Svårt val..

Kom precis ut ur duschen. Vad jag ska göra ikväll vet jag inte. Funderar på att gå upp och joina Jocke Michaela Robban osv sedan. Men vet inte. Julia försöker peppa mig att följa med på krogen. Vill ju helt inte vara dödens imorgon när jag har planerat länge att jag ska ut imorgon. Hm, svårt val. Det jag har på mig är iallafall nytt. Linnet köpte jag igår och ringen köpte jag i förrgår eller något.



SKIT

Buhu, maskerad dräkten jag hade beställt för för liten för mig. Eller rättare sagt för kort. Får se om jag syr in den eller om jag fåt hitta på något annat. Jäävla skit!

prosit

Har precis slutat min enda lektion för dagen. Men sitter fortfarande på skolan och fördriver tiden. Funderar på vart jag ska gå och käka lunch. Om jag nu ska det. Efter det blir det en solning och hämta ut min halloween kostym. Tröttast är jag nog också.

Någon som vill ha ?

Idag har jag inhandlat två stora ljus, ena luktar typ vaniljglass och andra choklad kanel bajs och julafton ungefär. Hm. Hur mogen är jag? Nej men kommer inte ihåg vad det var exakt, inte för att någon skulle bry sig speciellt mycket men hm, ja. Köpte tre par jeans och två toppar också. Märkte sedan att två par av jeansen var för små (någon som vill ha?), och att ena toppen var för stor, så bytte med michaela som köpte en för liten. Prefekt.

Efter skolan gick jag till videoteket och köpte lite blåfiskar och hyrde en film. Sen fick jag skjuts av pappsen till Bill och bull så jag kunde passa Sebbe. Han fick bada villket han tyckte var dunderkul, sedan låg vi i soffan och myste till bolibompa. Sweet. När Jocke kom hem såg vi filmen jag hade hyrt, den var lite creepy. En thriller från 2005, STAY heter den. Men bra, gillar filmer man får tänka i.

 


Iallafall tänkte jag tända massvis med ljus nu, tvätta bort sminket och sedan lägga mig i sängen och se på tv. Det är ju en dag imorgon också. Har dock inga fler planer än att ha en lektion, gå och sola, hämta ut ett paket. Men det händer väll alltid något mera.

Otroligt vacker







Bilderna tog jag imorse, otroligt vackra va?


piggelin

Sitter i bilen nu med jocke och michaela..vi ska iväg på hemliga uppdrag nu, mehehe..sen ska jag till skolan. börjar bli bakis, inte kul. inte kul!

hästkuk

Min kropp vägrade vakna imorse, dock visste hjärnan att jag var tvungen så den skrek åt min jobbiga kropp att kliva upp annars jävlar. Och de gjorde den efter några straxar. Blev klar hur fort som helst också. Typ så som man byter kläder i The sims spelet. Eller ja, nästan. Hann dricka kaffe och äta en macka också. Helt sick. Stod och väntade på bussen då det var en halvtimme kvar till jag skulle börja. Var lättad och tänkte att jag skulle kunna sitta och chilla på skolan lite innan jag började då det bara ska ta ca 10 min till skolan med buss. Jo gärna. Hela jävla sfi flocken var ju på bussen. För de första kom den försent och för de andra tog de 30-35 min att komma fram. Helt otroligt. Iallafall så hade jag en lektion, alkohol hantering, satt och lyssnade på allt jag redan visste. Behöver närvaron. Så så var det med det.

Träffade Michaela på stan efteråt. Vi kikade på maskerad kollijox, och lite sånt.. Tänkte inte köpa något men jag är ju som jag är. Det blev en ring och ett halsband för min del. Dösnyggt halsband, ringen med men den har funnits länge i affär. Inte lika roligt. När vi var klar på stan svängde vi förbi Max och köpte mat, gottans. Sen visade Jocke hur han skulle se ut på halloween, creepy.

Nu sitter jag bara här och luktar hästkuk, var och solade förut. Dom hade bytt rör nyligen och de märktes verkligen. Inte för att jag vart så jättebrun men för att de brändess, hoho. Måste köpa solkräm nästa gång och sola järnet. Nu ska jag bada och kanske se en film efteråt. Byebye!


knäpp'ällä'

Herregud vad ont i kroppen jag har, känner mig som en gammal tant. Nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp. VÄRLDENS MASSAGE! Kan de bli bättre? Nä. Pratar jag med mej själv i bloggen? Ja, lite. Är jag knäpp? Redan. Nej nyss. Godnatt.

Maskerad och spritsa gele

Sisådärja, nu är tanden fixad. Känns bättre nu än innan så får hoppas att den håller nu. Jävla skit tand. Är på skolan nu, i tid. Till och med 20 min kvar till jag börjar min första lektion, inte illa pinkat.. öh? haha. Nu ska jag köpa mig en halloweendräkt, hoppas den kommer fram innan helgen :-) Sen ska jag ha bageri, hoppas vi får baka något kul och inte som sist då vi spritsade massa äcklig gele i olika mönster, dö tråkigt.

projekt eller något..

Alltså det känns som att jag inte skriver något annat än om att jag ska till tandläkaren hela tiden, men nu ska jag dit igen. Sjukligt trött just nu, men jag måste. En timme efter tandläkaren börjar bageri. Så jag får väll sitta på skolan och greja med projekt eller något. Sitter och glor på Vakna med the voice och dricker kaffe just nu. Men måste vandra iväg till sminkväskan nu om jag ska hinna. Byebye..

Så sant som det var sagt..

''Frihet är ett stormande hav; bara ängsliga människor föredrar tyranniets stillhet.''  - Thomas Jefferson

Dvärgar

Blev utgång igår, som ni kanske märkte två inlägg neråt. Förfestade med mina små homeboys Anton Kricke mm. hemma hos Martin. Kom massvis med småtjejer inspringades jätte dunderfulla in och ut där också. Lite konstigt. Ingen verkade känna dom men ingen verkade bry sig heller. Sen bar det av in mot stan, var först på Oscars och sen en sväng på Memento. Vid halv fyra tiden när jag stog och funderade på om jag skulle åka buss eller taxi hem så kom en kille fram till mej och berättade att han hade stått och tittat på mej hela tiden inne på oscars. Han verkade trevlig men mest bara läskig. Han ville att jag skulle sällskapa med han hem, det ville verkligen inte jag. Det slutade med att jag vart lite väl otrevlig mot den stackars pojken så han skulle fatta att jag inte ville prata med han mer. Sen bestämmde jag mig för att åka buss hem. Där ser man. Väl på bussen kommer en dvärg in. Det var ju en aning läskigt det med.

Den äckliga sanningen..

Bajsade förut idag och såg sedan att min bajskorv flöt där i vattnet, har aldrig sätt något liknande. Samtidigt som jag vart lite äcklad så var jag mycket fascinerad, sen dränkte jag han.



Lax

härrejävlar vad trött jag är. Ska nog sova ihjäl mej snart. Ätit en kavjar macka nyss och det känns som att det ligger en stor lax i min mun just nu. Bajsigt äckligt.

sallad och aftonbladet?

Beyonce är med barn och blondinbella har gjort slut med Nils. Det läste jag iallafall på aftonbladet i mobilen på bussen idag. Inte för att jag brydde mig. Men, ja. Något mer som har hänt? Det säljs julkalendrar i affärerna. Förjävligt. Nästan 10 minus ute just nu också. Lär ju snöa järnet inatt. Eller så gör det inte de bara för att jag skriver så nu. Jag har ont i magen och är trött. Jag längtar till halloween och är sugen på sallad. Det kliar i mitt öga men jag orkar inte klia tillbaka. Tänker nog bestämma mig för att gå ó lägga mig nu ja, så så blir det. Over and out!

dumle

Är bajsigt trött idag. Har haft en lektion hittils, och den somnade jag på. Har hål i 4 timmar nu. Är hemma och kikar på film och äter dumle. Tjockis. Var även in på telia idag och kollade upp vad felet var när jag skulle beställa en iphone 4 igår. Så nu vet jag vad felet var men dom bestättade även att dom fick in en leverans på iphone's nästa vecka så kunde jag hämta ut en där om jag ville men kanske beställer från internet endå. Får se.




dum dum

Man är dum om man tror på kärlek,
lika dum som man är om man låter sig själv såras.


satan i gatan

står och väntar på bussen just nu..satan i gatan vad kallt det är..helvete..

iphone

Skulle precis beställa en iphone 4, men då funkar det såklart inte. Har övervägt rätt länge om jag skulle köpa den eller inte men nu hade jag bestämmt mig och då funkar det inte. ÄR JAG LESS ELLER? JA DE ÄR JAG! Nu ska jag bada. Buhu.


freaky freak


fff

Sitter och dricker kaffe och har ångest över att jag inte har köpt någon present till mamma som fyller år idag. Jävla skit. Sen att jag är hemma ifrån praktiken gör det ju inte bättre. Buhu!!! Måste hitta på något.. Hmm..

pi

Boho, här sitter jag och hinkar tranbärsjuice och håller benen i kors. Är kissnödig som en kossa samtidigt som de bara gör ont så jag vill inte kissa.


Dom som fattar ironin i den här bilden har ju bäst humor iallafall.
(bör ju läsa texten åvan för att förstå)

Var ju föresten till en ryggisgubbe idag. Han blev lite skraj när han såg att mitt nyckelben var löst. Men han förklarade lite vad det kunde bero på och vad jag ska göra och inte göra. Att de går att operera om det blir värre och allt vad det var. Men han sa att så länge det inte gör ont på nätterna behöver jag inte opereras, villket det inte gör än. Så de är ju lugna puckar. Men skönt att veta vad det var iallafall.

Ska snart hoppa i säng och så får jag väll se om det är bättre imorgon med kissandet så jag vet om det bli praktik eller inte.

kissa i en kopp

Har kissat i en kopp idag. HÄRLIGT! Känns inte alls fel på något sätt. Ni bör prova, känns som att himmelriket öppnas för en sekund. Eller? Nja. Iallafall så ska jag ner till stan och träffa en ryggis gubbe. Sjukgymnast eller vad man kallar det. Han ville titta på mitt knepiga ben som sitter löst. Kanske på tiden.

Efter det ska jag hämta ut ett paket på ica. In en sväng på Vårdcentralen. Egentligen är det inte så konstigt att jag har urinvägsinfektion då jag inte kissar mer än tre gånger om dan, ibland två, ibland en. Och nej jag skämtar inte. Nä nu måste jag iallafall gå till bussen. C'ya folks!


movietime

Hoho, jag är hemma idag. Hade svin ont när jag kissade imorse. Hua. Men hade bokat tid hos tandläkaren till idag så dom kunde fixa min tand. Nää men självklart hade det blivit nå fel så jag får komma dit nästa måndag. Fel att ringa och informera mig om det då? Börjar bli less på de här. Sammtidigt som jag tror att jag har åkt på en urinvägsinfektion. Hade varit bättre att stanna hemma än att gå ut ó frysa ännu mer om jag har urinvägsinfektion. Jävla piss. Köpte iallafall två filmer på hydro på vägen hem. Orkade inte hyra och trode inte att jag hade nån bra hemma. Så nu ska jag se på film och ligga under täcket, känns bättre då man är varm om magen. Hua. Men älskar bröllops fotografen, vet inte hur många gånger jag har sätt den, måste se den nu.


Torr Shampo



Hej hopp! Det löste sig med pengarna där, strul på banken bara.
Så fick även in mina andra pengar jag väntat på hela veckan. Woho. Drog en liten shopping sväng förut. Tänkte leta efter en ny kavaj. Hittade en skit snygg på Kappahl av alla ställen. Dock fanns den bara i 34 och 44, 44 är lite väl stort kanske, hah.. 34'an satt perfekt men kort i armarna. Så ska åka till birsta imorgon och leta en 36'a :-) Har även en kavaj på posten som jag ska hämta ut. Och nej jag är inte galen i kavajer, behöver en svart stilren och den som är på posten nu är en randig, inte direkt något man kan använda ofta. Men men. Köpte en svart väst jag tänkte ha när jag serverar/jobbar. Köpte även lite smink, eyeliner, mascara och ögonfransböjare-böjer aldrig mina ögonfransar men tänkte att 'why not?'. Såg även att PROFFS hade börjat göra torr shampo'n och dust it. Dust it har jag ju redan men tänkte prova torr shampot och det var galet bra, rekomenderas! PROFFS är ju så billigt märke också så hade inga förväntningar direkt men det var faktiskt bra bra bra!


Haha en kul grej. Jag visade västen jag köpte för min lärare Anders. Han vart heeeeelt paff. '' ÄR DE SANT, FÅR DU PLATS I DEN DÄR LILLA? Heeeerrre guuuuud, trodde inte du var så liten du brukar alltid ha så stora kläder på dig. Är de sant?!''  ... och endå tog jag en i storlek 38 för att få plats med skjorta under och så att man kan andas, Hahah.. Ja lite kul tyckte jag de var iallafall. Han vart så paff..

HM HOME

Kolla här, suddig bild som fan, men det är en bordstablett ifrån HM home. Man skulle kunna duka rätt anourlunda med den då tabletten har en liten ficka i linne. Börjar digga HM home som fan, fina detaljer. Synd att jag inte har egen lägenhet, den skulle varit hur fin som helst isåfall. Älskar inredning. Har beställt därifrån en gång tidigare, köpte ett lakan i grått leopard mönster, skit snyggt, vart som en helt annan säng. Tvättar och bäddar om med samma hela tiden nu, kommer bli ligghål i den tro jag närmare bestämmt, haha. Bör beställa fler innan dom tar slut.

Visit hm.com


craazy



Sitter på skolan och är uttråkad like hell. Har försökt skriva detta inlägg
3-4 gånger men det hänger sig hela tiden pga skolan sega internet.
Åkte egentligen hit för att hålla på med mitt PA men har ingen ork,
måste äta och dricka kaffe för att orka med något. Fast jag väntar ju
i och för sig på mamma nu, hon slutar klockan tolv idag så då ska vi äta
thaimat tror jag. Inte samma thairestaurang som förra torsdagen, en
annan idag. Fan vad gott det ska bli. Föresten, när jag väntade på bussen
till skolan idag så flög en stol förbi pga all blåst. Lite halv kul sisådär.


ölpumpar och proppar

Usch vad trött jag är. Men måste till skolan. Har arbetsmiljö snart och sen har jag hål i fyra timmar. Tänkte hålla på med mitt PA under tiden. Gå en sväng på banken och kanske luncha med mammsen. I eftermiddag har jag alkoholhantering med propparna. Hade alkoholhantering i ettan men fick ett streck i kursen även fast jag var där konstigt nog så nu måste jag göra om den på individuellt val, då kan ju även folk från ekonomi, media, barn och fritid och allt vad det är välja alkoholhantering dem med, och dom är så jävla proppiga så det är ju pinsamt. Frågar frågor som är helt självklara. En kille trode han hade gjort världens lagbrott för att han hade sålt öl under en konsert åt ett bolag under tiden han var 17 år. Om ni är fler som är lika proppiga - Man får sälja alkohol under 20 och 18 år's ålder. Inte privat dock. Men hallåå, folk från ekonomi och sammhälle och allt vad det är som ska vill framstå som dundersmarta kan inte enns tänka logiskt. Det stör mig jävligt mycket faktiskt. Dom flesta som utger sig för att vara smarta kan verkligen inte tänka logiskt alls. Hmm, jaja. Måste gå nu. Heya!


Flykten från hönsgården



Ungefär såhär tråkigt har jag..


Om du nu ville veta..


Du heter? Jessica Hallén
(''ms'' i mitt bloggnamn står för  malin susanna och inte CAMS som vissa säger)
Ålder? 18 år 7 månader och kanske några dagar, tror jag..?
Vad tror folk om dig? många tror att jag är arg och att jag hatar dom, men jag hatar nog ingen och jag är oftast glad så det är lite creepy.
Vad får du oftast komplimanger för? Haha jadu, vet inte ja..
 Hur imponerar man på dig? Ärlighet, trygghet i sig själv men inte för självsäker kanske. Skulle nog inte rinna i brallan på mig om jag vart utbjuden på en date utan man får vara sig själv. Lite knäpp som mig kanske?
Var bor du? Sundsvall
Trivs du där? Egentligen inte, men det är endå en fin liten stad.
Brukar du komma i tid: Nej
Vad tycker du om fötter: Bryr mig inte speciellt mycket
Favoritdryck på morgonen: Kaffe
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: NEJ
Har du spytt offentligt: hahaha ja
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja!
Vad är det finaste du fått?
 mina fina vänner :)
Du samlar på: Sammlade på massor när jag var mindre men inget nu vad jag kommer på
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Oftast ingen men Cathrine eller Jocke isåfall.
När grät du senast: Kanske vart en skvätt i fredags, pga ångesten
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Betala av mina närmsta's lån, köpa bil, resa, festa järnet och byta ut hela min garderob =D
Vill du gifta dig? Nej
Vill du ha barn? Nej
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja
Sko storlek ? 38, men börjar mistänka att mina fötter har krympt, har köpt två par nya skor i veckan och båda är 37'or
Har du tatueringar/piercingar? Båda


Invito today

Buhu, jag fryser och är trött som en grisjävel. Har precis hittat igen mina vita skjortor. Ska byta om nu och sminka mig lite. Orkar inteee, hur trött som helst. Måste till skolan och hämta mina kostymbyxor också. Orkar inte enns tänka tanken, vill sova. Iallafall så ska jag till invito idag på praktik. Känns ju lite sådär. Han jag skulle ha pratat med om praktiken var inte där när jag ringde så hon som svarade i telefonen sa att jag skulle komma på lunchtid och när Simon hade pratat med dem sa nån att han skulle vara där på kvällstid och vi ska vara där tillsammans på praktik. Jävla skit, vill inte vara där på lunch. Otroligt mycket folk där på luncherna och det verkar strikt som fan. Men får hoppas att de går bra.. Måste gå.. buhu :-(

Kläder till meeej..


Buhu, jag vill köpa klädeer. Inte direkt så att jag är utan men.. Direkt när jag får in mina pengar på kontot ska jag till birsta och shoppa. Även om jag inte borde. Haha, är verkligen sämst på att spara. Vill även hitta på något på höstlovet, åka iväg. Men sånt måste ju planeras och det är ju bara en eller två veckor kvar. Lär ju bli hemma. Eller så trottsarna jag allt och åker själv till jockmock och hyr en stuga där så kan jag sitta och ruttna i min ensamhet.

långa nätter

någon att ty sig till när långa nätter inte gör som man vill

''jag ska sakna dig imorgon''


mhm!

Sitter på skolan nu. Har hål till klockan tolv. Barteknik och dietmatlagning kvar. Funderar på att gå iväg och käka men tror alla har gått på stan och käkat. Hmm, får ringa och kolla. C'ya.

baby

Idag har jag varit hos Johanna och försökt hjälpa henne med en fotoläxa.
 De blev en del bilder men tror det var denna hon skulle använda.
 
Passar jag som en blond unge? haha... Nja..?


Btw så skrev jag ju igår om att jag skulle köpa nya skor. De fanns kvar i birsta och jag köpte dem, supernöjd. Hann dock inte hämta ut uggsen i helgen så får göra det imorogn. Nu måste jag sova för det är ju faktiskt skola imorgon. Buhu. Natti natti folks!


skorskorksorksrosorksror

Lalala, sticker till birsta nu istället och köper kängor. Min uggs är på posten nu också, kanske hämtar dem i eftermiddag. MYS. Hoppas dom passar. Brukar vara stora i storleken, tog en 37'a - hoppas de passar : )

När jag provade kängorna i stan kunde jag ha storlek 36, helt siiick, fast de trängde lite på stortån så ska till birsta nu och se om en 37'a är bättre.

Tror jag ska gråta..

Världens ångest. Sov bort hela jävla dan. Fattar inte hur det kunde bli så. Så jag missade alltså skolan och nu måste jag ut till birsta och köpa skorna innan jag har tappat lusten helt. Kul att åka buss till birsta i de här vädret.Otroligt roligt, jag är så opeppad som man kan bli alltså. Tror jag ska gråta en skvätt. Hejdå..

DÖDEN

DET ÄR JAG SOM ÄR DÖDEN!



.. ehm, nej. Det är jag som är trött.

Nu ska jag prata klart med den lilla smurfen på msn och sedan
lägga mig och se på Jims värd innan jag somnar.



Imorgon: Skola på förmiddagen, iväg och köpa skor i birsta (la undan ett par där ute då de var slut i stan), och sedan har jag planer på att pimpla vin..


Inte en endaste..

Min tandläkare var tydligen hemma med sjukt barn idag. Så blir hemma till skolan börjar idag. Har gjort manikyr och ska hoppa in i duschen strax. Dricker kaffe för fullt. Vaknade med världens huvudvärk. Ångrar nästan att jag började dricka kaffe i så tidig ålder. Sjukt jobbigt att vara beroende av coffein. Iallafall så ska jag till skolan och servera till ca nio tiden ikväll. Pappa skulle hämta mig när jag slutar. Snäll han :-) Tänkte försöka lägga mig i tid för en gång skulle på en onsdag och INTE dricka en endaste öl. Hähä ;-)

Smile bitch



Jag lever på det som får mig att le.
Cuz I'm not a human being.


depptjej

Kom försent till skolan, hade en lektion, gick till tandläkaren och fick en tid imorgon att laga tanden, letade skor, hittar inga bra, träffade på Danne utanför din sko, pratade med min lärare, åkte till nacksta för att hämta ut mina skolfoton som för överigt vart skit dåliga. Bryr mig inte speciellt mycket om hur jag ser ut på bilden egentligen men det var de att de måste ju ha varit en jävla praktiskant eller en propp jävel som har redigerat bilden. Helt knas. Iallafall så gick jag 'o la mig när jag kom hem. Sov sov sov, vaknade till en stund för att äta något men vill bara sova igen. Tänkte titta på Family guy som börjar snart. Lär nog inte orka vara vaken till de heller. Inte de att jag är trött jag orkar bara inte vara vaken. Blä.

Lite deppig idag. Farmors första cellgiftsbehandling nu i eftermiddag. Vill verkligen inte förlora henne eller någon annan i min närhet.


Helvetes jävla kuk..

Sitter på skolan nu. Har ont i örat. Drog igenom två örhängen i örat där jag inte hade hål innan - igårkväll. Det gör inget ont att göra de men imorse tänkte jag töja ena med en ring. De gick ju åt helvete. Så in med läkörhänge igen. Fet jävla öghänge. Jaja.

Har iallafall precis haft alkoholhantering.. Trött som ett får.
Ska gå till tandläkarn och se om dom kan fixa min tang igen. Helvetes jävla kuk tand som har gått sönder igen. Lite jag svär. Trött och irriterad. Hmm sen har jag lite andra ärenden att fixa också. Ska leta efter ett par skor med. Behöver nya. Buhu, orkar verkligen inte. För trött för att leva.

Mingla


En till bild från Memento igår, Jag och Sebbe!

pff..

imma make you swallow your pride


Lördag

Bakis som ett troll var jag när jag vaknade. Efter ett antal timmars slöande gick jag och Caty ner till lokalen och städade iordning. Efteråt drog jag hem och käkade lite och fixade mig. Drog hem till Jocke&Michaela där även jockes syster med pojkvän var + robban ifrån sthlm. Drack några biror och med tiden rullade det bara in mer och mer folk. Hade jätte kul där. Michaela fick även presenten i förväg som jag hade köpt till henner eftersom hon fyller 22 på onsdag. Ett halsband med tre olika budskap på ifårn kreativ insikt. Vid tolv kom taxin och vi drog ner till memento till en början. De var hyffsat tråkigt folk där. Drog i mig ne kapten+cola och sedan vidare till oscars där de blev tjaffs i kön så vi drog tillbaka till dem istället. Råkade slummra till på soffan lite där. Haha, trött chey. Gick hem och sov vidare. Sov i 13 timmar. Satan i gatan!


Fyllkajan min! : D


En halv Jocke och Robban


LET IT ROCK!

Fredag

Jag drog ihop de roliga i klassen och körde på med klassfest + två andra.
Efteråt bar det av till Stadshuset för min del för att se Kapten röd,
han var gryyyyyyym.. KALLA PÅ KAPTEN!!


fredde javve sanna olle & jag



Fredde Caty Sanna Olle & Robin

Robin & jag

Jag Olle & Sanna



Björn Robert Christian Fredde Javve & Caty

Jag och min lilla favoritneger! ♥


RSS 2.0