u faggot ho!

Mmmeen hallelåja!

Måste bara berätta hur otroligt less jag vart imorse, går inte att förklara.. Ja iallafall, jag om någon är typ den mest morgontrötta människan någonsin, skyndade mig upp imorse för jag var tvungen att duscha och sånnt innan jag skulle till skolan och det tar ju sin lilla tid, små sprang ner till stan och kallt som satan var det (hann inte enns leta fram ett par vantar eller en halsduk), kom in i resturangen klockan 9 på morgonen och där sitter min parralellklass. Självklart att det var juuuust idag som jag började 13.15!
Villket ocks är lite småsurt att börja 13.15 istället för att vara ledig varrannan tisdag som det var sagt från början?
Fast man ska väll inte begära så mycket, fetaste sovmorgonen ju.

Jaja, kom hem och vilade en timme sen gick jag ner till skolan igen, hade livsmedelshygien. Faktiskt så var det intressant men rätt äckligt endå när man tänker på hur mycket bakterier det finns överallt, hua.
Efter skolan gick jag och Alexandra ner på stan och åt lite sen träffade vi hennes pojkvän och hans kompis, gick runt lite med dom sen drog jag mig hemmåt,
 Träffade Linnéa på bussen också, längesedan, kul att träffa dig ! :)

Lite mer bilder från utomlandsresan:
 Första kvällen, haha sjukt trött man var.
 Hanna och jag, första kvällen.
 Hanna och Maria i vattnet, jag som håller på att gå i.
Klicka för större bild! När vi åkte till porto pi, dåligt väder den dan. Dag 2.
 Jag och maria i vattnet, jag ser ut som en kines på den bilden. hua

haha, började skriva inlägget för en halvtimme sedan kanske
 hade planerat att hinna se 2½men, men nu är det slut så ska väll se ugly betty
sen och läsa livsmedelshygien, och bara ta det lungt resten av kvällen!

Börjar 20 i 9 imorgon så ''superpigga'' jessica kanske borde lägga sig tidigt ikväll, kan fan aldrig vakna i tid.Justja, köpte två objektiv i söndags också, bland annat ett spegelobjektiv, men något med dom är fel och ska kanske kolla upp det imorgon efter skolan.

You know what, you know what?
       It's all in the family!


Nä nänä... nä! ... hejdå!

Bortbortbort..

Sitter hos Johanna nu, vi ska väll strax drar vi till ljustadalen och stannar där tills imorgon.
Blir nog bara lugnt för våran del, får väll se vad som händer imorgon, kanske är med Johanna då också ;>


Återkommer väll imorgonkväll eller något, ciaoo!

funderar

Igårkväll blev en riktigt lugn kväll för mig, satt bara och kollade på tv och sånt, bla en film med jenifer lopez. Och under dagen var det skola, orgentering på morgonen sen lite matte slutade innan tolv och då blev det stan en sväng med Alexandra sen gick jag hem och sov i några timmar, är helt slut efter skolan även om vi inte haft långa dagar. Vid halv fem for jag och pappa och kollade på en bil, jätte fin var den men osäker om vi ska köpa den eller någon annan.  Blev birsta en sväng också, köpte arbetskor som vi ska ha i köket på skolan, finally. Och i veckan här köpte jag en ett vitt ribbat linne, en stor mysig ljusrosa korta och en grå stickad stor väst/kofta från gina tricot, men lämnade tillbaka den västaktiga grejen igår eftersom jag var osäker på om jag verkligen skulle använda den något.

Nutid
Sitter i sängen just nu och försöker vakna till, ''försöker vakna till'' har jag gjort i en timme nu, haha! ;D
Idag vet jag faktiskt inte alls vad det blir kanske ska åka ut på landet och träffa någon släkting till mig och pappa som fyller år, tror hon bor i Stockholm nu och har inte träffat henne sedan jag var jätte liten.
Drömde en riktigt creeepy dröm inatt/imorse också, en sak som också är lite läskigt med mina drömmar är att ofta är jag på samma ställen men olika dagar osv, helt knas vill jag lova.

Justja ska ju lägga upp bilder sedan jag var utomlands förra veckan, så här kommer några!



Hanna på Arlanda, innan vi hittade igen Maria som skulle träffa oss där för att åka med oss.


Frukost på Arlanda, innan sex på morgonen tror jag. Och fyfan vad äckligt det var, bara yoghurten och bananen som var okej, men sånt går ju inte att misslyckas med, men det var is i mackan och juicen smaka apelsin skal.


Jag och Hanna håller varandra i handen från Arlanda till Madrid, vadå man vet ju aldrig vad som kan hända 11/9?


Här sitter vi och väntar i Madrid på att få åka till Palma, skittrötta alla tre.


''ÄNTLIGEN FRAMME'', fast det ser inte ut så på Hanna, här började hon bli sjuk. ( alla som var där var sjuka under hela resan, fast jag var bara förkyld )


Hittade hur mycket speglar som helst i Ingela och Ankis rum, i taket, framför sängen, åvanför sängen, brevid sängen, på andra sidan väggen var ett fönster men skulle inte förvåna mig om det skulle sitta en till spegel där annars ;)


Här är jag, Maria, Ingela och Hanna när vi var ute och åt första kvällen. Sjukt varmt den kvällen, vi alla satt och fläcktade med menyerna, haha.


Våran utsikt vid dörren


Dag två blev det sjukhuset för alla sjuklingar skulle få medeciner, och tanten där tyckte mitt sår såg ut att börja bli infekterat så hon la på någon gul sörja, fans en liknande i rött också som man kan blanda ut med nivea och sen lägga sig på stranden och steka i två dagar och sedan såg det ut som att man legat och solat hela sommaren, haha ;>


Det blev shopping denna dag också, eftersom det var lite mulet. Köpte mig ett par chinos liknade byxor, lite mer sommriga, ett brunt ribbat linne, hårband med tre flätor i skinn liknande matrial, ett svart flätat skärp, Smink: två puder, två ögonskuggor, en foundation, ett nagerlack. Sen på kvällen köpte jag en navel piercing som gick sönder två dagar efter.


Utsikten fårn ena hållet av våran balkong, jäkligt fint var det, andra hållet såg nästan lika dant ut fast bara klubbar överallt.


En jätten fin båt drogs in på land vid ungefär 6 på kvällen, vid 8 sa jag'' fan den ryker ju?!''
Ett litet tag efter stog hela båten i brand och det började smälla och grejor,  båten lär ju varit hur dyr som helst.
Synd om dom som ägde den ;p


Härlig bild från stranden, vissa dagar var så varma att man trode huvet skulle koka upp. Men klagar fan inte! ;>

 Hanna med feber på cruses(stavning?)

 Jag på toan, nån kväll.  ;p


Balkong mys


 Bild1: min utsikt där jag låg och halvsov. Bild2: Godis mot vätskebrist. Bild3: Maria och Ingela på cruses.


Hanna på cruses, för mig blev de bara glass denna dag.


AS gooottt, inte för att det var så speciellt igentligen men endå, gotti.

 Några dansare en kväll, fyfan vad grym dom var. Tveksam om jag sätt något mer underhållande inom dans eller vad man kan kalla det ^^

 Maria och hanna, en annan dag vid stranden, här var vi upp på cruses igen för att äta, blev bara dricka för min del blev fan mätt av att kolla på deras mat. Tror det var denna dag vi hyrde trampbåt också '' 9.90 per hora ''


Här var näst sista kvällen tror jag? Vi alla var ut på en indisk resturang, jätte mysig var den med utsikt över havet o grejer.
Ser jätte sur ut på bilden men han inte förstå att någon skulle ta kort. Haha, den här kvällen svällde mina läppar upp som fan och sved som in i hvete men de gick bort efter en allergitablett, fattar inte vad det kan ha varit. Jag ser grymt vit ut men dom brevid mig hade varit där 2 veckor innan vi kom dit.


Säg hej då till paradiset. Jag och Hanna innan vi sätter oss i taxin till flygplatsen.


Hanna och jag i taxin.

 Här står Hanna och skrattar åt något taxi tanten sagt på spanska till henne, och jag förstog ingenting. Jag gav tanten ca 500 svenska och hanna gav henne massor av småpenngar och då hade hon sagt till hanna: TACK MIN DROTTNING!          hahahha


Köpte en klocka där nere också, tycker den var soet.
Men nu har jag inte så mycket mer att berätta. Finns jätte mycket mer bilder men tycker jag redan lagt upp mycket, så
blablabla och hejdå :>

btw .. Köpte två väskor också, några armband, två halsdukar fast ena ska nog mormor få när hon fyller år i oktober. Sen minns jag inte om det var något mer? Jo present till fredde också, hahaha ;> bästa presenten någonsin?

today

Idaaaaaaag ska jag säga dig det att....

Jag vaknade en timme före jag behövde vakna, ovanligt för att vara mig men skönt med tid. Halv tio var jag på stan och träffade Alexandra,  Sandra och efter ett tag kom Olivia också. Vi åkte taxi till Södraberget, och på vägen såg vi några killar i klassen så plockae upp dom också. Alla skulle sammlas där Södraberget börjar, och därifrån orgentera upp dit, fyfan villka onödiga vägar det var. Jag gick med  Alexandra och efter ett tag med Johan också, och ingen av oss hade hittat mer än 1 kontroll, hur världelös får man vara? ;p haha.  Det var jobbigt som fan, jag och Alexandra trode vi skulle dö ett tag, att vi hade anas upp all luft som fanns så den var slut (ja, vi är lite anorlunda).
Vid ett kom jag hem, låg och sov till billy idol det gick väll sådär men fyfan vad död jag var så jag brydde mig inte så mycket.

Ska väll göra mat nu snart, måste bara komma på vad jag är sugen på. Vill ha sibylla mat, men orka man åka och köpa? Efter maten ska jag iallafall vara med johanna, hon har erbjudit sig att massera min onda rygg :D fifan vad bra om alla knutar och skit skulle gå bort. Nä nu ska jag gå och rota i skafferiet en gång till efter nått mat aktigt. ciaoo!



bonde

trött trött trött..

Idag har jag varit i stugan, jag körde dit och hämtade upp Sean på vägen också. Uppe i stugan rev vi vedboden, det tog väll en timme kanske, fort var det gjort och finare blev det. Vi har två stora ''majbrasor'' ute på ängen nu med grejer som ska brännas upp.
På hemvägen stannade vi till och åt sen hämtade vi upp Hanna, Seans tjej och hennes bror och Mex (Sean och Hannas hund). Släppte av dom sen var jag hem och duschade, duschade länge och skönt var det vill jag lova.

Efter duschningen kom Andre, Fredde och Hanna och hämtade mig så var vi upp på Södraberget i mörkret och gick tarzanstigen, kan inte påstå att de var så jälva roligt, slet bara ut min nya skor. haha :p
Efter det träffade vi Robban och nån till, vi var på mcdonalds sen på vägen därifrån blev Robban stoppad av polisen för han lekt lite när han körde så Andre körde efter och då blev ju han också stoppad. hahahaha ..... otur.


Lägger inte in några bilder idag, måste verkligen sova nu om ungefär 6 timmar måste jag kliva upp för jag har lektion klockan 8 imorgonbitti, Javve ska ringa mig lite efter 7, ååh va jobbigt. Tidiga mornar dödar mig, så godnatt!

bad

bad bad bad...

Jag veeeeet att jag inte uppdaterat på länge men jag har ju som sagt varit utomlands, har varit hemma två dagar sedan dess nu och inte gjort så mycket faktiskt, mest tagit det lungt. Jag lovar att lägga upp bilder sen resan, har bara bilder från min systemkamera än så länge så jag väntar tills jag fått in de andra bilderna också.  Kom hem torsdags natt iallafall.

Vakna försent i fredags så det blev ingen gympa för min del *baad jessica*, skynda mig ner till matten iallafall och sen hem igen. Väl hemma åt jag pizza och sov bort halva dagen (tröttast i världen eller vadå?). Senare mot kvällen bar det iväg upp till Fredrik  på Södermaln som fyllt 18, med massor av flickor bland annat Hanna, två av hennes klasskompisar och några som Hanna dansar med.  Födelsedagsbarnet fick presenter av mig och Hanna från Mallorca och han blev jätte glad, hihi tur de då. =)       Efter det var jag ute med Malin och pratade ett bra tag.
 Födelsedagsbarnet

Haha, föresten så kan ni ju checka deras parodi video
han och några från deras klass gjort på skolan


Hahahah, fyfan vad jag kan garva åt den!

Idag har varit en kämpig dag, fyf*n vad jobbig den har varit.... not! Vaknade upp vid elva tiden och tog mig något att äta sen blev det lite tv, kollade på en dokumentär och pappegojor (du läste rätt.... .. .) sen somna jag på soffan med solen genom fönstret som värmde som en bastu samtidigt som jag låg där i svarta mjukisbyxor och tjocktröja men jag var för trött för att orka bry mig. När halva dagen gått vaknade jag och tog en dusch sen kom Johanna bort hit, vi åt misslyckade macaroner och korv. Satt i löshår på henne också sen gick vi iväg till ica och köpte grejer till fruktsallad som vi mummsat på till one three hill och filmen if only som faktiskt var jätte bra enligt mig, lite svår att förstå sig på i början kanske.




Nej nu har jag inget ner att tillägga, ska göra vi klar för att sova tror jag. Haha jag bara sover och sover.
Meeeeen,  ciiaaaoo!

yesyesyes!

ååh, vad glad jag blir!  min kamera har börjat fungera, kanske är batterierna som det är fel på? hur som helst så fungerar det nu, får väll se hur länge det funkar men tar iallafall med mig den nu så det blir nog mycket bilder när jag kommer hem!

Ikväll sticker vi, jag och världens bästaste och vi ska ha så kul kan jag lova även om jag är förkyld som en gnu =D
Fast nu värkar de endå ganska tomt i skallen, allt rann väll ut på matte lektionen när jag fick springa fram och tillbaka HELA TIDEN, min nästa svider rätt mycket nu. Och rätt bedövad hals också, med tanke på att jag käkat halstabletter var trejde minut typ ;p Vad vet man, det kanske håller på att gå över också? föresten så spillde jag host medicin över hela mig igår :) duktig tjej jag.

Dagen i skolan har gått ganska bra faktiskt, även om jag försov mig, snorade hela dan, och hade jätte ont i huvet och ville helst bara sova. De där med arbetsmiljölagen är kanske bra att kunna, men shit shit shit vad jobbigt det är att lära sig allt, gillar det inte!  Fick special lärare idag i matte också, haha måste bara fråga måste man vara helt blåst bara för att man kanske ser så ut? hahaha, min nya lärare frågade mig idag villket värde nummer 3 hade i ungefär ett sånt här tal som 250 403. Alltså, är det verkligen så illa? ;>
Var till sjuksköterskan på skolan idag också, och fick grejerna för att kunna ta bajsprov när jag kommer hem. Huaaa vad hemskt, värsta fobin ju. Tänk er själva? nej nu vill jag inte skriva mer om det.
Efter skolan gick jag med Jocke hem, som börjat på åkersvik idag tror jag det var, han tyckte tydligen inte om västermalm men ska inte säga något om det för jag gillar inte heller den skolan, Inte åkersvik för den delen heller men vi har ju bara matte svenska och idrott där. 

Nu ska jag vila en timme  eller något, sen äta lasagne med familjen, ta en dusch och packa i det sista som schampo tandborste bland annat, och checka om jag glömt något. Sen vid 23.00 något åker jag och Hanna från mig, pappa skjussar.  23.20 tror jag det var så går tåget från Sundsvall C till arlanda och där är vi sent sent inatt, vi kommer träffa Maria på arlanda och fördirva tiden med henne tills vi kliver på planet till Madrid tidigt imorgon och byter plan där tills vi kommer fram!
Kommer nog gå bra, jobbigt med sån lång resetid dit bara.. men det får vi ta! :)

Jag och Hanna
Bilden:
Jag och Hanna(som jag åker utomlands med) som liten.

Kommer nog att uppdatera därifårn också,
så kika gärna in nå mer och titta ifall jag skrivit.
Nu blire film och vila massa, lär ju inte sova så mycket inatt. Så ciao!

narnia

hallelåja, jobbig dag idag tycket jag!
Jag klev upp redan klockan sju, (jääättte tidigt för att vara mig!!! ;p) duschade och gjorde mig klar sen kom Javier och pappa skjussade oss till skolan eftersom han endå skulle till jobbet då. När vi kom fram fick vi reda på att vi var där hela 45 minuter för tidigt, så vi satt bara där och väntade och det kändes som att tiden gick jätte sakta. Men iallafall så skulle vi ha skolfoto kvart i nio och jag och några tjejer hade kommit med förslaget att alla skulle ha på sig sina kockkläder och det slutade med att alla stog där i sina kockkläder utom en! (Han tyckte det skulle se dumt ut att ha kockkläder på ett skolfoto, men vem är det som ser dum ut om det bara är en på bilden som inte har det?;>) Igentligen ville jag inte vara med så jag hade inte fixat mig riktigt eller så men Alexandra och Javier övertalade mig och jag vill inte påstå att nått av korten blev bra, och på porträtt fotot ser mina ögonfransar avklippta ut. 
Jaja, efter fotograferingen hade vi servering men typ bara teori och vi slutade dagen klockan tolv och då gick jag, Olivia, Alexandra och Javier och åt på Hedbergska.

Efter allt med skolan gick jag till mammas jobb och skrev ut e-ticketen till flyget, och sedan var jag och kollade efter arbetsskor med pappsen, skorna skulle komma till en butik imorgon för dom hade dom inte inne. Så imorgon blir det att åka dit och prova.

Mormor är här och har suttit och pratat med henne ett tag, fick precis pengar av henne till resan och det behövdes.
Mormor<3

Nej men ska sluta skriva nu, ska se på narnia 2, hoppas den är bra för jag är verkligen uttråkad nu..
Och förkyld är jag också, passande.

narnia 2

 * kletar snor, klagar på min hals och hostar på dig * hihi hejdå
... och ja, jag har dålig humor, men dedär var inte roligt :>


ont

För en sekund kändes det som att allt var precis som förut, men sedan vaknade jag till igen.
                                                                                                                     
okej, ska sluta vara emo.

Måste bara tala om att min värk i ryggen inte går över, kommer förmodligen dö innom kort. Tänkte också bara berätta att jag blivit lite små rädd senaste tiden eftersom alla är förkylda/sjuka.. och tro på f-n att jag också blivit förkyld nu då. Passar ju perfekt nu när man åker bort om tre dagar, hör ni? tre dagar.. de känns faktiskt rätt underbart endå.

Sov ju hos Hanna i fredags, så vaknade upp hos
henne igår. Gjorde mig klar och gick hem och drog ner på stan med mor ett tag. Köpte en svart kavaj som är lite kortare i armarna, ett par svart och mörkgrå randiga byxor (haha, låter faktiskt lite emo det också men dom var fina), också köpte jag en LP skiva med alannah myles som ska upp på min vägg. Sen åt vi thaimat också, grymt gott. Jätte mysig resturang också. (synd bara att dom satt och spela dataspel bakom disken på thailänska, de lät förjävlgigt.. haha)

ne nu vet ja inte vad jag ska skiva mer, avslutar konstigt för jag orkar inte skriva, hahah .. hejdå.


pentax

Ååh, jag blir galen!
Vill ju ha med mig kamera när jag åker utomlands, jag ska ju ha med mig systemkameran men bortsätt från den så vill man ju ha med sig en digitalkamera om man bara ska ut eller något och inte behöva ta med sig klumpidunsen. Så jag provade sätta i nya batterier i min digitalkamera som jag inte använt på flera månader eftersom den krånglat så mycket förut. Så jag sätter i batterierna och blir överglad att den funkar som den ska, fem minuter senare stängs den av för att det inte finns nå batteri i den tydligen.. jag blir så sjukt irriterad, man hinner ju inte lämna in den på lagning precis.



Inte så att jag får röva bort din digitalkamera i en vecka? (a)   ehhe rolig jag är..

 nä irriterad Jessica säger hejdå.

heyhopp

Sitter hos Hanna nu, har precis sätt nya avsnittet av one three hill, och det var HON !! iiih!! :D Jag och Hanna satt överglada och spände oss genom hela avsnittet, snyggt som fan vare. Innan vi såg one three hill såg vi en film som gick på tvn vid nio ikväll, old school tror jag att den hette och den var helt okej, rätt rolig faktiskt. Och nu snart bara jag skrivit klart så ska vi lägga oss ner och kika på Tsatsiki morsan och polisen, så gullig film! hihi

Var och köpte hårfärg på ica förut också, men har inte färgat än, haha har inte hunnit med det så det blir väll imorgon antar jag.

nä nu ska vi se på film, så blabla.. hejdå :>


sunny day

Äntligen Fredag, fast.. endå tycker jag att den här veckan har gått otroligt fort?

Imorse stog Niklas och Javier på min gård och väntade, så jag gick ut och träffa dom och så vandrade vi vindare till skolan fast Niklas till sin och jag med Javier till åkersvik och hade idrott första lektionen och efter det matte. Efter matten var klockan halv tolv och vi hade redan slutat för dagen men gick in i matsalen och åt lite, det var pannkakor, med sylt och grädde..( även 3 olika sorters sylt, aldrig något som nackstaskolan skulle haft ;p! ) Efter lunchen satt jag ute och pratade lite med David och Javier ett tag och när David började lektion fortsatte vi hemmåt.

Så sedan efter skolan har jag inte gjort något, bara varit hemma. Pratade lite med Elin (min förra klasskompis) också, som är i Thailand och ska bo där i ett år. Hon verkar iallafall ha det jättebra där men jag saknar henne lite faktiskt, och hennes massage saknar jag nått så grymt, den tjejen kan verkligen massera säger jag bara! :p Min värk i rygg och nacke har inte gått bort än, tror jag dör. 

Igårkväll sa Felizia (Johannas 3 åriga lillasyster)
till mig -Jessica, när du blir stor.. kan inte du göra en låt till mig då?
Hahah, jag tycker det var så sött sagt, men vad svarar man? söt unge det där..


Ken Ring - Kelian                    den låten är också söt tycker jag! :>

Ska inte dryga ut inlägget mer, så ciao! som på chillejanska

morrn!

Har precis duschat och har en hel sjö i öronen och mitt hår vill aldrig torka, de känns äckligt. Ska bara sminka mig lite nu sen kommer Javier så ska vi gå till skolan, har idrott första timmen och jag orkar verkligen inte. Och efter det är det matte också, inte bra men sen efter det slutar vi och det hurrar jag för.

Men nu ska jag sminka mig, är hemma till tolv igen, åh så skönt :p hahah
men hejrå!


foto

Blev ju foto med Johanna ikväll, jag som tyckte det var perfekt väder att dra ut och fota i förut och när man kommer ut är det hur mulet och tråkigt som helst. Blev iallafall några bra bilder, men har faktiskt ingen ork alls för att sitta här och redigera dem nu, rätt jobbigt att redigera bilder på en laptop tycker jag.

Johanna
På bilden: Johanna Wide   
Dålig kvalité som vanligt här, men ska inte klaga...

Nu sitter jag här och har ont i ryggen som i hvete, tror jag kommer dö av ryggskador eller något sånt. Haha, läskigt.  Nej nu ska jag nog tvätta bort det smink som finns kvar i mitt ansikte sen dagen och hoppa i säng tror jag, skola tidigt imorgon, suck.

Natti!


foto

Skola idag, rätt dryg dag faktiskt. Vi fick nya scheman, inte så mycket ändrat men jobbigt ändrat, mindre sovmornar men en sak är bra och de är att vi slutar innan tolv på fredagar. Imorgon börjar Javier (min favorit nerger) i min klass också, det kommer bli kanon!

Men nu ska jag iväg och fota min vän Juuuhanna, hoppas bilderna blir bra, har blivit lite foto på senaste och det är verkligen tråkigt, men hejdå!


jag och johanna
På bilden: Jag och Johanna som kramas på stranden i sommras.

ryggen

Ska bara sminka mig nu och sen iväg till skolan, shit vad jag har oont! >:
 Både ryggen och huvudet, sjuukt.. har alltid ont där.


aja hejro

juice

Såg aldrig på filmen förut, har sätt den förut och lessnade ganska fort. På med en stor t-shirt och fram med ett stort glas juice, sen blir det sängen!
Måste verkligen duscha imorgonbitti så det gäller att vara vaken, morgontröttaste Jessica i hela världen. Ska möta Alexandra och Sandra på navet halv tio imorgon bitti, får se hur det går.

Natti!

Föresten, det är inte olagligt att kommentera här,
Jag vet att ni läser så varför inte lämna en halv tråkig kommentar också?
  tråkisar!

foto

Har jätte tråkigt så det blev lite foto nyss,

 

Dålig kvalité här, men men!


Ska berätta lite om dagen eftersom jag inte gjort det, mest varit irriterad sen jag kom hem.
Idag hade vi första lektionen på åkersvik så jag gick idag, det var matte i början och det gick ganska bra men jag ligger redan efter. Eller jag kanske inte gör det föresten? beror på vad det är för vecka, hah noll koll. Det vart lunch och efter maten följde Alexandra, Sandra, Sanna och Olivia med mig ner på polisstation, helvete hur jag ser ut på kortet och ska inte tala om hur jag skriver, hua! Sen vart det arbetsmiljö och säkerhet och det var jätte drygt att sitta och lyssna för jag förstog nästan ingenting av vad han sa för han pratar så fort plus att han pratar göteborgska. Sen blev det svenska och vi skulle till biblioteket på hedbergska och låna en bok och sen fick vi sluta. Vet inte alls vad jag lånade, handlade om nån som jagade nån liam eller något. ehe!
Efter skolan tog jag bussen till Nackstaskolan och träffade Stefan, min gammla SO lärare och han vart jätte glad faktiskt! Sen i korridoren påväg ut träffade jag på Kjelle också, och han sken som solen han också och pratade ett tag sen kasta han nyklarna till mig och jag gick in i hans klassrum och fördrev tiden lite med Malin som går i nian nu.
Vi tog bussen ner till stan och träffade Linnea och åt glass.

Sen kom jag hem, åt spaggeti och köttfärsås som vi ätit på skolan idag också, suck! :p
Satt mig vid datorn ett tag sen såg jag idol med mammsen ett tag tills hon åkte iväg med min faster Monika.

Har inte så mycket mer att berätta, fanns inget som var intressant endå ;>
Så nu ska jag titta på jersey girl i brist på annat,       
 hejro!


inside



and i'll be fine, you'll be fine
is this fine? im not fine!
give me pieces, give me things to stay awake


förstööörd låååååååååt. uhu!

thai

Har nyss varit till mina grannar, dom kom hem från thailand idag. Dom verkar ha haft det as soft där, och Wanna vill ta med mig dit om tre år när dom ska dit igen, vi får se hur det blir med det ;> as sugen på att åka dit faktiskt! Och om tre år är jag nitton år, läskigt. Haha, måste bara berätta, dom hade köpt med sig frukt därifrån, en såg ut som en stor jävla gullök, men det var nånting som smakade persika och luktade potatis. Också hade dom köpt nånting som såg ut som potatis som växte som vindruvor och när man skalade det såg de ut som syltlök som man delade som apelsin och hua va konstigt det smakade! :o men lite coolt endå.

Och nu ska jag slå på någon film och dö i soffan för kvällen hade jag tänkt,
jag ska vara riktigt jävla tråkig.
Ja, de blir nog bra det.


jessica hallén
Haha, titta på mig. Ser riktigt sliten ut, inge smink har jag på mig heller
kanske ytterst ytterst lite masacara.
Läskigt va?


Saker att göra imorgon
Åka ner på skolan
Matte, Arbetsmijö och säkerhet, Mentor, Svenska
Gå till polisen Hämta ut mitt pass
Åka till Nackstaskolan Lämna en sak till Stefan (om jag hinner)
Rensa garderoben och städa Det behövs verkligen
                                 Aja, hejrå!


dåligt

Har precis duschat, är jätte blöt i håret och sitter och fryser.
Mamma har inte kommit hem än, men när hon kommer ska jag nog fixa maten och sen får jag se vad jag gör ikväll. Mår faktiskt inte så jävla bra just nu så jag vet inte alls, tror jag bara ska vara hemma ikväll. Lägga mig tidigt ska jag göra också för en gång skull, det kan behövas.

Jag tror att mina drömmar påverkar hur jag mår
men saken är den att jag har slutat känna efter,
jag tycker det verkar bäst så.

********

vakna i natten



''Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans,
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams. ''


Jag vet att du ser mig för jag såg dig, men du säger inget och jag hatar dig.
                             Det var allt jag ville säga, tjing!

barnvakt

Vaknade typ vid sju eller något imorse av att mamma väckte mig eftersom jag skulle vara barnvakt idag,
men pojken jag skulle vara barnvakt åt hade sagt att han ville prova vara ensam hemma men ha mitt telefon nummer om det var något, gulligt tycket jag! :D Men han har inte ringt än iallafall så imorse låg jag bara i sängen och halsov med alarm på var 10:e minut iafall han skulle ringa. Så nu är jag ju trött endå även fast jag kunnat sovit riktigt hela morgonen...            jaja.

J
ag som hade tänkt på ut om det var fint väder idag och bara för det så har det spö regnat hela morgonen och det är alldeles rått ute nu så jag har inte så stor lust att gå ut, fast igentligen skulle ja behöva varit till nackstaskolan och lämnat en grej till Stefan men får se hur det blir med den saken, inte så kul att gå ut i de här vädret.

Så ja, jag vet inte vad jag ska göra idag  även om det finns tusen saker jag borde göra igentligen .. Som att gå ner till polisen och hämta ut passet som jag inte ser klok ut på, att gå till nacksta, att gå på affärn, att städa tillexempel. 

Nä hejdå.

kung fu

hejhopp!
Jag har faktiskt inte gjort så mycket sen jag kom hem,
bara sätt på film och så, kung fu panda var bra men inte så bra som jag trode, haha men han var jätte söt och jag tyckte synd om han genom hela filmen. Också måste jag bara säga att jag har fått min skinnjacka såld, as skönt känns de eftersom den kostade en del och jag inte använde den eftersom den var för stor, men nu är den borta och jag har lite extra klirr i kassan tills jag åker utomlands, men jag vet fortfarande inte om jag får ledigt, får förmodligen reda på det på onsdag, och om jag får ledigt så åker vi om 8 dagar från och med inatt.

Och som sagt är jag ju ledig imorgon, eller jag kanske inte nämnt det?  Jag är iallafall ledig imorgon, och varrannan tisdag ett tag framöver. Och imorron ska jag nog vara barnvakt direkt på morgonen och är det fint väder ska jag nog ut och gå en sväng eftersom det blivit lite av det nu.

Jag har precis sätt ett avsnitt av sex and the city, och just det avsnittet har jag säkert sätt fem gånger minst och likandant med alla andra, antingen sitter jag framför televisionen och glor för ofta eller så visar dom samma avsnitt allt för ofta.

Så ikväll har jag iallafall ingen brådska till att hoppa i säng, nä men bara för det är jag skit trött.. fast jag skulle endå inte kunna somna. Men nu börjar 2½Men så jag får hoppas jag inte sätt det avsnittet också, haha ;) nej men hejdå!


film

Tog inte bussen imorse, fick skjuss av pappa istället, skönt! Och han jobbar på mimer skolan så när barnen som går där är påväg till bussen till skolan så burkar pappa plocka upp dom och skjussa dom istället, haha så pinsamt att han gjorde det när jag åkte med också. '' Vem är hon där ? vad heter hon  ? hej!!!!!!!!!!!!! !! ! !! ''

Ja ja, iallafall fick vi kockkläderna idag
, man ser verkligen jätte rolig ut och det känns jätte ovanligt typ >__<
Men byxorna är as sköna! iallafall har vi haft yrkesteknik idag, bara varit i köket nästan. Vi har gjort flera olika dressingar, majonäs och road island och nåra fler, och sallad till det då! ;p och lärt oss hacka bättre, typ till potatis, grönsaker och sånnt skit. Och i början av lektionen svimmade Sanna, en i min klass. Hon bara föll ihop, jätte läskigt var de.. stackarn.  Men de verkade som att de gick bra sen iallafall.
 Vi slutade något innan ett idag och imorgon ska vi vara lediga och det kommer vi vara varje tisdag varrannan vecka ett tag framöver så som det ser ut nu.

Så ja, efter skolan gick jag med.. olivia(?) hon går i min klass, vi pratade lite o så sen gick jag till navet och åkte hem med bussen. Så sen dess har jag inte gjort så mycket, ska gå o se på film nu, Kung fu panda blir det!  såå .. hejrå :D


mirakel

Det har skett ett mirakel och ja, ni läser rätt. Jag är vaken och klockan är inte enns sju än.                                  eller jo snart ;d

När jag gick in i köket efter jag nyss vaknat så hör man pappa skratta och säga '' Det var riktigt längesedan jag såg dig vara uppe vid den här tiden. ''  Konstigt.. haha :>
Nu ska ja bara kolla när bussen går sen ska ja fixa mig, orkaar inte gåå idag  ;p

hejdå latlatlat

natt

Jag måste vara den enda som är vaken just nu, de känns så iallafall. Jimmy är vaken det vet jag iallafall, men han la sig nyss. Själv sitter jag här i en stor vid t-shirt med ett stort tyck på av en svart opel kapitän och två människor i 60 tals kläder, redo för sängen eller ska man säga redo för teven?  Jag är då inge trött än, jag måste fan ha något fel..

Måste iallafall försöka sova nu, har yrkesteknik hela dagen imorgon/idag.. börjar klockan 8 gör jag också, shit hur ska de här gå.   Meen hejdååå


opel kapitän

RSS 2.0