stalker

När jag vaknade idag kände jag att allt var piss. Mitt kaffe såg ut som diarre, jag hatade telia mest av allt för att det står att jag har slut på pengar på kortet - FAST att jag har bytt till abonemang, jag såg ut som skit i håret, min hals sved, mitt huvud bankade sönder för att jag hade vaknat runt tolv (dricker vanligtvist kaffe runt 8-9 tiden på morgonen och jag är så beroende av kaffe att jag brukar få huvudvärk redan innan jag ska lägga mig på natten, någon som kan hjälpa mig att sluta med kaffe? haha..), tänkte gå och köpa hårfärg fast sen såg jag att det var så sjukt kallt ute att jag började ångra mig..    okej, bara småsaker men jag har inte världens bästa humör och tålamod och allt vad man kan kalla det.

Vid tre tiden bestämmde jag mig för att trottsa kylan
och gå till konsum och inhandla hårfärg iallafall. Det blev två paket av MOOD's svarta hårfärg. Ska färga imorgon eller på torsdag tänkte jag. Såg även att Marabou VinterVit hade landat i butiken så jag köpte en sån också, helt okej! När jag kom till kassan och skulle betala så såg jag en gubbe som har fölt efter mig några x antal gånger. Han är så sjukt äcklig. Trode han hade glömt vem jag var/hur jag såg ut eftersom det var längesedan han följde efter mig/jagade mig. Men när jag och Michaela jobbade förra helgen så såg han oss och han började ta omvägar för att gå nära mig. Usch, jag kände verkligen paniken krypa fram då. Iallafall så idag när jag såg han. Så såg han även mig, och gav mig ett äckligt jävla smile. Alltså jag kan inte enns beskiva hur äcklig han ser ut. Jag låtsades inte bry mig. Ställde mig och packade mina varor, han var klar med sitt packande och ställer sig brevid mig och väntar på att jag ska packa klart sammtidigt som han stirrade ner mig som fan. Visste inte vad jag skulle göra, för om jag hade gått hem hade han förmodligen följt efter mig så satte mig på en bänk där inne. När jag sitter där så ser jag att han ställer sig utanför och väntar på mig och ger mig äckliga blickar hela tiden. Försökte höra av mig till lite folk för att kunna prata med någon under tiden jag skulle gå hem. Dock hade jag ju bara gratis sms på telefonen så jag kunde inte ringa någon TACK vare kuk telia som inte har fixat så mitt abonemang är igång. Tack telia. Rätt vad det var ringde Michaela iallafall och hon var ute och åkte så hon plockade upp mig.

Det sjuka är att jag kände på mig att jag skulle se den där gubben idag. Det kändes som att jag var förföljd när jag var påväg dit men det var jag inte, och rätt vad det är så står han bara där. Äckliga fan. Drömde mardröm om han senast i förrgår. Drömde att jag skulle skjuta han men de gick inte, sköt och sköt och sköt.


Haha brukar inte skriva så personliga grejer här i bloggen kom jag på. Har inte bloggen för att jag vill att andra ska läsa, det är mest för min egen del men endå vill jag inte vara för personlig så kanske dags att sluta. Haha. ska endå sova strax tänkte jag såå..... C'ya folks!


Min äckliga stalker var på Konsum samstigt...

Min äckliga stalker var på Konsum samstigt som mig och stog och väntade på mig utanför när jag var klar. Paranoid som fan när jag ser han. Usch.


iphone skal


Kolla vad fin min telefon blev! Använder det guldiga nu för att se hur kvaliten är till en början, gillar  ju silver mer! Woho, i love it. Hämtade ut ett annat paket med. Dock julklappar till mig själv. Ett par skor och en kavaj. Var ju tvungen att prova det med desamma för att se om jag kunde ha dem eller om jag skulle skicka tillbaka dem, och jag kunde ha dem, längtar tills julafton nu, hahah!

Beställt iphone grejer ifrån rislandet. Vi...

img_0136 (MMS)

Beställt iphone grejer ifrån rislandet. Vill att den ska hålla så länge som möjligt min lilla bäbis.


Kan inte sova. Får hemska flashbacks när j...

Kan inte sova. Får hemska flashbacks när jag blundar, de ger mig ångest och onda tankar. Öskar ibland att jag inte kunde tänka, mina tankar är för djupa.


Chacha! Har precis badat. Skönt. Nu tänkte...

img_0126 (MMS)

Chacha! Har precis badat. Skönt. Nu tänkte jag städa och kanske plugga lite efter det. Ska lämna in ett hemprov imorgon så de kan behövas!


Jag är så jävla bakis, dödsbakis! Spyr gal...

Jag är så jävla bakis, dödsbakis! Spyr galla och har världens huvudvärk. Hällde i mig en halv 75'a innan krogen och när vi kom fram så hade vi fri bar. Bra där. Haha. Blääää!!


Jävlar vad trött jag är. Levande död ungef...

Jävlar vad trött jag är. Levande död ungefär. Sitter i soffan och dricker kaffe, ska snart till skolan. Ser på lotta på bråkmakargatan, Fyfan va bra de är. Såg alltid på Lotta och saltkråkan när jag var liten. Tant berg är köng, jag vill också ha en sån granne!


Gosen, min favorit. I love u. Bild från i ...

img_0098 (MMS)

Gosen, min favorit. I love u. Bild från i eftermiddags. Imorgon på förmiddagen ska jag ta hand om mun go unge. Okej inte min unge, men min gofis!


Ett gammalt blogginlägg ifrån mars 2010. F...

img_0109 (MMS)

Ett gammalt blogginlägg ifrån mars 2010. Fyfan vad jag mådde dåligt där. Känns bra att jag har bloggen på ett vis - så jag kan se förändringar i mig själv. Jag märker själv att det börjar bli sämre igen men det är ändå bättre på många sätt. Ångesten finns självklart där hela tiden men i det stora hela.


Te & ansiktsmask.. Den superbraa från h&m,...

img_0108 (MMS)

Te & ansiktsmask.. Den superbraa från h&m, vanilla fudge. Jag är trött!


Vart ju faktiskt lite halv mysigt med Jock...

img_0082 (MMS)

Vart ju faktiskt lite halv mysigt med Jocke o michaelas stjärna i mitt fönster.. Lite sent med löv på gardinerna kanske men de känns tidigt med rött. Imorgonbitti ska jag till Ikea, hoppas på att hitta gröna gardiner!


Påväg hem. Fått tagit ut lite arga tankar ...

img_0080 (MMS)

Påväg hem. Fått tagit ut lite arga tankar genom att prata med Malin. Nu är jag kissnödig bajsnödig och har mensvärk...!!


Hjortronglögg

Blä. Blir så less när folk säger en sak och gör en annan. En som ville ha filmkväll med mig ikväll. Väntade mig det och har väntat på att personen i fråga ska höra av sig eftersom att det var den som skulle komma hit. Ingen hörde av sig. Känns som en vana nu. Sen var det två st som ville träffas ute på en lång prommenad. Ena sover och den andra vilar för en hjärnskakning. Öh. Ja, så jag bytte gardiner och fixade lite. Känner verkligen att jag måste gå ut, är rastlös som fan. Malin ville haka på så jag ska träffa henne nu. När jag kommer in igen ska jag dricka glögg. Mamma hade köpt hjortronglögg, trode att den skulle smaka satan men de var sjukt gott. Älskar ju glögg i övrigt.



Uttråkad!

img_0079 (MMS)

Uttråkad!


TIPS för krokantälskare

För ca 3 veckor sedan fick jag hem lite produkter ifrån Yves Rocher. Dem doftar jul tycker jag. Ni som älskar Marabous apelsin krokant borde verkligen prova de här. Läppbalsamet är superbra.



Här hittar ni alla produkter med denna doft..
LÄNK: http://www.yves-rocher.se/control/category/~category_id=1011_xmas_chok

Har lärt mig mobilblogga med sms/mms .. Ha...

Har lärt mig mobilblogga med sms/mms .. Har fått meddelade att blogg.se håller på med en app, de vore ju suveränt!


Har gjort två julklappar hittills, denna ä...

img_0075 (MMS)

Har gjort två julklappar hittills, denna är till Jocke och en annan som var till Therese. Hon fick sin igår. Julklapparna hämtades på posten igår.


norah

Min mor och far funderar på att flytta till hus. Skulle vara jäkligt härligt faktsikt. Skulle kunna bo hemma tills jag fyller 25 eller något dyligt om de känns bra. Vi har tittat på ett hus i närheten av där vi bor nu och så funderar mormor och morfar på att sälja deras hus till oss. Det huset är i bättre skick och i finare område min personligen gillar vi andra de andra huset mer endå. Vi får se hur det blir. En sak som är lite tråkigt är att om vi köper hus kommer vi förmodligen att sälja stugan. Inte för att vi inte kommer ha råd utan att vi inte kommer kunna ta hand om två ställen sammtidigt. Det blir för mycket att göra och vi vill inte att ett ställe som stugan, som vi byggt upp det mesta på egen hand ska förfalla. Kommer känns jobbigt som fan att sälja stugan. Har mycket minnen därifrån. Kommer ihåg när vi köpte det. Första sommaren donade och grejade som fan. Målade och fixade mycket utvädigt. Vår fd. granne Leif. Han är så jävla skön den gubben. Riktig livsnjutare. Han hade egen nyckel till vår stuga. Så när vi kom dit en morgon så var han redan där. Där stog han barfota i gräset med en pensel i ena handen och en folköl i andra och lyssnade på sån musik han alltid har lyssnat på. ''Gammlastan musik'' sa jag att det var då minns jag. Var väll runt 11 år då eller något. Haha. På kvällen grillade vi alltid och sedan sprang vi ner i sjön och badade. Älskar sjön där på kvällen. Alltid sån sjukt fin solnedgång där. Guldig i början, sen rödrosa. Riktigt fint. I sommars sa jag det till Michaela när vi var där. Vi bestämmde oss för att dra och bada när solnedgången var. Dock blev det nog en hel del för  mycket vin för våran del. När vi kom fram så sluddrade jag fram ''  vi han nog med lite grann av solnengången iallafall '', fast det var solupgången. Haha.

Spotify:Norah Jones – Sunrise


piss och skit, typ.

Sitter och dricker kaffe nu. Vaknade för en timme sedan ungefär. Det är storm ute och jag har världens huvudvärk. Villket gör att jag verkligen inte vill till skolan. Jag börjar om ungefär en timme så vi får väll se om jag hinner bli bättre. Usch. Men what to do. Har plugg att göra också. Missade ett prov igår. Skit. Jag måste köpa julklappar också. Uh..

Hatar att de inte går att blogga från iphone!!!



pic's från igår


Står ute och fryser ihjäl medans jag väntar på bussen, haha kolla frosten på halsduken!


Alex och Javve i metoden när vi hade dietmatlagning.

Efter skolan hämtade jag bassebus på dagis. Vi gick hem till mig och kikade på barnprogram. Sötaste ungen i värlgen tror jag bestämt. Han låg på min mage i soffan och kollade på scoobydoo medans jag var en trött quinna. Frågade om jag fick vila och han sa att han lovade mig att jag fick de. Haha, sötsötsöt. Efter ett tag ringde Jocke och Michaela som hade varit iväg och köpt ny bil. Dom var påväg och skulle hämta oss, så när dom kom blev de käk på big boy. Tjockt gott. På kvällen såg vi en konstig film men 56 miljoner liter blod i på tv'n. Johan var där också.


Mysbubbas i soffan. Snyggning. Läskiga ögon bara. Drog hem vid halv tolv - tolv. Då blev det pluggning som gällde. Mitt i natta. Hade prov imorse i alkoholhantering. Men det missade jag för att jag sov som en stock. Kuk ångest över det. Men måste bara inse att det inte går att göra något åt. Ska ta en dusch strax och sedan gå på ica och hämta ut ett paket som jag beställde i fredags. Efter det ska jag nog träffa Therese. Min tremänning. Vi ska väll se på film och umgås, inga större planer.

Hungrig...!!

Jag är seg som fan. Vill äta för jag är sjukt hungrig men orkar inte göra mat. Väntar på att mamma ska komma hem istället så kan vi äta allihopa. Sen får vi se vad som händer. Martin ville att jag skulle komma bort till han och kika på hans lägenhet. Inte varit i den än. Blabla..


BLOGG I IPHONE?!

Fattar verkligen inte hur man bloggar ifrån iphone, vissa verkar ju kunna men för mig går det inte. Och det finns ingen blogg.se app. Visst de går att mms'a och sms'a men jag fattar endå inte, provade göra det från min omnia när jag använde den men de gick inte(bloggade ifrån internet explorer med den). Går jag in genom internet programmet ''safari'' i iphonen så går det att logga in och allt sådant men inte att skriva ett inlägg, bara rubrik. Knas. Någon som kan hjälpa mig?

hitta den

hittade penseln imorse, bra start på dagen. haha. står utandör casinot nu och väntar på att alla ska komma. efteråt ska jag hämta ut iphonen, haha peppaad. den här telefonen är jävulskt seg att skriva på i kylan. eller ja, den är seg på alla sätt. facebook funkar inte enns längre. så lär ju vara hyffsat nöjd när jag får den, höhö! nä nu fryser jag fingrarna av mig, bye.

375 kr

BLÄ. Har tappat bort en pensel ifrån min sminkväska. Har den alltid till mina ögonbryn och när jag ska göra lite bättre sotningar. Kuk helvetes penseln har varit borta i en vecka eller mer och mina ögonbryn har varit jätte fula. Hittade en sida som sålde just den penseln som är ifrån id. Tur för mig att den bara kostar 375 kr. Superkul. Ska vända upp och ner på hela huset för att hitta den lilla rackarn. Föresten finns min Iphone 4 att hämta i stan nu så ska göra det imorgonbitti efter min första och enda lektion. Egentligen är det ingen riktig lektion utan det är studiebesök på Casino Cosmopol, tjockt nice!

DUE DATE


Mer info: http://www.imdb.com/title/tt1231583/

Kom precis ur duschen, ska snart käka. Till middag blir det lax och potatis, goott! Efter maten ska jag möta upp min tremänning therese som numera bor i england. Har träffat henne en gång på ca 3 år. Haha, illa de. Men ikväll ska vi på bio, vi ska se filmen åvan. Har hört att den ska vara sjukt bra så vi får väll se, har inga större förhoppningar än och det är ju då det brukar bli som bäst.

svämmar över

Härrejävlar. Vart total kalas igår ja. Men hade kul iallafall. Och nu sitter jag här med ett glas vin efter maten. Funderar på om jag snart är alkolist. Nej det är jag ju inte men, höhö. Fryser fortfarande sedan vi jobbade idag. Kyligt värre, så spolar upp vatten till ett bad nu sen efter det ska jag till J&M och fortsätta dricka vin. Näää nu tror jag att det svämmar över. Byebye!

läskar som en läskig tjej

Hahahha, idag kan man verkligen säga det blir vad man gör det till. Har gjort reklam i hagel/snö/regn vädret idag om ett nytt nöjesmagasin LAJV MAGAZINE som en vän till mig har startat. Hade med mig Michaela och som sagt. Det låter kanske inte så kul men det bli vad man gör det till, jag hade super kul idag. Imorgon blir det mer jobb.

Här hittar ni tidningen, som även går att läsa på nätet '' http://www.lajvmagazine.se/ ''. Det är första nummret som är ute, gillar ni den så har den även en sida på fejjan. Mest för Sundsvallsbor, men kan vara rolig att läsa för andra också.


Just nu sitter och och drinkar lite, ska sminka om mig snart. Lite senare ska jag möta upp Carro, vi ska till södra berget. Fattade först inte riktigt vad vi skulle göra där men har nu fått reda på att vi ska vara i den största sviten där, dricka, bubbla och ha massa roligt. Lät ju inte helt fel? Blir det inte kul så ringer jag bara en taxi och drar därifrån. Vet flera som ska ut ikväll så de är väll bara att följa med dem isåfall. Hoppas på en superkväll.



Ställte precis frågan till mig själv, hur läskig är inte jag som sitter och dricker cider och
målar naglarna? Tjejigast, typ. Läskigt.

Dagens Citat

'' En enda solstråle är nog för att driva bort många skuggor. '' Franciskus.


                                            TRUE


Stort plus i kanten

Kom hem för en halvtimme sedan ungefär. Maten var suverän. Och som ett dunder plus i kanten så bjöd han min favorit. Citroncurd med sura citron kulor i. Mmmm..  Surfade för första gången på en iPad också, han hade köpt en i london. Ball var den. Satt med ett leende över öronen när jag lekte med den lilla plattan. Vi drack cosmopolitan och vin. Sen slummra jag till i fotöljen medans dom andra kollade på kinesiska matlagningsprogram.


Ligger i sängen när jag skriver detta, om nu undrar varför jag är så vit runt käften
så är de salva, håller på och får nå jävla munsår. Hatar munsår, så jävla onödigt!

Är sjukt trött just nu. Ska nog slå på en film och sen sova. Har en lektion imorgonbitti. Efteråt ska jag nog plugga lite och sedan iväg på jobb. Hoppas de inte kommer snöa allt för mycket då jag ska vara ute när jag jobbar.


frukt frukt bara frukt

Sitter och trycker i mig en grandiosa pan pizza. Superduper frukost-lunch. Klockan tre har min alkoholhanteringsgrupp studiebesök på aveny sen slutar jag. Sjukt skönt. Ikväll ska jag på middag hos Leffe. Han gör så jävla god mat alltså. Längtar! Alltså allt han gör är gott. Hans köttbullar är to die for. Han lärde mig att flambera när jag var typ 9 år. Jävla ball gubbe de där. Jag tycker saltgurka är vidrigt men hans hemmagjorda är till och med god. Parmaskink lindade meloner, inte så märkvärdigt men allt han gör blir bara tip top, kommer bli höjdpunkten på veckan. Haha :-)

Igårkväll var jag till Jocke & Michaela. Vi drack vinglögg och kollade på film. Längtar fan till julen nu alltså, nog till glöggen mest, älskar glögg. Efteråt var jag ut en sväng med Jenny. Hade rätt kul faktiskt. Träffade Emil och några gamla homeboys, haha. Åkte hem ungefär en kvart innan stängning så det var rätt skönt att slippa ruset ut och alla fyllon. Åkte med Emil och Jenny därifrån. Fick tråkigt nog panikångest när jag kom hem så jag drog ut lika fort. Caty mötte upp mig som tur var. Sen sov vi som barn. Måste hämta ut medeciner idag. Får inte glömmas.

Men nu måste jag gå och göra mig iordning och sticka ner till stan, man vet ju aldrig hur bussarna går nu när det är sånt knepigt väder. C'yaa..

kukhäst



Om någon kunde förstå mitt hat till att och alla idag alltså.
Föresten så vill nog ingen veta men allt hade varit så mycket enklare.
Ska äta en panpizza nu, första middagen sedan i söndags. LESS.
Ska vandra iväg i snövädret till en vän och klaga på allt och alla,
hoppas jag kan bli på liiite bättre humör. Lite iallafall, de hade varit guld.


gubben i lådan

falska fittor och rövslickare, ska flytta till en liten bastu i findland där jag kan skrika hur mycket jag vill, slå alla med granris och dricka sjuhelvetes jävla mycket brännvin. LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSs


tell me how u love it

Ska ta ett bad nu och sen plugga vidare.

We walk the same path, but got on different shoes


Galet rolig

Ehm, sista dagen för mig på invito idag och jag var inte där. Ångest. Försov mig och mår som en kråka. Har legat i sängen och snart tittat klart på hela nya sesongen av 2½men.  Ska plugga när det är slut. Sen kanske jag åker ner till skolan och pratar med min lärare ett tag. Jävla skit dag. Vaknade av att de kom in någon i lägenheten, kom på lite senare att de var några från mitthem som skulle byta något till alla vatten ledningar nånting. Haha, villket tråkigt inlägg. What to do. Btw, ni som gillar 2½men borde ladda ner nya sesongen, galet rolig.

kukkukukukuk

Jag är så otroligt jävla fitt less på det mesta nu, hoppas de vänder snart annars vet jag fan inte vad jag gör. GÅR NI PÅ DAGIS ELLER!?

o dä

Ska gå och möta upp sofia strax, så ska vi ut och gå en sväng. Hoho, måste ha luft o dä. Hejpa!

förlorad

Tror min bror märker när jag mår dåligt. Det syns verkligen inte men jag tror han bara vet. För när jag inte mår bra ligger jag helst bara i sängen, sover oavbrutet med lampor och tv och allt på. Äter helst inte och avstår vanliga vardagssysslor. Och nyss kom han in med en macka och en kopp kaffe. Jag tycker om min bror ja!

jag vandrar runt i en förlorad värld


BOOOM

styrkan har exploderat


CITAT

'' Livet är det som händer medan du gör upp andra planer. ''  John Lennon.

tusen gånger om

Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre


Gryningspyromanen

Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser
Hur små saker blir stora på nära håll
Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer
Är det här allt, tror jag nog att jag vänder om

Igår ar jag högst upp. Imorgon är jag nedanför
Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd
Jag vill känna mer, Se mer än jag ser. Något kommer brännas ned
En miljon på banken men ingenting att leva för

Inget ljus utan mörker. Jag står i mitten nu
Jag kan se det från ovan fast jag är under dig
En prostituerad soluppgång där jag blickar ut
Jag vill kramas och kyssas men du vill knulla mig


tänkte iallafall göra..

Skönt att komma hem nykter för en gång skull en helgkväll. Inte direkt så att jag dricker överdrivet mycket men det har blivit för ofta på sista tiden känner jag. Eller ja, jag har druckit två glas rött och det sägs ju ska bara bra med ett glas om dagen, höhö! Tänkte iallafall göra natt i hyffad tid ikväll/inatt så ska snart sova.


sensation white?!

Tänkte faktiskt stanna hemma ikväll men de blev såklat att jag drog ut endå. Ville se stor. Slutade med en öl på marmarias, första gången jag var dit faktriskt.  Vidare till memento där nasty norht (?) var förband och sedan speladef stor. Vart överlycklig då introt till lill shorty spelades men sen skrek dom i micken '' nej den tar vi lite senare'' och då kom tusen miljontals tråkiga låtar och jag orkade inte vara kvar så jag gick ett varv och sket i det där. Träffade på rasmus mfl. hade sjukt roligt. I slutet där så drog jag hemmåt med sanna och jocke s, bra kväll men hade egentligen tänkt ta en bira men de slutade på flera hundra som vanligt. Nu ska jag fan inte ut på flera år och dar om jag inte får reda på imorgon vart det skulle vara sensation white imorgon om det nu inte bara var ett skämt?!?!?! Blah, måste sova innnan jag däckar av här, Natti på ER!

tillbringat hela eftermiddagen i ..

Har tillbringat hela eftermiddagen i birsta. Klart jag fick med mig en del grejer hem. Minns dock inte vad jag har köpt, måste nog kolla det nu. Sen blir det käk. Vad händer ikväll? NO IDEAAA!! nana..


please

please dont take him just because you can


Stockholmsresan

Har haft två kanondagar i sthlm, och en kanon kväll. Var ut med Tomas och hans vänner ifrån hans klass. Underbart! Vi drack massvis med öl och shottade fisherman och sambuca! Dock inga bilder. Åkte hem med Malin Sofia och Kris. Dock ville inte ena bildäcket vara med längre bestämmde det sig för i sönderhamn på motorvägen och flög iväg utan att säga hej då. Vi fick skjuts hem av snälla östersundare och jag svimmade i bilden för att syret tog slut då vi satt 7 vuxna människor i en bil och jag längst in, inklämmd. Men jag överlever. Bilolyckan kunde gått värre så det är vi nöjda och glada över att det gick som det gick även om jag önskar att det vore ogjort.

toan är brevid mig

Brukar kunna bli åksjuk när jag åker längre sträckor ibland men nu verkar det gå bra. Har bara lite ont i magen men det löser sig nog när man kommer fram. Måste köpa mig en feeet kaffe när jag är framme. Kan behövas, har knappt sovit inatt. Ska försöka sova lite här också så ska det nog gå bra. Tänkte se om Malin och Kris ville fika med mig idag men dem verkar inte komma fram förrän ikväll. Tråkigt. Men Föresten så sitter det knepiga människor framför mig. En kille och hans tjej. Dom lär väll vara 25-28 år kanske. Hur fula som helst båda två. Killen verkar jätte imponerad över att jag sitter med en dator och tjejen kollar svin surt på mig med jämmna mellanrum. Busschauffören meddelande innan vi åkte att de var fel på toan ( toan är brevid mig ) och när en tant gick in dit och gjorde nånting så kom ett dånande ljud därifrån. Så vänder den fula tjejen sig och och tittar på mig som om det vore jag som lät. Nu får hon ju ge sig. Haha. Knaaas.




amish

Det känns verkligen att jag valde rätt buss. Är påväg ner till Stockholm, sitter på bussen. Det fanns två bussar att välja mellan. En vanlig Ybuss och en Svart. Tog den svarta. Fan vad nöjd jag är över det. Trådlöst internet och uttag! Ibland finns de trådlöst internet på ybussarna men inte alltid, och jag har nog aldrig varit med om att man skulle få ha egna uttag allihopa. Dessutom har man feta skinnsäten och jag har en egen plats och ingen jobbig illaluktande gubbe brevid mig. Eller, föresten. En liten bit ifrån sitter en Amish people, och jag måste väll medge att jag är lite halvrädd för han men det ska nog gå bra.

 skrev detta kl 8.15 ungefär..

SHYRRANS

Sprang ner på stan förut och köpte en biljett till sthlm. Åker ner imorgonbitti klockan åtta och kommer hem torsdag kväll eller något. Åker förmodligen hem med Malin och Kris som ska hem från sthlm till Sundsvall då. Woho, Shyrrans vaaaaaa :-) Så slapp jag åka ensam.

Nu väntar jag bara på att Hanna ska höra av sig. Då ska jag nog iväg en sväng och sedan sova järnet så jag orkar med den långa dagen imorgon.

Lanvin fro H&M

share image

SE DEN SENASTE VIDEON OM H&M:S DESIGNER-SAMARBETE.


Fan vad sjuk reklamfilmen är för ''Lanvin for H&M'', haha. Men gillar den!

Lorentz & M.Sakarias (med Marit Bergman) - På drift


Spotify:
Lorentz & M.Sakarias med Marit Bergman – På drift


Hela detta album påminnner mig om våren 2009 så jävla mycket. Synd att jag har förstört denna låt med alla ångest från den tiden för den är jävligt skön. Älskar den egentligen men får bara fel tankar av den.

TÄVLING!

Hos CarlssonKarlsson.blogg.se kan man nu tävla om en väggklocka ifrån hennes egna webbutik www.carlssoninterior.se (värde 399 kr.) Tävlingen avslutas 8 november.



Jag är nu med i tävlingen, det enda man behöver göra för att vara med är att skriva i eran blogg om tävlingen och kommentera inlägget i hennes blogg. Klockan är riktigt snygg också. Skulle passa bra hos mig ;-)

Round with the idea



I feel like I'm losing control of myself.
I apologize if all that I sound like is
I'm complaining, but life keeps on complicating.
And I'm debating on leaving this world.
I'm grievin', I try and hide it, when inside, I'm dying,
I am finally realizing I need help.
Can't do it by myself, 2 weak,I've been having ups and downs,
Going through peaks and valleys, dilly dallying,
'Round with the idea, of ending the shit right here.

Pursuit Of Happiness

Tell Me What You Know About Dreamin’ Dreamin’
You Don’t Really Know About Nothin’ Nothin’
Tell Me What You Know About Them Night Terrors Every Night
5 Am Cold Sweats Wakin’ Up To The Skies
Tell Me What You Know About Dreams; Dreams
Tell Me What You Know About Night Terrors; Nothin’



You Don’t Really Care About The Trials Of Tomorrow
Rather Lay Awake In A Path Full Of Sorrow


facemask

När jag vaknade imorse var jag helt slut. Kändes inte som att jag hade sovit någonting men hade dock sovit över 14 timmar tror jag nog. Pappa berättade att han hade varit in i mitt rum klockan 11 igårkväll och försökt prata med mig men jag var helt väck. Hade tv'n på, lamporna på, datorn på, ljus tända och fönstret öppet. När jag vaknade imorse låg datorn under sängen, allt var avstängt och ljusen var utblåsta. Jag börjar ju bli lite rädd för mig själv om jag till och med har blåst ut ljusen i sömnen. Hmm. Fönstret hade iallafall min kära mor stängt klockan 7 imorse. Kan tänkta mig att det var kallt här då det var minusgrader ute. Haha hua.

När jag vaknade drog jag i mig några koppar java och bäddade rent i sänen, mysmys. Vid fyra tiden åkte jag med Caty, hennes mamma och Janne ut till birsta. Inhandlade lite onödiga grejer som vanligt. En halsduk som jag absolut inte behövde. Ett läppsyl, en ögonskugga, en vit eyeliner som jag redan har(den tar väll slut någongång).. Och en anisktmask som luktar vanilj fudge. Den är tydligen självvärmande (öppnar porerna och rengör på djupet) så jag får väll prova om det funkar. Köpte en mask som luktade choklad från kicks för en månad sedan kanske. Det var de värsta jag har varit med om av alla masker jag köpt någonsin. Satan i gatan. Trode mina ögon skulle fräta sönder utan att jag enns haft den i närheten av ögonen. Dock luktade det ju chokladfabrik om hela mig och det var väll inte det som var syftet från min sida iallafall.


RSS 2.0