Snesteg

Snesteg kan få oss att se mer klart,
 dock går ingen väg till lycka i zick zack.


Wings



Drog en liten shoppingtur idag. Denna dösnygga ring
(ifrån gina tricot, finns i guld också!), en partyparty kjol,
ett linne med ett indianskelett på magen och en fet halsduk.
Köpte även en present till Michaela som fyller år på onsdag.


spark

I got right back up But I need that spark to get psyched back up


creepy shit

Hahaha.. de som är lite roligt med gårdagen nu är att jag vet inte vad som är sant och inte. Har drömmt sånna sjuka drömmar om gårdagen. Vart inte speciellt full igår men endå vet jag inte eftersom drömmen handlade om gårdagen. Hmm.. Läskigt!

eller?

Hade jätte kul ikväll. Hade lite bord på skolan, men ringde och kollade ifall Jocke & Michaela ville komma dit och det ville dem. De tog med sig Sebastian också, min go pojke!! Jätte kul att servera dem. Speciellt Sebastian. Världens bästa unge. Gud vad jag tycker om honom. Det som även är jävligt bra med min skolas restaurang är att det är så jävulskt billigt där. Dom åt hummer till förrätt. Entrecoté till varmrätt och en efterätt till dem var, och på de dricka till dem alla + en whiskey. Sammanlagt blev detta under 400 kr. Helt sick egentligen.

Efter skolan var jag iväg till Mememto. Hade riktigt roligt där de sista timmara. Trog hem en timme innan stängning ungefär. Pallade inte vara kvar. Sjukt trött. Så så blev det. Traskade hemmåt och nu tänkte jag sova en sväng. Får se om jag vaknar i tid imorgon. Hoppas det...eller.. haha..

TAKE A LOOK AROUND

Så jävla sjuk dröm jag hade inatt. Var instängd i en stor mörk och kall källare. Vägrade lyssna på något annat än Limp Bizkit. Jag skulle tydligen vara där inne tills jag dog. Jag och några andra människor. Vissa jag kände igen och vissa jag inte hade en aning om villka de var. Vi skulle sitta instängda där utan mat och bli tränade innom kampsport tills vi blev helt mentalt förstörda, psykiskt störda. Och de enda vi lyssnade på var limp bizkit. Så jävla sjukt. Jag förstår inte varför just dom heller då jag inte har lyssnat på dem på år och dar.


Denna och ''My Generation'' spelades hela tiden i min dröm. Så knas. Hmm..

java

Nyss ätit spagetti och falukorv. Gööött. Ska sminka om mig nu och dra i mig lite java. Runt fyra ska jag möta Emelie och sedan blir det jobb på Våningen. Ho ho..

Våningen

Imorgon ska jag och Emelie jobba på Våningen.
Ska först på skolan på morgonen, hem och städa på dagen
och sedan på eftermiddagen ska jag möta upp Emelie på skolan
eftersom hon slutar då. Klockan sju börjar det rulla in folk där så vi
skulle komma dit direkt då hon hade slutat. Är faktiskt nervös. Har bara varit
där en gång och är inte bäst på att servera direkt. Men får hoppas det går bra.





ox-skit

Skolan gick bra idag. Började med att ha barteknik. Blandade massvis med alkoholfria drinkar för att bara lära oss alla olika sätt att göra drinkar på. Och sedan smaksättning, villka smaker som funkar att blanda med villka osv.

På eftermiddagen hade vi dietmatlagning. Vi skulle göra en fransk sallad med möggelost i. Tog och smakade på möggelosten innan. Alltså. De enda som fanns i mitt huvud när jag hade den där vidriga osten i min mun var bisonoxarna Cathrine's mormor och morfar skjutsade iväg oss till i sommras, på en farm.. full med stora läskiga djur, vi blev instängda i en bur som dom förde in i den läskiga och alla äckliga bisonoxar kissade och bajsade samtidigt. Man blev ju van stanken efter ett tag men det var så osten smakade - som det luktade där den dagen. Haha så illa! Så de blev grekisk sallad för oss istället. Vi gjorde även massa vegitarisk mat. Förstår inte hur man kan vara vegitarian. Fan va illa deras mat är. Hua.



När jag kom hem ringde Caty ó fråga om jag ville följa med ó sola, klart jag ville de! Vit som ett lakan och aldrig fel att umgås. Jag kan inte påstå att jag blev välldigt brun. Men när jag kom ut därifrån såg jag ut som en kokt kräfta. Kände mig som en också. Satan i gatan, har aldrig blivit så brun/röd där någonsin. Men nu tror jag att det har börjat lägga sig.

ångestdröm

Huh.. Vaknade av att jag låg i fosterställning med armarna runt om nacken och bölade som en stucken gris. Härligt sätt att börja dagen på! Verkar ha varit allt för upptagen i mina drömmar med att ha ångest istället för att vakna så jag försov mig idag. Nästa lektion börjar tolv. Nu sitter jag och lyssnar på Jerry lee lewis och elvis, för att försöka bli på lite bättre humör. Haha. Hitta någon med mer blandad musiksmak och du gör det bra!

Blää.. vill få ur min hemska dröm ur huvudet nu :-(

BORING!!


human

There are just too many things, to explain, when it rains,
Guess it pours, yes it does, wish there wasn't any pain.


Inte nämnd

Kom precis hem ifrån Fredde&Henke, hade det trevligt som fan där. Innan var jag hos Jocke&Michaela och drack massiv med Ragnar, en 7'5a gick åt och en hel del till. Haha, jaa... Va ska man säga. Jag har haft kul ikväll iallafall. Nu ska jag sova som fan. Natti på er folks!!

din idiot

Jag kan titta på mig och sen på dig.
Jag skrattar så jag får ont i magen och
jag får bättre självförtroende till tusen
tack för att du gjorde min kväll din idiot
.




updatering: Minns tyvärr inte vem jag menar
i detta inlägg så det finns inte direkt
någon mening med att ha det kvar.


Sebastian 3år

Tittar på simpsons med bassebus på 3 år.

Sebbe: Jag tycker inte om den där läskiga killen, jag tycker bara om dej!!
Jag: Jaha, va gullig du är då.
Sebbe: Ja, och så gillar jag håriga killar.



Hmmmm, jaha..?
Han har gått ifrån att gilla tjejer med stora bröst till håriga killar.
Va ska det bli av dej pojk.


Thai + Kina

Ska gå ner till Cherry och köpa ett par lådor mat. Kina + Thai. Sen gå hem till Jocke och svulla med han. Grisa lite. Retas och pikas. Snacka om allt mellan himmel och jord. Mehe, en san vän de där!

yep

I'll tell you all my secrets that I'm keepin'


Me like casillero del diablo

Har precis gjort slingor på mammsen. Sitter och funderar på om jag ska ta ett bad snart och sedan dricka lite vin? Är sjukt sugen på vin. Jag är ju endå ledig imorgon så varför inte. Har nog hört att de ska bara vara bra. Eller? Haha ;-)


fyllesvin


Sitter och funderar på om detta är bilden Cathrine tog på mig inne på
kebabcity en natt för ett par helger sedan..? Va tror du Cathrine?

mr.brightside

And taking control
Jealousy, turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis


Tröttaste

Gissa och jag är trött? Mehehe, men jag är vaken. Trode aldrig det själv. Hade jätte svårt att somna inatt. Oj, jag är verkligen trött. Skulle skölja ner en tablett. med.. handkräm. Blah.


''Bratsen skyter om framgång men i hans kalsong - ding ding dong'' Sean banan. Hahaha..

Äh jag är för trött för det här. hejdå!

Döden på fejjan..

Såg att en kille hade skrivit på facebook att han satt på skolan och hade dödsångest. Skriver det förmodligen bara för att han tänker på något som gör han lite ledsen eller något. Men jag blir faktiskt upprörd när folk skämtar om sånna saker. Har du dödsångest har du sån sjuk andnöd att du inte skulle ha tid att sitta inne på facebook. Du skulle inte enns tänka på facebook. Och skulle du göra det så skulle du endå inte kunna sitta inne och skriva där pga alla drarrningar. Idioter.


Hamburgare och film

Pratade med Kricke i eftermiddags om att hitta på något. Vi hade dålig fatasi om vad vi skulle göra. Våra allternativ var ungefär: Sola, gå runt sjön eller se på film. Vi gjorde istället allt de där och åt hamburgare. Ni anar inte hur fet vi kände oss när vi satt och åt hamburgare och tittade på film.

Kricke: Villken av dom var godast?
Jag: jag vet inte, jag orkar fan inte den andra..
Kricke: men lite åt du ju, villken var godast?
Jag: Hmm, den första isåfall, fast de kanske bara kändes så..?
Kricke: De är därför man skulle äta båda samtidigt ju..

När filmen var slut satt vi bara o pratade.. i typ 3 timmar. Hm. Kom hem för en halvtimme sedan typ. Eller mindre säkert. Ska gå och lägga mig nu. Yei. Bye!


..skillnad?





Såg att kissie hade opererat näsan, hon ser ju fan ut som en avatar.
Stör mig så in i norden på de där fjortisbloggarna. Men underhållande.

Hide you'r kids!

Orginalfilmen:
 

Och här är filmen som någon sjuk jävel har gjort:

Det som är värsta av allt är att jag gillar låten. Haha, seriöst. Sitter och sjönger på den nu och har nynnat på den flera gånger sedan i lördags då Kricke visade den för mig. Det är illa. Men rolig. Visade den för pappa precis och han skrattade som fan.


COLD RAIN

Hur tänker du som karvar i andras sår, som DU har orsakat?
Ni är själviska och lever i en fantasivärld.


halloween

Har inte fått något svar av tandläkaren än. Tjockt jobbigt. Ska iallafall gå ner till stan strax för en massa bankärenden. Btw, jag har beställt halloween kostym, jag är peppad för halloween!! Hahaha..


läkare och stela banker..

Sitter och målar naglarna blodröda. Hoho. Väntar även på att SpinCity ska börja. Tänkte gå och lägga mig och se på lite tv innan jag somnar - som vanligt. Haha. Intressant liv.

Imorgon är jag ledig så då ska jag kila ner till tandläkaren för att se om dom kan fixa min fula tand. Ska göra flera bankärenden. Jobbigt. Gillar inte banker, de är så stela. Har jag tid över ska jag även till en läkare också. Hmm..

vandrar..

såg precis hur brs blogg.se var i min mobil. är påväg till stan nu för att möta upp samatha, efter det ska jag ha barteknik och dietmatlagning. Yippey kaiyey, hejhej!!

hur?



Hur ska jag klara av att göra mig av med systemkameran när jag ser denna bild?
Sjukt härlig dag med Johanna för ca 2-3 år sedan. Gah.


need u now

If i told you things i did before, told you how i used to be
would you go along with someone like me?



If you knew my story word for word, had all of my history
would you go along with someone like me?

Du hast mich gefragt und ich hab' nichts gesagt


Tandjävel

Kolla vad fula mina tänder är då. Jävla tand jävel som ska gå sönder på de där viset. Hade inte brytt mig om de var en annan tand men vafan, de där syns ju huuur mycket som helst! Jävla skit.


Tandläkaren

Men villken tur att min tand gick av, nu måste jag till tandläkaren i veckan också. Blä.


Kaffe

Men jag kan vara stark, jag kan få allt.
Jag kan sprida färg, jag kan regera.
Men det blir nog en till kaffe och en cigarett.


Dennis the Menace Christmas


Är svintrött och rastlös så jag slår på en film. Denna blir det.

Resident Evil Afterlife i 3D



Såg ju denna film med Jimmy igår. Alltså jag trode jag hade på tok för höga förväntningar men tydligen var mina förväntningar ingenting. Denna film jag kan rekomentera till alla nästan, även om du inte gillar action i vanliga fall för det gör inte jag heller oftast. Riktigt grym i 3D. Både jag och Jimmy började rysa av intro't.


Alltså haha..

Alltså haha..  Ska ju på bio med brorsan. Men de kommer se lite fel ut. Ganska mycket smink, lockat förlängt hår, festklänning, klackar osv. Hahaha herre gud. Nästa gång jag ska på bio måste jag kolla att jag inte har bestämmt något annat att göra samma kväll. De kommer nog se lite halvkul ut då min bror gillar att gå runt i mjukisbuxor och kommer säkert göra det ikväll. Jaja, haha ;-)


Så som det ser ut nu..

Så som det ser ut nu så ska jag och Caty vara värdinnor på Memento ikväll. Hmm.. Efter jag har varit på bio alltså. Haha, bra förfest. Sitter och volymar håret nu och dricker trocca. feEeEsssTt :pPp..

Blaah, längtar till bion, flera miljoner timmar kvar till den börjar. Synd att vi inte tog den tidiga bion istället. Va ska man göra tills dess? Sova? Hahah, faaan.. känns inte som att man vill titta på film innnan man ska på bio och sen ut på krogen. Bara konstigt. Man kanske ska sova endå. Haha..

Shakira ft. Lil Wayne and Timbaland - Give It Up To Me


Spotify:
Cardio Workout Crew – Give It Up To Me (Made Famous by Shakira feat. Lil Wayne And Timbaland)

Kato ft. Outlandish - Destert Walk 'extended'


Spotify:
Kato – Desert Walk (feat. Outlandish) - Extended

BLUE

Tror jag har blivit bög. Har lyssnat på 3 Blue låtar i rad. Bögjävel jag är, eller bara läskig. Fast bögar kan vara läskiga också. Inte alla. Men vissa. Som en jag såg igår. Noppade ögonbryn och tjejstövlar. Har inte så jättemycket emot homosexuella men lite kan man ju hejda sig.

SWEET

Blev ett par öl efter skolan igår. Fan vad roligt jag hade. Var till memento efter vi slutat, går ju till skolan till ca 9.30 på onsdagar eftersom vår restaurang är öppen på kvällstid. Serverade för en familj med två småbarn. Hur söt flicka som helst som satt där. Hon hade verkligen bestämmt sig för att hon skulle äta pannkaka, fast att de inte fanns. Haha, sweet. Något jag skulle kunna göra på restaurang, beställa in pannkaka..

Ska snart ner till skolan och ha alkoholhantering. Sweet. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Våldgästa Caty eller något, typ tvinga henne att gå och sola med mig. Justja, imorgon ska jag på bio med jimmy. Fan vad jag har längtat efter den filmen. Snacka om att jag har höga förväntningar om den. waaaaaaa. Nu måste jag hämta mer kaffe, bye!


Min älskade..

Sitter och skriver om min älskade systemkamera nu. Ska lägga ut den på blocket. Använder den på tok för sällan så tänkte att någon annan kunde ta del av den istället. Känns inte så kul, men tänkte köpa en finare digitalkamera istället. Fotar nästan aldrig längre endå. Blaah.. Haha nu får jag ångest.


If you ain’t runnin’ wit it, run from it



Life is a beach, I’m just playin’ in the sand


snuff

snuff


Save my life

There might have been a time when I would let you slip away
I wouldn't even try
but I think you could save my life


Step up 2 och sköna sängar

Caty kom hit på runt nio tiden. Vi slog på Step Up 2, har sätt filmen innan men inte hon. Älskar den filmen. Blir så glad av att se dem dansa. Skulle fan vilja kunna dansa, men de finns nog ingen som är sämre på att dansa än mig alltså. Helt sick, haha!



Måste sova nu egentligen men är inte trött nog än så som vanligt blir det väll 2 ½ men eller något innan. Börjar tidigt imorgon, har dock bara en lektion men det vore ju en fördel att komma dit för det. Min säng ser lite väl lockande ut nu. Hej då.


fjortisbloggare

Sitter och dricker kaffe och försöker vakna till. Satan i gatan vad trött jag är. Har bageri kl 9. Döö. Slutar 5 idag. Inte van det. Känner på mig att det inte kommer gå nå bra, men nu ska jag inte vara sån. Ska ta medeciner o grejer nu sen sminka mig och vandra iväg. Satt föresten och kikade igenom lite bloggar nyss. Så råkade jag komma in på Paow's blogg. http://paow.se/?p=23805 Såg detta och det öppnade nog ögonen för mig om henne. Har alltid trott att hon var som den lilla pojken hon skriver om men det verkar ju ganska tydligt att det inte är så. Att den lilla pojken även är kissies lillebror är ju bara hur roligt som helst.


ALL THE TIME


Another shot of whiskey, can't stop looking at the door.
I guess I'd rather hurt than feel nothing at all.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.


Jag tror jag är kär..

Kolla bara här! Ni förstår väll? Haha..fast kan inte köpa några fler skor på ett tag nu. Har för många som är oanvända. Buhu.


Resident Evil: Afterlife


Min brorsa bokade biljetter åt mig och han idag till premiären av denna film, som är på fredag. Vi ska se den i 3D. Fattar ni hur grymt det kommer vara. Resident evil filmerna är dö bra tycker jag, efekterna och allt. Men det kommer bli helt anourlunda med 3D. Men som sagt, man ska inte ha för stora förhoppningar.. fast det är nog försent efter att ha sätt trailern. Haha!

chilledill

Shiet vad jag har sovit. Har ont i huvet som fan också, måste dricka en hel del kaffe känner jag. Sen ska jag ut och gå med Malin. Och ikväll ska jag nog gå och sola med Caty, chilldag!!

Memento 1år

Jag och Caty började fördricka hos mig runt sex tiden. Trevlans.





Runt åtta tiden tror jag, kom Caty's vän Johan hit för att hämta oss. Dock stannade vi här lite till och drog sedan ner på railway för att lämna lite grejer där och ta en öl. Sen blev det Memento. Vi hade vip biljetter så vi fick mat, dryck och inträde. Najs najs, träffade mycket trevligt folk också. Hur kul som helst!


Sean banan, hahaha..


Jayson, han var as trevlig. Blev lite för full på slutet dock
 så han var tvungen att gå till hotellet. Hahaha.

THIS IS MY LIFE

This is my life
Its not what it was before
All these feelings I’ve shared
And these are my dreams
That I’d never lived before

These are my words
That I’ve never said before
I think I’m doing ok
And this is the smile
That I’ve never shown before



I'm so afraid of waking, please don't shake me.
Afraid of waking, please don't shake me.


weak

Hearing those words it makes me weak
Coming from the lips of an angel


godast iallafall

Trodde jag skulle vara dödligt bakis när jag vaknade men riktigt så var det ju inte, bara lite. Det blev alltså inte bara två öl igår. Haha. Illa. Sitter med en iskall burn. Bra frukost? Nja, godast iallafall. Ska ta en dusch nu sen lägga mig i sängen och titta på film. Runt tre ska jag ner till skolan och ha alkoholhantering :-)

mer öl till folket

Prommenerar ner till skolan nu. Slutar runt halv tio ikväll, då blir det nog memento en sväng om jag inte är allt för trött. En öl är jag väll värd?

plz

if u make it rain she will be under the weather


Old pic's


Dunderfull emokid, hösten i 9an.


Tror detta var 6 år sedan nu, hm..?
Bild från ett lan, på den tiden man var nörd.


Jag i mitten. Hålls fast för att bli kittlad på ett konfirmationsläger i sthlm
tror jag var 14 år där..?

Elvis Presley - dont be cruel


Spotify: Elvis Presley – Don't Be Cruel

Älskar den här låten, den gör mig glad.

Ett år försvinner utan ljus..

..somliga ljus brinner aldrig ut.


Best of Tobbe


Hahaha, fan vad skön. Kan inte sluta le!!

kissie

Hur roligt är inte detta?




Shoot me down


Filip & Fredrik med Marilyn Manson


Haha, skön han är.

GÅ OCH LÄGG MIG!!

Hahahha villken tönt jag är. Såg en reklam på sidan av någon annan sida att modekungen sålde snygga weezy tishor. Har bara sätt vita fula innan, som alltså ser ut som vanliga t-shirtar man köper på h&m för 40kr. Men den här var ju riktigt snygg, och jag är så tönt att jag fick nästan tårar i ögonen när jag såg att de var slutsålda. GÅ OCH LÄGG MEJ! 


vår 2010


If I had a heart


Villken Iphone?

Funderar på att köpa en iphone. Grejen är bara den att jag fattar inte skillnaden på 3'an och 4'an förutom kameran och att det är led skärm på den nyare. Kan någon förklara de? Personligen tycker jag 3'ans design är mycket snyggare. 3'an sitter även mycket skönare i handen. Så förklara för mig nuuuuuuuu någon, kan ingenting om appel's produkter. Hatar mac och allt sådan men det är ju annat med en telefon.


   



choklad


Armband, foundation, mask - från kicks.

Råkade köpa detta när jag var på stan idag och väntade på Michaela. Ingenting jag behöver egentligen. Har en ny foundation och har ansiktsmasker i flera olika lukter o allt på tuber. Hmm. Men Värt att testa tänkte jag. Nu sisåhär på kvällskvisten så tänkte jag prova masken. Kleta in den i ansiktet och de känndes precis som att jag stog och smetade in mig i nutella. Skit knepigt. Sen började jag storböla. Lukten var nog så stark att den till och med irriterade ögonen. Har fortfarande ont i ögonen och det rinner lite så pga det så är det väll inget jag rekomenderar. Isåfall kan ni ju lika bra ta en pinne och sitta och peta er i ögonen. Dock vet jag inte om det är så bra för huden, men det vet jag ju inte om denna heller. Kan ju återkomma om jag orkar.

puzzle



Are u my missing puzzle piece..?


feeling

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like


dreams

Waaah, kan inte sova. La mig tio för att jag var trött som ett får. Men nä, såklart att jag inte kan sova när jag verkligen vill sova. Imorgonbitti kommer Sebbe också, ska vara barnvakt åt han redan kl 8 på morgonen eftersom hans dagis är stängt imorgon. Tog precis en sömntablett så jag ska kunna få nån ynka timmas sömn inatt iallafall. Vägrar vara vaken hela natten. Okej, klockan är inte enns tolv än, men jag känner mig själv. Waaazzaa..

gory days



It's poetry in the streets of the big apple
And a vitality found in few other places
But look beneath the surface of the city
And you shall uncover a seething cesspool of human emotions
Gone sour
A planet with nightmares that become reality
Witness the brutality
There's poetry in the streets of the big apple
You get tackled
And grappled to the floor, white slaved up and shackled


new

Livin' in sin is the new thing


Flo rida ft. David Guetta - Club can't handle me


sista chansen

Idag har jag inte gjort något annat än att sova och baka kakor. Hur rolig är jag? Känns bra att inte kliva upp och jobba faktiskt. Faktiskt ganska nöjd över att jag inte jobbar kvällar och helger längre. Även om det vore bra med ett jobb så känner jag att jag bara vill lägga mina tankar på skolan just nu. Har aldrig skött skolan speciellt bra men nu är det sista året och min sista chans så det är lika bra att köra på medans jag kan. Var sjukskriven så länge förra året att jag missade en del kurser som jag tänkte försöka ta igen nu. Kommer bli jobbigt med det är min sista chans så jag är jävligt nöjd över det faktiskt. Mah. Måste städa. Men först duscha. C'ya!

telefonskal

Waazzaaaaaaaa!

Kom nästan nyss hem från Jocke & Michaela. Vi skulle ha haft solsidan maraton
ikväll/inatt men efter första dvdn vart vi svintrötta och sket i allt och börja kasta prydnadskatter och gammla telefonskal överallt. Vi gick helt mental, tror inte ni förstår hur sjukt de var!! Nä, nu ljög jag lite. Vi blev trötta och tänkte ta resten en annan dag. Innan det då-  Vi gjorde middag. Kyckling och potatisgratäng. Dö blev de. Jocke skrev på fejjan ''Ska strax börja laga middag åt min fagra dam Michaela Östman & min tyngaste buddy Jessica Hallén ... Rock on!'' precis innan jag kom. Men instället blev det jag och michaela som lagade mat, hähä!
Efter det kom Snickers med sin flickvän, vi drack kaffe och åt äppelpaj och vaniljsås som jag hade gjort. Såg en film. Helt sjuk var den, minns dock inte vad den hette. Typ knulla järnet - tortera - döda. Hahah, eller nä. Nen nästan. Och på engelska, och förkortat till tre bokstäver. Drack dunder mycket coca cola så jag nästan fick ont i magen. Sen såg vi solsidan som jag redan har skrivit. Inte så jävla as mega aste intressant men så var det.

Tänkte slänga mig i säng nu, trött-aste. HEY'YA! 

bajsar på mig

De flög i huvudet på mig att jag skulle gå och pierca mig idag när jag slutade. Men såklart var det inte öppet. Gick istället runt på stan ett tag och försökte hitta något att ångestshoppa-bara-för-att. Det blev smink och en whiteboard tavla(?), ibland undrar man ju...     Åkte sedan hem till Caty och drack kaffe med henne innan jag hade en lektion till på eftermiddagen. Gick ganska fort, kunde allt som sa's där, men måste endå göra om hela kursen. Åkte iallafall med pappa hem när jag slutade för dagen. Hann hem en stund bara sen gick jag upp till Michaela för hon och jag skulle ut med hårbollarna. Efteråt tittade vi på ghost whisperer.

Nu sitter jag och suger på salta pingviner som jag har snott av pappa. As goda. Funderar starkt på att sno hela asken men då blir han nog inte så glad och jag skiter nog på mig ganska rejält. Så ännu en gång, ingen bra idé! Nu ska jag slänga mig i sängen och titta på McLovin iaf.. as bra!

fotofyndet

Hinkar kaffe och lyssnar på dårarna på vakna med the voice. Blah, trött jag är! Sitter och försöker beställa lite grejer från fotofyndet.se men deras sida är fuckad som fan. Orkar inte sitta inne där mer så får beställa när jag kommer hem igen istället. Nu ska jag sminka mig, heya!


..skulle nog inte funka så bra för oss.

Var ute och gick med Jocke och hårbollarna runt sjön förut. När vi kom tillbaka var jag svintrött. Vi skulle börja titta på GreenZone men var helt enkelt för trött för att sitta och titta på en film man behövde hänga med i för att förstå. Fan vad skönt att somna tidigt ikväll tänkte jag då. Trode jag-ja. Bajs i ögat. Inge trött alls nu, sitter bara och tänker. För mycket. Okrar inte.

Har jobbigt schema imorgon också. Okej, as skönt schema egentligen. Men börjar 9.25 något och den lektionen är i ca en timme. Nästa lektion är inte förren tre något.. ? Jobbigt att dra ner till stan, sen hem efter en timme, och efter ett par timmar åka/gå ner igen.

Fan vad jag skriver ointressanta saker. Skulle kunna radera allt jag skrivit men jag varken orkar eller bryr mig inte. Vill sova men vill inte ta sömntabletter. Vill gå ut och gå för att bli trött men det är för kallt och jag har ingen musik. Vill umgås med någon men alla i hela världen ligger nog och sover. Egentligen vill jag nog bara prata med någon men alla är ute och super skallen av sig eller gör bara något helt annat. Jag är nog den mest rastlösa människan i hela världen. Ska nog köpa en fågel jag kan prata med dygnet runt. Fast jag är rädd för fåglar så de skulle nog inte funka så bra för oss.

down here


p in the r

There's gon' be some stuff you gon' see
that's gon' make it hard to smile in the future.
But through whatever you see,
through all the rain and the pain,
you gotta keep your sense of humor.
You gotta be able to smile through all this bullshit.
Remember that.
Keep ya head up.

Do you wanna know, if I'm able to forget
There are times, I wish we'd never met


RSS 2.0