Bloodhound Gang - The Bad Touch



Hahahaha.. minns ni denna? Snacka om 90 talets konstiga musik.  

Trevlig kväll och slängtuttar istället för hängtuttar..

Bjöd över några kompisar igår på kaffe och tårta, blev en del vin också och irish en sväng. Bartendern bjöd mig på en shot. Härre jävlar. Sen kom Malins man och bjöd mig på den bögigaste drinken. Så jag gjorde mitt bästa på bög fronten där men efter jag tänkt efter lite så funkar det ju inte så när man är tjej. Mycket läskig man som rev tag i min jacka och drog mig bakot när vi skulle gå. Hm. Föresten så färgade jag håret igår. 28 kr på Willys. As bra deal. Back in black, mehe. Ser blekaste ut nu (..fast när jag tänker efter så ser jag faktiskt brunare ut som svarthårig och inte blekare som de flesta andra.) så jag ska försöka få med mig Caty på en solning sedan. Sitter och smider planer på det nu..


Rise Against - Hero Of War



   Kan ha lagt upp den tidigare, men grymt bra!

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Skulle dra och träna för ca TVÅ timmar men alla på denna helvetes jävla jord är så sega i skallen så jag får nå psykiska sammanbrott här och nu. Blev inge av. ORKAR INTE. Åker iallafall till Birsta idag istället för igår. Skulle ha åkt ut med mormor men hon var tvungen att prata med någon fittgubbe som ville sätta upp 20 proppeller på deras mark. Nu ska jag gå runt och vara lite aggresiv sen åka till birsta och fixa en ny madrass så jag kan sova lite bättre och kanske vakna på rätt sida. ORKAR INTE FYLLA ÅR FY FAN VAD JOBBIGT. HEJPA

Msn virus och födelsedagar

Min dator har krashat. De började med ett litet msn virus och nu är hela min dator infekterad utan att man enns märkte det. Så ikväll får jag sätta mig och tömma den på bilder osv för att sedan formatera om den. Det behövdes endå men lite jobbigt endå.

Skulle börja träna på Ego idag men jag vaknade så sent, har sovit skit dåligt för att jag somnade med tvn på inatt. Istället har jag städat lite men det är en del kvar. Ska förmodligen ut till Birsta senare med mamma och mormor för att köpa ny madrass till sängen. Eller ja, köpa. De blir en del av en tidig födelsedagspresent.

Imorgon fyller jag år. Ganska jobbigt, måste liksom baka och allt. Måste ju städa också känner jag. . Så imorgonbitti blir det träning eftersom det inte blev av idag. Vill inte träna på eftermiddagarna eller kvällar, så mycket folk. Usch. Bra sätt att börja födelsedagen med, haha. På eftermiddan någon gång kommer det några släktingar på fika. Vet inte enns vad jag ska baka, funderar på en fet chokladtårta men frågan är om man orkar det eller om man ska köpa nån billig skit tårta från frysdisken på ica, det är endå aldrig nån som äter tårta. Jävar vad jag skriver massa strunt. Nu verkar det som att vi ska åka så jag tänkte gå och byta lite kläder osv. C'ya!

2pac ft. Lene Marlin - Smile


KILLER


Bild: StockholmStreetStyle
.. Det kan jag kalla ''killer heels''...ha haaaaaa.  


Partiparti

Om fyra dagar fyller jag år. Hade planerat att ha födelsedagsfest i en lokal i stan men lite logiskt tänkt - KAOS. Skulle aldrig fungera och oinbjudna gäster skulle komma. Så jag har en hyffsat bra plan istället för det. Lokal fixade jag idag men det blir inte av förren i maj månad. Hoppas det blir som jag tänkt. Tänkt kolla upp resten ikväll om det går för sig. Skulle bli superduper bra.


Galleria IN VIP kväll

Galleria IN hade VIP kväll igår. Jag, mamma och Caty var dit en sväng men det var proppat med folk villket gjorde det hur varmt som helst. Usch. Fick ett par kortbyxor i jeans av min mor och själv köpte jag en hoodie och ett par halvfula briller. Kanske ganska kul. Jag och Caty köpte likadana. ;-P


Scorpions - The Good Die Young & No Limit


Spotify:
Scorpions – The Good Die Young , Scorpions – No Limit


Såg precis att Scoripons har släppt nytt album. Har inte hunnit lyssna igenom hela albumet än men har redan fastnat för dessa två låtar. Klicka på länkarna åvan för att lyssna i Spotify.

Nomy

In flames we are, this shit has gone to far.
I've will pay my sins with my own blood.
We live in sorrow, let's die tomorrow.
*KLICKA HÄR*


Talgkörtel

När jag skulle lämna Svante hos Jocke igår så sa han att jag hade en talgkörtel på ryggen. Han var jätte seriös och sa att han ville klämma på den. Jag fick panik, riktig panik, började få svettningar och ville spy. Sen tog han tag i min rygg och började trycka lite där. Då fick jag verkligen panik och började gråta och skaka. Haha. Hm. Jag undrar vad det är för fel på mig. Hade jag glömt att ta medecinen eller? Iallafall så sa han sedan att han bara skojade men de blev väll inte lungt för det. Jävla galning.

Lagade mat med Caty hos henne lite senare. Kyckling, ris och wook grönsaker. Sen sov jag som en björn på soffan, gick ut två timmar senare eftersom jag skulle få skjuts hem av min far. Såg ut som en zombie. Och vad jag ser ut som nu vill ni nog inte veta.

Näääk - Maskrosbarn


Spotify:
Näääk – Maskrosbarn

''Sagan som börjar med det var en gång..
   För jag var 16 och rektorn ringde hem stup i kvarten.
    Hängde på stan och kom hem mitt i natten, och jag vet
    att du bara ville mitt bästa -
   få mig att fatta att det finns mer här i livet än att bara festa. 
 Maskrosbarn är en förlorad själ, vi säger dom som lever får se..''


Näääk spelade på stads när jag var där i fredags. Dock hörde man ju knapt något. Dåligt ljud och rappare live - oftast inte så jätte bra om jag får säga det själv.

Somna om igen..

 Som att allting var normalt,
men i själva verket är jag kvar i mitt skal.


Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.


Train - Hey, Soul Sister


Spotify: Train – Hey, Soul Sister

     You see I can be myself now finally
       In fact there's nothing I cant be 
        Hey soul sister, hey there mister, mister..


Vacker tass

När jag skulle lämna igen Svante igår kväll så blev det så att jag stannade kvar några timmar till hos Jocke och Michaela. Så söt och trevlig tjej :-) Visade att jag hade lärt Svante tass, lilleplutten. Iallafall så såg vi på Luftslottet som sprängdes, alltså tredje filmen. Vad kan jag säga om den, lika bra som alla andra såklart!

Ska nog ut och gå om ett tag, finns dock så lite ställen att gå på nu för tiden, isbana överallt. Men jag hittar nog på något. Måste ju göra någonting och jag pallar inte skolan idag. Inte bra inte bra men psyket pallar inte alltid så mycket. Yei, men först duschen. C'ya!

Mariah ft. Nicki - Up Out My Face



Spotify:
Mariah Carey – Up Out My Face    helt färsk låt med mariah och nicki!

Hundvakt och bakfull utan alkohol

Vaknade imorse med kläderna på och sminket utkletat. Började fundera på vad jag gjorde igår egentligen och jag låg ju i min säng och tittade på Sunes sommar. Öh? Jag, jag mådde illa och hade ont i huvudet. Kändes som världens bakfylla.

Var nyss ner till Jocke och Michaela och hämtade Svante. Haha han sprang precis bakom min tvbänk och när jag ropade på han blev han galen för han visste inte hur kan skulle ta sig tillbaka. Sötaste. Nä nu ska jag dricka kaffe och kanske gå ut lite efter det. Jättefint väder.

The black Eyed Peas - Gone Going


Spotify:
The Black Eyed Peas – Gone Going

                                 diamonds don't blink in the dark
     he a star now, but he ain't singing it from the heart

you need to go out to life and look
  coz what happens when they take your material
     and you already sold your soul?

..som vanligt/förut..

Sådär..Då var jag hemma och färdrig-tatuerad. Kollade inte riktigt hur det blev. Var så jäkla trött, höll på att somna under tiden han tatuerade. Hur skönt som helst. Nä nu måste jag verkligen sova om jag ska orkar med morgondagen. Försöker ju ställa om dygnen men just nu ser detta dygn ut precis som förut/vanligt. Så imorgon blir det betydligt tidigare om jag ..får se till att det bli så... heh. Jaja, jag har haft en riktigt rolig kväll måste jag säga, verkligeeeeeeen. Längtar tills första helgen i april nul. Wooh. Nä, jag som skulle sova. C'ya .. rå.. som jag brukar säga. GOD NATT!

Time for ..

Nu ska min kära vän göra klart min tatuering och säger att jag bör vara livrädd.. bör jag?

Sanningen bakom mördardockorna..

Idag har varit en ganska bra dag. Jag tog mig ut och jag tog mig till stan. Och det gick bra, men jag tog mig ju inte ända till skolan - men säger inte att de är dåligt. Känns nästan starkt gjort av mig. Höh, jag har blivit knäpp.

Iallafall så följde jag med Cathrine ( Caty ) till hennes skola och satt där ett tag och tittade på när hennes klasskompisar drog dåliga vittsar och gjorde fula grimaser. Öh. Ja, precis. Efter det delade vi på en pizza - gick förbi återkommande mode där vi även hittade något kul var.

När vi kom hem till mig igen så skulle vi titta på lite Cougar Town. Jag tror det var bara jag som satt och små skrattade. För hon somnade. Så jag hjälpte mamma med maten och sedan fixade jag en fruktsallad med vaniljsås till efterätt. Gott. Så gott att jag åt för mycket - så gott att jag fick ont i magen. ÖH. Jo, precis.
På tvn visades även Simon & Thomas inrednings program. En stor skräck är väll dockor? Eller? JA. I dagens program var dom i ett hus som tillhörde en dock-galen tant. Härre-jävlar-min-skapare-jag-kommer-inte-på-några-ord-så-fult-det-var!!!
Sanningen är att jag faktiskt samlade på porslinsdockor
 när jag var mindre. Tro det eller ej. Nu är jag bara rädd för dom så jag har låst in dom i ett skåp i vardagsrummet. Vet inte vad jag tänkte när jag fick för mig att börja sammla på dom. Det var säkert coolt att göra sånna psykiskt sjuka saker som mindre. På den tiden sammlade min barndomskompis på kapsyler - idag säljer hon sig själv för droger. Du ser ju, lika bra att jag låste in dom jävlarna. 

 


Satans mardrömmar..

Oh, fy fan villka jävla drömmar jag hade inatt. Värsta jag har varit med om och det är inget skämt. Vaknade upp i ca 5 sekunder vaje halvtimme och grät som en liten bäbis, sen somnade jag om och drömmen fortsatte. Helt jävla sjukt. Och jag minns allt i detalj. HUA. Runt sju tiden satt jag iallafall på vakna med the voice på tvn och fick istället drömma vidare med Katrin Zytomierska's hemska röst som var rena rama kattungen i jämmförelse med drömmarna jag hade innan.

Tror jag ska dra ner till skolan till 12.20 idag. Det går faktistk riktigt dåligt för mig i skolan nu för tiden. Dock för att jag är skoltrött. Måste fan ta och fixa det så jag slipper gå om. Fast de känns ungefär lika lätt som att flytta kinesiska muren till Jokkmokk. Jag vet liksom inte enns vart Jokkmokk ligger. All I can say is get a life. Har jag nämt att jag älskar Lil Wanye?


Galna jävel

Åker och tittar på lokal med andre nu. Var föresten ut med min grannes cp hund förut. Galnare jävel är svårt att hitta. En valp har mer pli, HUA. Nä nu kommer andre så jag måste gå ut. Om någon vet av en lokal ( som går att hyra!! ) så hör gärna av er!

pic


Right now.     ..the game ain't gonna be the same on the day that I leave it.
                                                         I could die now rebirth mother fucker
                                                        hop up in my spaceship and leave Earth
                                                       mother fucker I'm gone.

Slut på kraft

Orkar inte.


Sidecut

Frågan är hur tråkigt man har när man gör en sidecut på sig själv?


CUZ

dont look down cuz the ground is gone


Galet

Möte klockan två, tänkte gå ut och gå ett tag nu.
Fint väder och jag behöver rensa tankarna.
Fick blev från psyk förut också. Min kalender kommer till användning.
Haha. Äh. C'ya.


Remember Me - Mary J. Blige ft T.I


Dålig kvalite på låten åvan så jag föredrar spotify:T.I. – Remember Me [feat. Mary J. Blige] - Explicit Album Version

Snowie 12/3 2010


Foto: Jessica Hallén     ..oredigerad dock!

Bild på fin vovven snowie som jag tog på min fasters gård i fredags.

Cilla 24/2 2010




Foto: Jessica Hallén (jag)

Bilder på Catys hund Cilla, 24/2 2010. Har aldrig blivit av att jag lagt upp dem bara.

Usch och fy..

Usch och fy.. blä blä. Hur fan ska jag orka? Idag är det möte. Är så irriterad att jag skakar av ilska när jag tänker på det. Iallafall så la jag mig innan klockan sju igår. Somnade ganska fort men vaknade vid tio då hjärnan var vaken men kroppen sov - i flera timmar. Hur sjukt som helst.

Håller iallafall på att göra kaffe för fulla muggar nu så jag ska orka med en lektion och ett möte. Fan vad tragiskt. Orkar jag så ska jag nog ta mig till något ställe som elgiganten eller något för att se hur man får till internet i min mobil. Har ju trådlöst internet, facebook, msn, gps, internetexplorer och allt men har inte kommit igång med det än för jag har inte fattat hur man gör riktigt. Hittar inga inställningar heller. Så, så ser min dag ut.

BloggPartner

Annonser från BloggPartner

stone sour

How do you feel? That is the question
But I forget, you don't expect an easy answer.


Keri Hilson - I Like


Keri Hilson – I Like - Jost & Grubert Radio Mix

climb


Hate in my heart, love in my mind
I seen nights full of pain, days of the same
You keep the sunshine, save me the rain
I search but never find, hurt but never cry
I work and forever try, but I’m cursed, so never mind
And it’s worse, but better times seem further and beyond
The top gets higher the more that I climb


Sitter och dricker kaffe nu och har precis..

Sitter och dricker kaffe nu och har precis hällt upp badvatten. Idag tänkte jag dra ut och fota. Hur fint väder som helst, lite tråkigt att man knappt kan gå it ''gräset'' utan att sjunka ner i lera. Haha. Har tydligen blivit välldigt mycket så i min stuga. Men nått hittar jag på. Vill fota idag. Inte ofta man kan göra de utomhus nu, så konstigt väder. Men måste rulla. C'ya.


SNAP SNAP


Foto: Jessica Hallén  (jag)
Modell: Cathrine Aronsson

Cathrine 5 mars

           



Foto: Jessica Hallén (jag)
Modell: Cathrine Aronsson

Skrev ju för ett tag sedan att jag hade fått hem en peruk från japan den 5'e.
Här är två bilder sedan den dagen. Igår fick jag den andra, en peruk med rakt hår ifrån kina.
                              Så räkna med fler bilder framöver!


Nytt CV

Precis skivit nytt CV. Hua va tråkigt det är, men nu är det gjort. Ska fixa ny bild till det framöver, funderar på att byta nummer också. Nummret jag har nu har jag tagit över av min brorsta för flera år sedan. Så det är allt för många som har mitt nummer som inte borde.

Nu ska jag tänkte jag färga håret för att det ser verkligen hemskt ut just nu, som ni kanske sätt på bilderna nedan sedan boda borg. Och där hade jag endå satt upp det för att det inte skull synas så mycket, hehe. Framöver blir det nog svart igen, trivs nästan bäst i det. Och ja, städa måste jag göra också. Tråkdagen nummer ett eller? Hö-hö, nä nu måste jag göra någon nytta. C'ya!

Nyttigare pizza med bakpulver



5     dl     mjöl      ( Jag tog 2,5 dl vanligt vetemjöl och 2,5 dl grahamsmjöl villket gör det nyttigare och matigare med fibrer! )
2     tsk   bakpulver
50   g      margarin
1,5  dl     mjölk

Dela margarinet i små bitar och blanda det med det torra tillsätt sedan mjölken och gör till en fin deg som du sedan kavlar ut. Lägg den utkalvade degen på ett  smörpapper på en plåt med lite olivolja på. Bred ut passerade tomater på degen och lägg sedan på de pålägg du gillar på en pizza och oregano.

Grädda ca 15 min i 250 grader. 



Föresten!  Det var första gången jag gjorde hemmagjord pizza själv och det var lättare än jag trode. Blev ungefär som en fullstor vanlig pizza men jag delade den med mina förälldrar, vi fick tre bitar var och blev proppmätta. Lär bero på degen, helt klart mycket godare! Gick mycket fortare så det är ju ett stort plus. Mat som tar lång tid att göra är ganska tråkigt, eller hur?


Boda borg

Har inte bloggat på ett par dagar nu. I lördags for jag till stugan med pappa och Caty. Och i söndags åkte vi till Boda Borg med André och Marre där vi var hela dagen.


Sover man i en sommar stuga måste man borsta täderna ute
varesig det är vinter eller inte ;-) Det är en oskriven regel.



Utanför Boda Borg. Han som jobbade där sa att det var hyffsat bra med
tre stämplar om det var längesedan man var där och vi fick 7-8-9?
Något sånt, så de var ju helt okej. Kul hade vi iallafall!

The annoying one



Min bror skickade denna och frågade om jag kännde igen mig. Han menar på att jag är apelsinen och han äpplet. Haha ;-)

oh, ohoh..

I'm just so fuckin' depressed
I just can seem to get out this slump,
If I could just get over this hump,
But I need something to pull me out this dump.

I need that spark to get psyched back up.

- You're so funny man, you should be a comedian, god damn!
.. Unfortunately I am, but I just hide behind the tears of a clown.


Family


Haha, jag och pappa?


Vaknade upp hos Caty imorse, segade på ganska..

Vaknade upp hos Caty imorse, segade på ganska rejält innan vi gick ner till ica för att hämta ut lite paket. Bland annat en peruk ifrån japan till mej, för lite roligare fotograferingar. Slänger nog upp lite bilder framöver. Som ni kanske förstog där, så var vi ut och fotade ganska direkt i det fina vädret ute. Helt okej bilder med tanke på hur lite batteri jag hade. Mot kvällskvisten kluttade jag i lite hårfärg i håret som just nu inte ser så okej ut men det får jag fixa till imorgon eller på söndag. Runt elva tiden åkte vi bort till Martin där bla Kricke, Anton, Thomas och någon till kille var. Ett par glas vin blev det där, tvspel och musik. De spelades poker också men jag har aldrig förstått mig på kortspel. Det funkar liksom bara inte ihop i mitt huvud. Halv två åkte jag hem villket nu är två timmar sedan. Pigg som en lärka konstigt nog. Ska försöka sova strax. Funderar på att åka till stugan tidigt imorgonbitti. Man vill ju inte vara helt död :-)

¨¨¨¨¨¨¨
           Gårdagen vart ganska mycket för mig.
           Vill/orkar helst inte skriva om det men kort sagt.

           Caty->Läkare->andra läkare->Psyk->
           läkare ..läkare ..läkare.. skriva, skriva, prata, prata.. ->
           hem till Caty igen -> glass+mango+hallon->
           inte enns en halv film-> DÄCKAD.     I was scared but I wanted to

Fight

I know that life won't break me
I know that life won't break me
I know that life won't break me
I know that life won't break me
I know that life won't break me

Fightas med tanken


DAGENS FACELOOK








                            .. internskämt. HAH.

DMX - The Rain


Spotify:
DMX – The Rain

Klippte sönder

Sitter och dricker kaffe och svarar på kommenterar, ska trax hoppa i badet och sedan vandre ner mot skolan. Runt tre tiden idag är det möte också. Fyfan vad nervös jag är. Jag ställer alltid in denna typ av möte. Men idag ska jag verkligen gå tänkte jag. Hua. Jaja. Föresten..Skulle försöka sy om ett linne förut men pedalen till symaskinen var trasig så det gick åt helvete. Fick ett litet utbrott och klippte sönder mitt fina linne som jag egentligen skulle sy om. Så kan det gå. Nä nu måste jag röra på mig. C'ya.

Faster

Nu åker jag till min fasters nya hus och kollar in det. Trevligt trevligt.

Svante 2


En till bild på Svante som tuggar i mitt skosnöre.

Soppa

...mmmh! Fyfan vad god mat jag håller på att göra just nu, amazing! Lätt den godaste soppa jag har gjort. Måste göra klart, c'ya.

André 20 år.

Bilder från André's födelsedag i lördags:


Törstigt efter laserspelen


Som ni kanske inte brukar se mig? Hehe..
Eller jo föresten, de kanske ni brukar!










Efter allt gick vi alla ut i snöyran på väg till
Annelis och Gurra innan vi skulle på Allstars!


Jag och John hos Annelis och Gurra.


Isac och Caty.


  ..finns mycket mycket mer bilder men kan inte lägga upp allt, hehe.


Svante



Min grannes vovve Svante som jag har vaktat nu när hans flickvän
inte har varit närvarande och han har varit tvungen att jobba. Hur söt?

Hundvakt och magont

Idag har jag vaktat Svante igen. Har haft sjukt ont i magen både igår och idag. Så har mest legat och tittat på tv, fast det gör inte så mycket, hunden har också sovit mycket. Har alltså varit välldigt lungt hos mig idag. Tänkte försöka få tag i Caty nu och se om hon vill hitta på något! Föresten fotade jag hunden lite förut när jag hade tråkigt. Kan lägga upp bilderna strax.

Zuuuuumzuum..

De två senaste dagarna har jag varit barnvakt åt min grannes lilla chiuaua valp. Hur söt som helst! Livet rullar på. Ikväll har jag gjort hemmagjord choklassås och till det blev det choklad/apelsinglass. Gottans. Nu ska jag fortstätta se på tv sedan försöka komma i säng i tid, ska upp tidigt för att hämta vovven igen.  C'ya !

RSS 2.0