Valborg

Valborg idag. Villket betyder att man ska ut och dricka några öl ikväll antar jag..? Men nu måste jag ner på skolan och lämna några papper till min mentor. Ååh, jag orkar inte. Men men, C'ya!


Lite galet ska det ju vara iallafall..






Bilderna är tagna i måndags när vi var påväg hemmåt när vi hade varit och hanldat presenter på stan.

Balnkt


Köpte denna i helgen och hade på mig den när jag var ut med Caty, Wallander mfl.. Bra deal.

the middle..


Peal Jam - Just Breathe


Spotify: Pearl Jam – Just Breathe

Maria Montazami har skaffat blogg och jag är slö..

Härre jävlar vad trött jag är. Bestämmde mig för att komma i tid till skolan idag. Dessvärre vaknade jag bara nåra minuter innan jag började så det sket sig. Har precis tagit en dusch och ska sätta på kaffe nu så man vaknar till lite.

Såg nyss att Maria Montazami har skaffat sig en blogg. Haha, hon är ju så skön så de inte är sant. Men de roligaste är väll att lyssna på när hon pratar. Så det blir väll inte samma sak. Men för er Maria älskare så har ni bloggen  HÄR <


Grattis Jocke på 24 år dagen.

Caty påpekade förut att jag inte hade updaterat på länge och det är nog sant, haha. Är hemma hos henne nu, vi låg och tittade på tv förut så blev vi så trötta. Så här ligger jag. Ska gå och borsta tänderna strax sen ska vi sova. Vart helt enkelt för trött för att gå hem. Dödens kanske.

Jocke har fyllt år idag också (måndag), vi var dit och fikade vid sex tiden och han fick en stickad tröja/kofta av oss som vi var ner på stan och köpte idag. Fyfan vad svårt det är att hitta presenter. Speciellt nu när det är så många som har fyllt år under så kort tid så har man inte så många ideer längre. Både Hanna och David hade födelsedagsfest i lördags liksom, och helgen innan det hade Johanna. Hela tiden känns det som. Men det är ju trevligt iallafall.

Nä nu måse jag borsta tänderna, Natti.

Twix 3 Pack

Gick in på Foki's blogg och hon skriver alltid om massa sötsaker.
Inte lätt när man är sockerberoende och ful.

Men då kom jag på detta : HA!!!



10 Kr på IKEA, spring och köp och lets go fat like Jessica inför beach 2010!

Birsta med Amanda

Skulle ju ut till Birsta idag med Amanda. Det gick ju som det gick med det. Fick skit ont i magen direkt när jag träffade henne på stan. När vi var påväg ut till Birsta känndes det som att jag skulle svimma villken sekund som helst. Tänkte att det kunde ha varit för att jag inte hade ätit på hela dagen förutom en macka på morgonen. Så jag köpte en korv de första jag gjorde när jag kom fram men det blev bara värre. Kom på nu att det kan vara biverkningar från min nya medicn. Ingen aning iallafall men var tvungen att åka hem :-( jag som hade sätt fram emot att umgås lite med Amanda så blev det säkert inte mer än 20 min. Hann iallafall köpa en t-shirt och en BH. En lite 50-tals aktig. Jag tror jag är BH-galen. Har köpt två st denna vecka och kan säga att det är mina bästa BHar just nu iallafall. Nöjd. Nää.. nu ska jag se på tv och vila lite..


Katy Perry - Thinking Of You


                                                                   Så himmla fin video : - )

Birsta med Amanda i eftermiddag.

Det gick hyffsat bra på sjukhuset igår. Efteråt skulle jag hem till Jocke och Michaela på en kaffe men stannade kvar en hel del längre, följde även med dem ut till birsta en sväng så jag kunde hämta ut mina nya medeciner. Blev bjuden på middag också. Trevligt trevligt.

Nu ska  jag ta en kopp kaffe och fixa till mig. Kanske komma iväg till skolan, och i eftermiddag ska jag till Birsta med Amanda. :-) Najsnajs!

Jay-Z, Rihanna och Kanye West är satanister?

Har ni hört om att det sägs att Jay-Z är satanist? Han har tydligen släppt en klädkolektion som ska innehålla syboler och videon till Run This Town sägs ska betyda att den mörka sidan skall ta över världen. Då även Kanye och Rihanna är med i den sägs de också vara satanister.



Klicka HÄR för att läsa lite mer om det hela. Låter lite halvsjukt men när man ser symbolerna på kläderna börjar man fundera.


''Rihanna throwing Rocafella sign which is the left eye inside a triangle''

Usher Feat. Will.i.am - OMG


Spotfiy: Usher featuring will.i.am – OMG (mycket bättre kvalite)

..inte direkt tjejen med mycket tålamod så jag åkte hem..

Shit pommes vad seg jag är. Har nästan sovit två dygn i sträck. Vaknat lite då och då för att äta ungefär. Hm. Låter ju inte så bra men jag är iallafall på bättringsvägen. Har en tid på sjukhuset klockan ett. Vet inte om jag måste ställa in den eller om jag ska gå dit endå. Känns skit jobbigt stt ställa in den eftersom jag inte kom förra veckan då jag inte hittade dit ( för den helvetes dåliga vägbeskrivningen!! ). Och jag är inte direkt tjejen med mycket tålamod så jag åkte hem efter att ha gått runt i cirklar i ca 40 min. Så frågan är väll om man ska lägga sig i sängen igen och försöka sova lite till så man blir frisk någon gång eller om man ska stressa sig iväg till sjukhuset. Äh, de visar sig.

Time is money and money is time..

You see yourself in the mirror and you
Feel safe coz it looks familiar
But you're afraid to open up your soul coz you
Don't really know, don't really know who is
The person that's deep within
Coz you're content with just being the name brand band
And ya fail to see that its trivial,
insignificant, you addicted to material

I've seen your kind before
You the type that thinks souls is sold in a store
Packaged up with incense sticks
With them vegetarian melts
To you, that's righteous
You're fiction like books
You need to go out to life and look
Coz what happens when they take your material
and you already sold your soul?

Skyll på att jag är sjuk..

La mig klockan ett inatt och har sovit sen dess ungefär. Förutom att jag vaknade någon gång där emellan och åt lite. Bästa medecinen mot att vara sjuk är att sova. Så jag hoppas jag är frisk snart. Har ett nytt möte på sjukhuset imorgon men tror jag inte är pigg nog att komma dit. Hm...

Jag har precis satt in en sockerkaka i ugnen. Typ hur gott som helst kanske. Jag får helt enkelt skylla på att jag är sjuk. Usch, haha.


Be Mine - Ellie Goulding & Erik Hassle (Robyn Acoustic)


Glutamin och slembollar i munnen.

Uscha vad äckligt det är att dricka glutamin, så fastnar det i halsen så får man ett host anfall och mitt i allt sprutar det snor också. Haha, as roligt när jag skulle ta ner burken från hyllan, så öppnade jag munnen för att kunna andas - och när jag minst anar det så rinner det in en stor klump slem in i munnen. HA. Förstår ni vad äckligt.

Ska gå ut och gå sedan när jag har vaknat till lite men det verkar blåsa som fan villket kanske inte är de bästa om man är sjuk. Mina ögon börjar göra ont så jag hoppas jag inte ska få ögoninflammation igen. Sist satt jag o skrek på ögonakut stället. Usch, två gånger har jag haft så ont i mina ögon (under ett år!!) och jag hoppas jag aldrig mer kommer få det. Nästan det värsta smärta jag har varit med om.

Natti.

Hoho, im back. Det blev en powerwalk ett par km faktiskt, hur skönt som helst. Dock inte så skönt för min hals, är förkyld och detta gjorde inte saken bättre. Tänkte hoppa i säng nu och kika på lite tv. Mys. Natti.

Blekfisen är jag..

Tänkte precis tvätta bort gamm sminket från idag
och sedan gå till Caty.
Vi ska beställa lite grejer ifrån H&M
och sedan gå och sola. Skönt, helvete så blek jag är.
 C'ya later.



... updat, Hm, ja de blev tydligen inte så som jag skrev nyss.
Får gå och sola imorgon istället helt enkelt. Går ut och går nu istället
så man kanske kan sova lite bättre sen. Blah vad trött jag blir på allt.
Ska försöka ta mig i kragen och gå till skolan imorgon.



Oops I guess I shot ya
My finger's on the trigger
I had a bullet with your name on it
* Click click *


Ruby vill bli världens yngsta tatuerare..



Källa:
Aftonbladet

Klicka här > http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6975405.ab < för att läsa mer..

Irish Pub 30 Mars 2010





Irish pub på min födelsedag med André, Caty, Malin och Kris.
Mycket mycket trevligt, lite sent med bilder men min kamera är lite som den är.

( även fast den har varit på lagning! )

TacoTårta

Igårkväll var jag på middag hos Johanna eftersom hon har fyllt 18. Go mat och trevliga folks, i like! Tänkte passa på att skyta om att jag spottar ganska långt, vann i en spott tävling där vi spottade grodor. Hm, ja precis. Mycket fina presenter fick hon. Man borde fylla år lite oftare om året tycker jag, eller fira namnsdagar kanske. Det vore ju något det.


T-SHIRT


Älskar t-shirten. Skulle köpa direkt om jag hittade den.

Gonna let everything just happen,




Talk, talking a lot, but it's still talk

LESS!!!!!!



The Game Feat. Travis Barker - Dope Boys


Lyssnade mycket på den här låten när den precis hade kommit ut, bra skit!

DAGENS

DAGENS FACELOOK: grön ögonskugga
DAGEN OUTFIT: Lila tjocktröja






Vad söt jag är, jag är så nöjd med mitt ansikte.
Tänk om alla såg ut som mig, då hade ingen varit deprimerad.


OBS!   Jag ser ingen ironi i detta inlägg  OBS!


Adam Tensta (Urban Pop Remix) - I Can


Spotify:
Adam Tensta – I Can - Urban Pop Remix

Usch för folk utan vett innanför pannbenet..

Invandring är inget jag har emot bara man sköter sig bra. Försöker lära sig det svenska språket, söker ett jobb och uppför sig som folk. Blir så trött på alla som kommer och förstör. Min farmor bor i Stöde. En liten stad. Eller en stad är det väll inte heller. Vet inte vad det heter, en liten liten liten liten ..förort? Haha. Men det är ute på landet där det finns en Ica butik, en frisör och.. inte så mycket mer. Hon bor iallafall i en lägenhet där och nu har dom flyttat dit en hel del hopplösa invandrare som inte har skött sig någonstans där det har bott tidigare och istället blivit flyttade till det lilla samhället Stöde där det bara bor små byfånar som aldrig har sätt en invandrare förut. Klart det framkallar rasism när det kommer ett stort gäng invandrare och förstör och sedan även snor deras grannes hund. Ja, dom snodde min farmors grannes hund medans hon var i tvättstugan. Hur sjukt är inte det? Min farmor har fått nog, jag tror mestadels att hon är rädd för dom. För man ska väll inte behöva fråga sin granne som bor längst upp om man får ställa sin cykel på deras balkong för att man är rädd att någon ska sno den när man själv bor längst ner? Usch.



Grejen är inte det att jag har något emot just invandrare för jag har en hel del vänner som inte är ifrån Sverige och det kan vara bland mina bästa vänner faktiskt. Men grejen är att deras bidrag faktiskt kommer från oss och jag är inte villig att betala för att tillexempel min farmor ska känna sig så hotad att hon måste säga upp sin lägenhet. 

 Nä, kan man inte sköta sig tycker jag att man ska få flytta tillbaka dit man kom ifårn.


Jimmy Eat World - Let It Happen


Spotify:
Jimmy Eat World – Let It Happen

  Say whatever you want
'Cause I can laugh it off.
 Ha ha ha ha ha, ha ha ha - I can laugh it off.

The Umbilical Brothers

Igårkväll var jag på Tonhallen med Andre, Caty och Fredde och såg
Heaven By Storm med The Umbilical Brothers. Sjukt roliga killar måste jag säga.


Show must go on..

The show must go on, but who wants to live forever?


Sorry im just thinking back..

Kom på mig själv att jag ser nog inte klok ut när jag sitter och proppar munnen full med macka och sedan sjönger '' Oh no, this ain't paradice, Oh no, this ain't paradice, Oh no, this ain't paradice ''. Fast när jag tänker efter så ser jag nog inte riktigt klok ut annars heller. Tänk på att jag måste tänka på det, jag är nog inte riktigt klok över huvud taget. Eller? ''Cut school - sell crack. Sorry I'm just thinking back''


Slipknot - Snuff


Oooh, älskar denna låt. Kan lyssna på den flera timmar om och om igen.


 Bury all your secrets in my skin.
       Come away with innocence, and leave me with my sins.
The air around me still feels like a cage
    And love is just a camouflage for what resembles rage again...

                   You sold me out to save yourself.

MAGSJUKA?!

Juste.. kom precis på att flera av mina vänner nyligen har haft magsjuka. Hoppas det inte är det som är på G. USCH.

Min älskade musik-

Min dator är tillbaka. Yey. Så skönt med en ny omformarterad dator (Nu kan jag äntligen lyssna på min älskade musik igeeeeeen!!). Lite jobbigt att alla mina favoriterflikar försvan.. Jaja, har dock inte så stor lust att skriva så mycket. Mår skit dåligt. Alltså illa. Typ som att jag ska spy villken sekund som helst. Obehagligt som fan. Åt precis två toast men de verkar bara bli värre. Hua..

MJEY..

Har varit i stugan hela dagen lång. Svante följde med också. Jävlar i mig vad han har kutat runt som värsta galningen. Öh.. har inte så mycket mer att tilllägga kom jag på. Har ätit korv.. öh.. jahaja, just nu formateras min dator om så nånting framöver kan det kanske börja se ut som vanligt här. Fast det återstår ju att se. Kanske tråkigaste bloggen i hela universum just nu. Dock har jag inte min blogg för att få läsare utan för mig själv. Sen om nån vill snoka i mitt liv struntar jag i. MJEY.. C'ya.


lil'

If we are all here for a reason, Im just visiting.



Dj Tiesto feat. Andain - Beautiful Things


Oh, hittade en gammal goding. Välspelad i mina högtalare för ett par år sedan kan man verkligen säga.

Turk på burk smakar urk.. stämmer inte längre.


Turken på yoghurtförpackningen visade sig vara grek.
Nu stämmer han mejeriet på 50 miljoner kronor.
– Vi blev väldigt förvånade, säger Tomas Axelsson på Lindahls mejeri.

Athanasios Varzakanos, bosatt i Stockholm, är vän till mannen. Varzakanos upptäckte vännens ansikte i mejerihyllan när han var ute och handlade.
– Jag blev förvånad och jag trodde inte mina ögon. Det blev som en chock att se honom helt plötsligt, en bekant. Han tyckte inte om det, han blev ledsen och undrade hur det gick till, säger Athanosios Varzakanos till Sveriges Radio.

Mannen på förpackningen har nu stämt Lindahls Mejeri på 50 miljoner kronor i Atens tingsrätt. I stämningsansökan konstaterar han att hans bild finns på sex olika produkter - från yoghurt till tsatsiki. Han förklarar också att han har hamnat ofrivilligt på fotot eftersom han gillar att gå klädd i folkdräkt och ibland låter sig fotograferas av turister. Men bara för privat bruk.               
                                                                                Från Aftonbladet.


Sjukt egentligen, stora företag måste väll endå vet att man inte får använda bilder på någon som inte är medveten om det. I vanliga fall måste man ju köpa bilden av den som är med på den för att få använda den i sammanhang som detta. Förstår inte enns att dom från mejeriet är förvånade över vad han har att säga till om. Jag tycker han borde ha fått tjäna en slant för varje produkt som är såld, minst.


Kevin Rudolf feat. Lil' Wayne & Jay Sean & Birdman - I Made It



       funny how things can change


Tråkigt lov..

Skriver aldrig här längre. Men det beror på att jag inte har någon dator. Min är fullproppad med virus och jag har inte orkat flytta över alla miljontals bilder till en annan disk. Ni anar inte hur mycket bilder jag har i min dator alltså. Oändligt. Så fort jag fixat den så kommer den gå som ett spjut. Skönt, för en gång skull.

La mig i sängen förut för att vänta in att Supersugen skulle börja, men somnade på direkten och vaknade precis när den började. Men var tvungen att kliva upp så jag inte skulle somna om igen. Somnade även med en lermask i ansiktet. Låg där kanske två timmar, känns som att den har växt fast, stog och tvättade av den i säkert en kvart.

Är bortbjuden på fest hos Jocke och Michaela imorgon, trevligt trevligt. Typ det enda planerade under detta lov. Fy fan villket tråkigt lov det har varit. Fast för mig har det väll inte riktigt varit något lov. Är ju hemma hela tiden. Ska försöka börja i skolan igen efter lovet. Känner på mig att det inte kommer gå bra. Ska nog vänta tills jag har träffat min läkare igen och se vad hon säger. Måste endå ha ett läkarintyg av henne för att få tillbaka lite pengar av csn. Har varit utan pengar hur länge som helst. I fall som sånna saknar man sitt gammla jobb. Annars vet jag inte riktigt om jag gör det. Eller, jo.. lite.  

Föresten..
Imorgon fyller även Johanna 18 år
                          Grattis Grattis!!   :-)

Ditt omedvetande kan vara din väns medvetande

Kom ihåg att aldrig lita på någon till 100%
Dom smyger bakom din rygg och gör dig till smuts
omedvetet





usch


Hoffmaestro & The Chraa - Young Dad


Kelis - Acapella


Lil Wayne feat. Eminem - Drop The World


Hela låten är ju dock förstörd pga alla mellanrum. Men kanske hur bra som helst. Älskar lil wayne's nya album som ni kanskse redan märkt. Sök den på spotify för bättre kvalite osv.

David Guetta feat. Kid Cudi - Memories


SNOWIEE :}

Är hundvakt åt Snowie i ett par dagar. Han är fortfarande helt slut sedan morgonprommenaden, latis. Ska snart runt sidsjön, undra hur det ska gå då.. höhö.


Takida - The Things We Owe


Låten tillängnades till sångarens mamma som gick bort och tjejen som går och lägger sig i badkaret ska föreställa sångaren när han skulle försöka ta sitt liv men misslyckades. Sorgligt men bra låt måste jag säga.

RSS 2.0