tips!


Den högra är en lookalike fårn Gina tricot, såg den i affären igår när dom packade upp de nya varorna. Aboslut inte lika fin som den äkta men otroligt mycket billigare, bara 149 kronor. Finare i verkligheten än på bild också.

Music


Bruce Springsteen - The River


..''Now those memories come back to haunt me, they haunt me like a curse.
Is a dream a lie if it don't come true, or is it something worse?''


Hej ó hå

Skolan gick bra idag.. antar jag. Svenska och inställd datakunskap så under tiden var jag med Sandra, Petter och Lai på barista och köpte vanilj latte och gick hem till Petter ett tag. Sen gick jag och Sandra till skolan igen och hade hotell. Efter det - Mentor. Och där berättade min mentor något om ''klamydia dagen'', att man kunde testa sig på skolan i aulan eller något sånt. De borde väll vara ganska pinsamt? eller..? haha inte för att jag behöver gå dit men.. :p

Sen var de bara att rusa ut för jag skulle gå med Filip hem, fast han stog och väntade på fel sida av skolan så det blev lite förvirrande till en början. Jaja, nu är jag hemma och har varit det ett tag. Ska lägga mig och se på tv nu hade jag tänkt. Har massor av ont i huvet. Inte så kul.. Vi hörs.

avokado




En sak jag saknar riktigt mycket just nu är kvällarna då vi bara satt och myste på uteplasten/balkongen i magaluf. Fy-satan vad mysigt vi hade det. Och jäklar villken god mat vi gjorde varje kväll (då vi inte åt ute). Avokado salladen med grillad kyckling var nog bäst. Min och Marias ''tack-för-att-vi-fick-komma-mat''  var också god. Men just nu vill jag ha den där salladen på bilden och lite massage och pill i håret och mys på en balkong i ett annat land. Okej, nu överdrev jag.. Jag vill ha salladen, resten kan sticka för jag orkar fan inte med något flyg.  


Gonatt på er kidz!

Music


Garth Brooks - If tomorrow never comes

      ..''So I made a promise to myself, to say each day how much she means to me
'Cause I've lost loved ones in my life, who never knew how much I loved them''.

LG

YEESSSS!! Fan vad glaaad jag är. Äntligen slipper jag nokian, redan less efter typ 6 dagar. Den här skönheten skickas till mig imorgon. Dock blev det några hundringar dyrare men what the hell. YEEEEY HIHIHIH!!!
Mamma ringde elgiganten precis och dom skulle fixa det åt mig eftersom deras sida är knas. Nu är jag en gladis. Kanske har den på fredag om jag har tur.


linser


Idag var jag ner på skolan,försov som vanligt så hade bara svenska. Slutade ganska tidigt, så jag och Alexandra drog ner på stan en sväng. Där köpte jag en pälsväst från Gina tricot och sen en latte på Barista. Vi for vidare ut till birsta för hon hade lagt undan en väska där, när vi kom ut dit kom jag på att jag hade glömt köpa väskan jag sätt igår på stan, så får göra det imorgon istället. Väl ute i birsta köpte jag ett transparent lila/vinrött linne och ett par svarta chinos från Monki. I bussen påväg hem från birsta höll jag verkligen på att svimma alltså, shit vad varmt det var. Alltid så jäkla mycket folk på de bussarna, inte klokt. Bättre på bussen hem från stan iallafall. 

 





  inte lika vinrött irl





Nu ska jag äta pankakor, vrålhungrig. Inte ätit något idag.
Och föresten!
Ska få gratis linser från fargadelinser.se, nu är dom påväg. Spännande.    Vi hörs!


servitrisen

Idag hade jag servering som sagt, gick väll bara bra eftersom det inte var nå mycket folk alls. Fick sluta tidigare också så vi skulle hinna med att kolla på Hedbergskas vårshow, den var faktiskt helt okej. Alla som sjöng var jätte duktiga. Dock lite långtråkig, inte alls lika rolig som för några år sedan.


Jag, står och väntar på att gästerna ska ramla in i resturangen. Haha :p

Alexandra och Alexander

Nån bild Alexandra tagit på vårshowen.



Föresten de här grejerna fick jag idag från oriflame, fast beställde dom redan innan jul. Mascaran är jag osäker på om det är samma som på bilden. Men det är en gummi borste med längre ''strån'' på ena sidan än den andra. Och  min favvo parfym Punk. Luktar så jäkla gott =)

Efter skolan gick vi på stan en sväng också, hade dock inge mer pengar med mig än till grejerna från oriflame. Men hittade lite annat idag på stan som jag måste köpa imorgon. Får se om dom finns kvar imorrn så får ni veta då vad jag kom hem med ;)

Nu är klockan 02.00 och jag måste verkligen sova. Nattinatti!

today

Skola idag, skulle haft servering egentligen men blev så att jag och Sanna tog disken idag. Skönt faktiskt. Ganska kul också... när man var två. Kanske borde bli diskare? villken framtid.

Efter skolan gick jag till café piccolo där min efterlängtade Malin och hennes mamma satt och åt. Vi yrade runt på stan ett tag sen var vi hem till dom. Vi såg Madagaskar två. host.. såg..ju dock inte så mycket.. Somande till lite då och då. Ganska mycket också. Efter filmen fick vi skjuts bort för jag skulle äta sedan träffade vi lite folk. Faktiskt ganska kul. Också fick jag någont jag länktat efter hela dagen.. guuuuuuud så gott.

Kom hem runt tio nånting och sedan dess har jag bara tagit det lungt. Har faktiskt lektion om 7 timmar. Sova kanske? nja, inte än. Måste hinna med att duscha och fixa håret och allt sånt när jag vaknar också, har ju som sagt servering imorgon också. Gruvar mig, hatar servering. Tycker det är så pinsamt och är rädd att göra fel. Första och enda gången/gångerna jag serverat var under julbordet och då var det ju myyyyyyyycket enklare. Eller ja det borde vara enklare. Dock mycket mer folk, men hallå. En sak är säker och det är att mitt val inte blir servering/bartender utbildningen senare iallafall.

Också vill jag bara berätta att jag är sjukt irriterad! Mobilen jag skulle beställa idag tog ju såklart slut igår.. och inte bara den röda utan den tog slut i alla färger! Hur glad tror ni jag är? Har sålt min mobil som faktiskt var helt okej. Nu bär jag runt på en gammal noika som är knäpp. Stängs av då och då och batteriet är sämst. Så kan få vänta hur länge som helst innan de får in dem igen.. om de nu får in dem igen.

Nej nu ska jag lägga mig, har ju faktiskt skola snart. Kommer aldrig kunna komma upp. Hua. Samma visa varje gång.
                    Godnatt på er iallafall :)

movie



Här är filmen jag såg igår. Alltså jag kan ju inte säga att det var en bra film, men endå bra skådespeleri och det enda man gjorde var att sitta och vänta på att saker och ting skulle bli bra igen men det blev det aldrig. Den var riktigt rå rakt igenom och uscha vad illa mående jag blev utav den.

phone



Det blir den här telefonen jag beställer på måndag! Längtar lite faktiskt.. Fast har hört att el-giganten ska vara ganska sega att skicka deras grejer. Men det står att det ska ta ungefär sex dagar så får väll hoppas på det. Me like den :>

kläder


phone

Igårkväll sålde jag iväg min mobil. Tänkte '' bra då kan jag beställa ny när jag kommer hem ''.Trofan på att det inte går att beställa då? Ska fixa med det där och beställa den på måndag istället, för just nu har jag en gammal nokia som stänger av sig själv lite då och då. Inte så kul.

Sen såg jag en riktigt sjuuuuuuk film igår också, fyfan vad illa jag mådde. Minns inte vad den hette just nu, kan ta reda på det senare. I välldigt många lite halvkusliga filmer så är de väll ett nykärt par som ska åka iväg någonstans, fastnar på vägen och det blir torterade av någon gammal psyk gubbe. Men i den här filmen var det barn som slakta sönder det nykära paret. Högg dom med knivar och elda på dom och allt va det var. huhuhu..


Nej, nu ska jag gå och kolla om det finns något ätbart, magen kurrar.  Ciao!


gossip

Har precis pratat lite med Malin, skönt som fan att höra att hon har det bra där borta i tomteland. Hon hade faktiskt sätt renar idag. Eller så inbillade hon sig bara, men vet ju aldrig med småbarn, det var nog en hund ;) skojar bara med dig malin.

Nu tänkte jag se ett avsnitt av gossip girl och sova sedan, börjar tidigt imorgon och har idrott första timmen. Ska försöka att inte sova över denna lektion också, skulle ju vara bra faktiskt. Något som är mindre bra är att vi ska åka skridskor.

                Nej vi hörs imorgon alla vovvaaaar :>
  


Video

Hahahaha, verkligen min humor.


Ge mig..?



Imorgon får jag förmodligen en ny mascara och en ny parfym, en av mina favorit parfymer båda grejorna ifrån orifalme.
Villket betyder att jag blir ännu mer pank än jag redan är. Men telefonen ska jag fan i mig köpa. Gillar den skarpt. Måste bara vänta tills jag får pengar. Men hur grym är inte jackan?

music



Sophia Somajo, bra och anorlunda röst. Gillar att videon inte alls går ihop med låten.

Skolgång

Svenskan sov jag över idag, och vi hade ingen datakunskap.. Så vi började kvar i två idag och hade Hotell A. Studie besök på First hotel, ganska intressant endå. Nyrenoverat överallt, snyggt var det. Efter det gick jag med Alexandra en sväng på stan. Vi köpte massa hemmakväll-godis och sen var vi tvungen att rusa till bussen.

Vi gjorde val inför tvåan idag också på mentorstiden, Såklart valde ju jag kök istället för servetris/bertender. Bartender hade säkert varit en kul grej men gillar kök mer, att vara i servitrisen är inte riktigt min grej. Just nu längtar jag bara till att praktiken ska börja och sedan vill jag bara ha sommar, gud vad skönt det skulle vara.

vintrigt

Igår kväll började det snöa som tusan, min kompis bil fastnade i snön  två gånger igår och när en av mina kompisar skulle hem fatstnade han också. Så sjukt, nästan all snö höll ju på att smälta nyss? tråkigt..

Hela dagen fram till nu har jag bara varit hemma och fipplat på med lite grejer. Har bland annat ringt Ulrika som jag gruvat mig för att ringa i flera dagar, haha. Fast det var ju såklart ingen fara. Men nu är iallafall APU:n fixad, är ledig första dagen - Måndag. Eftersom resturangen inte har öppet på tisdagar. Superduper tycke jag då. Och på Tisdagen börjar jag klockan 13.00. Hur kalas är inte det?  
Så, jag var inte iväg på matten idag som började klockan tio. Varit hemma och grejat istället, och nej jag vet att jag inte borde det men men. Ska kila ner till skolan nu tänkte jag. Har lunch just nu, vet inte riktigt vad jag har för lektion sedan. För det ser helt olika ut på nätet än på schemat jag har på papper.
                              Men ska iallafall kila nu, vi hörs!




Justja, när jag färgade håret härom dagen blev det svart istället för mörkbrunt
och titta vad duktig jag är att sköta mina blommor..

music

Både Lazee och Neverstore är grymma, och dem tillsammans? mmmmmhm!

Bandet Neverstore som faktiskt är från Skövde har jag lyssnat på ett bra tag och såg dem live för ungefär ett år sedan, dock vill jag inte påstå att dem är lika bra live. De låtar som är bäst med dem enligt mig är On your side , So much of not enough och nanana. Sen Lazee har ju bland annat gjort Rock away som blev riktigt stor ett tag.


KLICKA HÄR FÖR ATT HÖRA REDAS LÅT DE GJORT TILLSAMMANS!


Det där med serier..

Yesyes, nu har jag nya avsnitt av både Gossip girl och One three hill. Kan det bli mycket bättre än så?
Tänkte se det nu och sedan lägga mig, har ju faktiskt skola imorgon.. suck..
Men först ska jag borsta tänderna och tvätta bort sminket, sket i att svätta bort sminket igår och blä vad äckligt det är att vakna på morgonen sådär! >__<

                            Natti natti! :*


music

Har fastnat i min hjärna riktigt hårt, men det gör inget. Jag älskar den!!



Steel Dragon - We All Die Young

Risk my soul, test my life
For my bread
Spend my time lost in space
Am I dead?
Let the river flow
Through my callused hands
And take me from my own
The eyes of the damned

It makes my stomach turn
And it tears my flesh from the bone
How we turn a dream to stone

And we all die young
Yeah we all die young

Tell me I know
I lived so afraid
And still we cry alone
With words left unsaid

Yeh it makes my stomach turn
And it tears my flesh from bone to bone
How we turn a dream to stone

And we all die young

today

Har haft ganska fullt upp. Igår var det skola - metodkök. Stan en sväng med Alexandra. Sen iväg till nackstaskolan med kricke och thomas. Där träffade jag Malin, vi trre drog iväg och käka på sibylla och efter det följde jag med Malin på möte. Sen var vi alla med varandra igen.

Idag hade jag bara en lektion och började efter 13 något.  Skulle egentligen följt med Malin på ett till möte men det blev inte så. Så efter skolan hämtade Thomas filip och kricke upp mig så var vi lite överallt, somnade även i bilen från skolan. Ganska död alltså. Sen köpte jag massa cheddar popcorn och vi såg film. Den var brabrabra.. ganska rolig =)
Rekomenderar den, en typisk hemma kväll film.



charlie

Först och främst.. Tycker att det var en ganska komisk kommentar jag fick av Amanda i förra inlägget, du kan ju gå in och läsa om det intresserar dig.

Var upp till Toprshamma förut och hälsade på min faster och gosa massa med gamm charlie, över 20 år. Riktig gamm gubbe den där missen. Riktigt mysigt har hon fått där i det nya huset, ska nog hälsa på mycket i sommar. Sen var vi upp till stugan en sväng, mest för att titta till bara. Sen iväg till farmor i Stöde ett tag också.

Nu sitter jag med färg i håret, det blir mörk brunt den här gången. Vintrigt. Ser mycket fräshare ut, eller ja.. Får väll hoppas att det gör det när det är klart. Så tänkte skölja ur färge nu innan jag blir svartskalle

                  .. he - he - he .. det där var inte enns kul?                                 

hm..

Satt uppe och diskuterade med två äpplen inatt till klockan sex imorse, och innan det var jag med kricke nils och filip. Efter ett bra tag var vi ner till Nadja också. Klockan sex blev jag less och la mig, somnade fort som attan också.
Idag ska jag till boschen. Lär väll köra dit och hem antar jag. Ska hälsa på farmor, tänkte hälsa på emil också men han skulle till ånge. Suck, vad tråkigt allt är. Nej nu ska jag kleta på mig lite smink. Vi hörs.



Glöm aldrig vem du är, och håll huvudet högt.   ..även om det borde inte komma från mig just nu..

music

De här med låtar som fastnar på hjärnan alltså...


Polskie Napisy - Everyday Normal GuyEveryday Normal Guy

ap

Nu sitter jag här, lyssnar på massa musik och njuuuuuuter. Haha, okej där ljög jag. Jag är så rastlös så att det finns inte. Måste göra saker hela tiden. Men kan ju iallafall tala om att jag ska äta going mat idag. Päronen är och köper amerikansk pizza åt mig, satan vad gott. Ni vet sån pizza man bara orkar tre bitar av? fett fett men så gott gott.


igårkväll





Halva kvällen igår befann jag mig hos Nadja, resten av kvällen spenderade jag mest i en bil. Ja... i en bil. Fast det var faktiskt roligt, plommon plommon plommon. Umgick mest med plommon-caty, kricke och filippo : > bara nice bara nice. Kom hem sent, trött trött, närmare tre på natten nånting tror jag. Då blev det till att kika på 90210 och sova sedan.

Skola och helg

Var  ner på skolan en sväng förut. Var ju matte så det kändes nödvändigt iallafall.. Matte börjar gå bra för mig faktiskt, även om jag går hos stöd. Men man gör ju samma saker liksom, enda skillnaden är att de inte är lika många som pratar hela tiden. Helt otroligt, ba *poffpoff* så fattar jag allt som jag inte förstått innom matte innan.

Och nu är det till och med helg! så jävla skönt..
Har de senaste hemma från gossip girl, one three hill och 90210. Så tänkte börja kika lite på ett avsnitt nu sen ringa Ulrika om apun. Hoppas hon svarar och inte är en sån där arg och stressad människa, hatar ju sånna samtal.

                       

köpaköpaköpa

Tror jag har alldeles för många köpa-begär.
Igår köpte jag..


En blå mysdress så jag kan se ut som en smurf.. eller något.
Faktiskt jätte mysig.



Skor i skinn med päls och klackar, från din sko.

Och idag fick jag hem denna ögonskugga från Make up store. Den är Svart med guldigt glitter.


Gissa vem som är pank nu då? eller jaa.. egentligen har jag väll pengar men det ska jag lägga på annat;)
Jag undrar bara hur det ska gå.. ;)

music

Tre låtar har fastnat på min hjärna och går inte att få ur. Sjukt jobbig..
Och därför måste jag lyssna på dem hela tiden.


Janis Joplin - Piece Of My Heart


Blondie - One Way or Another


The Coral - Dreaming Of You

sorry

Ganska mycket med skolan, och har varit utan internet. Därför jag inte uppdaterat.
Skriver kanske senare, ska ut en sväng =)

2 ½ men

Ser att 2½ men börjar nu så eftersom jag är sådan nörd så ska jag se de, även fast jag redan sätt de avsnittet. Ja nöööörd, det säger sig själv. Efter det blir  det faktiskt sova, eller jag ska försöka iallafall.
Börjar klockan 8 imorgon med, så det gäller att vara vaken. Har dock ingen lång dag imorgon, tror jag slutar runt 12 om jag har tur, men endå. Tidiga dagar är endå tidiga mornar.



Föresten, jag har kommit fram till en sak. Till sommaren ska jag fan i mig bara ta det lungt, frågan är om jag enns ska gå på gatufesten. Fattar ni vad pengar man skulle tjäna? Och ska jag erkänna  så har gatufesten aldrig varit  riktigt roligt, någonsin. Reser heldre lite extra i sommar och njuter av sommaren istället för att kasta bort det på så mycket annat, jag kan ha kul endå. Men nu är bara frågan.. skulle jag kunna hålla det?:p

Neeej... natti natti på er! ;>

music ... not

 
Hahahaha, har inte skrattat så mycket idag som jag gjorde åt den här videon.
SHIT!
hahahahaha.. efter 02.22 kan man inte hålla sig för skratt längre alltså.

Middag

Igår blev det fläskfilé&potatisgratäng fast än att jag ville ha pankaka!
Jag måste vara den enda som föredrar pankaka framför det.

Idag ville mamma äta fisk&potatis men då sa jag ifrån, KORV OH MACARONER!  . . is the shit.


Bara för att jag är duktig på att laga mat behöver jag inte vara duktig på att äta den ;)

sick

Hade kök idag, kom i tid till och med! Bra där Jessica ;) Min grupp gjorde kokt lax, stekt mandel pannerad kummel(tro ja det var) pressd potatis, hemma gjord remmolad sås som jag gjorde helt själv, och hua fyfan vad pickels stinker satan. Och en hel del annat.
Men en sak som var mindre bra var att jag bler riktigt jävla yr precis efter vi provlagat allt, så jag var tvungen att dra hem innan det roliga började. Att laga till gästerna alltså. Kändes som att jag var full eller något, yr som få. Ville spy osv.

Men när jag kom hem gick jag och la mig direkt.
Sov som få, och drömmde konstiga drömmar som vanligt. Drömde att Tony ( fotografen i haga ) och hans tjej hade tagit över affrohörnan, hahaha. Så skulle jag och Alex dit och köpa löshår. Så gjorde Alex en lys gul, en vit och en rosa slinga. På tok för långa och allt, såg skit roligt ut.


Och så här pigg såg jag ut innan jag drog hem. Känndes som att jag skulle svimma där, och det kanske syns.
Sådär ser vårat omklädnings rum ut föresten, eller ja, en del av det.

music


Led Zeppelin - Stairway To Heaven

lagt

Har inte lagt mig än. Nästan arg på mig själv nu. Ett tips, vänd aldrig på dygnen!

Kyle



Man kan inget annat än att älska han, hahaha så sjuk.
Känns så dumt att sitta själv framför en dator och skratta (x

gym

Ikväll följde jag med min brorsa och jocke på gymmet.  Själv tog jag det ganska lungt medans deras svett bara sprutade, ganska roligt. Men imorgon har jag gympa så tror jag tränar då istället. Efter det postade jag ett brev till stockholm och sen träffade jag Malin, vi pratade i evigheter och tog sedan bussen hem. Och sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, mestadels bara lyssnat på musik och frusit. Jag fattar inte, var flera timmar sedan jag kom hem.. iallafall tre. Och jag är fortfarande is kall om tå och fingertopparna. Känns wierd.

Som sagt.. min bror försöker få mig att börja träna. Good luck. Jag får träningsvärk av att köra böst 10x3 på typ 15 kg. Okej, där överderv jag lite, men fan inte mycket. Fast känner verkligen att jag måste börja, men jag tycker det är så äckligt på gym. Alla luktar illa, skriker och slänger saker omkring sig, ser för biffiga ut och gör så att man själv ser ut som en deg klump. Fast det är väll i och för sig vad jag är egentligen. Jag är väll inget annat än en degklump till skillnad från dem där. När jag började köra bröst så börja alla idioter där inne kolla på mig. Fast jag kollar väll på dom jag också, men de är bara för att dom ser på läskig ut.

Nu ska jag sluta predrika om träningsfolk och tränings grejer. Har faktiskt skola imorgon. Orkar egentligen inte, men man måste ju. Hua.. Ska se om det finns nått tråkigt program att kolla på nu så jag kan bli lite trött. Borde kliva upp om 5 timmar egentligen.
Så.. kanske borde stänga ner..

music & sjuk

Stannade hemma idag endå, känner mig så svag i kroppen. Haha, dagen enda och roliga händelse måste ju vara när en killkompis till mig ringde och väckte mig runt klockan åtta imorse, han hade ringt fel och jag babblar på med min trötta morgonröst i sömnen. Hahah......


Takida - Handlake Village

En sak med takida är hur sjukt stor dom har blivit och hur fort det har gått. Jag minns när man var i tretton års åldern och skulle gå på alla deras spelningar och man var helt galen i dom. Fast det var ju då dom inte var så kända och bara spelade i närheten av var de kommer ifrån. Som på ungdomsdiscon, shoppingcenter och gatufesten osv. Och nu spelar dom överallt i Sverige, är med på radion minst sjuttioelva gånger om dagen osv.. säkert utanför Sverige också, jag är inte så insatt längre. Men för några år sedan lyssnade jag på dem hela tiden.


Takida 05 i birsta innan det byggdes om till birsta city, pyttelitet var det då dem spelade där.


Nu ska jag hoppa in i duschen,
Later aligator. ♥

sova

Känns som jag inte gjort något annat än sovit, och nu ska jag sova igen.. eller ja inte än. Först måste jag se de nya avsnittet av 90210!      Love it.
                                                       

Music


Elvis & Lisa Marie - In the ghetto

As the snow flies
On a cold and gray Chicago morning
A poor little baby child is born
In the ghetto
And his mama cries
'cause if there's one thing that she don't need
It's another hungry mouth to feed
In the ghetto

People, don't you understand
the child needs a helping hand
or he'll grow to be an angry young man some day
Take a look at you and me,
are we too blind to see,
do we simply turn our heads
and look the other way

Well the world turns
and a hungry little boy with a runny nose
plays in the street as the cold wind blows
In the ghetto

and his hunger burns
so he starts to roam the streets at night
and he learns how to steal
and he learns how to fight
In the ghetto

Then one night in desperation
a young man breaks away
He buys a gun, steals a car,
tries to run, but he don't get far
And his mama cries

As a crowd gathers 'round an angry young man
face down in the street with a gun in his hand
In the ghetto

As her young man dies,
on a cold and grey Chicago morning,
another little baby child is born
In the ghetto
And his mama cries

In the ghetto
In the ghetto


första skoldagen

Första skoldagen idag efter nästan tre veckors lov.  Och det gick väll helt okej. Första lektionen inställd för våran lärares bil fungerade inte. Under tiden pratade vi mest om bajs, seriöst vi gjorde det. Du vet hotell och resturang är inte något att leka med när det gäller samtalsämnen. Under tiden vi åt pratade vi om foster i vatten glas. Men vadå? det är ju minst lika äckligt som en slemmig fisk det sprutar rom ur. Vi är härdade.

Näst sista lektionen somnade jag på, antar att det var febern som var påväg. Så det blev ingen svenska lektion för mig idag. Drog hem och vilade. Har legat i sängen i lite mer än en timma men är fortfarande iskall om kroppen.

Ska försöka vila lite till nu, och hoppas på att jag mår bättre imorgon.   Puss.

Music


Miss li  -  High on you

Ibland är det bara mer än bra att vänta..

söndag och stugan

Idag drog jag upp till stugan med pappsen. Jag körde. Gick galant, tror faktiskt  det bara var två stycken som dog på vägen! =) haha.. nejdå, men det var faktiskt två stycken på vägen som krockade med en älg. Läskigt, det kunde varit jag?!
Det vart snöstorm efter mindre än halva vägen och det var sjukt halt. Skogsvägen upp till berget var också lägskigt, skotrar hit och dit.

Skulle egentligen ha träffat Emil nu i veckan men vi drog hem så tidigt eftersom det var så kallt där uppe. Brr...
Så han får jag träffa till helgen istället verkar det som, underbart. Sjukt längesedan jag träffade den skiten :)

Alla serier som haft uppehåll har kommit tillbaka idag, as bra. Då har man något att se tills man somnar också.
Skola imorgon som sagt. Jobbigt. En till sak som är bra är att jag vet vad jag ska ha på mig imorgon, så det går liiiite fortare på morgonen iallafall.. Jag som är så duktig på att försova mig.   
 

           Nej nu ska jag lägga mig i badet hade jag tänkt, vi hörs.

Föresten!

                                                                                     

För ett bra tag sedan skrev jag om American Apparel's två färgade strumpbyxor med olika färger på vardera ben.
Nu har även Lindex det!
                                                         Funderar på att köpa ett par till veckan.

feeling so small

Har sätt massor av filmer ikväll och är supertrött även fast jag vilade förut.. men det är bara bra.
Imorgon drar jag till stugan med pappsen. Så ska ni åka nånting på E14 imorgon så se upp ifall ni vill vara kvar i livet.

Har inte varit till stugan på hur länge som helst, sist var när jag, Sean och pappa skulle riva vedboden tror jag. I sommras nån gång. Suck, gillar inte att vara där men imorgon är alla affärer stängda och alla mina vänner verkar ha gått i ide så det gör mig inget att jag åker upp dit för en gång skull. Skulle ha träffat Emil när jag endå är där också, får se hur det blir med den saken, han verkar ha så fullt upp med annat.

På Onsdag är det skola också, sjukt tråkigt. Men jag får försöka få de tre dagarna i skolan att gå fort så det blir helg igen. För det är väll lång till nästa lov? På tal om lov så är de väll inte så jäääätte långt kvar till påsk? och vid påsk fyller jag år. Hela 17 år blir jag då, tråkig ålder. Och lagomt till jag fyller år tror jag att jag köper ny mobil. Då har man pengar så det räcker, villket jag inte verkar ha nu. Och tills dess har det kommit tjugo tusen nya modeller. Fast jag är ju endå lite små-smyg-kär i LG telefonen jag la upp bild på för någon dag sedan. hååa..


Lite mindre än ett år sedan i stugan.
Underligt träd vi har va?

Nej nu blir det sova för min del, ska nog upp tidigt imorgon medans det är ljust. Vad gammal jag lät där..
                  


t shirt


Forever21, T shirt store, Ellos, Gina tricot och Junk food.  vry nce

Birsta

Åkte som sagt ut till birsta idag, med Malin. Köpte mig platt och locktänger, även fast jag har det. Men det var billigt så sak samma. Kan ju ha en på skolan. Håret ser ju rent ut sagt förjävligt ut när man har haft kockmössan på sig en hel dag. Sen köpte jag ett grönt lång ribbat linne från Indiska + en grön-brun ring från six.
Vi blev sjukt hungriga båda två så det blev mat på donken, snacka om att slänga i sig mat. Vi båda fick en aning ont i magen efteråt.

Kom hem runt fem tiden, då såg jag på föräldra fällan. Som jag faktiskt aldrig sätt innan tror jag, den var helt okej.
Täntke vila ett tag nu, är fortfarande lite förkyld och har fruktansvärt ont i nacken efter att ha gått rungt där i birsta.
                    

sjukt

Jag är så sjuuuukt trött just nu, men det är bara att hoppa in i duschen och hoppas på att man blir lite mer pigg efter det. Stan/birsta idag med Malin. Ohhhhhhu, jag orkar inte ställa mig upp. Varför? varför? haha..

sub

Jag är hungrig, riktigt jävla hungrig. Ha endast ärit två misslyckade pannkakor idag, de var som en enda varm deg. Gott? nä.   Har nyss kikat på lite cobrasnake bilder, fan vad man blir sugen av att bara leva och inte bry sig när man ser dem. Så jävla härligt allt ser ut. Såg även en bild på nån halsskäggig kille där som tröck i sig fetaste macka. Gissa vem som blev ännu mer hungrig? även om det inte såg så frestande ut.

Tänk dig en stooor subway macka, en kall dricka och bara aaaaaah. Min mage skriker.
Okej där ljuger jag, skulle aldrig kunna äta en stor, men lite måste man få överdriva.

Imorgon ska jag fan i mig äta subway och för ikväll får det räcka med fruktsallad. Låter som att jag dietar eller något. Haha. Men du, nu hälsar magen.
                                                               

hmf

Jag fintar era fördommar som ni levererar dem.
Om du inte känner mig nu kommer du aldrig lära känna mig.

ingenting

Blev varken stan eller birsta idag. Sån tur att jag är en sån duktig tjej och kan sova en hel dag. Eller nja det gjorde jag väll inte men det känndes endå som att det vart för sent. Det tyckte Malin med och hon drog till Anton. Vad ska jag göra idag då? Det lilla av dagen som är kvar dvs. Fast de är rätt skönt att inte göra något alls också. Det är ju endå full rulle när skolan drar igång igen.

Nej, något att stoppa i huvet skulle sitta bra, magen börjar gå innåt. Haha. 

LG

Har funderat ett tag på att köpa ny mobil. Hade jag inte köpt upp nästan alla julklapps-penngar på massa skit så skulle denna skönhet kunna varit min nu. Finns i röd svart och rosa. Får se hur det blir. Någon som vet om den är bra?




'' Med LG KU990 Viewty får du en sann multimedia upplevelse. Tack vare den sofistikerade 5-megapixelkameran med Schneider-Kreutznach certifierad optik kan du ta knivskarpa bilder. Telefonen är även utrustad med en kraftfull Xenon-blixt. Viewty är utrustad med en 3-tum stor touchscreen och teknik från LG:s TV-apparater, XD-engine, vilket ger en bättre upplevelse när man tittar på filmer. Telefonen stödjer även DivX formatet. Viewty är en 3G telefon och då den stödjer HSDPA 3,6 har användaren tillgång till mycket snabbt Internet. '' Lockande huh?
                                                                                                         

kurt

Inte mått riktigt bra idag, men det är bara att försöka tänka på något annat så blir det väll lite bättre antar jag. Fram emot kvällen kom ju Malin hit också, och det gjorde verkligen saken bättre.

Imorgon ska vi på stan hade vi tänkt,
innan hon ska vidare till Anton. Ska kika på ett par byxor som ska finnas på H&M, hoppas att jag hittar dem. Finns tydligen inte med på sidan men det verkar vara många plagg som inte finns att köpa på deras hemsida.



Hur snygg? aaaaaaaoo!!

                                          

amsterdam



Har sätt denna med Malin som kom förbi ikväll. Riktigt rolig och skön film måste jag säga. Och det kändes så bra förut, att skratta på samma sätt som för två år sedan (dock inte åt filmen). Att sjuka sig som förut och att skratten verkligen var äkta. Det har jag saknat!

music



majamajamajaaaaaaaaaa!!

slemm

Nu kliver jag ur sängen och går in till köket och häller i mig hostmedecin. Tror jag dör snart. Känns som jag har en smuttsig sträv fotboll i halsen. Men host medecin är gott så det gör mig inget. Sen blir det sova. Sover för lite. Gonatt.


Nyårsafton 08-09

Nu ska jag berätta för er hur det gick till..
h0h0, värsta sagan. huh?

Dagen började ganska segt men det ändrades ganska fort. Jag umgicks med Henry och hans kompis. Färgade håret på Henry, ganska rolig syn vill jag bara påpeka. Fick skjuts hem och packade ihop lite grejer och for hem till Hanna. På med nya klänningen och sminket! Folket rullade in och vi började med maten. Det blev singstar och efter det vandrade jag och Malin bort till Anton, riktigt kul där vill jag lova. Massor av raketer och allt var precis som det skulle. Men självklart skulle det bli bråk och någon skulle bli ledsen som vanligt. Dock klarade jag mig undan och försökte muntra upp folket och det verkade lösa sig till slut. Nelly kom och vi peppade med karaoke, har nästan ingen röst nu. Kvällen började bra, slutade bra och var bara bra bra bra! Fick även massor av komplimanger för klänningen osv. massor av kul faktiskt. Med tanke på att jag inte tänkte ta den från början.

Nu orkar jag inte berätta mer, ska sova nu och imorgon ska jag på stan med Johanna och göra några ärenden.
                               

Nyårsafton - bilder


Middag hos Hanna med tjejerna, sitter och väntar på att potatisgratängen skulle bli klar.
 Ingen som var pepp, utan bara magen som kurrade för oss alla.


Hanna och jag.

Singstar.

Vandrade vidare till Anton ett tag, massor med folk där.

Johan och jag,
dock lite dålgit att han blundar på nästan alla bilder.

Timmy och jag, fast han känner jag inte riktigt. :p hah

Tänkte pussa lite på Malin lagomt till tolvslaget men den skitungen har fullt upp med att röka.
Unge sluta rök!


Anton och jag skålar med champagnen också ganska lagomt till tolvslaget.
Festligt.

RSS 2.0