Skrattretande

Var in på en lyric's sida nyss och så poppade det upp en underklädes sida som reklam. Blir lika fundersam varje gång jag ser underkläder som dessa. Vem tycker att de är snyggt egentligen? De måste ju vara bland de fulaste jag har sätt och kan verkligen inte förstå varför dom är så dyra. Alltså hade jag varit kille och en tjej hade börjat klä av sig, med dessa strumpbyxor och denna kosett så hade jag ju börjat skratta så jag hade fått ont i magen och därav fråga henne om hon var allvarlig. Seriöst, vem tycket att detta är snyggt?


gäddare

Tröööttt.. Har inga lektioner idag. Ska pallra mig ur sängen och dricka lite kaffe så man vaknar till. Sen ska jag ner till skolan och se om studievägledaren är där så jag får någon ordning på mitt schema.
Fyfan vad jag har drömt mardrömmar. Hela jävla natten. Fick föresten en gädda som jag tog med en pinne. Fast de var inte så hemskt. Men resten av allt i alla drömmarna. Kändes nästan som att de var tur att jag vaknade så jag slapp drömma något mer.

   ... nee nu börjar jag få ont i huvudet. Måste dricka kaffe. Heya.

Anastacia - Welcome to my truth


Inte alls min musiksmak men bra text.

hand

See the stone set in your eyes
See the thorn twist in your side
I wait for you

Wonder if you'll understand
it's just the touch of your hand behind a closed door


Helgen.


Hahaha, va fan hände här? de kan man ju fundera på ett tag. Fast de tänkter jag inte göra. Detta är iallafall ifrån fredagen då vi skulle vara med Jocke och Robert. Hade fanktiskt kul tills det inte blev så kul längre. Panikångest och annat tjaffs. Sånt händer.


Visar mitt rätta jag.. eller? ;-)


Hon ville också ha en hatt..


Här var jag bakis som ett jävla får. Sitter på Cathrines uteplats och myser med glitter.


Träffade på Andreas på memento på lördagen. Här bjöds det på champange och bartendern gav mig en captain morgan+cola villket jag älskar. Träffade även på Julia och Elina, hur kul som helst. Längesedan, saknat dom! Sen umgicks vi mest med ''öl-lars'' och hans vänner. Sjukt rolig kväll. Lars vänner bjöd oss på drinkar hela tiden. Dom har as galen, men trevliga. Träffade även Madde en sväng. När jag var hyffsat packad skulle jag promt på kebab city. Vad jag inte hade tänkt på är att de har massvis med lök i deras sallad så jag kastade lök överallt och åt med hela ansiketet. Sen åkte vi hem till Cathrine. Hahahaha, sjukt kul.


Happy Cathree!!

Jobbigt va?

Blä. Börjar om en timme och slutar säkert en timme efter det. Sen börjar jag igen 15.15, jobbigt va? Hahah.. ÅÅh.. jag kom på att jag inte har druckit nå kaffe än, så de står först på listan. HEYA!


Amazing

Can you pretend I'm amazing?
I can pretend I'm amazing...
Instead of what we both know


23:06

Dream on.


ANYWAY

It's not right, but it's okay.
I'm gonna make it anyway.


Hårbollarna

Skit trött. Igen, haha. Men har faktiskt sovit bra inatt. Nästan 8 timmar tror jag? Inte illa. Natten innan vart det bara lite mer än en timme så var jätte övertrött hela dagen. På kvällen var jag och Caty upp till Jocke&Michaela  med Michaelas dator som pappa hade fixat. Jesper kom dit också. Och övertrött som jag var, dryg som ett cp. Gick ut med hårbollarna och Michaela i spöregnet. Mehehe. Sen såg vi en film på tv. Tror jag såg halva sen somnade jag i Jespers knä. Haha. Trött chey.

Nu började det precis spöregna igen. Less jag blir. Nä nu ska jag duscha, bye!

Skiter ner mig

Är bajsigt trött. HUA! Men dricker jag mer kaffe skiter jag väll ner mig. Vet inte hur mycket kaffe jag har druckit idag men mycket är det. Vet inte om jag har skrivit det men sov ca 1,5 timme inatt. Vaknade 07.20 och kunde inte somna om. Tärt som fan. Slog igång dator och pratade med michaela som också var vaken. Tror hon var ganska paff att jag var uppe då jag började klockan ett. Skulle helst vilja ta världes längsta powernap men jag känner mig själv. Då kommer jag bli trött och grinig och matvägra, sen är det försent att hitta på något och jag har redan bestämmt med Michaela att jag ska komma upp till dom... och sen kommer jag inte kunna sova inatt igen. VÄRDELÖST! Kanske man skulle köpa as mycket godis och bara pula i sig hur mycket som helst tills man får världens sockerkick? Mehehe... Nu orkar jag inte skriva nå mer, heya! 

Haha, villken bra bloggare jag är..

WIERD

Ska till skolan på första gången på jag vet inte hur länge. Känns konstigt.

Random frågor för den rastlösa


Gillar du kaffe?
De é klart!

Hur mår du just NU?
Önskar jag kunde sovit bättre inatt så jag inte var så jäkla trött men det kanske går över.

Berätta om din senaste dröm!
Var i Skövde och fiskade med Cathrine, så sa hon att det var braxar vi fiskade, så jag dömde ut henne gaska rejält eftersom att fiskarna var vita och genomskinliga. Då sa hon ''Men dom har braxar i magen..''

Gillar du keso?

Nej, jag förväntade mig att det skulle smaka som risifrutti eftersom att det ser ut som det. Medans det bara var surt och äckligt. Urk.

Var kommer du vara på lördag?
Hos Jocke & Michaela troligtvis, med en bira i handen och fler i magen.

Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
Var med var väll att ta i men jag såg det live på tv.. Minns att vi satt i klassrummet och tittade på någon film på tv men det avbröts för nyheterna med livesänt därifrån. Sen fick nu sluta tidigare av någon konstig anledning. Så gick jag hem och tittade på det med pappa. Det visades typ hela dagen på tv, nästan alla kanaler.

Vad har du på dig just nu?
GymGrossisten t-shirt och mjukisbyxor

Gillar du ditt liv just nu?
Mer än för ett par månader sedan iallafall. Och det är jag glad övet :-)


Poison - Every rose has its thorn


Fyfan vad jag älskar den här låten, har alltid gjort det. Så jävla fin.

''Though it's been a while now
I can still feel so much pain
Like a knife that cuts you the wound heals
but the scar, that scar will remain''

..fortsätter nog imorgon..

Inge trött alls. Ligger bara och tänker. Rastlös som få samtidigt. Skulle kunna gå ut och gå och gå runt hela sundsvall men har ingen att gå med. Har ingen ipod heller för den delen. Och brorsans musik låter ju likadant hela tiden, plus att han aldrig byter musik. Så vad gör man. Istället ligger jag i sägen som numera inte står på sin vanliga plats. Har hållt på och grejat hela jävla dagen så det ser ut som ett helvete här. Tänkte bara...baara.. möblera om lite. Lite. Ja.. fan det gick ju åt helvete. Vart ju så trött av att ha hållt på hela dagen så jag struntade i det när jag kom halvvägs. Hehe. Forstätter nog imorgon om jag har tid. Nu ska jag dra på mig hörlurarna och slå på en film om jag hittar någon bra..


Enrique Iglesias ft. pitbull - I Like It


Hahaha, tycker den här musikvideon är så skön. Lilla bögen som försöker se skit sexig ut men ser mest bara ut som en liten pojk med skägg och ful väst. Sen studsar ''pitbull'' runt och njuter som vanligt i sina videos, hahaha så sköön.  Att Enrique skönger som en liten flicka gör det bara roligare, men den är rätt bra endå :-)

Äntligen

Städar, donar och grejar. Satt precis upp de nya gardinera jag köpte i fredags. Men fick inte upp de nya väggbeslagen för att jag inte hittar nån jävla fitt skruvmejsel någonstans. Fan. Har hängt in de flesta av mina klänningar i en och samma garderob så jag ska hitta dem lättare när jag vill ha dem (Annars slutar det alltid med att jag har kläder över hela lägenheten, sen har man bråttom iväg. Sen är man lite på lyset när man kommer hem, dan efter orkar man inte titta på tv enns. Och när fan ska man ha tid att städa..?) Haha, så hoppar de funkar lite bättre nu..Har även hunnit med att baka, villken tjej! Nu ska jag hoppa in i duschen, äntligen.. Hejja!

Mike Posner - Cooler than me


I hope that you like this, but you probably won't, you think you're cooler than me. Hähä..

lungt men högt

Ligger i sängen med hörlurarna och lyssnar på lugn musik svinhögt. Haha, mysigt. Jag är ju inte som alla andra jag. Försöker iallafall bli trött. Var skittrött förut men när jag la mig vart jag piggare. Bajs. Kanske man ska slå på nån serie, fast då blir man väll vaken hela natten. Imorgon är min sista lediga dag innan skolan drar igång igen. Så kan inte vara vaken hela natten heller.


HEheheh

Hur känner du nu?
Känner du någonting?
Hur känner du nu?
Jag väntade mig ingenting

Vad tänker du nu?
Jag väntar mig en värld
Hur tänker du nu?
Hallå, är det nån där?


Du vet ingenting om mig
Jag vet ingenting om dig


This is why hell is underground

If you call me I won't be home
I'm hiding from the kingdom come
They can't see everything on earth
With the satellites and the roving drones

This is why hell is underground
Like a reclaimed bad part of town
We don't want to lose our souls
We're the saints who don't want to be found

We're the saints who don't want to be found

We're the saints who don't want to be found


Fler bilder..




Melonmonstret gigolo

Gigolo är här nu. Jävlar anamma vad han gillade melon. As roligt. Vi ska ta en pinktur nu sen ska jag hoppa in i duschen en snabbis. Därefter ska jag äta fläskfile och potatisgratäng m ed mamma och pappa. GOTTANS! När Jocke och Michaela kommer hem igen ska jag och Jocke gå runt sidsjön med Giggan och sedan se på No coutry for old men. SWEEET!


Lyckad kväll..

Riktigt lyckad kväll om jag får säga det själv. Riktigt roligt att träffa Theresee.. hur längesedan som helst, minst två år sedan.. minst..

Kom iallfall dit lite innan fem någon gång. Vid kvart i sex rullade det in folk. Therese kom in i kåtna med ögonbindel och trode att en av hundarna var ett får. Hur kul som helst. När alla päron hade vandrat vidare körde vi på med badning i tunnan och havet, bastun var igång, ölen tog slut och dunken vart halvfull. Runt tolv åker vi hemmåt. Carina och Pelle kom och hämtade oss. Har hur som helst haft hur trevligt som helst. Träffade en jättesöt staffe bebis också. Låg och sov i mitt knä och snarkade som en björn. Hur bäst är inte det?


Snart iväg..

Kom precis ut ur duschen. Presenten är inslagen och snart knäpps det biror. C'ya!

Internet shopping dämpar rastlöshet

Hehehehe, har precis internet shoppat lite. Bara för att jag var så rastlös. Nu är det slut på det roliga. Ett par nya uggsliknande skor som kommer i oktober och ett leopardmöstrat lakan. Öh, ja. Precis.

  Under den senaste tiden har jag tittat på jackass och nitro circus, galningar. Jag är så trött att de gör ont i ögonen. Endå känner jag mig inte så trött. Har väll fått i mig för mycket socket. Tjockt. Ska nog sova nu iallafall. NATTI!


Skalbaggeskal


Kanske är min hjärna tumlad & tömd
Urblekt & tvättad
annars hade jag aldrig glömt
Kanske har jag ett skal
Ett hårt ogenomträngligt skalbaggeskal
av urvuxna kläder

Men det är eran fantasivärld.


Är lite töntig..

Sitter här och är lite töntig.. eller tjejig. Har ansiktsmask på mig. Hehehee, de trode ni inte va? att jag var tjej alltså.. eller?      

Hade tänkt dricka massvis med öl ikväll och ha sjukt roligt.
Men pga vissa komplikationer.. eller vad man kan kalla de. HÖHÖ! så blev det ju inte så. Sitter hemma och surar istället. Eller nej, jag surar faktsikt inte. Är hyffsat trött endå. Mamma skulle iväg på affärn och köpa något gott till henne och pappa ikväll och frågade om jag skulle ha något. Gott&Blandat och en dr.pepper!!! Nähä, ingen dr.pepper till mig inte. Fick nöja mig med coca cola. Tror jag är den enda i hela världen som gillar dr.pepper ..och 21'an för den delen. Förstår inte vad folk har för fel på smaklökarna. Smak över huvudtaget. Jag är less på folk. MEN MEN!

Ska sluta klaga och slänga mej i sängen och slå på en rulle. HEYA!

Birsta med Johanna

Usch, fyfan vad trött jag är. ZOMBIEEE.. ''hehehe, living dead girl''  på att koka kaffe nu så hoppas det blir bättre. När jag har vaknat åker jag till Johanna och sedan ska vi vidare till birsta. Ska köpa gardiner och dubbla väggbeslag på ikea. Och massvis med skrivblock någonstans. Tänkte framkalla bilder också men jag är så jävla trött att jag inte orkar föra över dom på ett minneskort.

  ...nu ropar kaffet på mej, C'YA!

Carry u home

You are the one, the one, that lies close to me.

Whispers,
"Hello, I've missed you quite, miss you quite..."


every day

Where were you when I was down?
I'll be right here if you need me. In my life, I'll need you here.
Don't ask why I'll never disappear.

Why is it every day, that I feel the pain?


Yolanda Be Cool Vrs DCup - We No Speak Americano


CANDY

You're like an Indian summer
In the middle of winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test


Tjejig

Kom nästan nyss in. Har varit i fagerdal med André och Caty och solat lite. Tror dock inte jag fick nån färg. Det visar sig väll. Kom ut så sent. Är det fint väder imorgon ska jag försöka komma ut lite tidigare. Ska lägga mig i badkaret strax, göra ansiktsmask och vara lite halv tjejig. Sen ska jag äta mos och korv, gottans.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Skulle kanske hitta på något med Michaela. Det visar sig väll.


Blaahh..

Har varit vaken nästan hela natten. Sov 1,5 timme. Vaknade runt fyra imorse/inatt. Är jätte rastlös. Snart börjar Jims värld, hoppas det inte är samma avsnitt som inatt. Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra idag. Blaah...

Spydde en klick

Har varit i stugan hela helgen med Mamma Pappa Sebbe Jocke och Caty, och Catys hund.. haha. Varit hur mysigt som helst. Förutom att jag varit dålig på lördag natt då jag var dålig i magen som fan så jag gick på toa och spruta ut allt som fanns i mig tror jag fan i mig. Efteråt gick jag upp till stugan jag skulle sova i, skakandes. Ramla ihop på gräsmattan och spydde en liten klick sen la jag mig på soffan med Cilla och spydde i en sopkorg. Fräsht. Kanske lite för mycket information men jag skriver inte för eran skull ;-) Tillslut kom hon tillbaka och då tänkte jag att jag äntligen kunde få sova men fan vad dåligt jag mådde. Har dessutom varit yr den lördagen på dan där. tills nu. Vet inte om de är över än men var yr ikväll också så det är ju tredje dygnet nu. Fyfan. Hoppas de blir bättre annars måste jag kolla upp det. Skit skummt. Tänkte lägga upp nån enstaka bild men vet inte var jag har lagt kameran, blev väll typ tre fyra st på hela helgen. Har inte tänkt på att ta bilder.


Idag har jag bara tagit det lungt. Fyfan vad skönt det är att jag inte har jobbat så mycket i sommar. Hur skönt som helst måste jag säga. Kanske inte så roligt på pengarbiten men de är det nästan värt. Cathrine kom hit och fikade med mig vid ett tiden, efteråt gick vi ut och solade. Hur skönt som helst. Alldeles perfekt väder. Inte för varmt och inte för kallt. Alldeles lagom. Kom hem, tittade på Simpsons och slömrade till på soffan en sväng. På kvällen gick jag bort till Jocke och Michaela där även Jon var. Kul att träffa han med. Gigolo har kommit hem, gullpruppen. Saknat han faktiskt. Helt otroligt. Men villken snygging, bland de finaste hundarna jag har sätt iallafall. Så fort jag är klar med skolan, skaffat lägenhet och jobb så ska jag köpa mig en Rottis jag med. Längtar!

Men nu ska jag stänga ner, ska jag slänga mej i säng och titta på Jims värld. Så jävla bra program på kvällarna/nätterna på vardagarna. Också ett plus att man kan bara ta de lungt och vara vaken hur länge man vill och inte känna press att man ska sova så man måste upp på morgonen. Förra sommaren var jag ju nära att slita ihjäl mig för fan. Haha hua. Men pengar fick jag ju, men dom tog slut lika for de kom in på kontot nästan. Fast det ångrar jag inte. Justja, jag skulle stänga ner. ÖH. HEJJA!



Fyfan för fläsk.

Katy Perry - Teenage Dream


Mysig låt. Om man endå kunde känna så, höhö (;

SWEET!

Sitter och dricker kaffe för fullt. Fast har endå ingen aning om vad jag ska göra idag. Men det visar sig väll. Jag vet iallafall vad jag ska göra imorgon och ett par dagar framöver. Imorgon ska jag ner på stan med mammsen och på eftermiddagen kanske jag åker och hälsar på Johanna. Fredag - Söndag är jag i stugan och tar med mig Jocke, Michaela, Sebbe och lill fjante. Dricka biror, fiska, bada, mysa. SWEET! Kanske att Caty och hennes vovve följer med också. Beror på de där. Men men.. nu ska jag hoppa in i duschen. C'YA!


SWEET!

Sitter och dricker kaffe för fullt. Fast har endå ingen aning om vad jag ska göra idag. Men det visar sig väll. Jag vet iallafall vad jag ska göra imorgon och ett par dagar framöver. Imorgon ska jag ner på stan med mammsen och på eftermiddagen kanske jag åker och hälsar på Johanna. Fredag - Söndag är jag i stugan och tar med mig Jocke, Michaela, Sebbe och lill fjante. Dricka biror, fiska, bada, mysa. SWEET! Kanske att Caty och hennes vovve följer med också. Beror på de där. Men men.. nu ska jag hoppa in i duschen. C'YA!


Love the way you lie - Rihanna ft. Eminem


Äntligen har videon till denna underbara låt kommit ut. Såååå jäävla bra. Megan Fox och Dominic Mogahan som är med i den. Thumbs up!!

Lostprophets - Rooftops


Spotify: http://open.spotify.com/track/5vrMgnyrAxJ88q3E43bKvQ

Han hade den största näsa jag sätt i hela mitt liv..

Har inte orkat blogga som ni kanske har märkt. De känns som att det är det enda jag skriver nu för tiden.. att jag inte orkar blogga.

Snabb uppdate då..
Åkte till neröver i 5 dar med Jocke Michaela Caty,
Kom hem.. en dag senare kommer Jesper och Pål upp till Sundsvall som vi träffade där nere - så jag har fått sysselsatt den i 5(?) dagar då Jocke och Michaela har jobbat.
I torsdags tänkte jag och Caty dra ut och festa. Förfest hos Wallander, massa roligt. Efteråt träffades vi alla ( Jocke, Michaela, Jesper, Pål MFL..) på Memento. Fick reda på att Bobby från mammas pojkar var där. Hur kul som helst. Tror att han hade den största näsa jag sätt i hela mitt liv. Alla tjejer var som klistrade mot han. Villket jag faktiskt inte kan förstå. Jag, Caty och Jocke gjorde mest bara narr av han.. men de förstog han inte, villket var ännu roligare. Helt plötsligt ser jag Caty med han i baren. Dog innombord. Men de visade sig att han villle köpa drinkar till oss. TACK OCH HEJ!

I efterhand har jag sätt massa flickor på facebook och småbloggar osv. som skriver att han är så snygg osv så tar de bilder på han och dem tillsammans då de trycker upp deras bröst i hans ansikte lite. Fattar inte grejen. Jaja, dom verkade ju uppskatta det iallafall. Haha!

Neeeeeee, nu ska jag sluta störa mej på folk. Jag tog ju faktiskt emot en drink av snubben 8-) KNAS. Kan bara bero på att jag var en aning för full.

        HEYA!

RSS 2.0