packa

Kunde somna om imorse, fick sova nästan en hel timme till. Otroligt. Ska ringa min chef nu sen ska jag försöka få i mig någon frukost. H e j  p a !

rosa moln

Hjälp mig att se till så att vårt ljus förevigt lyser
och skrik högt så att det ryser varmt i varje man

Kan inte ?

Somnade för 1,5 timme sedan och vaknade nu och kan inte sova längre. Vad ska jag göra? Tips? haha.. Min chefs fru tyckte att jag skulle säga '' Hej stortån, hej petfingret, hej magen, hej öronsnibben...'' osv åt alla kropsdelar. Men vadå? Menar hon allvarar med mig?

vill inte vill inte

           '' Jag ville va stolt
           Inte be om förlåt
     Men jag faller på knä nu
        och ber dig om nåd ''


     Jag vill inte enns att det ska vara såhär längre. Jag vill verkligen inte. Jag är besviken, men jag orkar inte vara det längre. Det är inte menat att vara såhär. Snart kommer jag och jag vill inte vara med om att se dig så ledesn. Det gör även mig ledsen. Det vet du. Snart ses vi, och jag saknar den du en gång var.

Glass

Ikväll har jag varit med Caty Andre Filippo och Malin. Caty blev en aning övertrött och drog hem. Efter ett tag blev vi andra dropade på donken av Andre för han skulle skjutsa sina förälldrar. Vi blev kvar där i en timme för Andre fastnade kvar där bland alla dessa medelålsersmänniskor som pratade dynga. Han var inte en glad individ när han kom tillbaka, me nde var vi andra. 

Nu ska jag lägga mig och försöka sova. kanske jag somnar om ett antal timmar :-)

Music

Endast för er med Spotify:  Joe Cocker ft. Jennifer Warnes - up where we belong

'' The road is long
There are mountains in our way
But we climb steps every day
''

Cubus

Detta köpte jag idag

Tunika/linne
   Den är egentligen lång, man kan ha den på olika sätt. Det ser ganska konstigt ut på bilden och skulle inte gått ut sådär om jag ska vara ärlig. Men provade bara där, så ni fick se hur det såg ut.



Vita jeans shorts   Ganska stora i storleken men annars ganska skönt med slappt. Heldre det än tighta om jag får välja ;-)




Båda två plaggen är ifrån Cubus.

090729

Jo, jag gick ju upp till sidsjön imorse. Tog med mig Bonzo ( min grannes hund ) upp dit och han badade och lekte, haha sjukt roligt det såg ut när han badade. Han är en bulldog och flåsar mer än mig när jag har springit.. en bit.. he heh. Så fick han panik i vattnet för han simmade så långt ut och fick en kallsup, och det var så jäkla roligt  alltså. Haha..




Lämnade hunden och gick vidare hem till Caty ett tag. Efter det var jag hem och duschade. Robin ville att jag skulle komma förbi ett tag inna han började jobba. Så jag gick dit en stund eftersom vi bor grannar. Sen fick jag skjuts med han till jobbet. Dock var det ett tag kvar tills jag började så jag gick en sväng på stan, självklart kom jag inte därifrån tomhänt. Jag måste vara beroende. Ångrar iallafall inte mina köp, de var något jag har tittat på länge. Kan visa snart!

Jobbet har väll gått bra också, men ganska lite folk men det är skönt ibland.
Senare ska jag nog hitta på något med Caty och André. :-)

 

slitet

Sitter här med en stor kopp kaffe och hög musik, skulle kunna sitta så här hela dagen men det ska jag tyvärr inte. Ska snart trycka i mig ett par fettförbrännande eftersom jag inte gjort det på ett bra tag nu. Sen ska jag ta en sväng upp till sidsjön, kanske runt om jag inte är för trött men det tror jag inte att jag är. Sen hem och duscha innan jobbet. Kanske hinner med något mer om jag har tur. Villka planer, haha. Måste hitta min mp4 först kanske. Hehe.   X X



Haha, hur ser jag ut då? Som ett troll! Men bryr jag mig? - Nej, det gör jag inte!


            -  ' When you think you've had too much of this life
She's a little agit for the never-believer. Yeah, yeah, yeah, yeah ' -

klagomål

Tänkte bara klaga lite till..

..För de andra är jag hungring också.  Jäääätte hungrig. Men orkar jag, nee de orkar jag inte, jag ska trotsa och dricka kaffe som vanligt. Senast jag åt något mat liknande var igår klockan ett på dagen. På mötet igår käde jag hur min mage sög ihop sig, haha den var verkligen hungrig.Men bryr jag mig? neeeeeej, för jag är staaaaaaark! Hahah.. ehh ehe he.. Nu äre kaffe, h e j d å !  :-D
                                                                     
        K a f f e   ä r   s o m   k ä r l e k 
                   f ö r   o s s    s o m   är    f a t t i g a  p å   d e t  ; - )
   höhö..

inte många timmar

Inatt blev det inte många timmars sovande. Tog sjukt lång tid att somna, efter fyra någon gång. Endå la jag mig efter senaste blogginlägget ungefär. Vaknade även för två timmar sedan. Tankarna, drömmarna, ångesten.


riktig väskap



Man säger ofta - gammal vänskap rostar aldrig.
Men tro mig vänskap rostar precis som kärlek.
Vissa håller ihop bara för att dem kan eller känner att dem måste.
Det är ett faktum vi måste inse. Jag har underbara vänner.
Jag tror faktiskt jag har dom bästa vänner man kan få,
för jag har då iallafall aldrig haft bättre.
Men jag har även haft motgångar när det gäller vänskap.
Jag har blivit grundlurad.
Nu vet jag vart de flesta står och jag vet vart jag själv står.
Men jag är inte onöjd över det, som man säger - man lär sig utav sina misstag.

Men det var inte det jag tänkte skriva här utan det jag tänkte få fram var att..
Jag är otroligt glad att jag har er alla,
ni lyser upp min dag och det är ni som gör den möjlig.

Bilderna här har inget med texten att göra, bara så ni vet.


Sen som ni har märkt så har jag umgåts en del med Cathrine ( Caty ) mycket på senaste tiden. Tack för att du finns, du får mig att må så bra. Oftast är jag den förstående typen som gärna lyssnar, men jag har märkt att vi är välldigt lika, de vill säga - jag kan lika gärna prata med dig som du kan med mig. Hos dig jag jag finns tröst om jag behöver, även om jag inte är typen som söker tröst hos andra. Men jag vet att jag kan, och det betyder verligen.



Jag varken säger eller skriver sånna här saker i vanliga fall, men tänkte att någon gång kanske man borde göra det. Och jag menar varje ord, som faktiskt är staka för att vara ifrån mig. Ni är underbara allihopa. T a c k .

Irene Cara

My fear seems to hide deep inside my mind
All alone I have cried silent tears full of pride,
In a world made of stone



When I hear the music I close my eyes,
Pictures come alive and you can dance right through your life

Music


Om du har Spotify så kan du klicka här för bättre kvalité!

möte

Idag har varit så bra. Riktigt bra. Egentligen inte hänt något. Men det har varit så bra endå. För hittils har jag inte hunnit med att deppa. För inatt sov jag hos Caty, sov helt okej faktiskt. Tog ett tag att somna men när jag väl somnade så gick det. Drömde dock en ganska kosntig sak. En kolsvart korp flög rakt in i en tegelvägg och stendog direkt. Och just nu vet nog bara jag vad den betyder för mig. Men utöver det har jag bara varit med Caty lite under dagen innan jag cyklade iväg på jobbet.


Caty och Eddie igår innan vi fixade middag.

Fick stänga igen en timme tidigare på jobbet för det skulle vara möte. Mötet gick bra för min del vad jag förstog. Många för och nackdelar vi fick höra men jag ser det bara posetivt, mycket viktig information också. Så det var väll bra. Har fått höra tre roliga nyheter idag så det kan väll vara det som har gjort mig så glad idag. Plus att min chef ringde och berömde mig när jag hade kommit hem. Det är ju alltid kul. Jag gillar dem på mitt jobb, alla är så sjukt olika men endå så bra combo liksom. Haha. Ingen är lik den andra men endå blir det så bra. Eller ja, jag och kocken är nog ganska lika. Vi äter sällan när vi behöver det,och annars tycker vi om samma mat, vi dricker helst kaffe hela tiden, vi båda gillar hårdrock och tar  powernaps lite för ofta. 


Min utsikt om dagarna, haha.

Well I guess it ain't easy doing nothing at all, oh yeah
But hey girl, free rides just don't come along every day! ! !   h a  h a  h a


Så inatt hoppas jag verkligen att jag får sova och inte får mina fin fina ångest atacker och blir vaken hela natten. Det är inte så kul ibland kan jag säga er. Men nu tänkte jag borsta tänderna och sen kika lite på tv.  X X 

kaffe är kärlek

Sitter och lyssnar på Joe Cocker och dricker kaffe just nu, suuuper gott vill jag lova. Ska dra av mig gårdagens ansikte och sätta på mig ett nytt sedan cyklar jag ner på stan med Caty. Blir en sväng på stan inna jag börjar jobba. C i a o !




work work

Idag börjar jag två istället för fyra. Villket jag bara tycker är bra, lite extra cash har väll aldrig skadat, det sa min chef också. Men innan jag ska ner och jobba ska jag följa med min pappa och hjälpa han med virke tänkte jag. Han har ju problem med ryggen, lika så jag men inte lika mycket. Slit ut en generation i taget va? Dö ung och lämna ett vackert lik, huh?


Nä nu ska jag slänga i mig lite fika sen se vad som händer.   B y y e e ! !


fan fan fan

Lika svårt att sova för mig inatt som alla andra nätter nu på sista tiden här hemma. Sover så sjukt dåligt och kan vara vaken hela nätterna till och med, även när jag måste upp runt kvart över sex på morgonen. En och en halv timme blev det förra veckan nästan varje natt. Inatt vet jag faktiskt inte, orkade liksom inte bry mig. Sov hos en vän i helgen och helvete, jag har nog inte sovit så bra på flera veckor. Tillbaks på ruta ett, har fan inte kunnat sova alls känns det som.

Det sjuka är att jag tänker inte på några vanliga saker när jag ligger där i sängen och försöker sova. Utan det som popar upp i mitt huvud är sånt som Kurt Cobains självmords brev osv. Läste brevet säkert sjutton gånger inatt. Sen tänke jag på det säkert tusen. Och massa andra saker som jag dock inte vill ta upp. Bara .. konstigt.

Inte nog med det drömmer jag mardrömmar också, men det är ju ingen ovanlighet. Iallafall inte för mig. Men allt på samma gång kan vara lite jobbigt ibland.
         
       '' it's better to burn out than to fade away ''  - Riktigt fin skrivet tycker jag. Det är ju sant, men texten får mig bara att tänka så mycket. Bland annat på mig själv och dom i min omgivning just nu.

one blood

Att viss musik bara kan få en att störtböla, de tycker jag ibland är ganska konstigt. Eller så är jag bara i någon fet svacka då man verkligen inte mår bra men låter det komma när man blir påmind om det men annars tycks det vara okej. Jag vet inte. Jag skrattar ju när jag är med dom jag tycker om, så livstecken finns. Men egentligen mår jag inte så bra. Tack för mig!  ..för idag, för inatt, jag återkommer nog imorgon, ska ni se.



''Then I felt to the ground
Tasted ashes on my tongue
Thinking that only the dead
Are forever young''

Just idag så vet jag inte

Jag önskar jag kunde titta dig i ögonen, medans mina bara fylls med vatten som rinner ner som tårar längs min kind. Jag önskar du var här nu, precis som förut. Vi har gråtit och vi har skrattat, jag som alltid varit tusen äpplen mindre  har hållt om dig och sagt att det ska bli bra, det vet du. Idag tvivlar jag, idag vet jag inte vad jag kan göra förutom att avstå. Jag hoppas jag är förlåten för allt jag har gjort. Och jag hoppas att jag ska kunna förlåta dig med, men inte idag.

Kommer du ihåg vad du va, kommer du ihåg vad du sa, när du mådde bra?



Jag ger dig en chans, lägger du ner så kommer jag alltid att finnas kvar här.
           M e n   i d a g   v e t   j a g   i n t e

Home

Stan stängde precis när vi kom till stan. Ja, vi.. Caty följde med. Hann iallafall se att byxorna jag sökte inte fanns. Istället åkte vi ut till Birsta. Jag är mycket nöjd över mina inköp om jag ska vara ärlig. Jag är en riktig slösare egentligen men nu har jag nog bara köpt bra grejer. Mjukisdress, korallrosa kan man väll kalla färgen, mycket skön. Kollar nog vara skönt att ha den i planet och på tåg / buss resorna fram och tillbaka till sthlm eftersom de brukar vara så sjukt kallt på just flyg, buss och tåg. Och en överdel av något slag, man kan ha den när man badar men jag tror nog jag bara ska ha den som top, för det kan man också ha den till. Dock visar man magen men vem bryr sig i ett land där jag aldrig mer kommer träffa folket igen. Hö-hö. Skönt lär det ju vara eftersom det är högsesong i turkiet när vi ska dit. Köpte även ett grått ribbat linne, har en kälsa att jag tycker om vanliga ribbade linnen.



Tog bussen hem, som hade slutat gått egentligen. Men en timrå buss kom 40 minuter senare och plockade upp oss. Därefter cyklade vi hem ifrån stan. Köpte med mig en stor cola från Hyrdro, sen åt vi spagetti och köttfärssås på min balkong. Såg även film med min pappa, minns inte vad den hette men den var ganska bra!

Yepp, nu vet ni vad jag har gjort ikväll!


jeans

Igår vart jag ute sent, hemma halv sex på morgonen. Filip dammsugade popcornskålen och jagade sin katt med den. Stackars.

Ska ner på stan snart tänkte jag, kika på ett par jeans. Men vet inte när dom stänger riktigt, tror dom stänger tidigt idag. Hoppas jag hinner bara.

  C  ' y a a !

filmtime

Caty har glömt sitt minneskort hos mig, med filmer på. För vi skulle se I taket lyser stjärnorna, tillsammans en dag men det funkade inte. Hittade någon annan film på minneskortet nu så ska tjuvkika lite på den, hon har sagt att den ä  bra så de är bättre att jag ser på film än att jag ska sova bort hela kvällen. Push heter den.


Helg

Slutat jobbat för dagen och har precis fått helg. Otroligt skönt, tror till och med att jag har fått lön. Måset kollas. Sen vill jag ut till birsta, kanske blir så att jag åker dit imorgon på dagen? Det är ju endå aldrig fint väder nu längre känns det som.

Gick iallafall hem med Caty från jobbet. Hon kom ner dit, vi skulle göra en sak men det blev inte så. Och ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske hittar på något med Natts eller något. Vad vet man. Nu ska jag vila fem minuter.
           C i a o !

för lite sömn

Inatt sov jag bara en och en halv timma. Låg och hade ångest hela natten. Villket jag egentligen inte ska behöva ha. Min kropp spökar. Det gör min tv också. Svor på att jag skulle ta livet av mig om min kropp inte spökade. Men det hoppas jag att den gör. Jag vill inte dö nu, det gör jag hellre på vintern, de är en tråkig tid, så det går lika bra.

Idag gick låten jag vill dö idag med två blåbär runt i mitt huvud hela långa dagen. Jag kände lyckan innom mig själv. Nu ljög jag.


Jag sover, och vaknar o ser ingenting jag saknar.
Jag ser mej själv i spegeln sen ser jag dej på teven,
du e ful ja e ful hela världen den är jätte ful.
Dad guys, nice guys för mig är det mesta bajs,
jag har funderat ingenting har fungerat
men det var det jag visste, för jag ser ju vad som sker ju
o jag sätter mej ner o ler ju, vem fan e ja? fan e du? e det bra?

Jag vill helst inte vara nån om jag kan, för idag vill jag packa väskan för gott o lämnat kvar allting som jag fått. För ska det va på det här viset vill jag dra till paradiset, så jag dopar lite bomull o alkohål som jag stoppar upp i mit arselhål, men det bara bränner o det bedövar ingenting som jag känner.

Förälskelse


Varför dregglar jag över dessa när jag egentligen inte gillar öppen tå?
Det är som att man skulle bli kär i en kvinna med mustasch när man egentligen inte är lagd åt det hållet.


Dem är iallfall ifrån topshop!

gulanstore

Hehe, inte lagt mig än som ni kanske märker. Hittade ett par as shyssta brallor från Nikita,ska nog beställas dock inte idag.. 1 050 :-


tankar mitt i natten

Ibland tänker jag nog för mycket, fööör föööör mycket. Ni vet låten knock you down med keri hilson och grabbarna? När Ne-yo sjönger ''I think I'm gonna kick it wit my girl today''?, så stör jag mig så otroligt på vad han säger. Översätt det på svenska, det går verkligen inte! '' Ska nog kicka det med flickvännen ikväll '', VA?! Va säger han egnetligen? Dra ut och .. kicka det ..? med en .. tjej? en flickväns typ är inte ute och kickar det, och man kan inte enns kicka det? Vadå kicka det? Jag blir så irriterad på det att jag blir nästan arg på riktigt.

Föresten, en till grej. Igår på stan så såg jag att Caty var vääälldigt brun när vi stog i provhytten och provade klänningar och allt va det var. Så står hon där i en turkos tunika och ur min kommer orden '' Du ser fan bajsbrun ut i dendär! ''. Va ? Vadå bajsbrun? Får man säga så? Kan man säga så? Läs det igen!  Du ser bajsbrun ut! Är de snällt? Är det dumt? Eller är det bara äckligt? Jag menar, jag tänkte inte på vad jag sa. Men fyfan de lät bara knäppt. Okej om man råkar säga '' Du är skit brun ju! '' Men .. hallådär... bajsbrun?

Man säger ganska konstiga saker ibland. Och sen här, på bloggen. Jag ska jämt skriva så prydligt ibland så det blir bara konstigt. Jag tycker iallafall att jag skriver överdrivet. Men de är bara för att ni inte ska bli rädda när jag svär så mycket. Jag fattar inte enns vart alla svordommar ifårn. Jag blir nästan rädd för mig själv när jag skriver sånt där. Visst det finns dom som är värre men det klarar jag faktiskt inte av att läsa, hatar ret ut sagt sånna ord som.. ja jag kan inte enns komma på något nu men jaaa. Ordentliga ord. I det egentliga livet svär  jag nog i varannan mening och säger helvete minst 10 gånger om dagen. Jag har slut på ord och vet inte om jag ska klaga nå mer, jag vet inte enns vad jag klagar på. Allt förmodligen? Egentligen bör jag sova, ska ju jobba imorgon. ska upp om fyra timmar eller något. Måste nog vika av nu och lägga mig lite lätt.

    H e j    d å ! !


m j hyllning


Inviger

Börjar jobba om undefär en timme, så tänkte sminka mig lite nu sen slänga i mig lite käk sen cyklar jag ner till jobbet! Dessa skor är i fårn början av sommaren men har inte använt dem än, helt enkelt glömt bort dem. Invigs idag iallafall. Inte så jävla snygga kanske men säkert sköna :-) Märket är Vezzano, 599 :-




Hemma runt 20.00 - 20.45, hörs då! .. om jag inte hittat på något annat då, villket jag troligen lär göra.

knappar

Här är klänningen jag köpte igår, den kommer ifrån Gina Tricot!


Music



You don't gotta be no billionaire to get a ticket up to the moon.
We all know somebody up there.

When that fast car picks you up, you will have no choice.
You may hear the tires screaming, but you will have no voice.
But as the fast car picks you up, you will weep and smile!

efter jobbet

Efter jobbet idag kom Caty ner på stan och mötte upp mig. Vart en sväng på donken där också.  Iallafall, bilderna nedan är sedan vi.. drygade oss.. lite.. i  provrummet på Gina Tricot kanske.. . . lite ..rå..  Hehe, iallafall så köpte jag en vit klänning där med guldiga knappar längs hela ena sidan, söt tyckte jag. Dock är inte jag så himmla söt på bilderna. Sliten tjej till tusen.

Efter stan så gick vi hem till Caty där vi tog ut hundarna och gick lite överallt i nacksta. Han är så söt hennes rottis, jag vill bara ha han hela tiden. Ska nog kidnappa honom i smyg. Jag smider elaka planer. ;-)
Sen blev det film hos mig. Vi såg Baksmällan. Helt okej film faktiskt. Rolig ibland men inte så rolig som alla säger att den är.




Nu ska jag lägga mig tänkte jag. Jobbar eftermiddag/kväll imorgon. Så det är ju skönt. Kanske visar klänningen imorgon om jag orkar. Hehe.    N a t t i ! !

Scarface

Jobbet gick bra ikväll, inte mycket folk alls så det var ju skönt.
 När jag kom hem så gick jag nästan direkt och mötte Caty. Vi skulle se på film hos henne egentligen men det blev inte så. Vi låg och pratade hela tiden istället. Sen följde hon och hundarna med mig en bit på vägen hem.



Så nu är jag hemma och börja tidigt imorgon, så det blir snart sova för min del. Men innan det så ska jag se på Scarface. Det var längesedan jag såg den för min dvd i datorn har inte fungerat men nu så har jag laddat ner nya VLC så det ska funka nu.     N a t t i   N a t t i ! !


Music


Det är så jävla vackert, och axl är så snyyyyggg!

Music

Klicka här för att lyssna på en hejdundrans låt! ;-)

Jag känner lycko ruset i hela kroppen när jag hör trummorna i början.
Och jag vill bara hoppa när gitarrerna drar igång efter första refrängen.

Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home
Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home 
 
Just an urchin livin' under the street
I'm a hard case that's tough to beat
I'm your charity case
So by me somethin' to eat
I'll pay you at another time
Take it to the end of the line

Rags to riches
Or so they say
You gotta
Keep pushin' for the fortune and fame
You know it's, it's all a gamble
When it's just a game
You treat it like a capitol crime
Everybody' doin' their time

Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home
Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home

Strapped in the chair of the city's gas chamber
Why I'm here, I can't quite remember
The surgoen general say's it's hazardous to breathe
I'd have another cigarette
But I can't see
Tell me that you're gonna believe

Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home
Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home

So far away
So far away
So far away
So far away

Capitain America's been torn apart
Now he's a court jester
With a broken heart
He said turn me around
And take me back to the start
I must be losing my mind
"Are you blind?!"
I've seen it all a mllion times

Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home
Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home
Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home
Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home

I want to go
I want to know
Oh, won't you please take me home

I want to see
Oh, look at me
Oh, won't you please take me home

Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home (Oh, won't you please take me home)

Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh, won't you please take me home

Take me down
Oh yeah
Beat me down
Oh, won't you please take me home

I want to see
Oh, look at me
Oh, won't you please take me home

I want to see
Boy, I'm gonna be mean
Oh, oh take me home

Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Oh, won't you please take me home

I want to go
I want to know
Oh, won't you please take me hooooooome
Baby


satelit

En sak som är ganska kul med er läsare ifrån Sundsvall är ju att jag själv bor i Sundsvall och kan områdena och man vet ofta villka alla är här i lilla Sundsvall. En kul grej med bloggen är att jag kan se EXAKT vart ni befinner er när ni sitter här och tjyv kikar på vad jag skriver. Det är ganska kul faktiskt.  Ni är inte osynliga ;-)

Hej du från Södermalm som är inne varrannan minut!

Kan även se vad vissa av er heter i för och efternamn, villket inte alla kan. Hur? det berättar jag inte!

walk the line



Missade Walk the line på tvn igår, fan den hade jag velat se. Film om Johnny Cash. Aja, får se den på något annat sätt istället då ;-) Iallafall så blev det inge stan innan jobbet. Ska stanna hemma och ta det lungt istället så man kan få i sig någon middag innan jag ska jobba också, de är nog värt det. Yepp yepp!

When I was just a baby,
My Mama told me, "Son,
Always be a good boy,
Don't ever play with guns,"
But I shot a man in Reno,
Just to watch him die,
When I hear that whistle blowin',
I hang my head and cry.

I bet there's rich folks eatin',
In a fancy dining car,
They're probably drinkin' coffee,
And smokin' big cigars,
But I know I had it comin',
I know I can't be free,
But those people keep a-movin',
And that's what tortures me.

music


body in motion

Igår ringde min chef och frågade om jag kunde jobba imorgon, och visst kan jag det. Så idag ska jag jobba kväll. Innan det tänkte jag och Caty gå på stan en sväng. Så nu måste jag få i mig något innan jag ska ut och flänga. Ska även få nytt schema idag, de känns bra.

      C'yaa!
 
Såg en dokumentär med Kurt Cobain inatt. Vill se den igen. Men vet inte vad den heter?! heelp mee..

Jag har gjort det igen

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Kan ju sammanfatta de senaste dagarna lite lätt för er.

Fredag
Åkte ju och badade med Caty, Emil, Emils kompis och Lisa. Blev mest sola för min del. Brrr.. kallt i vattnet. Alla drog så André kom och gjorde mig sällskap. Vi var inte där så länge utan åkte till pizzerian i vi istället där vi delade på en pizza i solen. Kom hem vid sju kanske, lite senare kom Caty bort till mig sen var vi ut med folket och hade skoj.



Lördag
Vaknade upp hos Caty. Fick träffa hennes nya hund, en rottis - jag är så avis!! helvette. Iallafall så drog vi och badade idag med Emil,  André och Robban. På kvällen så blev det grillning med Caty och Emil. Dömätta framför tvn satt vi och tittade på 101 dalmatiner. Vi somnade, vi blev less i smyg. Vi gick ut och var med André, Marre, Robban, Filippo mfl..



Söndag
Tråkigt väder, riktigt tråkigt väder. Blev film hemma hos mig med André och Marre. Caty kom i slutet. När filmen var slut drog dom hem och åt, och jag och caty åt pankakor hos mig. På kvällen var vi hos André med Marre och Fredde och planderade resa. Allt från frankrike till Dublin och allt vad det var. Det slutade med camping i Sverige. Det  tog nog slut på ideer eller något. Men camping ska det bli! Vi hämtade upp mer folk sen blev det fotboll i parken. Dock var jag inte med, vissa är ju bollrädd. he - he.


music


Sommarväder

Riktigt sommarväder ute nu. Så skönt. Nu väntar jag bara på att pappa ska bli klar sen hämtar vi upp Caty -

mot byggmax - Lasta över 100 bräder - Hem till Caty - Ner till stan - Mot tranviken - träffa André - åker hem med han osvosv..

Ja ni fattar grejen, ska hjälpa papppa och sen iväg och bada med lite folk!




Förra året på tranviken.

ed hardy


Jag vill ha en ed hardy hoodie, dom är så sjukt snygga! Dock ganska dyra också, men de gör inte så mycket. Fast tror inte de finns några ed hardy kläder i sundsvall. Då måste man nog beställa, och de är ganska krångligt. Får se om jag hittar en i sthlm när jag s

klipp

När jag slutat jobba så kom pappa och hämtade mig, mycket snällt av honom tyckte jag - då han kunde riskera att bilen skulle ha lagt av mitt i vägen då det blev något fel på den inatt när någon försökte bryta sig in i den. Varför vet jag inte, så fin är det inte, men det fanns lite motorsågar och sådant i bakluckan så de var kanske det, vad vet man.
När jag kom hem så målade jag naglarna, de kändes bra då jag inte får ha målade naglar på jobbet ( jag ska vara ledig fredag lördag söndag! ! ). Sen såg jag även att jag hade fått hem mitt paket fårn H&M med skor och bikini till mig, mycket fina var dem, har inte provat bikinin än men tänkte göra det innan jag går och lägger mig.

Efter det drog jag på mig skorna och gick upp till en park där det var massa folk jag känner. De flesta spelade fotboll, villket jag hatar, att spela fotboll alltså. Så jag satt på bänken med Carro, Natts, Isaac med flera.. När alla hade dragit sig hemmåt så åkte jag med Fredde för att skjutsa hem André sedan skjustade han mig till statiol så jag fick fylla på mobilen, och sen hem. Hur snäll är inte han liksom! :-)

Imorgon kanske jag ska åka och bada med Caty, Lisa, Emil och Emils kompis på Alnö. Om det inte blir så då följer jag med pappa till stugan och hjälper han frakta virke osv. och ja, om jag förståss inte behöver rycka in på jobbet men det hoppas jag på att jag inte ska behöva, vill faktiskt vara lite ledig nu. 

Tänkte slå på en film nu och sova sedan. Natti natti..!

              ... föresten, jag gjorde något nyss.. om ni vill veta, jag klippte lugg, jag som inte enns vill ha lugg. Varför gör jag sånna inpulsiva saker hela tiden. De är inte enns kul längre. Snart piercar jag mig väll i ryggen också. Skulle inte förvåna mig. Hejdå.


efter regn kommer solsken..?

Det var jätte fint väder imorse. Så Linnea tyckte att jag skulle följa med hon och Zingo till grodtjärn. Så fort jag kom ut så började det åska som bara fan, och när vi är påväg upp börjar det verkligen spöregna. Men det var ganska mysigt. När jag står utanför porten hemma för att gå hem igen. Vad tror ni? hur fint väder som helst igen. När jag ska till jobbet sen lär väll det börja spö regna igen? ;-)



Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, sen ska jag göra lite soppa och dra mig iväg till jobbet.

music


Fan vad jag vill se han live, han är grym! Och för er som har spotify och vill lyssna på musik med kvalite klickar bara här.

lil'

blind eyes could look at me and see the truth
so fuck ya'll who hatin' for no reason
and I swear to everything, when I leave this earth
it's gon' be on both feet, never knees in this dirt!



Nyss ätit pankakor, de måste vara de bästa man kan äta.
Hade dock ingen sylt så de var inte så jävla bra endå.
Ja justja, har sovmorgon idag. Jobbar kväll, fem - åtta.
Villket betyder att jag stänger.
Men nu ska jag gå till grodtjärn med Linnéa och vovven.
C'yaa!

sommar och åksa

Det åksar ute, eller ja.. inte hela tiden, det liksom kommer och går. Har iallfall nyss ätit pankaka i skål, det var svårt att skära. Sen nu pratade jag nyss med Elina, ska träffa henne lite, vad vi ska göra det vet jag inte. Förut var jag även till sidsjön och spelade memory på en brygga med Caty.     Hej o hå!

Cathrine





there's been luck and real good times,
but there's been tragedies and hard times to

your strength is so hard to find 
without you I wouldn't survive

work work work

Yees..  Kom nyss hem. Satan i gatan vad varmt det är ute. Men skönt, dock inte så skönt med en svart långkofta som det förmodligen är 99% akryl i. Inte heller så skönt med 12 cm klackar när man har ont i fötterna efter att ha stått i köket hela dagen. En sak som var riktigt skönt var att jag fick sluta tidigare, igår slutade kocken tidigare så idag gjorde vi tvärt om.

Vill hitta på något men vet fan inte vad jag ska göra. Pengarna på mobilen är slut så jag kan inte ringa någon, och alla lär ju jobba eller vara ute och bada ( det skulle iallafall jag göra om jag inte jobbade ! ). Jaja, jag får se vad jag hittar på. Man kan ju inte sitta här hela dagen.


slummra

Har precis vaknat. Somnade till lite sisådära. Skönt vill jag lova. Nu är det föresten paris hiltons bff eller vad det heter på tvn, tillåt mig håna!  Kan ju berätta att jag sov till Weezer och UB40, grymt mys. I love music.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ciao!


utomlands



8 Augusti sticker jag till Alanya, Turkiet. All inclusive, sola, bada och allt som hör till. MYS!


music



Lite gamm glam rock sisådär, mer rock åt folket ! !

Haha.. låtarna får mig att tänka på när vi spelade the sweet högt högt högt i bilen med pappa påväg hem från stugan och när vi hade varit och fiskat på sommrarna när jag var mindre.

skor skor skor

Första gången jag såg dessa skor var väll för ett år sedan ungefär. ( ellos.se ) Och ikväll skulle Caty beställa därifårn, då kom jag på att jag kunde ju beställa med henne ifall skorna finns kvar. Och det fanns dem, på rea till och med! Så snart är dem mina, perfekt till höst. Jag drog ju sönder dragkedjan på mina förra mockastövlar, som jag hade i höstas, dom var grymt sköna också. Äh, sart har jag nya!

r.i.p michael jackson


Jag säger bara, fyyy faan vad ballt!!

förut





Jag tänker på alla dom saker jag sa, jag menade allt men jag har ändrat mig nu.
Jag kan inte neka att vi har haft så jävla kul ihop och att du alltid fanns för mig när jag verkligen mådde skit.
Jag kan heller inte neka att jag saknar det.

jag lever

Jag tänkte bara berätta att jag lever. Har haft mycket att göra och hela helgen har jag sätt ut såhär fast lite värre. Har inte kunnat se på ena ögat och haft nå jävulskt ont. Var till en läkare igår. Så det kommer förmodligen gå över snart. Ska ju som sagt jobba imorgon.


Så nu vet ni varför iallafall. Kommer nog fortsätta vara lite upptagen framöver, jobb jobb jobb!


Innan gatufesten fredag 3/7 -09











har inte tid

Har faktiskt inte haft tid att skriva något. Jobbar hela dagarna och är dötrött när jag kommer hem, eller så hittar jag på något så fort jag kommer hem så jag hinner liksom inte skriva bara.

I fredags var jag på gatufesten med massa folk, grillning osv hos André innan med några av världens bästa människor. Underbart.     Bilder kommer!

Lördag - Söndag var jag i Fränsta
för att bla inte frestas av att gå på gatufesten och för att koppla av medans jag var ledig. I min mormor och morfars stuga alltså. Och visst fick jag koppla av. Vi grillade på lördagskvällen och såg på supernatural innan jag la mig. På  söndags morgon vaknade jag upp i ett kokhett litet rum, öppnade fönstet och så låg jag och vilade lite. Gick ut barfota i gräset och åt jordgubbar. Satt i skuggan och såg på mer Supernatural .. osv osv.

Söndags kvällen - Kom hem vid sju kanske. Halv åtta gick jag och Caty till Gonzalos och åt pizza. Robban och André kom även dit. Därifrån tog vi taxi till stan ( fråga mig inte varför ? ? lata jävlar ! ) Där vi satt på bite line ett tag tills Marre kom. Då hyrde vi film och tog taxi till Robban - där vi såg filmen då. Helt okej film faktiskt. Eller ja, den var väll helkass egentligen men ganska rolig emellanåt.



Och idag har jag väll bara jobbat häcken av mig. Efteråt tänkte jag gå raka vägen till bussen men jag orkade verkligen inte.
Var så sjukt trött. Så jag gick runt och kollade lite på stan. Köpte en bikini på H&M - Kan visa den imorgon! Sen tänkte jag hämta ut pengar men alla bankomater var stängda, hittade tillslut en. Då köpte jag godis för jag hade sånt jävla sockersug. Sen gick jag och solade - faktiskt ligg solarium! ! Tro det eller ej. Jag la mig där, stel som en pinne och trode verkligen att jag skulle dö, men då, dåååååå .. kommer nog världens bästa låt på radion och jag blev lugn. One - U2 ft. Mary J Blige.   Så jävla bra den låten är. Då kunde jag koppla av vill jag lova. Och lite färg fick jag faktiskt.

Nä det här blev på tok för långt, nu måste jag sova. Ska hitta duscha imorgonbitti också, hua.  G o d n a t t !


gf


igår / inatt

flussluss

Oväntat, jag har halsfluss. Låter som halsluss. Tänk att ha löss i halsen? : | Ryser när jag tänker på det. Blev inge jobba idag, inte imorgon heller. Ska vila upp mig två dar tänkte jag, sen kör jag igång igen! Hej o hå!

försöker

Slog på lite Guns N Roses och försökte sjönga till, det går ju liksom inte att inte sjönga till Guns N Roses?! Men jo, det gick verkligen inte. Luften tog slut stup i kvarten och jag har värsta whiskey rösten. Tror jag har halsfluss, tanten på vårdcentralen tror att jag har en infektion i halsen, för jag har ont i hela kroppen. Ska ner dit om en halvtimme och ta prover. Sedan slog jag på lite nirvana och det funkade utmärkt att sjönga till dom, vad kan det bero på? Jävla skum röst han har alltså - Kurt Cobain, men jag älskar karl, han är min ! !


kurt


Liknande brillor finns just nu på Gina Tricot, synd bara att man skulle se ut som en billig fjortis i dem. Gillar dem faktiskt.

Shopping

Slitit som fan på jobbet idag, det var ju tusen miljoner grader där inne så de känndes kanske värre än det var också. Och 18 take away sammtidigt, huh?  Efter jobbet svängde jag in på Gina Tricot innan jag gick hem. Där hittade jag plaggen som är på bilderna nedan. Tror det ska vara ett skärp till blommiga klänningen också, men det märkte jag när jag kom hem. Svarta t-shirten är lång och figursydd, har inte provat den än men om jag kan ha den så blir det den och väskan till ikväll.



En dag på dyket, kväll i sidsjön och natt i östtjärn









                   28 / 6   2 0 0 9

Under dagen - dyket med Caty och pojkarna.
Efter dyket - Sidsjön med André Robban och Caty.
Natten - Östtjärn med andra pojkar, hähä.

egentligen

Skulle egentligen ner på gatufesten med Caty och kika lite ikväll, men det blev tydligen inte så. Stannade hemma, såg på wildboys åt bullar med mjölk och målade naglarna - inte så kul kväll rättare sagt men skönt att vara hemma nån kväll, speciellt när jag börjar bli förkyld.

Så, nu går jag och lägger mig iallafall, vissa ska ju upp imorgon..

Morgondagens planer
¤
Vakna tidigt, åka med tidig buss
¤ Jobba jobba jobba
¤ Hem & duscha + byta kläder
¤ Umgås med Caty mfl..
¤ Gatufesten - Ständut Blakk ! ! !

RSS 2.0