Music

Ja Rule ;)



Dock sämst kvalla + att alla svordommar är borta så det låter ganska så hackigt..

city

Hemma från stan och har precis ätit. Köpte allt jag inte tänkt mig att köpa.
Allt jag behövde/skulle köpa köpte jag aldrig..

Men jag köpte iallafall...
¤
Bh + trosa i rosa från H&M
¤ Bh + trosa i rött från H&M
¤ Skjorta från Cubus
¤ Klänning till nyår i lila från Vero moda
¤ Två tunikor från Gina tricot
             ... Sen minns jag inte om det var något mer.



Skjortan är den jag köpte idag, och halsbandet fick jag i julklapp. Det är egentligen en klocka, och innuti på andra sidan finns en spegel. Ganska söt tycker jag.


Julklapp

Dagen efter julafton träffade jag min kusin och vi bytte julklappar. Fick bland annat smink från make up store (en mörkbrun skugga fast och en guld glittrig lös) och badkulor/bomber som såg ut som choklad.



Tänkte bara visa dem. Sean ( min kusin ) har precis flyttat till stockholm med sin tjej. Och eftersom att vi träffas så sällan nu så tänkte jag åka och hälsa på dem nånting i januari eller februari.Just nu har jag inte så stor lust att lägga flera hundra på tågbiljetter.

 Världens bästa kusin.

Men nu ska jag fixa mig lite och dra ner på stan, ska träffa Johanna där nere också. Sen handla mat till nyår med Hanna.
C'ya!

hes

Haha imorse när jag vaknade tappade jag rösten, har en känsla av att någon har smittat av sig lite. Min hals hör ooont. Men det är bara att härda.För jag tänkte dra ner på stan idag. Egentligen med Johanna men hon verkar ligga och sova, har smsat henne ett antal gånger men tänkte ringa strax. Hatar att väcka folk, för jag vet hur sur jag blir själv när jag blir väckt. ;p

Nej nu ska jag sminka mig och sedan ringa sjusovarn.      Puss

Home

Nu är jag hemma igen, från Johanna alltså.
Igår såg vi på gammla one three hill avsnitt och käkade ben&jerrys direkt ur burken, vi sodastreemade päron läsk och myste med skumtomtar. h0h0. Vi somnade sent tack vare att jag låg och pratade om alla saker jag var orolig över, haha. Förlåt Johanna. Imorse väckte Johanna mig med att hon utbrast att klockan var kvart över tolv. Så svarar jag med förvirrad och lite panikslagen röst '' Va?! är klockan kvart över två? '' sen somnade vi om till kvart över två. Lyckat. Då kom Felizia kall som en isbit och hoppade i sängen, då vare bara att kliva upp. Spelat Wii har vi gjort också. Massa mys.

Nu blir det mat och sen duschen. Imorgon ska jag på stan med Johanna. Ska försöka komma ihåg att köpa ny navel piercing också. Min stav ä för lång. Alla stavar jag hittat i rätt längd går sönder efter bara några dagar.  

             Ciao!


music

Villken röst!



Alexandra Burke - Hallelujah
  (<- eller klicka där )


räddad

Villken lättnad, ska åka till Johanna nu. Sover där med. As bra.    puss på er :>

tankar

Jag vet inte om jag gör rätt eller fel just nu, men får väll hoppas på det bästa. Haha,tankarna snurrar och grejer, helt förvirrad. Jag tror jag biter mig själv i läppen när jag inte mår bra eller tänker mycket/är nervös. Inte för att jag är nervös men mina läppar är helt trasiga på insidan. Jag tror jag måste  bli självsäker, villket jag aldrig varit. Villket emotional inlägg det här blev.   Har känslan av att jag inte kommer kunna somna inatt, även om jag är sjukt trött sen natten som var.

En sak är iallafall bra och det är att det verkar lösa sig med vad jag ska göra på nyår och det låter bara bra! Middag hos hos Hanna osv.                  

 Nej nu ska jag avsluta mitt emo inlägg och koppla in min nya dvd, ciao.

tjuvlyssnat.se


trött

Åh, jag är riktigt trött. Sovit kanske 3 timmar ''inatt''. Vet inte vad det är, men jag sover mycket dåligare när jag sover med någon, så var det inte förut..? haha jaja.

Vet inte vad jag ska göra idag, har ingen ork till något. När jag gick hem idag tog jag av mig dom dumma skorna som gör att jag rammlar och gick hem i stumporna. Dock på ett ställe där ingen såg, haha annars skulle dom nog trott jag var galen. Kom hem och satt mig i badet, och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Ikväll vill jag se på film och tjocka mig. Vi får se hur det blir.                     puss

music

Två bra :>


 
Seamus Haji & Paul Emanuel blub mix av Rihanna - Take A Bow


The sounds - hurt u

yes man!;)

Kan ju iallafall säga er att jag hamnade i en biosal längst fram helt oplanerat  ikväll och kikade på Yes man, massa bra film! Inte för att jag såg så mycket av den, mina ögon räckte till att läsa texten sen fick man nästan ont i ögonen av att kolla längre bort.



Mer berättar jag imorgon, då kan jag visa vad jag köpte också. Har dock inte köpt massa saker som jag trode jag skulle göra, mer lite saker som jag skulle kunna använda och inte sånt man bara köper för det är billigt som man alltid annars gör, så ligger det längst in i garderoben helt orört.

 Tänkte lägga mig strax, så     natti!


Från mellandagsrean


Foundation
- 130 kronor, annars 300.

Hårspännen från gina tricot

Linne/korsett, också från gina tricot.

Även en jacka från Gina tricot.

  köpte lite annat också men kanske inte värt att visas här

Petra och Hanna

Ska iväg ner till stan och sen birsta idag och fika där emellan. Jag är så sjuuukt trött så det finns inte. Ska möta petra om ett litet tag så tänkte sminka mig nu. Huahua..  Ni får väll höra sedan hur det gick.                hug

2008's jul


Min söta kjol, från barnavdelningen på cubus. haha ;>

Mormor och morfars gran.

Mitt fönster och balkong.

Massor av snö, burr..

Julgransljus.

lyckat

Jo, julen blev lyckad endå. Julklapparna uppskattades av de andra och även av mig. Fick bara bra grejer i år, tur det.
Fick lite nya saker till rummet. Tänkte byta färger här. Har svarta möbler, och grå väggar + en svart vägg. Så har jag röda detaljer och har haft det ett bra tag nu så tänkte byta ut det röda mot grön och kanske brunt. Så jag har fått lite gröna kuddar, filt, ljus och gardiner. Super fint. Pengar har jag fått, tänkte köpa nytt objektiv men vet inte om jag vill vänta ett litet tag med det tills jag vet villket jag verkligen vill ha. Smycken, morgonrock, en premunation på chick, nattlinne, parfym och present kort och lite andra små saker.

Massor av glögg, kött och skinka ligger nu och maler i magen, hua va äcklig jag är. Men glögg måste iallafall vara en av de bästa sakerna med julen.

Måste bara säga, haha.. Min morfar börjar bli ganska gammal och virrig. Så han nämner alltid saker som hänt han förr i tiden och pratar om det som om det var förra veckan. Idag vid matbordet berätta han att han åkte till Nedansjö i måndags för att leta reda på en stövel han hade tappat där, men det gick inte att komma fram för dom hade inte plogat där han tappade den. Men de var 1948 han tappade stöveln. Haha, good luck morfar!

johnny



Har inga jul-feelings alls. Grymt tråkigt. Jag vill inte. Jag vill krypa ner i sängen och aldrig mer kliva upp. Jag vill inte gå ut. De här är ingen jul. De enda julpyntet vi har hemma i år är en julgran och mamma funderade på att inte ens ta upp den i år. Plast är den också. Jag vill inte. Jag vill inte alls. Men att förflytta sig till duschen vore iallafall ett framsteg. Det ska jag göra.Snart. suck.

Julafton


Min jul verkar inte bli som den är tänkt, men jag får väll försöka göra det bästa utav det.

 Men annars..  God jul till er andra.

städar

Igår åkte jag ju till Hanna. Jag hjälpte hennes mamma att slå in julklappar. Vi gjorde julgodis och åt julskinkemackor. Sisådär vid halv två låg vi i sängen och pratade om dr pepper, ikea, fireterad mat, h&m, asien, usa och kända people från Sverige, sen somnade vi sisådär mitt i allt.Jag drömde jätte många drömmar, faktiskt ganska roligt.
Sen vaknade vi vid klockan ett men sa inget till varandra på ungefär en kvart. As usual. Sen kom jag fram med en dum kommentar.. ''Det är julafton imorgon''.  Då klev vi upp och gjorde några fler skinkmackor och spelade julmusik. Några timmar senare mötte jag upp mamma som varit på stan och köpt de sista julklapparna, så åkte vi hem tillsammans.

Har precis ätit, och tänkte fortsätta städa nu. Köpte en bingolott på stan av någon stackars gubbe som stog ute och frös. Hoppas man vinner något ikväll? Säkert omöjligt, men man kan ju hoppas!

Ska vara hos Hanna vid sju ikväll hade jag tänkt och tills dess måste jag ha städat hela rummet.
Woe, bäst jag sätter igång.
                    
                                            Vi hörs imorgon!       



Uppdatering
Petra följde med också, vi fick skjuts dit och gick hem. En konstig gubbe kom hem dit också. Pratade alldeles för mycket och alla störde sig på han, så jag och Petra gick innan det enns var slut. Riktigt störande. Men ingen vann något endå, inte så oväntat.

AC/DC

Hanna ska se dessa i Göteborg i sommar och inte jag! Gissa vem som är avensjuk?


away

Sover hos Hanna ikväll, så ska slänga ner lite nödvändiga grejor i väskan och sedan springa ut. Dom kommer hit om 5 minuter.            Hug


Hanna och Christoffer som uppvisar i barndans på Gatufesten i sommras!

stan

Idag var jag på stan en sväng med Petra. Vi fikade på barista och hade det jätte mysigt, pratade i massor. Både hon och jag köpte en lila kjol var, super söt var den. Och gissa vad? jag hittade klänningen jag sökte igår! Den fanns i storlek 36, fortfarande lite för stor men bättre de än ingen! =) Kjolen ska jag nog ha på julafton. Så tråkigt att ha rött på sig varje jul, jag har inte enns några fina röda plagg.           Saknat Petra, synd att vi inte träffas lika ofta lägre.

Och imorgon måste jag verkligen städa, ser ut som ett bombnerslag av kläder i mitt rum. Sen på kvällen ska jag och Hanna köra lite oldie style och spela bingolotto, ganska mysigt. 

         Men nu ska jag gå.        Så  puss på er.

klänningen

Klänningen fanns, men tro på fan att den fanns bara i för stor och för liten storlek. I storlek 38 såg det ut som om att jag ville hoppa sopsäck-leken eller något.. och 32 såg jag bara ut som en korv i tur att mitt as är för stort just nuuuuuuu. Jag menar, varför inte växa på sig och bli en hel jävla julskinka till nästa år istället?!?!?!.. morr.

Nu ska jag laga klyftpotatis och fläskfile, mumma!    

             puss


Birsta

Nu blir det till att åka till birsta igen, ska köpa klänningen om den finns kvar.  Så håll tummarna för mig!!


Forever21


Enkelt men skit snyggt, en aning för kallt för kalla Sverige. Leggins under jumpsiuten kanske inte är någon hitt.

Hade forever21 funnits i Sverige hade jag nog nästan bara haft kläder därifrån, varför bor inte jag i USA?

ångest

Måste bara säga hur gryyyyyyymt mycket jag ångrar mig att lag inte la undan en klänning på cubus!!! :(

Hade precis handlat upp alla mina pengar på julklappar och jag får ju inte pengar igen förän efter jul. Så gick jag och Johanna in på cubus och jag hittade en jätte fin klänning. Har sätt liknande på Ginatricot förut men där är den inte lika fin. Den var till och med på rea och mina pengar var slut. Hallå, varför la jag inte undan den?  Har precis försökt intalat min storebror att köpa den till mig i julklapp om den finns i stan, men han lär väll inte hitta den. Skulle vara perfekt som nyårsklänning, jag som inte hittat någon än!

 
Ungefär såhär såg klänningen ut, kanske till och med är den? inte så jätte imponerande men vafan, med lite assecoarer till blir de ju snyggt. Jag skulle vilja ha leopard strupmbyxor till. Men såklart lär den väll vara slut imorgon bara för det. Suck.

Nog pratat om klänninen. Som ni kanske förstårr då åkte jag ju ut till birsta och träffade Johanna.
Även Erik och Nathalie. Köpte julklappar till storebrorsan, mamma och pappa. Lite småroliga och behändiga julklappar faktiskt... som även jag kan ta nytta av ;) Middagen serverades även där ute, jag åt thaimat. Kyckling paneng, supergott.

Efter Birsta så åkte jag med Johanna hem till henne. Där slog vi in alla klappar och lyssnade på musik tills pappa kom och hämtade mig. Men nu tänkte jag sova, vi hörs imorgon! ;)          natti natti!



Btw!
 Om man räknar det här som Lördag
så är det 4 dagar kvar tills julafton men när jag vaknar upp är det bara 3 dagar kvar.
Otroligt egentligen.

hit me


fläng och häng

Igår var jag med massa folk, hos en annan folk som bor mitt ute i skogen. Jag och Henry förderev tiden med bland annat att åka skottkärra i isiga, hala, läskiga backar. Det vet skit kallt och vi blev smuttsig i baken.

Och nu ska jag hoppa in i duschen och sedan (kanske?) åka iväg till birsta med Johanna och hennes kusin. Får se hur det blir med den saken. Har ju inte köpt några julklappar än så det är väll på tiden att göra det. Och på Måndag ska jag beställa tid för att fotografera mitt fula ärr. Hehe, men nu ska jag skynda mig.            Hugs

Emil 2.0



natti

Nu vart de natten?  ehe..

Tänkte lägga mig nu, kika på lite serier. Faktiskt skit trött rent ut sagt, även om jag sovit minst 4 timmar idag + att jag hade en rejäl sovmorgon. Såg på 90210 till klockan 4 imorse. Och inatt lär jag väll se de andra som finns, sen blire slut på avsnitt på även den serien. Vad ska jag se då rå?
Västen jag har på mig ( som man inte ser så mycket av ) är den jag beställde från ellos. Fick ju hem den i lördags. Både skön och fin.  

Nej, nu ska jag börja kika.         Ciao på er!


Me today..

fot..?

Sjukt eller sjuk?!



Läs
HÄR! 

päls

HEHE, en konstig tankte slog mig nyss.

Nästan alla har ju pälsjackor nu, men ingen har pälsbyxor! 
 Snacka om håriga ben..

forever21


Svart vitt och lila detaljer, snyggt. 

Lov

Tänkte bara meddela att från och med nu är jag ledig till den 7 januari 2009! ;)

Pepsi




... snacka om att lägga ner pengar på en reklamfilm.

sova?

Det är natten men jag behöver inte sova, därför tänker jag inte göra det heller. Känns som jag sovit ett helt dygn redan. Kan ju bero på att jag har sovit idag, som alla andra dagar efter skolan. Fårstår inte att jag kan bli så sjukt trött.

Men imorgon börjar jag något runt ett, så jag åker med pappa ner till skolan när han ska tillbaka till jobbet från lunchen. Lyx. På skolan ska vi ha avslutningsfika med våra mentorer och sedan slutar jag, och är ledig på fredag. Lyx? ja.

Tänkte borsta tänderna och tvätta nyllet (hah, va roligt de där skulle låta om jag sa de irl. skulle jag nog aldrig göra endå men haha ja.. ). Sen ska jag nog kika på några avsnitt av 90210. Det är faktiskt bra, men blandar fortfarande ihop vissa skådespelare, som man burkar göra i början på nya serier. Men ja..

Ska jag säga Godnatt även om jag inte ska sova? .. hm ..  ja i annat fall så ska väll ni sova? 
         jaja..
                            Natti natti :* !!


Gravid?

Tänkte ju se Pregnant man ikväll men till min besvikelse var det inte på tv, det var ett bygg program istället. Men det kom ett meddelande för ett litet tag sedan att det skulle börja 20 minuter senare istället eftersom dom missat tiden. Goodie.

Jag förstår inte de mig på den där mannen, är det en man? hahah..
Ja, jag får väll se snart ;>


forever21


Guldigt men vardagligt, från forever21!

kaka

Halloj! =)
Jag har precis slängt ihop en kladdkaka och den ligger i ugnen nu. Var så längesedan jag åt det så var tvungen.. :P
Skolan gick bra, och fick sluta tidigare som vanligt. Imorgon börjar jag senare och slutar tidigare och på fredag är jag ledig. Snacka om lyx?

Nu ska jag kolla till kakan så den inte bränns..
                          Bye bye ! (;

efter titanic

hanna.w . säger:

grät du något,o?

j säger:

hahaha

j säger:

inte en enda droppe

hanna.w . säger:

men vaaaaaaaaaaaaa

hanna.w . säger:

vad äre för fel på dig?

j säger:

hahaha

j säger:

jag har inga känslor

hanna.w . säger:

men du vet tanten och gubben som ligger i sängen , och mammam med de två barnen !!!!!!!!

j säger:

ja? :P

j säger:

jälva freaks

hanna.w . säger:

men heeerre gu


film



Sitter spänd som en jag vet inta vad! oooooj.. nu händer de grejer,

         haha snaaaaaart tillbaka!!:O

skolan

Är redan hemma från skolan, vi fick sluta klockan två eller något.
Jag och Olivia har skrivit om Salmonella och det gick ganska fort så vi gick driekt när vi var klara.

Nu sitter jag och kikar på gammla avsnitt av project runway, och har ingen aning om vad jag ska göra ikväll.
Fast Titanic visas på tv3 klockan 21.00 så kanske det blir till att se den då? Jag har faktiskt aldrig sätt hela den en enda gång tror jag. Har alltid somnat eller fått slut på tålamod.

Äh. skriver mer sen, puss!

brev



Vaknade för två timmar sedan och har legat och snooza i över en timme..ehm?..
Sen blev det frukost och efter frukosten kom ett stort och mjukt brev hem till mig, från stockholm faktiskt.
Det var iallafall ifrån Elli  haha.. blev ni nyfiken nu? ;)

Ska iallafall hoppa in i duschen nu och kleta på mig lite smink och dra iväg till skolan sedan.   Hugs.

natti

Nu blir det snart sova, men först ett avsnitt av 90210!

Slutade redan halv 11 idag, har städat ur metodköket inför jul. Så jag var hem och vilade, kikade på serier och sånt tills Hanna slutat skolan. Då var jag med henne och mot kvällen umgicks vi med Henry och Fredde.

Nu blire serier för fulla muggar, sen sova... som jag redan berättat för er.
Börjar 13.15 imorgon villket är otroligt skönt. Men det är redan natten, så godnatt på er ;)!


Färgade linser

Har varit påväg att beställa linser ett flerga gånger nu de senaste månaderna från färgadelinser men har inte kunnat bestämmt mig för en färg. Men nu ikväll såg jag det här erbjudandet.



Har man en blogg, och haft den i över två månader och gör reklam för färgadelinser så får man ett par av dem, helt gratis! Har beställt därifrån flera gånger tidigare och aldrig varit onöjd. De enda felet är att jag alltid varlt fel färg för mina ögon. De har allt fårn crasy linser, till vanliga med styrka till parfymer, kosmetik och hudvård.

Klicka här!
> www.fargadelinser.com
<


90210




Ska börja se denna serie nu, eftersom jag sätt slut på alla serier jag håller på att se. Får ju bara vänta och vänta tills det kommer nya avsnitt och det är jobbigt, så ska ge denna ett försök också.

Nån som ser den? isåfall - Vad tycker ni?

Nu:
letar texer till serien
Sen: Se någor avsnitt och efter det hoppa i säng

Har kök riktigt jävla tidigt imorgon bitti så de är bäst att jag inte är uppe hela natten iallafall. så natti natti på er!

Hanna



Hahaha.. Hanna Fridén är så skön tycker jag.

Faddergalan

Nu blir det fram med gosakerna, drickan och så ska jag skära upp en honungs melon + kika på det här!

mat

Var ju iväg med mormor, morfar och mamma förut. Köpte massa gott till ikväll så ska bara vara hemma hade jag tänkt. Se faddergalan osv. Blir mysigt det. Har fått hem min kamerasladd nu också, så lägger in lite bilder här och var i gammla inlägg strax.

Föresten så kom mitt paket jag beställde hem i söndags till posten idag så vi var och hämtade ut det på hemvägen. Allt satt bra, men vet inte med legginsen..? Har så långa ben så dom kan nog vara för korta för mig. Isåfall får ja väll ge bort som eller sälja iväg dem..

Nu håller jag även på att laga mat. Kommer säkert bli riktigt gott. Väntar bara på att pastan ska bli klar. Så ska kolla till den nu. ciao! ;>




Dagens middag,
skulle varit rödvinssås till men det glömde vi att köpa idag. Beasås passar inte speicellt bra.

Ledig

Det är lördag och jag är ledig, sjukt skönt. Mamma ringde nyss och sa att vi skulle åka med mormor ut till birsta. En sväg på ica maxi osv.

Så nu ska jag slänga på mig nå kläder och kludda på lite smink. Blir en snabbdusch också.

Skirver nog mer senare, bye bye!!


ryck

Alldeles nyss fick jag nått sånt där ryck som jag får ibland, som att pierca mig själv, klippa av mig håret, sy om kläder eller helt enkelt klippa sönder dom. Nu klippte jag lugg. Hade ju lugg innan, men snelugg, nu gjorde jag en rak!!

Vad tänkte jag? hah.. Äh spela roll. Kul ju.


Hanna och jag, skolavslutningen i nian. Klänningen hade jag sytt själv.
Lugg hade jag också, dog mycket tunnare än nu. Och ljust hår, saknar det lite faktiskt
:S konstigt nog.


Imorse mötte jag upp Hanna på stan 08.10, så var vi på hemliga uppdrag ;) Sen gick vi ner till pressbyrån så råkade jag träffa mina klässkompisar där. Så jag följde med dem på lucian på hedbergska. Fast de kändes kanska onödigt att vara där eftersom det bara höll på i en kvart, sämst var dom också *irriterad*.
Sen tog jag bussen till min gammla skola, och träffade Malin. Men dom hade så mycket att göra med lucia träningar och grejer så jag stack hem med pappa när han skulle hem på lunch.
Träffade även några gammla lärare. Dom vart faktiskt glada att se mig konstigt nog, dom verkade inte tycka om mig speciellt mycket där. Eller så inbillade jag mig det bara eftersom jag inte skötte mig på högstadiet.

Ikväll ska jag nog vara med Anna, från Härnusand. Sjukt länge sedan..
Vi ska nog hem till Patrik tror jag? eftersom han fyller år. Grattis på 18 års dagen!

Nej nu blire mat sen Anna, Ciao!




Såhär blev luggen:



Film

Skola idag, det gick väll bra. Fixade en novell till svenskan så nu är jag ledig från svenska lektionen på onsdag. Imorgon är jag också ledig..nästan.

Efter skolan var jag till en kompis, vi såg jätte många filmer. Var nära att somna flera tusentals gånger. Men höll mig vaken. Sen efter 40 timmar började min mage kurra riktigt högt så då gick jag hem och åt pankakor med äcklig sylt till. Är fortfarande hungring.

Nu tänkte jag bada, seeen...
kika lite på hells kitchen > glo på scrubs > slagga.

Även fast jag är ledig imorgon så har jag massor av ärenden att göra. Måste upp klockan sju på morgonen till och med. det är tidigt. Tidigare än jag skulle börjat egentligen. Den du ;)

Nej för fan.. hej på er! ;>


Måste bara..


Bild lånad från http://www.stockholmstreetstyle.feber.se .

Visst har hon sjuuuuuukt fint hår? tänk om man skulle kunna låta sig själv spara ut det så där mycket?! 
Åååh  huhuhu.. miss my hair. Ska nog kirra förlängning efter nyår, har ju haft det flera gånger innan, men det är endå inte samma sak.

äh, bye bye nu..

Gossip

Har precis fått hem nya Gossip Girl så ska lägga mig i sängen nu
och glo på det ett tag sen blir det sova hade jag tänkt!


Just nu gillas inte Vanessa, fast hon har jag nog aldrig gillat riktigt.
Gillar Jenny mer men hon kommer alltid i kläm också blir det fel >: stackars unge.

haha,  jaja..
Börjar tio imorgon, och slutar tre.Kanske blir stan en sväng efter skolan annars har jag ingen aning vad jag ska göra. Och på Fredag är jag så gott som ledig, nice!

natti natti!

trött

Just nu är jag en tröttis. Har nyss vaknat, somnade efter skolan. Så nu måste jag käka något eftersom jag sov medans de andra åt. suck. Är det bara jag som tycker det är sjukt jobbigt att äta?

Igår hade vi servering på skolan, gick  bra! Efter skolan var jag på stan ett tag med Alexandra. Köpte ett par ufo byxorm, riktigt mysiga.. har haft på mig dem hela dagen idag. Sen var jag hem ett tag, så vipps kom Malin hit, så var vi ut och gick en sväng sen köpte vi godis och myste hemma hos henne. När jag kom hem såg jag en film med mamma på tvn.


Jag och Alexandra hittade en toalett utanför stadshuset igår!
haha.. riktigt fint va?


Sååå.. nu blir det till att leda föda att stoppa i huvet.   bye! :*

Movie

Välkommen till familjen

Som sagt, jag bakade ju scones förut och till det blev det te. Haha, oldie jag känner mig.
Sen såg jag den här filmen som gick på tv för en timme sedan med mamma. Den var bra, men har sätt den nån gång förut.
Nu väntar jag på att Insider ska börja sen blir det sova. Börjar tidigt imorgon och har servering som jag kanske nämnt. Jag är inte så mycket för att servera, låter inge roligt alls. Men allt är inte roligt, har packat ner kläderna också.

Imorgon: Skola > Stan > Hem > Käka > Fira bror tillsammans med gästerna > Packa ny väska med kläder sen blir det nog lungt.

Nej men..  nattinatti! :)

sidsjön

Gick aldrig rund sidsjön förut, det var alldeles för kallt.
Så istället hjälpte jag mamma att göra en stor smörgåstårta! Den vart jätte fin och såg ganska god ut, men jag tycket inte om det. Chillisås och grädde passar inte ihop tycker jag, eller jo kanske, men inte i min mun.

Sen har jag inte gjort så mycket, ska se parlamentet nu och sedan baka scones hade jag tänkt.
Låter det inte gott med nybakta scones med jordgubbs marmelad/sylt och te?


Nu börjar parlamentet,  puss.


Söndag

Redan söndag?  helgern går för fort..

Vaknade runt halv tolv idag, skönt skönt men jag drömde nån riktigt konstig dröm. Som igår drömde jag att jag skulle göra julklappsrimm till kängor. Kom faktiskt på riktigt braá även i sömnen. (x

Idag står det mellan två saker:
Gå runt sidsjön några varv med pappa eller gå på stan och köpa pälsväst(?) + present till min bror som fyller år imorgon.

Tror nog jag går runt sidsjön, han får vänta med presenten till efter jag kommit hem från skolan imorgon istället.
Och imorgon ska jag ha servering för första gången, lite pirrigt faktiskt och det kommer nog vara ganska stressigt med tanke på att det är julbord nu. Så ikväll måste jag packa en väska med serverigskläder.

Nej men ska slänga på mig lite varmare kläder nu och dra iväg sedan.          hugs!


Lördag (gårdagen)

Igårkväll åkte jag till kolsta och var med Johanna och Erik. Vi pratade massor, spelade wii och hade det kul. Vid ett åt vi nybakad äppelpaj, mys och gotti sen kom min far och hämtade upp mig.
Och innan det beställde jag lite nya kläder. Inget nödvändigt egentligen men de var så billigt. Jag beställde 6 plagg. Också gjorde jag den godaste lövbit jag nånsin ätit, börjar bli hajj på de här ;) haha
Så gjorde mamma potatisgratäng. Supergott!


Två tunikor, leggins med dragkedjor i bensluten, jacka, väst och nån rutig sak..
Allt från Ellos

music



while the city's busy sleeping
all your troubles lie awake
i walk the streets to stop my weeping
but she'll never change her ways

don't fool yourself
she was heartache from the moment that you met her
my heart feels so still
as i try to find the will to forget her somehow
oh i think i've forgotten her now

her love is a rose dead and dying
dropping her petals and man i know
all full of wine the world before her
but sober with no place to go

don't fool yourself
she was heartache from the moment that you met her
my heart is frozen still
as i try to find the will to forget her somehow
she's somewhere out there now

oh my tears fall down as i tried to forget
the love was a joke from the day that we met
all of the words all of her men
all of my pain when i think back to when
remember her hair as it shone in the sun
it was there on the bed when i knew what she'd done
tell yourself over and over you wont ever need her again

don't fool yourself
she was heartache from the moment that you met her
oh my heart is frozen still
as i try to find the will to forget her somehow
she's out there somewhere now

oh
she was heartache from the day that i first met her
my heart is frozen still
as i try to find the will to forget you somehow
cause i know you're somewhere out there right now

öga

Har riktigt ont i mitt öga, eller i båda egentligen. Kommer säkert få ännu en ögoninflammation. Skulle inte förvåna mig, min vanliga otur. Säkert därför jag inte kunnat sova så bra inatt. La mig runt tre och vaknade HELA tiden. Eller så är jag påväg att bli sjuk.

Igår efter skolan var jag hem ett tag, sen ner på stan och träffade Johanna. Jag bjöd henne på en kebabtallrik för vi var så jäkla hunriga båda två. Sen stog vi mest och pratade med Erik som hon även fick en jättestor bukett med rosor av :') sött!
Något efter fem åkte vi hem till henne, bakade kladdkaka men failade rejält. Okej.. kladdig blev den iallafall. Mer orkar jag inte gå in på för nu ska jag vila mitt dumma öga (inte sitta vid datorn).       Caaio!


Johanna och erik på torget




Dåligt lika eller?  
Pojken på kortet är Johannas pappa som liten
och flickan brevid är Johannas lillasyster Agnes.

music

Kayne West


Dock ingen musik video, men de med musikvideo hade sämre kvalité på låtarna.
Och det är väll dem man vill höra? ;)

bad

Hej!
Har nyss kommit in från kylan. Har varit och simmat med klassen. Trodde först att jag skulle dö efter 2 längder men det blev något över 20 tillslut. Sen körde vi några lekar, som var helt omöljliga. Men det gick!

Det är fredag också! riktigt skönt.
Ska ner på stan och träffa Johanna lite senare. Tar nog med mig kameran också, eftersom jag inte fotat på länge och det är ju tråkigt. Blir nog fika eller käk där nere också.


Men nu blir det film till Johanna hör av sig, puuuuss!

kvällen

Ikväll har jag varit ute och träffat två kompisar. Kallt var det, eller ja inte till en början. Mina tår var som is när jag kom in, men nu har jag tinat till. Tänkte fika något nu eftersom det inte blev mycket till middag idag, hua.

Imorgon bitti har vi bad. Ska vara på sporthallen jätte tidigt, så jag måste vakna jätte tidigt också. De vill säga att jag borde egentligen ligga och sova nu. Föresten slutar jag jätte tidigt också, tidigare än tio på morgonen. Så ska släga i mig något nu sen slagga.

Ingen bild heller? Tråkig jag är ..          Ciao!

night


Foto:
Jessica Hallén                                                                  
Vila i frid gubbe

Känt sen jag var en kotte, svårt att förstå då.
Men det kanske är bättre där, hoppas jag iallafall.

* God natt *


åh..

Åh.. Har försovit mig. As bra, sällan jag. Och då kanske ni undrar.. ''Varför är du hemma då?'' Antagligen för jag tycker det är onödigt att skynda sig att göra sig klar och sen springa iväg till stan genomblöt, kommer in i klassrummet och Jaså slutar vi om en kvart..? Nej de låter inte så lockande.

Aaaaaaa.. Så bra att jag skulle ha läst ut en bok idag på svenskan. Har inte enns öppnat den. Hatar böcker.

Och igår efter skolan var jag till birsta med Sandra, köpte en tröja, mineral puder, smink pensel och ögonbryns penna. Kan visa bild när jag fått tillbaka kamera sladden.

Nu måste jag leta fram kläder, skriver nog ikväll. Pussss!

Nikon


Systemkamera + Videokamera = Nikon D90

Coolt, men endå ingen funktion jag saknar på min Pentax K10D.
Jag menar hur ofta filmar man då?
Men för dem som vill ha båda delarna är ju denna perfekt!

cancer



Visa ditt stöd för Barncancer genom Give Hope kampanjen! :)

kläder




....Varför finns inte forever21 i Sverige? 


utvilad

Utvilad men fortfarande trött, kanske jag sov för länge?

Det luktar sova i mitt rumt, sova har jag gjort ganska mycket idag. Föresten så vaknade jag en sväng klockan 12.53 av att jag fick sms. Fick då panik och trode det var Tisdag, börjar ju 13.15 imorgon så satt mig upp i paniken och tro ja fick en lätt hjärtatack av min förvrrade hjärna. Och om de nu hade varit tisdag hade jag nog varit ännu mer utvilad, men det var ju fortfarande måndag och där sprack det, vad fan ska jag göra idag?
Sen kikade jag lite på operah, som befann sig i las vegas där Tina turner och Cher upträdde. Ändå rätt coolt att se dom gammlngara stå på scen, vadå dom är väll nästan lika gammla som min mormor? Jag har till och med fler rynkor i facet och där stog dom och hoppade i snygga paljett klänningar och sky höga pumps med lika bra röst som för 15 år sedan. Ibland undrar man ju hur vissa kan vara så pigg, coolt tycker jag.
 


Tänkte duscha nu så..
Tycker också jag kan avsluta med att säga att Johan Palm är ful.
          Hejdå!


(har lånat ut kamera sladden till min morbor, därför de inte blir några bilder,
det är ju inte kul att se gammla bilder hela tiden heller.. så ni får vänta med bilder ;p )

irriterad

Rätt många av de senaste inläggen har jag skrivit om att jag har varit så irriterad, och ja.. nu är jag irriterad igen.

Vaknade sju imorse, klar och allt. Stog och väntade på bussen där ute, även fast ja inte mådde nå bra. Det var typ fem minuter kvar tills bussen skulle komma så jag hann springa hem och ta en alvedon och precis då så börjar jag kallsvettas som fan och mådde ännu mer dåligt, mer kanske ni inte behöver veta...

Sitter och glor på Vakna med the voice nu, Johan Palm ska komma till studion snart sa dem. Är det någon som sätt eller läst om den galna tjejen?  haha, helt sjuuukt.




Idol efter sändning, kvällen Johan åkte ut.

Haha, jag följer inte direkt idol så mycket men det var så kul igår kväll när jag läste det.

Från aftonbladet ''Här utbryter kaos i "Idol"-studion - och sjukvårdare tvingas ingripa.

En tjej svimmar och skrikande fans vägrar gå sedan flickidolen Johan Palm röstats ut.

- Jag har aldrig sett något liknande, säger jurymedlemmen Anders Bagge''.

Men de som var mest roligt med det hela måste ju vara att han sa efteråt något som ''Hon har varit här varje fredag, hon är helt galen, jag förstår inte hur hon orkar!''  Fast det verkar vara borttaget nu för jag hittar det inte.

Men nu ska jag vila, känner endå att jag vill vara på skolan på ett sätt. Har missat ganska mycket och det är faktiskt kul att vara i köket. Skriver nog mer sen,   puss.


RSS 2.0