju inte bättre för att jag fick ett jobbigt sms vid hemgång. Ringde taxi och drog hem. Känns som att de enda bra med kvällen var grevens konstiga skämt. "greven" är en gammal gubbe som alltid hänger där och älskar att sjönga kareoke. Han fick mig faktiskt att skratta for real tidigt av kvällen, sköning. Nu ska jag försöka sova för Imorgonbitti ska jag iväg och bli fotad av Johanna.


MHM!

Det finns alltid lite
ärlighet bakom '' jag skojar bara''
kunskap bakom '' jag vet inte ''
känslor bakom '' jag bryr mig inte ''
smärta bakom '' det är lugnt


Sådääär..!

img_3666 (MMS)

Sådääär..!


Nörjd över sotningen! Iallafall på nära hå...

img_5425 (MMS)

Nörjd över sotningen! Iallafall på nära håll, på bilden ser de ut som vanligt. Har massor med skruvlockar också! Om ett tag ska jag ner till Nadja ett tag som firar att hon fyller 20, efter de blir de lite jobb..dock inte i brun munkjacka, haha!


bestående

Hur vi brydde oss och det vi sa.
Jag kämpar men kommer aldrig fram.
Det var vi mot världen, men konfikter utan slut - klart som fan att det tär.


Det som inte tar ditt liv gör dig svag.

Ikväll blir det lite jobb, härligt. Det var längesedan. Inte för att det är spciellt jobbigt, de är väll det som är härligt? Haha. Cheers to the freakin weekend! När jag jobbat klart höjer vi glaset på riktigt, har mått dåligt hela veckan och måste fan börja inse att det är nytt år med nya möjligheter, kan inte fortsätta såhär. Let's do this!


http://www.mementopalace.se/


..normal ja.



Tankar som har släppts förbi

Det var ett korthus som byggdes och det blev ett system.
Men jag biter ihop, jag måste finnas brevid.


as stor fågel

Hahah, kom på mig själv hur tragisk jag kände mig när de plötsligt kom en as stor fågel och tvittrade lite lätt i mitt öra så blev jag så jag att det nästan kom en liten tår. Hahha, störd ja é!

Nää men pallar inte med skolan pga mina sömnproblem, men har duschat och fixat mig och allt. Så kom jag på att massor med saker jag skulle kunna göra idag, sen kom jag på det - har en inlämmningsuppgift till skolan. SKIT. Vart på bajsdåligt humör, satt här som en självmordsbenägen liten brun banan fast att jag är blek. Ungefär så kändes de. Och rätt vad det är så skriver Maluttplutts pojkvän till mig i chatten '' du är galen, och sluta aldrig med det :D:D '' De lyste upp min dag iallafall. När jag frågade om jag hade gjort något fel sa han bara att han ville upplysa det uppenbara. Jahaja. Jag gillar mina vänner.

Men back to reality nu, jag måste göra inlämningsuppgiften, fuck att den ska vara så svår, egentligen kanske den inte är så svår men ja. Gah, hatar skrivuppgifter!!


Går på vägen där min äckliga stalker följd...

Går på vägen där min äckliga stalker följde efter mig första gången, har inte tagit medecin på tre dagar så är yrare än fan själv. Gissa min förföljensemani? Håller på att svimma så fort jag rör huvet bakåt. Tro på fan att jag ser han då! Panik.


Aaaah, detta går mig på nerverna, har inte...

Aaaah, detta går mig på nerverna, har inte somnat än, snart går mor och far till jobbet också. Vad är det för fel på mig? Är klar i skallen men är så trött i kroppen att jag tror jag blöder ur ögonen snart :(


blahblahblah..

Vill kunna sova, usch fy och blä för sömnproblem. Insomningsproblem rättare sagt. Funderar på att ta och städa rummet? Mina ögon svider dock. Hm, dom lär ju inte svida mindre för att jag lägger mig och ser på tv. Gaaah..blir galen.

help me go through this shit


If we are all here for a reason, Im just visiting.


Dagens Citat

Flirt är ett försök att leka med elden utan att brinna upp.
Maria Perschy

Usch vad jag är less. Sammidigt som jag är...

img_3490 (MMS)

Usch vad jag är less. Sammidigt som jag är barnvakt åt sötaste Sebastian. Vart lite grinpelle förut så jag gick toa och tvättade bort sminket då säger han" men varför tvättar du bort det?" jag " jag vart lite ledsen och då rann de lite så ska ta bort de" och han sa" men jag var inte här då, nu måste jag krama dej lite" haha han är så söt och nyss la han sig på mig och gav mig världens puss atack och sa" jag älskar dig, kan jag få lite vatten och russin tack?" haha söööt, ska gifta mig med han tror jag..!


Studentklädsel..?

Än så länge har jag inte sätt en enda klänning jag skulle kunna tänka mig att ha till studenten. Börjar få lite kläd-ångest, jag vet att det är lång tid kvar men det går fort som tusan och jag hade helst vilja haft det klart igår då alla få (fina)vita klänningar som kommer till studenttider tar slut på en sekund. Och är jag en utav de få som kanske får ha praktik i Cypern i vår så kommer jag inte ha tid att leta studentklänning iallafall. AAAAAh...


lol såg att jag hade stavat fel åvan och orkar inte ändra, detta var ju fint men känns som att jag skulle vara den enda som inte skulle haft vitt på mig isåfall.. herregud vad töntig jag är..
^
och om någon undrar varför jag har kollat på så enkla kläder nu så är det för att jag inte skulle orka ha värsta klänningen (tror jag faktiskt!?.. under all stress denna dag osv..!)
enkelt och inte för jääävla varmt, oftast är det tusen grader utomhus då känns det som, hm. Hatar att inte veta.

Uusch, vill kunna sova. Har Inte sovit sed...

Uusch, vill kunna sova. Har Inte sovit sedan igår på dagen villket var typ en timme. Har så ont i ögonen nu, vill inget hellre än att stänga av min hjärna. Ligger bara o grubblar, What to do? Gaaah!!!!


TREVLIGT!

Nu är min bäbis såld. Systemkameran alltså. Kommer jag sakna fotandet så köper jag en ny, men just nu finner jag inte lika stort intresse som när jag köpte den. Men ei, har inte tid att sitta här. Ska umgås med Jocke Kricke och Antån nu. I eftermiddag blir det överaskningsfest! TREVLIGT!

Bild från inatt på all star,  fyfaan vad s...

img_8363 (MMS)

Bild från inatt på all star,  fyfaan vad slitna vi ser ut. Mestadels beror det på att det var fett konsigt ljus i bilderna som fotografen tog. Tycker det är lite komiskt faktiskt, till och med jag kan ta bättre bilder. Föresten så ska jag sälja min bebis idag.   :(


Jag tror nog min dröm är sann. Mina tårar ...

Jag tror nog min dröm är sann. Mina tårar är Påväg men jag ska försöka sova för kung och fosterland. Jag vill verkligen inte bli sårad. Nu rann de en liten droppe så bäst att säga Godnatt...


Ligger i sängen nu, äntligen;) hoppas jag ...

img_8734 (MMS)

Ligger i sängen nu, äntligen;) hoppas jag hinner somna innan 6? De är den stora frågan, vill vända på dygnen. Hat iallafall ätit en kalkon macka från 7eleven, dom är fan bäst. De bara rinner i munnen som de gö när jag dricker burn.. Mmmm.. Samtidigt har min dåliga dag mer dåliga tankar fortsatt, så min utgång har väll varit sådär. Men Julia får mig oftast att må bra, hon är värd guld den tjejen!


Cosmopolitan o dä på invito, så mysigt! Gi...

img_4792 (MMS)

Cosmopolitan o dä på invito, så mysigt! Gillar henne till tusen, så mysig tjej!


can u hear me? it's 'n s o s

Usch villken hemsk dröm jag har haft. Har tänkt på den hela dagen. Eller ja av den tid jag har vaken iallafall. De sjuka är att det skulle kunna vara påriktigt bara att jag inte vet om det än. Allt var så verkligt och jag höll på att bryta ihop hela tiden men jag höll masken för att inte verka dum. Ska det vara så? Det är ju så det är. Alltid är det så. Usch jag vill nästan gråta när jag tänker på drömmen. Är så rädd att det ska vara så irl, utan att jag vet något än. Det skulle förstöra min tillit till ALLA. Blä, jag är välldigt sad today.



how do u do that shit?


Uuuusch Villken dröm, hatar drömmar med ri...

Uuuusch Villken dröm, hatar drömmar med riktiga känslor. Trode fan jag skulle bryta ihop flera gånger. Usch. Om om ni undrar varför jag sov tills nu så har jag inte sovit under natten, som vanligt, sjukt less på de nu.


Vem har snyggast tröja?;)

img_3982 (MMS)

Vem har snyggast tröja?;)


Somnade tillslut, drömde om äckliga naglar...

Somnade tillslut, drömde om äckliga naglar och en död kängru, jätte äckligt. Så blev jag väckt av mamma som säger"vi ska köpa Kina mat vad vill du ha" .. Awesome!


Alltså fy vad kallt det är! Ligger i sänge...

Alltså fy vad kallt det är! Ligger i sängen med filt, täcke och tjocktröja. Endå fryser jag. Det är snöstorm ute så plogbilen kör som en dåre och de verkar vara en hund som har blivit utelåst eller något, han skäller som fan, länge också. Jävla hund. Jag vill sova! Ja, jag vet att klockan är tolv men jag har inte sovit inatt så jag känner mig lite som en zombie..


Blir tydligen utgång ikväll, Sweet! Dock h...

img_6311 (MMS)

Blir tydligen utgång ikväll, Sweet! Dock hyffsat opeppad mennde löser sig säkert!;)


Vin på en onsdag är sååå bra, härligt värre!

img_6660 (MMS)

Vin på en onsdag är sååå bra, härligt värre!


CHEERS


Fröken Grimase(stavning?), äre jag de? Hm, ja säkerligen!
Sitter här och funderar på om den lilla fliken som sticker ut ur min mun är min tunga eller om min min blev missbildad för en sekund. De är den stora frågan.

Jag tror min kropp planerar att jag ska bli apatisk innom snar framtid. Gör inget annat än att sova och äta dåligt. Ska fan ändra på de alltså, annars kommer de sluta i KAOZ. Orkar inte enns gå till Ica och hämta mitt paket för jag är så seg i både kroppen och skallen. Blahblahblah..  Sluta klaga bre, nytt år nya möjligheter, fast idag orkar jag fan inte göra något. Hehehe, kanske skulle få skjuts av pappa till ica sen, köng! Men vad händer sen? Som sagt ända sen nyår har jag typ bara sovit. Förutom igår på kvällen, då var jag med Robin, har inte varit med han på aaaaaaas länge, många år till o med, så de var kul! - och såg as många filmer. Men det är ju typ som att sova. Fan vad jag blev irriterad på den där nya ugglefilmen, hämrar lejonkungen på de där viser! VA! A-M-A-G-A-D, egentligen bryr jag mig inte men har inget annat att skriva som ni märker. WOOP!

min lil wayne tröja finns att hämta, FEEEZZtt!!

Woho, min lil wayne t-shirt har kommit på posten! Vill hämta den nunununu, men måste duscha, får se om jag hinner efter de för sen ska jag på äventyr. Hmm. Nu vill jag ha två stycken till med han och en med Nicki Minaj, fast jag har aldrig sätt en tröja med henne på, kanske får trycka en själv? Skulle vara AWESOME! Kan man ha ballare stil än dom? Kan man säkert, men iallafall. Låter som att jag är besatt men de är jag EY!

Jag är en blåsfisk, egentligen är jag bara...

img_2384 (MMS)

Jag är en blåsfisk, egentligen är jag bara uttråkad. Te funkade inte så bra som jag hoppats på.


Men fitta vad det kliar i halsen, kan inte...

Men fitta vad det kliar i halsen, kan inte äta fler halstabletter heller för då skiter jag väll ner mig. HORHALS! Får prova göra te..


Det kliar i min hals, jag vill ha hostmede...

Det kliar i min hals, jag vill ha hostmedecin eller kanjang, kukjobbigt.


klierier

Helt sick vad jag har sovit mycket på sista tiden. Kom hem runt 4 tiden på natten efter nyår, sov därefter till 4 på dagen (tror det är pga att jag håller på att bli sjuk och då sover jag galet mycket) tvingar i mig själv en halv pizza och sover sedan vidare till typ 9 på kvällen. Drar på mig lite mascara och byter kläder för att sedan hitta på något med Kricke och Thomas, vi spelade kort och lyssnade på Abba(öh, ja precis?) sedan åkte vi runt i rondeller så jag blev alldeles åksjuk, vi åt chillicheese och hälsade på Antån. Rätt trevligt men inte ansträngade för fem öre. Kommer hem klockan två ungefär och sover vidare nån timme senare. Vaknar klockan sju och är klar vaken men hade så sjukt ont i halsen så tvingade mig själv att sova vidare. Vaknade sedan kvart över två, sov vidare till fyra, tryckte i mig en halv köttbit sen gick jag o la mig o vila igen. Trött chey? Sen blev det en lååång dusch och haffade med mig ett gäng filmer, gick upp till Jocke o Michaela där kricke antån och malin var. Vi såg smala sussie bara för att jag tjatade, de slutade med att alla satt och garvade i villket fall ( förutom kricke, men han får skylla sig själv ). Nu ligger jag i sängen och myser med mig själv. Haha har bajsigt ont i halsen men är endå trött och när man väääääl har somnat igen så känner man ju inte så mycket, bara lite jobbigt att somna när de kliar o grejar i halsen.

Read between the lines of what's fucked up and everything's all right.


Långa dagar

Minns varje ord varje rad jag skrivit,
en längtan så stor, minns varje dag jag lidit.
Har gått genom livet med en övertygelse,
att jag satt något spår som har haft betydelse - 
Aldrig besvarad, aldrig tillmötes.



Det var så längesen men det finns där än.


Nyår 2010/2011

Ett helt awesome nyår, som sagt vi firar det för det nya året och de nya möjligheterna och det förgågna. Vi firar för nya tider. LOVE IT. God mat, bra sällskap, grym fest. Och frieriet gjorde det inte sämre, stort grattis mina fina vänner! 


Lista om 2010

Årets bästa kvinnliga soloartist: Rihanna?
Årets bästa manliga solo artist: Lil wayne helt klart
Årets låt: Airplanes var väll den som snurrade på som mest ett tag, haha!
Årets bästa dryck: Burn
Årets kram: Jag kramas hela tiden, jag älskar kramar!
Årets bästa resa: När jag åkte med Jocke Michaela Cathrine och bassebus, hade en underbar vecka. Var även den enda resan tror jag, förutom sthlm. Och vemdalen btw.
Årets festivaler: Blev bara Gatufesten för mig, men hade det jätte kul då med även om jag jobbade mesta delen av hela festivalen.
Årets födelsedag: Kommer inte på någon speciell, alla som fyllde jämt och hade feta fester var nog 2009
Årets fester: Min midsommarfest i stugan, halloween och nyår och massor av fler som jag inte kan något speciellt datum på.
Årets person/personer: Jocke Michaela Cathrine
Årets film: Avatar
Årets kyss: det var i sommras..
Årets tråkigaste: alla onödiga tragedier
Årets roligaste: 2010 har verkligen varit ett anourlunda år, upp och ner hela tiden. Men jag gillade det endå, 2011 ska fan bli mer AWESOME alltså!

trivsel

Har haft en helt underbar kväll med mina vänner, har varit så himmla glad men på hemvägen brast det, shit. HATAR DETTA. Gör allt för att slippa detta, kan någon ta över? Hatar allt som har med panik och ångest att göra sätter man ihop detta så har man en del av min vardag, inte konstigt att jag inte trivs?


RSS 2.0