Hade det hur bra som helst..

Hade det hur bra som helst när vi var iväg. Fiskade med Caty's farfar, vi bodde hos hennes mormor och morfar och hittade på olika saker hela tiden. Caty's mormor tyckte att det var en jättebra idé att åka och titta på bison oxar. Ganska skeptisk till en början, men dom var faktiskt roliga att titta på. Om inte läskiga. Hur läskiga som helst kanske.

På fredagen kom Jepser och Jocke till Tibro och hämtade oss, vi åkte till Jockes far som bor på en herrgård, hur fint som helst där! På kvällen drack vi vin och surrade på vid eldstaden, MYS! Vi sov över i drängstugan jag och Caty. Dan därpå åkte vi till skara sommarland ( Jag Caty Michaela Jocke Sebbe Jesper Kim och Pål.. ) VerrU guuud gummisnodd. Kanske kommer upp lite bilder lite senare. Inte så stor lust till att sitta och blogga egentligen.


SKÖVDE SOM GÄLLER

Har precis spolat upp badvatten. Ska fixa baugetter och packa nu, sen hoppa i en snabbis innan jag går upp till Jocke. Vet inte om jag har skrivit det innan.. men idag åker jag och Caty med Jocke och Michaela ( Sebbe och Svante också.. haha) till Skövde. Vi ska till Tibro och dom till Tidaholm. Tror aldrig jag har varit i skövde faktiskt. Haha. Lite komiskt att både Jocke och Caty kommer ifårn Skövde och lärde känna varandra för mindre än ett år sedan bara.

Iallafall så ska vi åka och fiska ó greja på, fyfan vad mysigt. Älskar att fiska. På lördag åker vi med Jocke, Michaela och Sebbe till Skara sommarland. Jockes kusin och massa kompisar till han ska också dit så de kommer nog bli hur kul som helst.

Har nog inte tid att sitta här mer.. Har inte packat än, dock lagt fram en del men endå.

       C'ya
later...aal..ne.  HEHE!


PreservedMemories.se




AS.

Hur trött som helst var jag idag.
Jocke: Vi kan gå och vila i min säng en stund..
Jag: Jaaaa, sköööööönt.

... Lägger mig i mitten av sängen.. Cathrine på ena sidan och Jocke på andra sidan..
Tro på fan att Jocke ska hålla fast mej och Cathrine stoppar in hennes finger i min rumpa. Får man göra så? Jag tror närmare bestämmt att jag ska byta vänner med någon. Någon frivillig? Tänkte väll de. Haha...Inte fan fick man vila heller. Jobbiga jävlar.




Dudududududmmmdudududmmoo.. 8-)

Det har varit bra..hur bra som helst men samtidigt inte. Men de bra'a överväger. Iallafall ibland. De sista dagarna. Mehe.

Sitter just nu och dricker kaffe och spelar massa gammla Kiss låtar. Tänkte tvätta fejan och dra på mig en t-shit och gå upp till Jocke om ett tag. Skulle egentligen till stugan, men verkar inte som att nån vill med dit. Vill dit och fiska massor, men jag kan inte ro. Hahaha. Hur rolig är jag. Dåligaste kanske. Blah. Hejdå.




Party

Åker snart till Nadjas jätte hus där de blir lite party party ikväll som det var tänkt. Snart kommer mina öl hem och då åker jag och Caty iväg. Hur bra som helst kanske..

Blåfiskar och allt vad det heter..

Nu har jag tryckt i mig mina blåfiskar och allt vad det heter. Ska vandra upp till Jocke och dricka lite kaffe. Inte så värst bra väder idag. Lite mulet men endå okej. Tänkte dra till stugan och fiska ikväll men vi får se hur det blir med det.. C'ya!

Världens väder och jag vaknade nyss..

Världens väder! Dock vaknade jag för en halvtimme sedan. Suck. Har varit vaken hela jävla natten pga värmen osv. Och så vaknar jag nu. Helvete. Men men, ska dra på mig ett par shorts och gå upp till fagerdal där Jocke, Sebbe Svante och Caty är.

hold my head up high

And it's been a while since I could hold my head up high,
and it's been a while since I could stand on my own two feet again.
And it's been a while since I can say I love myself as well and
and it's been a while since I've gone and fucked things up just like I always do.
And it's been a while but all that shit seems to disappear when I'm with you.


PreservedMemories.se

Min vän Johanna och hennes klasskompis Nathalie har startat ett företag. Har skrivit tidigare om att jag och Cathrine var iväg och blev fotade av dem för deras portfolio till hemsidan. Här är tre utav bilderna och massor av andra hittar ni på deras sida. PreservedMemories - http://www.preservedmemories.se/






angel

I never wanna say goodbye
but you make it hard to be faithful, with the lips of an angel.


Cleaner

Har varit i stugan sedan igår vid ett tiden ungefär. Med mamma och pappa, pappas vän Håkan och hans dotter Nicoline. De grillades och dracks massa bärs, gin osvosv. På kvällen följde jag och Nicoline med Emil & Jens mfl. till norrsjön för att bada. Dock skippade jag det. Såg dökallt ut, och när Emil kom upp var han alldeles blå om läpparna. Så nej, inte lockande alls! När vi kom tillbaka drack vi lite till och umgicks med päronen.. tills att de fick för sig att fylle åka lite båt. Idioter säger jag bara. Vi ville absolut inte följa med och såg istället på lite filmer på min dator. Mycket bättre. En av filmerna hette Cleaner, helt okej faktiskt.. eller bättre än okej kanske. ganska spännande.

Gick iallafall inte att sova på natten. Eller jo jag somnade till efter några timmar och vaknade varje halvtimme pga värmen. Varje gång jag somnade så var jag utan täcke och varje gång jag vaknade hade jag täcket på mig. Måste ha drömt att jag frös. Dock vet jag vad jag drömmde och det var inte att jag frös, av det jag minns iallafall!



Idag har jag inte haft så mycket att göra. Orkade inte ligga ute i solen och sola pga all broms. Hua. Hur biten som helst har jag blivit. Hatar dom. Istället låg jag inne och tittade på film. Två stycken såg jag. American Shelly, den var väll inte så jätte bra kanske men bra tidsfördriv. Och en till som jag inte har sätt klart, tänkte göra det nu :-)


Personalfest, show must go on!

Har gått skit bra att jobba på gatufesten. Har dock haft sina jobbiga stunder men helt klart värt. När jag skulle hem på fredag natten så var jag helt slut. Tänkte att de aldrig skulle komma en morgondag, eller iallafall vad jag hoppades. Gick förbi radio guld och där spelas queen utanför i små högtalare: '' SHOW MUST GO OOOON!! ''.. Då börja jag skratta lite för mig själv och åkte hem och sov. Dan efter jobbade jag i köket helt själv. Döjobbigt med tanke på att det blev mycket mer än förväntat, men de gick bra. Och jag fick ledigt på kvällen så jag kunde se hoffarna - som självklart var hur bra som helst. Hade en sjukt bra kväll.

Efter alla gatufestdagarna sammlas alla krögare ute på Smedjan och har världens fest. Innan körde vi personalfest/förfest på Railway - vi från Railway. Bartömmning av faten som blev över från GF. Gissa om jag höll mig nykter? Skulle inte tro de. Jag slog vad med Niclas om att han inte skulle våga gå i cowboy kläder ute på smedjan. Om han skulle våga så skulle jag gå klädd som cowgirl/linedancer. Alltså korsett och cowboy hatt osv. Det slutade med att vi stog på scenen ute på smedjan - utklädda såklart. Och skrek '' VISA FITTAN SÅ FÅR NI POPCORN !! '' Hahaha.. har iallafall haft sjukt jävla roligt igår. Dock känns det idag att de blev lite mycket för mig igår. Men så värt!

Tidig morgon

Igår vaknade jag klockan sex, behövde inte kliva upp förren åtta. Självklart somnade jag om, och försov mig. Attans. Vaknade självmant klockan sex imorse också. Så då låg jag vaken istället. Inte kul kan jag säga. Sjukt morgontrött. Men det gick ju. Nu ska jag dricka kaffe och sedan kila iväg till railway och sedan sätta igång att laga mat på gatufesten.

Föresten! Igårkväll fotade Johanna och Nathalie- mig och Cathrine i fagerdal. Dem har startat ett företag över sommaren och behövde lite bilder till hemsidan. Hoppas dem fick nån bra iallafall. Får jag någon bild av dem sedan fotograferingen så lägger jag upp den här och länkar till deras hemsida när den är klar för er som också vill bli fotade i sommar.

Grannar

Har upptäckt att jag har en granne som har en dodge challenger. Funderar på om jag ska bli hemligt kär eller om jag ska ringa på och fråga om han vill gifta sig. Nu överdrev jag kanske lite. Eller kanske inte. Bumbulleribombombombumpoffpoff. Jag älskar mullret! Mmmmmmmmmmh, jag ska nog fråga om han vill gifta sig. Lika bra. Inte för att jag tror på äktenskap men han kanske gör.


Nya grejer och oaktiv blogg

Gick en sväng på stan igår. Verkligen en sväng. Kom hem med 4 påsar efter 15 min på stan. Skor, dataväska, kläder, underkläder och parfym. Bara nödvändiga grejer med andra ord.. eller? Haha. På kvällen köpte jag en dator av en kompis. Han skulle utomlands och behövde pengar. Och jag behövde dator, så de passade ju bra som satan. Nöööööjd som fan. Dock inte den jag sitter på nu utan pappa håller på att fixa och dona med den. Han jobbar med datorer så de är lika bra han får fixa till den så det blir så som jag vill ha den. Hoppas den får plats i dataväskan jag köpte under dagen, det hoppas jag iallfall, annars är det ganska onödigt med en dataväska. Hm.. kan ju prova.

Iallafall ska jag till stugan idag med pappa och hjälpa han med köket. Sist vi var där fixade vi med duschen så det ska vara klart nu, hoppas det funkar bra, annars får vi göra om allt, och det tog sin tid. Kanske ska träffa Emil en sväng också när jag endå är där. Och ikväll blir det nog så att jag ska umgås med Caty. Jobbar på Gatufesten hela veckan sen. I Railway's tält. Så lär nog inte vara så aktiv här.

Stugan och möte

Har varit i stugan de senaste dagarna. Mest tagit det lugnt. Igår (iförrgår) var även Andre och Fredde dit och hälsade på. Vi tog ut båden och skulle fiska, fick dock ingen fisk men de blev chill i solen istället. Hur skönt som helst. Efteråt grillade vi och drack bira. Har varit hos min faster och farmor osv med. Åker tillbaka imorgon också och blir nog över en natt eller två. Skönt. Vi åkte hem idag (igår) pga regn och åska. Fy satan villken åska det var alltså, helt otroligt. Men men. Hoppas på finväder imorgon ( idag, haha .. 8-) ) !

Var föresten möte idag på Railway om gatufesten. Ser rätt bra ut. Skönt med lite pengar.

Shutter Island



Såg nyss Shutter Island med Kricke, vi såg en komedi också men den minns jag inte vad den heter.
Minns inte vad den handalde om heller för den delen. Inte efter att ha sätt Shutter Island iallafall! Jävlar anamma vad man tänker när man tittar på den. Känns som att man sitter i hans huvud.
Aa, helt sjukt iallafall. Alla tidningar har typ gett den filmen fyra eller fem av fem. Men har annars bara hört dåligt om den. Själv tyckte jag att den var skit bra. Kan bero på att jag gillar sånna filmer eller för att de andra som sätt dem inte förstår. Kan ju vara båda delarna.
De var liiite creepy att gå hem nu faktiskt måste jag säga. Sån jäkla dimma ute att man bara ser fyra meter framför sig sen är det bara vitt. En aning creepy alltså. Man väntade bara på att det skulle ploppa upp ett missfoster. Och självklart gör det ju det. Dock kanske inte ett missfoster men en propp. Lucky me.

 

RSS 2.0