böh!

      Alla helgons dag  

Vaknade för en halvtimme sedan ungefär, sitter och tittar på smallville nu. Ska väll ta en kopp kaffe nu och sen gå iväg till kyrkogården i med pappa för att tända ljus. Men just nu snöar det så mycket så vi tänkte vänta ett tag.. sen blir det kanske stan en sväng.
Vet faktiskt inte enns vad jag ska hitta på ikväll änn, snacka om att vara ute i sista minuten? men det verkar vara så för det flesta idag.


På bilderna: Jag och världens bästa gammtant,   och jag och pappi :)


pic



En bild Hanna tog på mig någon gång i Maj..

rubrik

Väggen vid mitt huvud är svart och det finns inga änglar i mitt tak. 
 Får för mig massor av sjuka saker, blir deprimerad och allt är konstigt.
Vet inte vad jag ska göra alltså..



för det är is överallt
___________________

Vet inte alls vad jag ska göra ikväll, inte någon lust alls att gå ut i kylan. Får se om pappa kanske kan skjutsa iväg mig nånstans om de blir något av att göra, kan inte sitta hemma här hela dagen och kvällen.


:(

You took my hand
You showed me how
You promised me you'd be around
took your words
And I believed
In everything
You said to me

If someone said three years from now
You'd be long gone

I'd stand up and punch them out
Cause they're all wrong
I know better
cause you said forever

I wish I could touch you again
I wish I could still call you a friend
I'd give anything

You visit me in my sleep
I won't forget you my friend

robyn


En av alla idoler som liten,tycker fortfarande hon är cool. Jag menar, ingen är ju som henne!

You won't be strip-searched, torn up tonight
you won't be cut up, bleeding tonight
you won't be strung out, cold, shaking to your bones
wishing you were anywhere else but right here

You won't be sad or broken tonight
you won't be squealed on, ripped up tonight
you won't be back-stabbed, double cross, face down
teeth knocked out, lying in a gutter somewhere

You won't be pushed or messed with tonight
you won't be lied to, ruffed up tonight
You won't be insane, paranoid, obsessed
aimlessly wandering through the dark night

So dream on

winter



Alldeles frostigt ute, och ett tunt vitt snö täcke över allt. Man blir lite deprimerad men på samma gång är det fint, men det är väll så med deprimerande saker, oftast.

Har sovit 9 timmar inatt, riktigt skönt. Ska lägga mig i badet nu och ''chilla'' lite, hahah var bara tvungen att skriva sådär. Så fult ord tycker jag..Efter badet ska jag se om jag får med mig pappa runt sidsjön ett eller två varv, de kan vara bra för våra onda ryggar.           Nej badkaret börjar ropa på mig nu så ..ciaaaao!



Togs nyss från mitt skitiga fönster..

natt

Borde ignetligen sova, är sjukt trött.. Men tänkte berätta lite lätt om dagen.

Jag har varit ute och gått med Linnea och hennes hund zingo som för övrigt spydde under hennes skrivbord precis innan de gick ut, stackas Linnea. *haha* Vi vanrade i kylan ett tag tills vi båda blivit blöta om fötterna, lämnade djuret hos henne och gick upp till min gård där vivi var ute med sin hund som de fick hem bara för någon dag sedan. En liten boxer, hur stör som helst! Hade faktiskt aldrig sätt en boxer valp tidigare konstigt nog, såg ut som en nalle och hoppade upp i mitt knä för de var så kallt ute. Har bild på den men kan inte lägga upp eftersom jag inte hittar sladden men kan leta imorgon.
Hemma hos mig åt vi äppelpaj och såg på one three hill, två avsnitt och det var sjukt bra som oftast då.

Under tiden jag käkade idag började det snöa, så nån timme efter mötte jag upp Malin ute. Vi kastade snöbollar på varandra och blev blöta så vi gick in till henne ett tag. Pappa kom och hämtade mig snäll som han var vid klockan 11 och sedan dess har jag inte gjort något speicellt.

Så tänkte gå och lägga mig nu, i hopp om att vakna tidigt imorgon så man kanske kan hitta på något de sista lovdagarna.       hugs

redan onsdag

Lovet bara flyger iväg..? kanske man borde säga men tycker endå inte det har gått så fort även fast det gjort det. Lovet har varit som det ska, har fått sova ut riktigt. Men än är det inte över, lovet avslutas ju med halloween fast jag har faktiskt ingen aning alls vad jag ska göra då.

Igår åkte jag iväg med moppen och ställde in den i mormor och morfars garage, jag använder ju den inte så den gör ingen nytta i vårat garage precis. Och det känndes som att jag skulle ramla villken sekund som hellst, spegelblankt på backen. Efter det gick jag och pappa runt sidsjön, mörkt och kallt ute, sen blev det ica en sväng. Vid midnatt var jag ut med Kricke och Anton ett tag.

blablabla..
Jag vaknade  klockan tio imorse, inte sovit så bra inatt efteresom folk har skickar riktigt irriterande sms runt tre inatt så jag kunde inte somna. Sen efter det har jag bara drömt massa sjuka drömmar. Men nu ska jag göra ett ryck och gå ut och gå med Linnéa och hennes hund, senare ska jag ut och gå med pappa också.  bajbaj


sjusovarn

Oj! Nu har jag inte skrivit på ett tag, så blir  kanske mycket nu men ska göra det kort.

I söndags var jag ute och gick med pappa, tråkigt väder, lite små kyligt och träden är nakna, ingen rolig syn.
Mot kvällen kom Hanna hit, vi pratade, fikade och började se The O.C från början, skulle inte förvåna mig om vi ser alla sesånger en gång till. ;)

Igår, Måndag..
gjorde jag faktiskt inte så speciellt mycket vad jag  kan minnas?  Men mot kvällen bestämmde jag med Johanna och Linnéa att vi skulle hitta på något. De började med att vi var hos Johanna ett tag, mycket skratt! :')
Men efter ett tag var vi upp till Linnéa och Johanna drog efter ett litet tag bara. Vi kikade på Boston tea party, och det blev ännu mer skratt för våran del, har saknat Linnéa och våran dumma humor. När det var slut kom Malin också, satt och pratade alla tre till klockan två nånting för då gick vi hem.

Och tillbaka till nutid. Vaknade för två timmar sedan, villket är hyffsat sent endå. Har ett par grejer idag som måste göras så ska nog inte sitta här så mycket mera. Måste fixa mig lite nu, annars blir dagen ganska tight. 
Sååå, kanske skriver mer sedan. ciiao!♥ 

Lördagen

Tänkte berätta lite om gårdagen eftersom inlägget jag skrev igår/inatt/lördags försvann.

Dagens kläder, skönt och slappt.

Drog iallafall med min mamma till birsta under dagen och vi åkte hem när affärerna stängde där ute. Kollade lite på Hanna, Johanna och några andra på dance world som deltog i en modevisning i birsta city, dom var duktiga allihopa. Blev några bilder också men dom vart helkass allihop. Köpte två långärmade tee, och två stora mysiga stickade koftor + ett par sol brills.

Kom hem och jag kirrade middagen, blev ju fläskfilé + bacon med pasta och limesås. Alla tyckte de var gott, och de dög väll men jag mådde så jälva illa, fick till och med spya i halsen men de berode inte på det.

Lite senare under kvällen frågade kricke om jag ville komma upp och hälsa på och det gjorde jag eftersom jag inte hade något annat för mig. Där var det massor med folk, kan ju rabbla upp de jag kommer ihåg .. Johan, Ove, Robin, Jessica, Anton, Jens, han.. lundberg som jag inte minns förnamnet på, Nils, och en tjej som var med barn .. tror hon hette Sofia(?).   Kul var det iallafall även om dom var lite fulla några av dom. Kricke tatuerade in smileys på johan, robin och oves magar, skit fult blev de :p haha  Drog iallafall hem efter inte så lång tid, fick skjuts med Nils mammsi.

Tre av dem jag var med ikväll! (:

Kom hem och var riiiiiiiiiktigt trött och somnade med datorn på, de är ju bra.

Jaaa, det var gårdagen det.            ♥!

svart


DAGENS
Frisyr:
  slarvig knut, håret står lite åt alla håll idag.
Smink: lite foundation, mascara, fixade ögonbryn och dipliner.
Klädsel:  Cheap monday jeans, svart långärmad tee
Bästa: Har kommit på att mina förstora converse skor är bra att ha tjocksockar i, nu ska jag använda dom oftare! 
Planer: Planen för idag var att vara hemma och se på film och vara ute och gå och den verkar funka fint.
Vill ha i allmänhet: liten gnutta kärlek och penngar!
Materiella vill ha: Vill ha hem de skor jag beställt, och vill ha massor med penngar så jag kan shoppa och spara till berlin om de blir det i vår.
Beroende: haha, mandariner och kaffe!
Bottennapp: tråkigt väder, och träden är nakna..
Längtan: Berlin, om det blir av, isåfall kanske vi åker till Polen under samma veva  och det skulle varit underbart.
Inspiration: jadu, haha.
Mående: trött i skallen, men pigg som fan. Har druckits jäkla massa kaffe här idag.
Tips: sånna finns de inte mycket av idag.

ut

Inlägget jag skrev igår vart det något knäppt med, de delades på mitten och laddades inte upp. Kanske lägger upp lite pic's från igår senare, ska ut och gå med fader nu. Ciao!


coffeee

Sitter på sängkanten med en stor kopp kaffe, funderar på vad jag ska göra idag?  Birsta, inte birsta, birsta, inte birsta.
Jag menar, jag är helt pank men jag vill endå se Hanna och Johanna(?) dansa idag, vet inte varför men kul endå :>
Får se hur det blir helt enkelt, får jag med mig någon åker jag annars stannar jag nog hemma bara eller följer med mamma på stan en sväng.

Igår kväll drog jag med mig Malin ut till boshen för att umgås med Alexandra, hennes pojkvän och hans kompisar. Vi skulle sova där också och allt var faktiskt skit kul tills... Malin började må dåligt över vissa saker så jag fixade skjuts för oss hem. En liten bil med tre muntra människor hämtade upp oss men dom blev lite gladare efter ett tag och sjöng typ hela vägen hem, haha så sköna endå.

Nej nu ska jag dricka upp kaffet och fixa till mig så jag inte ser ut som en slagen zombie längre.
Ikväll ska jag laga mat, de blir fläskfilé, bacon med bandpasta och limesås. gooooooooott! .. hoppas jag? har aldrig gjort limesås förut så får väll prova på det ikväll, men det blir nog bra.

Ser de itne gott ut? fast tror inte de där är lime sås och de är inte fläskfile utan de är kyckling.

         Nä, men skriver väll ikväll, hejdå!

eric clapton

 

Söt gubbe med söta galsögon, och fin låt.

FN dagen

Klockan är inte enns tolv än och jag är redan hemma från skolan, ska lägga mig igen nu för jag är något så grymt trött.
Morgonen började med att jag hasade iväg mig till skolan med Javier, det var en man från Cuba som var i idrottshallen på skolan som berättade massa saker till en början och sedan vart de salsa, kul att titta på iallafall! :p
Sen var de typ en föreläsning i aulan på åkersvik, skulle haft en i aulan på hedbergska också men då gick jag och Javier hem istället. Försökte även intala han på hemvägen att börja dansa igen, tror nog han kommer göra det.

Så nu sitter jag här, ska gå och lägga mig igen nu så.. bye!♥

phil collins


Creepy...

Har hört det där förut men hade totalt glömt bort de, ja då var den låten förstörd då.
Måste bara säga, fyfaaaaaaaaan va läskig den musik videon är, hua jag kan inte kolla på sånt där. hår riktigt feta rysningar i hela ryggen. (alltså inte den jag la ut nu, utan orginalet hahaha :$) 

BB



Hahahahah..  det måste vara dagens bästa tror jag?
Blondinbella är tillbaka med ny blogg, http://www.1000apor.se/blogs/bb !
Neeeejdå, men besök den. Gillar inte driekt när folk gör narr av andra men de där var faktiskt roligt :p!
________________

Har haft skola idag från tio till fyra, drygt att gå lång dag även om vi fick sovmorgon. Jag och sandra satt och skrattade igenom båda livsmedels lektionerna. Det börjar bli riktigt kallt nu när man ska gå hem och till skolan om dagarna, så igår kväll beställde jag tre par skor från ellos, varav två är fodrade men är nog ingenting för slakväder. På tal om skor så har Alexandra hittat en rolig sida med massor av SNYGGA skor, så vi kanske ska beställa, eller ja det beror väll på hur mycket det blir med tull och sånt.

Pappas kompis flyttade till Tyskland i slutet på sommaren som jag fattat det, och han kom tillbaka till Sverige igår för att  hans dator pajat så pappa ska fixa den, hahah ;> snacka om att åka långt.  Nej men de var väll för andra skäl också, han åker tillbaka efter helgen och han och pappa har pratat om att pappa ska komma dit också, antingen efter jul eller till våren/sommaren. Så isåfall åker jag förmodligen med pappa till Berlin, fatta vad roligt! =D.. Fast i och för sig så pratar pappa rätt mycket om vad han vill så blir det aldrig av men han har typ lovat sin kompis, så nu blir det nog av. 


Nu ska jag bada och göra en avokado inpackning för håret, haha uscha vad äckligt det låter.  Ska försöka lägga mig tidigt ikväll, för skolan börjar 8.30 imorgon villket betyder att jag måste gå upp tidigt och aa, blä. Det ska tydligen vara ''FN-dagen'' imorgon så aa, får förberedag mig på att somna under alla tal osv.
nej men.. badet väntar, hejdå!

seg

vaknade tidigt imorse av alamet på mobilen, blev så rädd att jag slog huvet i fönsterbrädan som är gjord av sten. Aaaaaaaaaaj, har en liten röd bula i pannan nu.. superfint.  Stängde omedvetet av alarmet och somnade om så jag missade matte, nästa lektion börjar 13.50 så jag ska gå och köpa apelsin glass nu om det finns, och sen vandra ner till skolan och ha menter + svenska.

hm.. aja, hejdå :>

film

Såg nyss reklam på tvn för filmen Låt den rätte komma in som har premiär på bio om tre dagar,
sugen på att se den faktiskt :>




klippning



Bokade klipptid igårkväll, måste komma ihåg att gå dit bara, men det gör jag nog!
Annars blir de ju liksom 430 kronor i sjön, men de blir de ju endå, nä fyfan va skönt de ska bli att klippa sig..
faaaast.. de beror ju på om de blir bra.

don't break

Såhär såg min dag ut..

8.00-12.20:
Kök med de flesta killarna i klassen (annan grupp för mig den här v.) de gick kalas bra, vi gjorde massor av olika äggrätter. Faktiskt något som jag inte är så förtjust i men det vart faktiskt skitgott fast jag var inte så sugen så det blev för mycket, btw så låter min mage hela tiden. konstigt ;)
12.30-16.00: Stan med Alexandra, vi letade efter presenter till hennes lillasyster och gjorde några ärenden. Fick med mig ett par jeans hem och blev kär i små gulliga kokböcker :> både jag och Alexandra vill ha allihop

Efter det mötte jag mamma utanför hennes jobb och gick med henne hem, därefter hamnade jag i koma till sju nånting, hade inte enns reagerat riktigt när jag pratade med mormor i sömnen osv.




klicka på bilderna för att se dem lite större.

Men nu ska jag se på tv, kanske sover efter det.. Jävligt trött fortfarande.
jaja, hejdå!

mhm!



hahahhahah!!!
... är med malin nu iallfall :>


GRATTIS PÅ MAMMSEN!

hemma

Idag blev det servering för min del på skolan, skulle igentligen haft kök men får ta det imorgon istället. Slutade tolv villker var välldigt skönt. Tog bussen hem direkt efter skolan och gjorde en jätte omellet med lite annat till som jag delade med pappa innan vi stack iväg till birsta och köpte ny jacka + halsduk till han och present till mamma eftersom det är idag hon fyller år igentligen, känns som jag köpt hur mycket presenter som helst men jag har ju hjälpt Peter också. Föresten så köpte vi en tårta på  vägen hem också, åh shit va god den ser ut, men måste ju vänta tills mamma slutat jobbat! :D haha..

Endel av det vi köpte idag fast inte örhängerna dem vi köpte är finare =)

Efter det..
så ska jag göra fläskfilé och potatisgratäng, goooooooooottt. Blir bara gott idag, förutom omeletten den var inge vidare. Men nu ska jag lägga mig och vila ett tag innan mamma kommer hem, mitt huvud spärngs snart. Undrar varför jag har ont i huvudet hela tiden, kanske min stora över smarta hjärna är så stor så mitt huvud får skavsår eller vad tror du? hahah..

nej, godnatt folket!♥


aj

Seriöst, jag minns inte enns vad jag gjort i helgen, eller jo de gör jag väll men inte riktigt endå, har haft så jävla tråkigt den här helgen så de är inte sant.  ... jaja, då vet ni det iallafall, får göra nästa helg lite roligare kanske.

Jag har ont i huvet, jag är sugen på mandarier och jag är trött.
Har för mesta dels legat i sängen hela dagen, lucky me!
haha, funderar på att dra med fader till birsta om ett tag, måste duscha bara. Sen har jag bestämmt mig för att äta pasta med ostsås, blev jäkligt sugen på det inatt men hade liksom ingen ork att ställa mig och laga mat mitt i natten?
Jag har blivit värsta matvraket har jag märkt, för ett tag sen åt jag nästan aldrig, spydde på mornarna gjorde jag också, hua det var inte kul. But now im fat.

Pappa har skruvat nästan hela dagen på min byrå jag fick med mig hem från IKEA igår,  den verkar hyffsat krånglig att sätta ihop. Och nej jag har ingen lust att hjälpa han, han verkar endå tycka det är lite kul, hahah. Saken är den att den väger ton när den är ihopsatt och jag fattar inte hur vi ska få in den i mitt rum i gången till mitt rum som är super smal.


Fick med mig detta hem igår + present till mor:
Byrå                       1.195kr    
Bordslampa              149kr     
Ljus                            39kr      

 

Nej nu ska jag svulla mandarier och piggna till lite, ciao! ♥

marilyn manson

Det är en sak jag inte förstår, alla klagar på att Briney är naken i sin nya video.. och jaha?! Hon visar ju inte precis några könsdelar och jag tror inte hon söker uppmärksamhet som många skriver. Hon kanske visar upp sin kropp men hon gör det inte på ett dåligt sätt, så varför klagar alla på hennes nya video till låten womanizer.
Visst jag har väll aldrig varit något stort fan av henne precis. Inte heller av Marilyn Manson, nu kanske du undrar varför jag skriver om Marilyn mitt i allt men jag såg hans musik video inatt på MTV och undrar, varför klagar ingen på han om de nu finns så jävla mycket att klaga på när Britney syns lite då och då utan kläder i hennes video?


Det här är iallafall Marilyns video jag menar.
Kan du inte se videon är det kanske för du måste vara minst 18 år och inloggad på youtube.com


Hon ser ju iallafall mänsklig ut till skillnad från vissa andra ;) hahah
Förstår inte att det finns något att klaga på igentligen, och föresten skulle jag nog raka av mig mitt hår på skallen jag också om jag levde som hon gjorde ett tag!
____

Haha.. aa nu vet ni vad jag satt och tänkte på klockan tre inatt iallafall. Får nästan madrömmar av Marilyn Manson, äckliga varelse!!!!
Jaja, Igår möblerade jag om lite i rummet ska fortsätta idag eller imorgon tror jag. Hanna kom förbi på kvällen också vi skulle ha filmkväll och kollat på massa the O.C men allt krånglade sig och inget ville fungera så de slutade med att vi båda halv låg i min säng och kollade på mamma mia!

Vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske måste dra ner mig på stan eller till birsta och hitta present till mamma från mig, Peter och Jimmy. Vi ska tydligen på middag hos mormor idag (för att fira mamma&mormors födelsedag) istället  för på måndag. Men hur ska jag hinna det då? Bra att folk kan komma på saker i sista minuten så man inte enns hunnit köpt något.

Ne.. ska man köpa något så kanske man måste skynda sig iväg. hejdåå :)

sova måste vara kärlek

Fick VG på idrottsprovet, körde även cooper testet med Olivia och det gick väll sådär för mig *latis* men faktiskt trode jag det skulle ta längre tid. Efter idrott var det matte som vanligt, efter det försökte tycka i mig en av skolans hamburgare också, som inte är världens bästa om man säger så, hamburgeköttet ser typ kokt ut. huaa *ryser*

Efter maten gick jag och Sandra och mötte upp Javve och Olle, vi alla vanrade ner till bussarna, jag åkte med Javve,
haha vi har alltid någonting att prata om, men aldrig något viktigt. Vi har alltid kul iallafall (:
När jag kom hem..
läste jag igenom några bloggar lite lätt sen somnae jag ganska fort. Det tycker jag är skönt med mina fredagar, att jag kommer hem vid tolv på dagen och kan sova ut till den tid man skulle varit hemma igentligen, för vad ska man göra annars? inte läxor precis ;d jag älskar att sova.


Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på? aja, det visar sig. Vi hörs! ♥


toodayyy

Idag har jag varit på skolan, jag har skrattat mycket med min lilla indian vän och åkt buss och ..sovit, villket jag bara skulle göra ett litet tag men idioten till storebror höjer volymen till max precis när jag lagt mig så, ja iallafall så sov jag bort hela dagen och vid fem gjorde jag lökiga biffar med potatis lingonsylt och brunsås. Igentligen gillar jag det inte alls men mamma och pappa gillar det så tänkte offta mig lite.
Hade tänkt göra en avokado hårinpackning ikväll men idioten till storebror åt upp mina avokado och ja märks det att jag är irriterad på honom? Aja det kanske är det bröder är till för..

Jag har kommit på en sak, jag är otroligt beroende av socker. Fast det är ju ingen nyhet, men jag tror det blivit värre på något sätt, också har jag säkert gått upp flera hundra tröjstorkelar, jag vågar inte prova mina gammla jeans. Hjälp...

Jag tror jag måste börja skriva upp vad jag ska göra, jag glömmer alltid bort om jag lovat något eller så så lovar jag någon annan så korsar det ihops sig och blir pannkaka! inte bra alls..
Fredag: Prov i gympa, matte och ... (har glömt vad jag skulle göra sen, precis de här jag menar!!!!!)
Lördag: Drar förmodligen med mig någon till birsta för att hitta presenter
Söndag: plugga i sista minuten (om jag hittar igen villka sidor jag skulle läsa)
Måndag: Prov i servering(?), Mamma och Mormor fyller år, förmodligen middag hos mormor.

Någon som har tips vad man kan köpa till en mamma och en mormor?
Har redan köpt en fin pashminasjal till mormor i magaluf, men något mer kanske inte skulle sitta fel..

ajaj, nu kommer huvudvärken tillbaka.
Kanske ska ta ett bad och gå och lägga mig igen efter det. Hejdå! ♥


ssss..

Mår dåligt av vädret, blir så deprimerad. Helst när man måste springa runt på stan mellan skolorna i regnet och allt vad det är. Hade iallafall bara svenska idag, skulle ha två lektioner till men båda vart inställda så nu ska jag försöka sova bort min huvudvärk..

suck.

O

Se men inte höra, inte höra men inte se då?

Matematik, arbetsmiljö och säkerhet, tårtätning, och svenska idag. Fick VG på en grej till arbetsmiljön, toppen.
Gick med Javier hem och somnade direkt när jag kom hem. Har ätit big boy mat och slappat, riktigt tjockt.
Nu ska jag lägga mig, trött trött och åter igen trött. Orkar inte enns tvätta bort sminket, ajaj min hud blir bara värre och värre men tyvärr jag orkar inte, godnatt!


Cirka tre år gammal bild, haha vad liten jag var! :>


Bild tagen i helgen, har lagt ut innan men den är lite redigerad här villket den inte var sist jag la ut den.


Mmm..






If never I met you
Id never have seen you cry
If not for our first hello
Wed never have to say goodbye
If never I held you
My feelins would never show
Its time I start walkin
But theres so much youll never know!

______________

Skolan gick ganska fort endå, de pratades om bajs som vanligt på livsmedelshygienen och jag spikade testet.
Nu ska jag äta pannkakor, hejdå!♥


lesslessless

Jaaaaaaaa, gissa varför ? ...

Jag var på skolan för 50 minuter sedan, alltså klockan nio(vi börjar servering 9 varannan vecka). Och den veckan var inte idag som jag hade fått för mig att det vara iallafall, less som jag vart tog jag bussen hem och nu sitter jag här. Ska se nya avsnittet av One three hill, och sen sova en stund kanske. Åhh va less jag ääär, fast nu ska jag iallafall få se one three hill, LÄNGTAT SOM FAN!! =D



hejdå ♥


u can't ...

Seems like u can't turn me on,
cuz' I gave my heart to rock n' roll ;>


Bilden är sen i lördags då jag var ute och fotade lite med Johanna :)
Bilder sen dess kan du hitta lite längre ner..

Idag på skolan har vi gjort rulltårta, (hahaha de var första gången jag gjorde det!!) och köttfärsbiffar med massa lök o annat knasigt i, potatis och roux brun till det. Min och Alexandras rulltårta vart lätt bäst! ;D Hade också prov i varm och kallkök.
1.2.
3.4.

1. Alexandra och Cecar i metodköket.
2. Sanna, Johan och Olivia mitt i någon diskution, haha.
3. Köpte två hästskor idag efter skolan, söta.
4. Och ett par till örhängen, också lite små söta tycker jag. =)

Ikväll kanske jag ska vara med Malin, hon skulle iallafall ringa mig så får vi se hur det blir med det.
Aja, ska vila lite nu hade jag tänkt men lär väll inte bli så mycket av det, hejråå

Jag vet inte..


Står det någon bredvid mig, eller springer du också?
Finns det någon åvanför mig, eller kanske önskar jag bara att det vore så?
            ... eller tänker jag bara för mycket?    scared.


Foto: Jessica Hallén   (jag)

Ska sova nu, börjar säkert tidigt imorgon, fast igentligen har jag ingen aning.
Godnatt..

Helgen

Inte skrivit så mycket så får berätta hur helgen har gått till så här då..

I fredags skulle jag igentligen varit barnvakt men det blev inställt, de skulle stanna hemma istället. Så jag drog med Kricke och några till till Anton och malin kom efter ett tag, umgicks med dem hela kvällen och kom hem ganska sent.

Anton som ligger och rullar på en pilatesboll, hahaha.

I lördags var jag med Johanna under dagen,  vi var ute och fotade lite höst bilder, grymt mysigt väder ute. Efter det gick vi på waynes coffee och fikade, och det vart alldeles för mycket kände jag, hua! Mot kvällen umgicks jag med Malin, vi såg på john tucker must die, åt lite på donken sen var vi ute med eeyore och valis ett tag, orkade inte vara vara ute så länge så jag drog hem efter inte så lång tid.


Foto: Johanna wide
Jag på bilden


Foto: Johanna Wide
De flesta bilder som även denna är oredigerade


Foto: Jessica Hallén


Foto: Jessica Hallén
Höstig bild =)


Johanna med sin Canon EOS 400D

..och idag har jag så grymt tråkgit, tänkte igentligen åka till stugan och fota lite men ingen som har lust att följa med så jag hade ingen lust då jag heller. Så idag ska jag nog bara vara hemma och se på film och mysa på med mig själv.
Och ingetligen måste de vara det mest tråkgitaste som finns, men det måste ju finnas sånna dagar också.
nej hejdå..♥

fredag

Äntligen fredag!!! haha..

Kom nästan nyss hem från skolan, två lektioner idag och det gick ganska bra.
Ska gå till Hanna nu och umgås lite, se one three hill osv. Träffar inte henne så ofta nu när vi går på olika skolor och allt, och det är inte bra tycker jag.. :(
Pratade i telefon med pappa precis och direkt när han la på ringde micke (hans jobbarkompis) upp mig på direkten och fårgade om jag kunde vara barnvakt ikväll, så så blir det.
men nu ska jag iväg till Hanna, bye!♥

bikbok


Faktiskt brukar jag sällan hitta kläder på bikbok, tycker de brukar ha så anorulnda kläder men det har förändrats lite nu tycker jag, samma med cubus och gina tricot eller ja, gina tycker jag har haft ganska bra men det är väll endå lite bättre nu på vissa plagg eller är det bara jag som tittat efter andra saker innan? ;p haha

Iallafall var jag in på Bikboks sida och kikade lite och hittade det här men just nu måste jag lägga penngar på annat, men hade jag haft mycket penngar den här månaden hade jag iallafall köpt något av de, tröjan har jag kollat på många gånger men tycker den är lite för stickig..


bikbok.com

Vit tröja 199 kr
fuskpäls väst 499 kr
Höst/vår jacka 699 kr
Stickad tunika 499 kr

Iallafall så kanske jag ska berätta lite om dagen och inte sitta och drömma om kläder, haha ^^
Försov mig ganska rejält till svenskan men han dit innan vi slutade iallafall, alla satt där med varsin bärbar dator så jag plockade fram en jag också.
På svenskan håller vi på att skriva sagor, haha tycker det är sjukt svårt endå eftersom jag har sån dålig fantasi när det gäller seriösa saker sådär.
Det blev lunch och det var ganska äcklig mat, eller ja den smakade ingenting och orkade inte äta nån annan mat så de gjorde mig inget. Satt med Alexandra, Javier och Olle det var ganska drygt eftersom vår matsal är pytteliten och det var fullproppat med folk där inne.
Sen blev det livsmedelskunskap och matte, på livsmedelskunskapen hittade jag och Olivia en ful köttbit såg ut som en rulltårta, ganska roligt faktiskt (x !



Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, skola imorgon igen.. Idrott och matte och på idrotten ska vi springa, säger bara fuck u till det, hejdå!

möte todayyy..


Klicka för större bild.

På skolan idag hade vi resturang kök och vi tillagade wienershnitzel med klyftpotatis, och det vart supergott.
Såg ut som på bilden förutom att vi hade kylftpotatis då, annars lika! ;)

Efter det hade jag utvecklingsamtal, det blev tidigare eftersom min mentor hade tid så jag kunde sticka hem direkt efteråt istället för att vänta på pappa. Det gick superbra, blev lite chockad bara när hon tyckte jag hade så mycket från varo, men sen kom jag ju på att det var sen jag varit utomlands, tur de. Haha..

    Feeettt!
Vi köper hem en 50 tums plasma tv till vardagsrummet idag, om dom inte är slut eller något annat knas men det tror jag väll inte. Mamma bestämde sig imorse så pappa skulle åka ut till birsta efter jobbet och köpa ;d


Kom nyss hem, är skittrött, funderar på att plugga inför serveringsprovet senare som vi skulle haft igår igentligen. Fast jag kanske inte behöver göra det förren nästa vecka. Jaja, nu ska jag vila ett tag, har varit så sjukt trött idag så har druckit jätte mycket kaffe och de är ju inte bra, är inte pigg nu alls ....blä gonatt! ;> häh ♥

usa

Kom nästan nyss hem från Johanna, har satt i löshår på henne, fikat och pratat i massor. Just nu sitter jag och pratar med Amanda som är i USA hon blev förvånad när jag sa att jag skulle gå och lägga mig snart, hos dom är klockan bra 5 på dagen och här är den snart tolv på natten.

Så nu tänkte ja se ett avsnitt av 2 ½ men och hoppa i sängen efter det, gonatt! ♥


föresten..!

Måste bara visa er en text jag fick förut, hahaha tycker den var så rolig..

Jag (mitt sms till några tjejer) : Ska vi bli emos tillsammans?

Emma (sms svar) : Okej ha ha vilken film skulle vi kolla på ikväll Är din flickvänn hemma

Amanda (sms svar) : Ja lätt men är du seriös

Matilda (sms svar) : Naaaww gullig, ska du till stan? puss

Jennifer (sms svar) : Emo? När blev du det *kram*

Sophie (sms svar) : Okej men det passar inte dig bara mig


Jag (mitt sms till min tjej) : Ska vi bli emos tillsammans?

Min Flickvänn (sms svar) : Ha ha nej, när är du hemma puss Jag älskar dig bara så du vet

Jag (sms svar) : Du gillar inte mig

Min Flickvänn (sms svar) : Jo varför säger du så

Jag (sms svar) : Du var den enda som sa nej att bli emo med mig

Min Flickvänn (sms svar) : Vilka mer har du frågat då Svara ärligt vilken hora frågade du Jag får damp

Jag (sms svar) : Skoja älskar dig med


.. hahahaha ;>


time

Idag har jag mest slappat, svullnaden i ögat har nästan gått ner helt nu, skönt som fan.  Tog ett bad förut också, gjorde ansiktsmask och drack kaffe, mys!  Har sett ett par avsnitt av Family guy och ätit fiskpinnar, kokt potatis och remolaud sås, haha gott som fan men endå äckligt på något sätt.

Mammma funderar på att köpa en 50 tums plasma tv, haha vet inte vad det är för knäpp hon har fått men jag säger inte nej till det eftersom jag får deras gammla tv, klumpig men större än min. Så när (om) dom köpt den så ska jag möblera om i mitt rum,  en av mina fotöljer ska upp till stugan för har inte plats. Mitt rum ser ut som ett trångt vardagsrum där någon har försökt tränga in en stor säng, ja de är ju fint på sitt lilla vit. (not)

Så nu är man pigg pigg pigg, ska ta o åka iväg till Johanna nu och fixa i löshår på henne, så kommer jag hem senare och är förhoppningsvis skit trött så jag kan somna inatt. Imorgon börjar jag redan klockan 8.00 tror jag så det gäller att vara vaken.
     
   Men nu måste jag skynda mig lite, hejdå ! ♥


borrororrr

Har varit hemma hela dagen, blev ingen skola för min del alltså dvs att jag missade provet i servering idag och det var ju inte så bra.

Blev inte heller så mycket sömn inatt för mig, inte pga  ögat utan mina mardrömmar som är tillbaka. Drömmdre alltid mardrömma förut, varje natt men nu ett tag har dom varit borta och inatt kom de tillbaka. Vaknade hela tiden med ungefär en timmes mellan rum och drömmen bara fortsatte spelade ingen roll hur hur jag låg eller något det bara fortsatte hela tiden och det var så konstigt på ett sätt men det var inte så att det inte skulle kunna hända i verkligheten. Sista gången jag vaknade försökte en gubbe köra in en borr i magen på mig, och massa andra saker, helt sjuka drömmar.

H
ar iallafall klutta i massa salva i ögat nu så hoppas det går ner sig för imorgon ska jag fan på skolan och ha resturangkök sådeså, kul bara att andra ögat mitt också börjat svullna till lite, hueeeeee.



Gammal bild, vill ha långt och svart hår igen,
får se hur det blir med den saken eftersom jag funderar på kort hår också.
hue kommer  säkert ångra mig något grymt om jag klipper mig kort.

I aint trying to say I weren't there that day
I'm just trying to say it didn't happen that way
It's okay, make your moves
Cause I know you'll be back in a year or two  :/

Har inget mer att tillägga, hejs! ♥


Mamma mia!


Maaaaaamaaaaaamia!
Nyss sätt på filmen Mamma Mia! med mamma och pappa,
bra var den iallafall riktigt fint ställe dom spelat in filmen på
också var det faktiskt ganska många roliga scener i filmen.
Jag älskar Grekland.



Tror iallafall jag börjar bli bättre i ögat, inte lika svullet nu även om det är mycket kvar som ska lägga sig. Tänkte smeta in lite salva igen nu och borsta tänderna sen och lägga mig i sängen och försöka sova. Man blir ganska trött av att anstränga ögonen så när dom gör ont. Men det kanske blir bättre av att sova med den där salvan i ögat inatt? För natten som var, var verkligen inte rolig eftersom jag vaknade stup i kvarten av att det gjorde ont eller hade tårar fulla kinderna och kudden.

                                                                         
Alicia Keys - Lesson Learned  ♥                                                                                                                           

ögoninflamation?

 
Mitt öga igår, bara lite små rött fast de syns nästan inte på bilden.
 
Förut idag, gick nästan inte att öppna ögat alls,
haha ni kanske ser mitt finger som drar upp ögonlocket lite.

Haha, och här är mitt öga ungefär just nu.
Kan knappt se något och det svider som fan.


Mamma kom hem med en salva för ögoninflamation förut så jag la en klick där i och smörjde in (huaaaaa!!) och sedan sov jag en timme och det var så jävla skönt eftersom jag inte kunnat sova riktigt på hela natten. Men nu är smärtan tillbaka, oj så mysigt!

Bara så ni vet liksom, hejdå.

igår idag och aj

Ni ska bara veta hur jävla ont jag har i mitt öga, hade ont igår också rann i ögat lite då och då men nu rinner de hela tiden och svider som satan och är jätte svullen, nästan satt jag inte kan se. Jätte jobbigt är det!!!  >:

Igår var det längesedan jag hade så kul ibland tror jag, åkte ju till Malin vid halv nio kanske och när ja kommer dit börjar de med att hennes mamma slänger ur sig ordet arab till Morgan för hon blev irriterad på honom, hahaha. Fyfan va roligt det var. ;d Sen skulle vi se någon film men det blev inte så mycket filmtittande för vi pratade mest, sen åkte vi ut med Fredde och Henry en sväng, upp till Malin ett tag igen. Sen var vi till Anton och där var de folk som Filip och Kricke  sen kom de fler o fler men bara Pontus som stannade, riktigt kul hade vi, stog vikt på mitten av skratt för det mesta ;)
Men efter några timmar blev jag så sjukt trött att jag ringde efter skjuss men dom ville att jag skulle vara kvar med dom ett tag så jag var de, sen åkte jag hem.
Trött och ont i ögat som få försökte jag sova vid fem tiden och inte fan gick de så bra heller, bara rann och rann i ögat. Och nu se ja ut som ett mongo på ren svenska.      

Håller iallafall på att tömma min andra laptop o ska lägga in grejerna på den här laptopen istället, så kanske lägger upp nån gammal ful bild sedan.

irriterad mongo jessica säger - hejdå!

iväg

Nu åker jag till Malin, blir kanske där hela kvällen, eller så händer det något annat.
Lär väll komma hem inatt eller något, ciaoo!   


let her go..



Var på stan med Linnéa en sväng förut, fick med mig en stoor halv ful men jätte skönt tröja med mig hem och lite gott.
Mamma och pappa kom precis hem med pizza så nu blir det mat, gooott!
Ikväll vet jag inte vad det blir, kanske ska hitta på något med Malin.



Life is a game and we need to play it correct,
so don't cry for me when i'm gone  ;>

godagens

Imorse vaknade jag halv åtta av att jag hade sockerdricka i ena benet, så fick lyfta upp de och lägga mig på ett annat sätt, sen vaknade jag halv elva igen av att jag hade sockerdricka i armen, jobbigt.
Har inte gjort något speciellt än och vet inte riktigt vad jag ska göra idag heller, borde kanske åka ner på stan en sväng.

Skulle igentligen åka till Hällsjö idag och fira en av mina fastrar som fyller år idag med min kusin och pappa men det blev tydligen inte så endå, vet inte riktigt varför. Så det var ju lite tråkigt.


Jag vill haaa!!

Bruna skon -  ellos 299 kronor finns liknande på dinsko för samma peng.
Skjortan - ellos 179 kr
De svarta skorna - ellos 379 och 399 kronor
finns liknande på dinsko
Blå t-shirt - topshop 16 £
Tjocktröjan - topshop 25 £
Och parfymen finns ju nästan överallt ..

Tycker att de bruna skorna är så grymt fula men de är nog omöjligt att hitta skönare, ska nog köpa dem.
De svarta skorna älskar jag men synd bara att jag inte kan gå i högklackat, och jag tycker jag blir alldeles för lång i det eftersom jag redan är ca 173 cm.

Har inget mer att tillägga, bye!


super..

Supertrött!
Har inte gjort någonting speciellt ikväll och känner inte
för att göra någonting nu heller precis så nu kryper jag ner i sängen.
Skönt att sova tidigt någon helgkväll också, så nattinatti!


 Gammal bild på mig och Malin,
saknar faktiskt allt roligt vi haft ihop.
*

nytt

Gjorde nyss om med färger och sånt här,
men något måste ha gått fel för det går inte att klicka upp bilder som man kunde klicka på innan?


Fungerar det för er, eller är det fel för oss båda?

Och vad tycker ni om hur det blev, själv är jag missnöjd och sparade inte den förra, inte för att den heller var så snygg.

hösten är här nu..

Skriver nästan aldrig blogg nu, har väll inte riktigt någon ork
såhär efter skolan och allt som är just nu..
Försöker faktiskt verkligen nu med det här med skolan,
och det verkar gå ganska bra, just nu iallafall.
Har hittills missat två hela lektioner på snart två månader och det tycker jag är bra gjort endå, men det är ju jag det.

Aja,
IDAG .. masade jag iväg mig med Javier till skolan något efter åtta på morgonen, trist väder var det också, som vanligt just nu då. Idrott direkt på morgonen, först hade vi basket sen blev det styrketräning för mig och alexandra, fyfan jag har inga muskler alls, seriöst, bara hängfett. Min mage är fan som en stor jävla tempturkudde. Haha men nog om min mage nu!;o
Efter gympan hade jag matteprov och tror faktiskt att det gick bra för mig. Efter skolan stack jag och Alexandra ner på stan en sväng, köpte ett par chinos, och en väska. Tror dock att jag ska sy in byxorna lite. Efter det for vi till birsta och träffade Elias på bussen, kul att träffa dig bubbas! I birsta köpte jag lite smågrejer, smink och underkläder,- tror inte det var något mer? eller var det..
iallafall..  vi blev riktigt trött där efter ett tag av springade med tunga väskor, så vi tog bussen hem.

Klicka på bilderna för att se dem i större format!    


Och sen har jag inte gjort så mycket sedan jag kom hem jo jag gjorde mat föresten. Längesedan jag åt något så riktigt gott, haha jag lyckades verkligen!! ;d haha skrytarn
Blev potatisgratäng och fläskfile.
potatisgratäng
GRYMT GOTT!    
..fast kan hålla med om att det inte ser så jätte gott ut om du tycker det.


..och faktiskt så är det så att jag funderar på att klippa mitt hår kort, galet!
Jag som älskar långt hår och håller på att spara,
men mitt hår är så sjukt slitet så det skulle verkligen behöva klippas rejält mycket en gång.  *
Har ingen aning om hur jag ska förklara hur jag vill ha det, men skulle det bli som jag inte vill ha det så kommer jag ju ångra mig jätte mycket! haha svårt beslut.
 
men hua villket långt inlägg, har inget mer att tillägga nu, så ciao!

RSS 2.0