Jävla skit också

Efter skolan idag var jag ner på stan med Sanna och köpte ett par jeans för en del av presentpengarna. Nicenice. Dem kan ni få se imorgon eller något om jag orkar fota dem då.

Efter det träffade jag Sandra och vi åt på ett nytt och ekologiskt café. Jag åt kycklingsoppa. Sen var det bara att åka hemmåt för jag hade främmande.  Och har haft det ungefär hela kvällen. Har fått massa pengar av min söta släkt. Tack! :-)

La mig och sov direkt när dem åkt , för  att jag hade så sjukt ont i ryggen - som går upp i huvet och gör ont där också. En början på en förkylning också, "/#&@?!&@'s ont i halsen.
Vaknar upp ett par timmar senare. Är så sjukt mycket värre överallt. Plus att jag mår illa och är JÄTTE dålig i magen. Höll nyss på att spy. Hur tur har jag? är säkert tack vare den där kycklingsoppan.. S U C K ! !


Jag är irriterad och har så otroligt ont, varför just jag. B L Ä Ä Ä ! ! !

glad för det

Pallrade ju mig iväg till sjukgymnasten idag. Saaaaate va ont de gjorde. Trodde nästan att jag skulle dö där ett tag, gick inte att andas. Men de är väll inte så konstigt egnetligen. Stel som en kylskåp och jag var tydligen sne åt alla håll och kanter, hård som betong och knutar överallt. Inte konstigt att jag känner mig som en pensionär? Och nu går de knappt  inte att ligga i sängen, ser fram emot den här natten alltså - not. Känns ungefär som att jag är jätte solbränd över hela ryggen och ligger på små spelkulor.

Ganska bra födelsedag annars i övrigt. Min klass skämde ut mig i resturangen och började sjönga. Alexandra blockade vägen så att jag inte kunde smita därifrån. Pinsamt värre, dog en aning. Men dom är lite söta mina mongoklassisar endå.

+ att idag ringde min kusin under dan. Verkligen kul att prata med han efter så lång tid. Var väll tre månader sedan vi träffades sist. Om två veckor kommer han upp hit och hälsa på. Och efter det ska jag fan i mig ta mig ner till han och hälsa på han jag också. Skulle vara så sjukt kul.
Malin ringde mig också, åh vad jag saknar henne. Skönt att höra hennes röst, hennes skratt. Jävla unge. Dig ska jag också hälsa på hade jag tänkt.


Bild: av mig i Hannas stuga i sommras.


Nu blire väll lite tv och sen försöka sova. Lång dag imorgon med. Servering, stan, hem och städa lite, kommer massa gäster på fika.   Så nattinatti på er ♥


Presenter


Klänning, ser jätte smal ut men den blir större när man tar på sig den efter som den är välldigt veckad.

Skinnjacka, hängde på samma galge.. haha så ni ser ju vad smal klänningen ser ut. Jackan är verkligen inte stor, de är en 34, ser ut som en jätte på bilden.  Mycket snyggare och skönare än jag hade förväntat mig. Finns att beställa här.


Sen har jag fått pengar+presentkort och lite andra nödvändigheter. Imorgon kommer de massa släktningar också. Kul :-)
Kusinen min ringde idag också precis när jag slutat, riktigt kul faktiskt efterosm man aldrig träffar han nu. Han skulle komma upp till påsk och efter det ska jag åka ner till han nån helg..

Dagens

Dagens mående:  Trött men glad för det mesta
Dagens låt:  howie day - colliede
Dagens smink: foundation, ifyllda ögonbryn, ljus ögonskugga, dipliner, mascara, solpuder
Dagens klädsel: i serveringen - kostymbralla, förkläde, skjorta. Annars - jeans, hood och tubtop.
Dagens händelse: fyller å och har kollat ryggen
Dagens planer: skola, sjukgymnasten, främmande på fika
Dagens vill ha: väska
Dagens saknad: malin än en gång, många andra vänner med.
Dagens bästa: fylla år..och as god tacos ..haha?
Dagens behov: massa kramar!
Dagens köp: Ingenting, de blir imorgon det!
Dagens mat:  Lunch - råstekt potatis och sallad, haha. Middag - tacos.


b-dayyy


Oseriös på bild som vanligt, sorry :-p

Nu: dusch och smink
Idag: servering på skolan, stan för fika osv med Hanna, sjukgymnasten för ryggen - mami följer med, hem och städa - lite folk rullar in men de flesta kommer imorgon.

music


cornelis

Jag skådar blott falska varor vartän jag ikring mig ser,
och jag kan inte släppa tanken att allting är upp och ner.
Och var är det stora dundret, som en gång skall dra förbi?
Innan dess kanske det blir bättre, men bra lär det aldrig bli.

Lillsystern har ett hjärta av is,
och stenkall är hennes själ.


music


music


ett stort: VILL HA


Måste kolla imorgon om dem har skickat iväg beställningen
till min present eller om jag kan lägga på den här i beställningen, sjukt snygg va?
Bara 400 kronor, ellos! ellos! ellos!


Föresten så har jag haft det riktigt kul ikväll med gammlingarna. Carina är alltid så pratglad när hon är full också. Haha. Blev sånt där syskontjaffs mellan Hans och morfar ett tag, om motorer. Nej inte 14 år jag lovar, utan 70! Han blev iallafall jätte glad för presenten som vägre ton. Den bar jag ner till källarn också, inte alls bra för min rygg. . . . känner jag redan nu.

Men nu blir det sova iallafall, skola imorgon. Tänkte gå på gympan även om jag inte kan vara med pga ryggen. Men natti på er!

DIN FÖDELSEDAG<3


Världens bästa morfar fyller år idag, hela 70 år!
Han är stark min morfar och jag älskar han. 

Nu ska jag med familjen och hälsa på han och mormor. C'yaa!

leggings


Bild: fahrmans mode

Kolla in benen! Hade sätt dem i affär tidigare men tyckte inte om dem så mycket då. Men när jag såg den här bilden tycker jag om dem jätte mycket. Och ja, sen jag såg bilden har jag såklart velat haft dem. Och gissa vad? jag glömde mitt bankomatkort idag. Och jag fick inte lägga undan dem(sista i min storlek). Skulle få låna pengar alexandra till imorgon, sen sa hon att jag fick dom av henne som en förskotts present eftersom jag fyller år på måndag. Visst är hon gullig. PUSS PÅ HENNE!

Och vet ni!  ..
Idag när vi var på stan då. Så gick E.M.D (gruppen)  framför oss. Så gick vi om dem och brydde oss inte speciellt mycket, men sen följde dem efter oss och börja prata och sjönga till oss, men dem fick dissen - blev sura och vände håll. Hahah ganska roligt tyckte vi.

födelsedagar hit och dit..

Många av mina vänner fyller år på våren,  jag ska på två födelsedags fester i helgen. Och på måndag fyller jag år. Har inte önskat mig något speciellt, eller jo två saker men dom vet jag att jag ska få av mamma&pappa. Kika runt lite nyss och försökte komma med lite ideer, inte lätt alls att köpa presenter det tycker nog alla. ;)


+
underkläder & smycken
- blommor   vem vill ha det egentligen?


smörja

Ajajajajajaj!!! så sjuukt ont jag har, inge kul alls :-(
Tänkte ta en lång varm dusch nu så jag kanske blir lite mjukare iallafall. Fan så oooont det gör. Kan knappt röra huvudet. Känns som att det körs ner knivar vid axeln eller vid skuldran, åh jag vet inte de gör bara så sjukt ont att jag vill ta en köttkniv och skära bort hela skiten. Sen ska jag väll ta sån där savla och smörja in och se om det blir lite bättre. Har ju inte tid hos en sjukgymnast förrän på min födelsedag och jag fyller ju år om fem dagar. Har inte så stor lust att ha så här ont hela helgen.

:-( kom och ge mig lite massage, tack..?


paj

Jag har pajat ryggen. Ingen skola idag alltså. Kan knappt röra huvet. Hah har kämpat de senaste minuterna att försöka stapla upp lite kuddar som stöd.Gick inte så bra, gör bara ondare. Ska försöka hitta nån ställning som inte gör ont att sitta/ligga i. Hm.. lät kanske lite fel... Iallafall så ska jag se ett nytt one three hill avsnitt nu. Ciao!

Dagens


Inte så seriös bild kanske, men hur ofta är jag seriös på en skala..?

Humör: Ganska glad
Känsla: ..?
Fundering: att den här listan var nog lite konstig..
Väder: solsolsol!!  dock massor med snö, fram med riktig vår nu!
Mat: kaffe & cola
Bok:  jag + bok? huh..
Låt: eh eh - lady gaga
TV: tv och tv, ser genom internet men snart - gossip girl!
Bästa: träffa hanna en sväng, villket jag gör sällan nu så det var bra.
Sämsta: små kallt. brr..
Lyckliga stund: tro det eller ej men det kan vara kul att ha lektion med martin faktiskt. Ha ha :-)
Klädsel: stentvättade blå stuprörs jeans + svart lång top lite transparent + svart jacka + svarta skor + kedjehalsband.
Frisyr: utsläppt, lite snebena sisådär. Inget speciellt.
Shopping: trosa, haha.
Puss & Kram: ingen faktiskt :-(
Löfte: skulle kirra maten idag. Men de är jag ju bra på ;-)
Saknad: Maluttprutt såklart


Music

Sen jag kom hem har jag lyssnar på the knife och sätt på medium. Bra kombo. Skumma båda två, höh.


kaffekaffekaffe

Jävlar i min låda vad jag har druckit kaffe idag. Flera koppar hemma och efter en runda på stan följde jag med päronen till Anders och Maria och där blev de ännu mera kaffe + bullar. Träffade på en döing också ;) Fick även med mig en nessisär hem, en stor en. Behövdes verkligen, den var på rea och faktiskt ganska fin. Eller ja, riktigt fin om man jämför med dem  jag hade innan. Helt brun av gammla smink rester. Inte så fresh. Subway till middag. Trevlans. Nu säger jag godnatt. Börjar sent imorgon. Innan jag somnar ska jag lägga upp lite musik.

Godnatt.


stan med johanna

Ingen skola för mig idag, fruksansvärd mensverk jag har haft alltså. Men nu är det bättre och ska ner och träffa Johanna en sväng på stan. Äta lite med henne och kika på linnet. Bye!


saknar sommaren

Kollade runt bland gammla blogg inlägg och hittade bilder från en så sjukt varm sommardag. Var i mormor och morfars stuga med mamma och pappa. Vi grillade och fiskade med båten ute i ljungan. Badade en sväng och solade massor.


Pappa vid badplatsen på kvällen

morbror och mamma

32 C i skuggan

 VIT!!!

Underbar solnedgång


Nej borde sluta dröma, och stänga fönstret till mitt rum... brr vad kallt det är. Imorgon blire på med långbxor och jacka och allt vad det är - ut i halkan och slask. Nu vill jag inget hellre än att det ska bli sommar. Godnatt ♥


köpa härnäst

Mycket man vill ha och mindre man har råd med. Känns som att jag köper för mycket onödigt. Det jag ska köpa härnäst är iallafall. Ett utav topparna jag la in bild på förut om dom passar. Ett par skor. Gillar ju dem från H&M och tror det blir de här faktiskt. Men måste prova innan. Hårförlängning har jag planerat länge att köpa men det gör jag i slutet av månaden när jag får pengar igen. En till band t-shirt skulle inte sitta fel. Älskar dem.


blacknwhite

Jag vet vad jag ska få när jag fyller år. Inte onöjd över det. Inget speciellt kanske, men något jag vill ha iallafall. Svart och vitt. Två plagg och något smått mer.  Ena var jag med när mamma köpte, andra beställs ikväll.

Nu lägger jag mig i badet. Jag måste börja sola har jag kommit fram till. Vit som ett lakan. Inte så fint. Fast sådär fake/över brun är inte fint det heller. Men sola lite kan man. Badet väntar.

madonna


Alltså har inte tänkt på det innan, men kolla in armarna och benen!
Hon ser lite gräslig ut där va? ''ha ha..''

matmatmat

Här hemma görs det fläskkotletter och potatisgratäng. Ska påbörja min oslagbart goda sallad nu. Hoho, inge gurka-tomat-isbergsallad-sallad här inte!   Jag vet att ni vill veta, och jag vet att ni vill ha. Nä hejdå.


hanna fridén

Jag älskar Hanna Fridén.. iallafall hennes humor!

Klicka här så hittar ni hennes blogg ni också.

shopping

Har letat efter ett liknande sånt här linne ett bra tag. Kikade in på ginatricot.se och hooly vad mycket fina klänningar dem fått in. Dock inte det jag letade efter men hittade dem här iallafall..


Nej det är inte samma modell men gillar dem båda,
är jag inte alldeles för trött imorgon efter skolan ska jag ner och kika på dem. 

music


fakebook


ajajaj

Min rygg gör ont. Riktigt ont. Fast den har gjort mycket ondare. Men det är sjukt jobbigt. Har föresten fått tid hos sjukgymnasten ...på min födelsedag. WOOH, hoppar av glädje! ..

Så här kommer min födelsedag att se ut
vakna sjukt tidigt
stå i ett kök och lukta illa hela dagen
komma hem och vara jätte trött - för att duscha
sticka iväg till sjukgymnasten
sova

... kommer nog bli den bästa födelsedagen någonsin. suck


lister

Idag åkte jag upp till stugan med mamma och pappa. Där hjälpte jag pappa med att sätta upp lister i ny stugan. Blev massa fint! Sen dracks det många koppar kaffe och jag körde hem. Har lärt mig en sak idag. Att slappna av när jag kör, inte helt dock. Haha men första gångerna var jag tvungen att stanna efter halva vägen för jag var så spänd. Jag är rädd för långtadare och bussar, riktigt läskigt vill jag lova.

Innan vi åkte hem körde jag till farmor. Hon bjöd på fika och te. Hon är så söt min farmor, jag tycker om hon så mycket. ''-Prikadilli cirkus'' hahah.

Gamm charlie, kurrarn!


Och ikväll har jag varit med Petra, blev lite knas där men sen mys hos henne med godis och dricka tills vi mådde illa. + att jag la lite blekning i håret innan vi träffades. Går att leva med, och nej jag ska inte bli blond.


igår

Var ju med min tremänning igår. Marcus alltså.
Träffade Therese en sväng också men hon var mest med sin pojkvän från England..?
Vi gick ner på stan och träffade Mika ett litet tag också, sjukt längesedan.
Kortspelande och kika på film med dricka och chips.


Lillmarcus:D


Läskigt!!!


Videos från igår


bättre humör

Är på lite bättre humör ni faktiskt. Brabrabra!!

Nyss ätit
kyckling med ris och currysås, gott men vart lite äcklad när det såg ut som en bajsklick innuti. Då blev de inge mer äta. Är säkert salmonella förgiftad nu. Amagad, jag kommer dö.

Tänkte hoppa in i duschen nu snart och sen ikväll har jag två alternativ, men ska försöka hinna med båda. Vara med Victor eller Marcus och Mika. Inte träffat någon av dem på år och dar känns det som. Mycket att ta igen. Pratat lite med dem alla idag. Saknar er grappar (:


Dagens

Dagens mående:  Seg, deprimerad.
Dagens låt:  over my head - the fray
Dagens smink: målade ögonbryn, dipliner, eyeliner, mascara, ögonskugga, puder
Dagens klädsel: malins tröja, malins linne, johannas byxor, mina egna underkläder iaf, lovar!
Dagens händelse: hittils...skolan en sväng
Dagens planer: hitta på något istället för att sitta hemma och deppa
Dagens vill ha: långt hår
Dagens saknad: malin
Dagens bästa: ingenting
Dagens behov: närhet-någon att umgås med :p
Dagens köp: ingenting
Dagens mat:  kaffe + macka

music


You're a Heartbreaker
Dream Maker, Love Taker
Don't you mess around - NO NO NO!
Your love is like a tidal wave, spinning over my head
Drownin' me in your promises, better left unsaid
You're the right kind of sinner, to release my inner fantasy
The invincible winner, and you know that you were born to be

För er som kanske tycker att jag lyssnar på anorlunda eller konstig musik och inte alls förstår..
Pat benatar är samma tjej som sjönger låten hit me with your best shot, och ni som inte vet vad de är för låt- ni lyssnar tyvärr inte på musik.

deppo

Är något så sjukt depp idag.
Inge kul alls.
Är så nere.
Från och med nu vill jag bara sova tills jag dör.


Var aldrig ner till proven på idrotten eller de andra lektionerna heller för den delen,men jag åkte ner till sista lektionen iallafall. Vet inte vad jag ska göra idag heller. Hade planer för hela helgen men jag tro fan alla sprack.

Nu ska jag dricka massa kaffe och se om jag finner någon lycka i det eller om jag ska sova bort hela helgen och bara vara lite apatisk sisådär. Jag är ganska duktig på det. Uppmuntra mig. Hejdå.

inköp

Runt elva idag mötte jag upp Linnea också gick vi till ica och hämta ut mitt paket. Där i låg chanel plånboken som jag la upp förra veckan. Happpyy... Efter det gick vi till skolan tillsammans. Och efter skolan gick jag på stan med Alexandra. Köpa två navelpiercingar på ur&pen. Första gången jag hittade fina piercingar där.


Den med ödlan -98kr, fjärilen -149kr. Brabrabra pris!
Hoppas bara inte dom går sönder som alla piercingar gör för mig. Bara sånna vanliga och fula som håller.


Också träffade jag Pontus på stan också, haha och förvirrad som jag var (för jag hade tappat bort alexandra. Så när jag pratade med han så glömde jag direkt vad han hade sagt osv..) Haha jag tro jag frågade han tre gånger hur det var med han och att det var längesedan jag träffa honom. Jävla dåre jag är.

Men nu är jag hemma iallafall, sitter och lyssnar på kiss och ska snart käka. Kanske ska vara med Henry och Fredde ikväll. Måste verkligen göra något hela tiden, jag blir så sjukt rastlös fort. Fört fort.   Ääh, baibai!♥


music


..Konstig musiksmak jag har fått?

alltå va..?

Bra start på dagen. Kladdkaka och kaffe. Äh.. gott iallafall.

En annan bra start på dagen - började för 20 minuter sedan. Och eftersom jag sitter här och skriver så betyder det att jag inte tänker gå på min äckliga svenska lektion. Suck vad jag hatar svenska. Skulle även ha läst ungefär 100 sidor till idag. Har jag gjort det då? nä. Men jag ska iallafall pallra iväg till lektionen som är efter lunch och gå tills sista lektionen. Mer planer för dagen har jag faktiskt inte. Lär väll ska gå på stan en sväng med Alexandra säkert. ; )

Ni anar inte

Ni anar inte.. Jag har inte sovit alls idag!!! Fast jag har verkligen kämpat för att hålla ögonen öppna. Känns som om jag varit vaken i två dygn, och för er som inte vet hur det känns.. prova inte. Jag minns en gång fick jag nån knäpp som jag får ibland, jag såg på smallville i två dygn i streck. Och precis snä jag skrev smallville här så spelades lifehouse - you&me på tvn (en låt som nästan alltid spelas i smallville) ..lite läskigt. 

Nu börjar Medium och jag ska se det innan jag somnar. Skola imorgon och jag börjar 10, skönt. Nattinatti!♥


ewa

She used to be my only enemy and never let me be free
Catching me in places that I knew I should'nt be
Every other day I crossed the line I didn't mean to be so bad
I never thought you would become the friend I never had
Back then I didn't know why
Why you were misunderstood
So now I see through your eyes
All that you did was love
I didn't want to hear it then but I'm not ashamed to say it now
Every little thing you said and did was right for me
I had a lot of to think about,about the way I usedto be
Never had a sense of my responsibility
Back then I didn't know why


Mama, i love u.

Dagens otroligt bra början på riktiga rutiner

Vaknade kanske åtta ( börjar skolan klockan åtta ), åt en macka. Magont. Kom till skolan mycket försent. Yr nästan hela dagen. Åt någon sliskig korv, ägg och macka till lunch. Provade en bit mangotårta efteråt. Slutade runt två. Fyllde på mobilen med massa lappar. Tog bussen till Johanna. Var hos henne en timme kanske. Kom hem. Däcka direkt. Missade såklart middagen.  Vaknade runt nio, såg lite tv. Åt kiwi ..så nu har jag blåssor i gom och tunga. Aj. Nu ska jag försöka sova igen. Omöjligt. Suck.


SÅ OTROLIGT LESS PÅ DET HÄR, varför är jag trött hela tiden?    ...idag försökte jag iallafall.

försenad

Jaha, gissa vad? Jag har försovit mig. Duktigt. Applåååder för Jessica. Ännu en gång jag gjort det jag är som duktigast på. Men.. Då kanske du undrar varit jag sitter och skriver här, haha.. Måste vakna till innan jag går upp annars dör jag. Påriktigt. Men nu är jag vaken, tänkte duscha och sen försvinna iväg mot skolan sedan. Åh.. 

jäkla rygg

Jaha.. nu har jag typ.. bitit sönder insidan av mina läppar. Känns as äckligt men jag gör det utan att jag att jag tänker på det. Nu gör det ont också. Slå mig är du snäll?

Ont i rygg och nacke har jag också,
tror jag går av snart. Hittade typ 5 nya knutar. Ajaj säger jag bara.  Och har massor av mer. Unda om man kanske ska gå till en massör och få bort dom jäklana nån gång. Nah.. de kommer göra ont. Dock gör det ju ont hela tiden av att inte gå dit. Fast egentligen.. så vet jag inte av nån massör här i Sundsvall. Vart gömmer dem sig egentligen? Får rygg och nack spärr då och då och det är sjukt jobbigt, man kan näst in till inte enns andas.

Så, nu har jag klagat färdigt för idag. Ska borsta tändera nu och sen se ett avsnitt av Medium på tv som börjar strax. Börjar 8.00 imorgon igen och har kök, ska göra för och efterrätter. Påbörjade mangotårtan idag så det kommer nog gå undan imorgon.

Nattinatti!♥

både bra och dåligt

Sjukt

(STORT)+ för idag är att mina objektiv funkar gaalant! provade spegelobjektivet ifrån wedins (väsk affärn) idag och siktade mot handelsbaken. Haha kunde ta på klockan som var högt upp på väggen och det blev endå hyffsad bild.

- för idag är väll att jag inte ätit riktigt och har varit trött hela dagen, sov hela eftermiddagen också så nu har jag ont i huvet. Och jag är sjukt cola sugen och saknar Malin. Kom faktiskt att tänka på henne idag... när jag såg en .... ljuskopp. ( Den var faktiskt rosa med gula prickar och lite blått och glitter
och så stog det peace på den med ett peace märke på,  kanske inte så konstigt då..?)
Haha, va ska jag säga. Jag saknar dig skit unge.

 Tänkte ringa dig nu så hej då  : )

Ellos


Längesedan jag beställde något känns det som,
ska inte göra det heller men har hittat massa fina saker!

Inga exakta priser men kostar väll ungefär..
T-shirt- 150
Halsbandet- 150
Kjolen- 300
Underkläderna- 350
Skorna- 500
Jackan- 900

090315

Kom hem från Johanna för ungefär en timme sedan. Vi for in på macken och tvättade bilen och sånt på vägen hem, den såg riktigt blä ut. Men nu är den fin iallafall.
Idag har vi bakat massor. Chokladmuffins och kola(?)muffins .. typ. Gott iallafall. Också har jag fotat henne lite, dock med hennes kamera och inte min. Kanske kan lägga up nån bild när jag fått någon. Vissa vart riktigt fina tycker jag. Sen har vi bara busat med skitungarna. Haha..

Menmen... Nu ska jag äta och det blir kött och potatis, gott får jag hoppas. Sen ska jag göra en ansiktsmask och ta ett bad. Buhu vad jag känner mig äcklig när jag inte har duschat varje dag. Fast det blir ju varje dag men känner mig äcklig endå. Efter det måste jag packa lite inför imorgon. Börjar tidigt och har kök hela dagen. Shit. Jag vet inte om jag ska servera eller ha kök föresten? Men chansar på kök.  


  Men nuuu måste jag gå innan maten blir kall. Kanske skriver ikväll. Puss!

Och vet ni? det är bara femton dagar kvar tills jag fyller år. : )


bravader

Är hemma hos Johanna just nu, stannar här över natten också.
Rastlös som jag blir så försökte jag fixa sjuts i panik till Johanna.. tog ett bra tag!  Men tillslut fick jag skjuts av Stefan. Och direkt när jag kommer till henne, sitter i hennes rum i kanske fem minuter. Så händer det en liten ..grej. Så vi måste åka ungefär dit jag bor. Haha så har jag letat skjuts i kanske två timmar. Duktigt och passande. Så ikväll har vi bara suttit och pratat ut massor, om saker som hänt osv. Skönt men lite jobbigt kanske.

Och nuuu!! Så började en av mina favorit filmer - American history X för 10 minuter sedan på fyran. Ska se den med henne nu hade jag tänkt. C'yaaa

bilder från idag


Linnea och Elina i bilen påväg upp.. :p

..glass.....?

MALIN!!!! <3


Gopuss? ehehe

Linnea och ..jag..  .. såg lite creepy ut så lika bra ni inte såg den.

I stugan innan vi for hem

home

Hemma! Verkligen roligt att träffa Malin, saknat henne så mycket.
Yeeah, men nu måste jag få något i magen .. den typ..låter.

Music


I don't know what's right and what's real anymore
I don't know how I'm meant to feel anymore
When do you think it will all become clear?
‘Cuz I'm being taken over by The Fear

Hassela

Hej ó hå, va trött jag är!
Man kanske borde hinka i sig lite kaffe och hoppa in i duschen. Ska åka och hämta upp Linnéa om en timme. H0h0 - vad ooooooont jag har. Har haft ont i nacken och ryggen i flera veckor nu men nu nu nuuuuuu känns det verkligen som att jag ska gå av om jag knäcker ryggen en gång till. Aah..  

Music


Thai och planer

Ikväll har jag ätit thaimat och skrattat i massor. Var nog övertrött. Kunde inte kolla på min bror utan att dö av garv. Tror han också dog lite. Han vill bara inte erkänna det, som den lilla fikus han är.  Eller så vare väll svamparna i maten.. Eller föresten, de var inga svampar i. Jag är nog såhär bara. Filmen, den såg vi aldrig. Varför? ..det vet jag inte.

NU: Äter nån sliskig kräm som smakar anus, varför vet jag inte.. är liksom inte hungrig. Funderar på att rensa datorn lite och installera the sims. As bra tidsfördriv ju. År sedan jag spelade det. Jag som var nörden.

Imorgon: Upp tidigt, göra mig klar och försöka få i mig något ätbart villket jag tvivlar på. Skynda vi iväg i fet stressen (förmodligen- som vanligt..) till Linnea..tror det blir så iallafall. Vi åker upp till landet ingenstans. - Sörnacksta. Där träffar vi Elina och vi alla drar iväg till Hassela. Där ska vi träffa våååran saknade skit unge Malin mah  majskolv bajskorv.

Japp! Där är mina planer så långt jag vet för helgen iallafall. Ska nog vara med Johanna på kvällen om inte det så lär det väll bli på Söndag får jag hoppas. Saknar dig din lilla skrutt! : )


the fray

I never knew that everything was falling through
That everyone I knew was waiting on a cue
To turn and run when all I needed was the truth
But that's how it's got to be
It's coming down to nothing more than apathy
I'd rather run the other way than stay and see
The smoke and who's still standing when it clears

Music


Åh.. Jag vill bara gråta. För att låten är så otroligt fin
och för att man kommer att tänka på filmen när man ser videon.
Och den är ju så sjukt sorlig. Den kvinnan måste ju ha jordens vackraste röst iallafall!

Tidsfördriv

Har nyss varit iväg och postat ett brev. Och ska väll se film snart antar jag. Men tro jag ska göra mat innan. Är dock inte hungrig nu så det får vänta ett tag. Här har jag ju ett tidsfördriv som jag hittade i Linneas blogg iallafall ;)



Är det ok med vita lögner?
Ärlighet varar ju som sagt längst..

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Ehm vet inte? Inge lets dance eller något sånt iallafall. Men Big brother skulle jag nog kunna vinna lätt ;) hähä

Hur många timmar sover du per natt?
Inte många alls, men blir väll lite fler på helgerna. Eller ja.. kanske inte.

Den här personen skulle jag vilja kasta en tårta i ansiktet på...
Jimmy, han skulle säkert börja grina. Jävla tränings freak. Tror inte han har ätit något gott på flera år..

Det här får mig att bli alldeles vansinnig...
Ganska mycket:p

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Nä. Adlrig varit så hittills iallafall och tror inte det någonsin kommer att bli så heller. Plus att vänner är kärlek det också =)

Vilket är viktigast hos din partner?
Men de är väll mycket.. Jag är kräsen.

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
..haha?

Är du pinsam på fyllan?
Tror jag faktiskt inte.

När grät du senast?
-

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Skalla någon.. hahaha=D .. nej men, jag vet inte. Jo de vet jag nog.

Vilka personer beundrar du?
Dem som kunnat klättra från botten till toppen. Det är en lång bit. Folk som varit med om mycket men alltid klarat av att stå emot att bli likadana.

Vem har makten i ditt liv?
Ingen annan än jag får jag väll hoppas

Har du någon dold talang?
Tror inte det.. :p

Har du mobbat någon?
Inte enligt mig själv iallafall. :p haha nää men det har jag väll inte.

Vad är det pinsammaste du gjort ?
Någonting jag gjorde när jag var medvetslös en gång. Heh..

äntligen

Vad säger man? äntligen helg såklart!

Kom nästan nyss hem. Har varit och lunchat med mor.
Mysigt. Sen blev det stan en sväng också, köpte dock inget men hade inte tänkt göra det heller. Både JC och FANNY har ju gått i konkurs i stan, och det var värsta flocken utanför JC när vi gick förbi där. Hur orkar man? Jag var in dit en sväng igår för Olle ville kika lite på rean, så sjukt mycket folk och bara massa fula kläder. Och idag var jag in på FANNY en sväng för att mamma skulle väll kolla på en väska eller vad det var. Det var liksom 30% där inne och folk var som gaaalna! Knuffades och sprang och pratade med sig själva, hel siick. Haha. Kan man verkligen vara i så galen i rea?

Träffade Marcus också. Sjukt kul att träffa han, haha jäkla pratkvarn. Jag själv som nästan aldrig har något att säga. Nej men riktigt kul att träffa han iallafall, synd att man inte träffar Therese något. Vi som var med varandra hela tiden nästan förut. De var tider det, Sjukt kul vi hade. Jävlades med allt och alla, hemma kvällar med mycket film eller långa promenader med massa bus. Barnet, haha..! Nej men satan va kul vi hade tillsammans allihop förut. Och dom har precis flyttat också, måste dit och hälsa på dem någonting. Inte varit där på tusen år känns det som, och visst.. Det var verkligen inte igår om man säger så.

Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem så ska jag köpa ett fimärke och posta ett brev. Sen ska vi se på Valkyira. Hoppas att den är bra.
 
Någon som har sätt den?

Medium

Nu har jag precis sätt på Medium. Så sjukt  bra det är alltså! Men men, hade tänkt sova nu. Att jag inte blev klar med läxan var väll lite synd. Fast jag vet vissa som inte enns har börjat på den än. Fast man ska väll inte tänka så. En sak som är ganska skönt iallafall är att jag vet vad jag ska ha på mig imorgon och att jag är ny duschad. Så det går lite fortare imorgonbitti. Fast känner jag mig själv rätt kan jag duscha tre gånger till istället och ändra mig med kläderna fem gånger även fast jag bara ska på skolan. Thats me.

Nej, sova var det ju.. Nattinatti! ♥

chanel

Den ska bli min ;)


Utmaning

''Så här när det fortfarande är grått ute och det känns som om det är väldigt långt kvar tills våren visar sig,kan det vara bra att påminna sig själv om allt fantaststiskt som vi har att se fram emot. Härmed utmanar jag DIG att skriva en lista med minst tio saker som du ser fram emot. Det kan vara något som händer nästa vecka, nästa månad eller kanske till sommaren. ''

* Att åka till Polen kanske till och med träffa  släktingar där.
* Träffa Malin igen en utav mina bästa vänner som har flyttat ett tag framöver.
* Sommar och sol  är dö-less på vintern just nu.
* Tills jag gått ut skolan (egen ekonomi!!!) Så jag kan flytta till eget bland annat.
* Att åka ner till sthlm och träffa kusinen åker så fort han fått ordning osv.
* Sommarlovet längtar verkligen!
* Att skaffa mig riktiga rutiner och hålla kvar vid dem
* Skaffa hund fast det lär jag väll inte göra förren jag flyttat.
* Att fylla år - 30 mars. (Köp en curtan t-shirt från bikbok så dör jag av glädje.)
* Jobba mmm fun fun! tur jag valde hotel&resturang!

Utmanad av: http://freerida.blogg.se/

Haha.. riktigt svårt att komma på tio olika punkter. Men det gick!  :)

music


Hur fin är den inte? Man blir lite så där glad iallafall! åh.. 
..fast det är nog bara videon jag blir glad av.
Kärlek har jag ju aldrig hittat fram till endå så vet inte om jag tror på den alls.

22.20

I fåtöljen framför tv:n, där har jag mitt liv.
Mina blommor dom dör, jag är trött, trött och skör.

Såg ett program, om en fågel, som flugit fel inför vintern.
Som väckte minnet av din rygg, den dan då jag själv gick fel.


Men jag kan vara stark, jag kan få allt.
Jag kan sprida färg, jag kan regera.
Men det blir nog en till kaffe och en cigarett.

Jag är här nu, så transparant.
Jag känner ingenting, utspätt vatten - luft!
Jag är jag, jag är sju.
Du är namnlös för mig nu.
Jag är jag, jag är sju.

Jag lever i sås, utan smak.
Jag är sjuk, är du? ..sjuk.
Lam med, dessutom bild.

procent

90% av dagen har gått åt att försöka läsa en bok, än är jag inte klar. Den är varken bra eller enns liiite spännande. Men de får man väll räkna med när man har birgitta till svensk lärare (man får absolut inte skriva svenska lärare!!!..heller).
 Ja, så har min dag sätt ut iallafall. Hoppar eran har varit bättre.

ont

Jag sprängs, jag går i tusen bitar. Eller inte än, men snart. Stannar hemma idag. Mår inte så bra. Så ska nog bara dö lite. Ska inte gå ut har jag bestämmt mig för, vill inte träffa någon. Det är inte bra. Inte alls. Och jag saknar Malin. Ska kasta ett lasso bort till 0620 stället och dra henne hit. Förlåt att jag inte svarade igår när du ringde. Så nu ska jag fortsätta att avlida. Hoppas det går bra. Hejdå.



Kan ni sluta stampa på mig? ..det gör ont.

Dagens tisdag


mående:
  seg som få men annars glad :)
Dagens låt:  elton john sorry seems to be the hardest word
Dagens smink: det vanliga! foundation, målade ögonbryn, eyeliner mascara osv.
Dagens klädsel: underkläder långt linne strumpbyxor kängor paljett tröja
Dagens händelse: Skola och utöver det inte mycket alls
Dagens planer:  dö lite
Dagens vill ha: Malin här hemma :(
Dagens saknad:  Malin.
Dagens bästa:  började sent, och fick träffa sandra sanna alexandra och javier
Dagens behov:  mat, riktig sömn, närhet
Dagens köp: inget alls
Dagens mat:  oboy och en macka

väck inte en björn som sover

Alltså jaha? Hur lyckas jag jämt? Bara något litet tag efter att jag skrev inlägget idag så somnade jag. Jag var inte enns trött? Jag sov ganska länge också. Missade middan. Så vad har jag fått i mig idag? Jo, oboy.. imorse. Och en macka nu då.  Hallå? Vad är felet på mig? Jag kan väll inte bara sova sova och sova? Lär ju ta ett bra tag inatt innan jag kommer kunna somna igen. Åhh.. Så sjukt jobbigt. Kan ingen bara hålla mig vaken om dagarna istället? 

 De här funkar inte. Får varken läxor gjort eller äter regelbundet. Sover regelbundet gör jag ju verkligen inte.

090310

Innan jag somnade inatt ställde jag klockan på 09.00 för att hinna vakna till extra mycket. Men 09.00 imorse stängde jag såklart av larmet i sömnen och vaknade istället runt klockan tolv av mig själv. Riktigt skönt. Gjorde mig klar på en timme och tog bussen till skolan som började 13.15. Perfekt!
Varannan tisdag har jag ju bara en lektion och börjar sent, så har bara haft en hygien lektion idag. Lyssnat på vad Martin hade att säga om bajs som vanligt. Hmm.. och binnikemaskar, och när han tog 6 tabletter sammtidigt med laxerande verkan. Han bajsade ner hela badrummet. Fresh.

Och nu har jag precis pratat med Malin lite på msn, kändes lite bra faktiskt, men saknar henne grymt mycket. Jag och Linnea har bestämmt oss för att åka och hälsa på henne till helgen när hon ska till hassela.

Också har jag såklart den där läxan kvar att göra, hur ska jag hinna? Jävla läxa. Nu vill jag bara dö lite.
Hejdå.  


Sandra och jag på rasten ute på stan, hon skulle köpa en dricka.
Sen var det bara att springa in igen. Kallt vill jag lova.

Dagens


Dagens mående:
  Trött och seg, lite små less. Men annars.. bra?
Dagens låt:  kleerup - medication, helt ny låt för mig men den har snurrat runt hela dagen.
Dagens smink: läppbalsam om det räknas
Dagens klädsel: underkläder och vitt ribbat linne, känner mig riktigt fin idag, haha.
Dagens händelse: Har nog inte hänt så mycket än..
Dagens planer: Har läxa som måste läsas. Så tänkte göra det efter ''den rätte för rosing''
Dagens vill ha: Pengar, och kläder, nytt löshår.
Dagens saknad: Vännerna, mest malin.
Dagens bästa: Ledig men sista dagen av ledighet, inte så bra heller.
Dagens behov: sommar, sol, sol, värme, sol, sol, sol.
Dagens köp: Nej ingenting!
Dagens mat:  .. frukost fil&flingor  ..sen  saft&bullar         

skjortan

Skjortan där i kortare modell, ja den leopard mönstrade. Den ja!  Köpte den i fredags och hade på mig den på kvällen. Tänkte lägga upp vad jag köpt bara kameran slutar säga emot. Slut på batteri alltså. Tar ju sån tid att ladda. Speciellt när man inte vet vart man lagt laddaren. Jobbigt läge.

H&M





Älskar dessa skor, och kan inte bestämma mig för villka jag vill köpa. Jag vill köpa alla! Men min plånbok säger nej till det denna månad. Suck. Hjälp mig?

kan inte sova

Vart varken spel eller film. Nej, jag har bara legat och läst tråkiga bloggar. Ingen som har skrivit något roligt eller intressant. Villken tur jag har. Och hungrig är jag. Jäääävligt sugen på en sallad med grillad kycklig och avokado. Magen kurrar höööööögt nu bara för att jag skriver det. Haha villken liten tjockis jag har blivit. Mat - Mat - Mat!!...



Munnvattnet bara riiiinnerrr!!! nej fasen vad äcklig jag är. Hejdå.

igår och idag

Kvällen igår var ganska kul faktiskt, träffade mycket folk! Nära och kära, klasskompisar och sånna man inte träffat på riktigt länge. Kul! Sen blev det en taxi för mig hem efter att ha gått en bra stund i kylan.

Och när jag vaknade imorse tyckte mamma att vi kunde baka bullar så hon stack iväg till affären för att köpa det som fattades sen satte vi igång på eftermiddagen och vi blev nog inte klar förren klockan åtta ikväll. Men massor av bullar blev det iallafall. Och  en grymt god middag fick jag. Potatisgratäng (jag älskar potatisgratäng, tror ni måste ha märkt det vid de här laget), Grymt god revbenspjäll och sallad till det. Muuuumms! Efterätten blev såklart kaffe och bullar. Kommer nog äta ihjäl mig av bullar ett bra tag framöver. Hoho..


Bilden tog jag förra våren hemma hos Hanna på hennes balkong. Myyys, vill ha riktig vår nu.


Sen ikväll så har jag varit ute och gått med en vän. Kallt och jävligt så jag drog hem tidigt. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Funderar på att installera the sims och nörda lite. Annars ska jag vänta tills pappa sätt klart en film så vi kan se på valkyria. Har velat sätt den länge men har lovat pappa att se den med honom.

Nej men vi hörs folks : ) ha en trevlig kväll


tredje dagen på stan

Tredje om inte fjärde nej.. jag har varit på stan enda sen i måndags tror jag? oj..
Men idag ska jag iallafall på stan med mamma, har lovat henne det hela veckan nästan. Så kan inte säga att jag är less på att gå på stan nu ;) Har ett par grejer jag måste göra och köpa på stan endå så lika bra jag får det gjort. Sen i helgen vill jag inte ner på stan något mer alltså. För jag antar att det blir att man går där varje dag sen när skolan börjar igen, haha.

Men iallafall så tänkte jag fika något nu och slänga på mig kläderna. Ikväll verkar det bli full rulle igen. Ojoj. Men lördag och söndag ska jag inte stressa. Får se hur det blir med den saken. Och faktiskt så har en av mina bästa vänner flyttat iväg nu för ett tag framöver. Vet inte hur länge och kan inte prata med henne heller under tiden hon bor där. Sjukt synd tycker jag men det är bra gjort av henne endå.Tänker på dig hoppas du vet det.<3

Nej nu blire fika,  ciaaoo!  ♥


heeeeeeelg igeeen?

Jahaaaa.. redan helg? snart skola då alltså. suck.
Full rulle de senaste dagarna igen då, alltså inget skrivande. Igår var jag ner på stan med Alexandra en sväng. Köpte två toppar och en liten börs, as söt var den..mest bara därför jag köpte den tror jag. Mot kvällen hyrde jag och Hanna film och såg den hos henne. De bortglömda blev det. Helt okej faktiskt, ganska bra. Men med min och Hannas vanliga tur så var ju filmen såklart på spanska men det gick bra endå. Sen efter ett någonting så fick jag skjuts hem av papi.


dagens planer

Idag tänkte jag och Alexandra träffas på stan och ta en fika och så. Men...hon sover. Hon la sig åtta imorse, känner inte så stor lust till att ringa och väcka henne då. Men annars lär hon väll sova hela dagen. Har legat vaken i nästan två timmar tror jag. De är äckligt varmt i mitt rum. Och jag har ont överallt. Jobbigt läge. Tänkte gå och göra någon form av frukost nu och sedan ringa henne.       jag som har saknat min lilla Alexandris :(  inte träffats på tre veckor snart.

Lär ju skriva ikväll, för nu kurrar magen så .. baibaii♥

music




Grils girls girls! Forget the names, remeber the romance.

x-ray

men hej och hallå där! ; )

Här sitter jag med min stora kärlek
x-ray, skulle gärna byta ut honom mot burn men jag håller masken än så länge. Höhö vad rolig jag är. Idag har jag inte gjort på mycket faktiskt. Tagit det lungt bara, låångt bad med en lååång dusch. Kikat på kyle xy med pappa och inte så mycket mer. Tänkte leka lite med min volumaster snart, och kanske äta lite.

Sen vet jag inte alls vad jag ska göra. Petra tyckte att jag skulle umgås med henne och Nelly. Får se hur det blir med den saken. Hon är och tränar nu så får jag väll prata med henne när hon kommer hem.  

De två senaste dagarna har det varit full rulle med Malin, Linnea, Kalle och Fredde. Just därför jag inte skrivit speciellt mycket.                          
                                             

amiclubwear.com

 155 kronor
120 kronor  paret

   145 kronor 165 kronor
180 kronor190 kronor
200 kronor300 kronor
400 kronor 120 kronor


Varför måste frakt och tull vara så dyrt? Dom har allt där.. flytta mig till usa tack.

obh nordica




Fick den här idag av mamma. Haha låter som om att jag får saker hela tiden när jag skrev om b.u.s:en förut men så är det icke. Iallafall,  har redan provat den. Och man kan inget annat än att älska den.


... på tal om hår.
Jag fick ett sånt där ryck förut som jag brukar få ibland. Jag klippte av mig håret. Aaajdå. Haha.  Kort är det. Men skönt. Inte slitet iallafall.

b.u.s



Fick bland annat den här på alla hjärtans dag av mamma. Så tänkte prova den idag. Brukar ju inte alls gilla lukten utav brun utan sol men tänkte prova iallafall. Helt okej var den. Tror dock att jag kommer bli fläckig. Färg, de fick man direkt iallafall men tror det kommer ännu mer färg efter en dag eller två. : )

söndag

Jahapp. Söndag igen då. Imorgon börjar lovet. Skönt.
Har faktiskt ingen aning alls vad jag ska göra idag. Men ikväll ska jag umgås med Malin iallafall.Bra bra bra.
Men nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt.           C'ya ♥


Igår

Jobbade ju igår, gick bara bra. Kul är det där på resturangen också, jag älskar att vara där. Och apun är slut nu. Fick mina betyg. Gissa om jag blev glad av dem när jag kom hem? Har inte fått ett enda mvg i ettan innan tror jag.




Slutade klockan elva, och runt tolv kanske.. Så kom två kompisar och hämtade upp mig. Umgicks med dom och några till tills jag blev trött och lunkade hemmåt. Sovit som en gud, första natten på riktigt länge då jag inte drömt mardrömmar. Fast.. drömmen förstördes som vanligt i slutet och då vaknade jag. Dumma dröm, den kunde fortsatt som den var.

fredagens shopping


Läppglans som får läpparna att svälla. Finns på Pashion och här.

Löspolo från Lindex.

Kofta i biker modell också ifrån Lindex.    ... köpte trosor också, kanske inte så kul att se så det struntade jag i.

music


Hur skön?  Jag älskar den..!

RSS 2.0