Sola lite med maluttplutt..

Haha, fyfan villken midsommarfest jag hade alltså. De såg man på städningen igår iallafall. Flera timmar åt att plocka glas och burkar, bara. Sen resten. OJ, oj, oj. Men roligt hade jag iallafall. Längtar inte tills det kommer upp bilder på fejan. Iallafall inte de där ..sista bildera. Hahaha.




Ska illafall ut och sola med Maluttplutt nu hade jag tänkt. C'ya.

Happy






Rihanna - Te Amo


Var på stan igår med mamma..

Var på stan igår med mamma.
Skulle egentligen bara på banken och apoteket.
På kvällen var jag på bio med Michaela,
vi såg Sex And The City 2, sååå bra!!



Köpte ett par bikinitrosor till en överdel jag har.
Tror jag har tappat bort de andra som hör till. Hm.
Aja, det nedan köpte jag också, kommer ifrån Lindex!






Föresten, på apoteket såg jag en munskölj från SP12 som skulle smaka melon. Tänkte att de borde vara som att äta tusen melongodisar och sammtidigt få as bra andedräkt (älskar melongodisar!!), desvärre smakade det skit. Eller inte bokstavligt talat. Men absolut inte som jag trode.


En som låtar snurrar..

Två låtar som snurrar runt i min skalle just nu. Välspelda i helgen måste jag säga. Men dom är ju sjukt bra så det är lungt!


En del av shoppingen från förra helgen



Hötorget låg precis vid vårt hotel så korsade det när vi skulle gå och äta en dag.
Såg denna skönhet och som även följde med mig hem.
Jessica ♥ Stora ringar




Bikini  och ring från H&M, köpte en brun bygel bikiniöverdel också.
Även ett tjockpack strumpor osv, haha lite andra nödvändigheter.




Lite stora kanske, men jag gillade dem.
Inte så att jag ska ha dem hela tiden. Då försvinner nog mitt hål
i naveln på en vecka. Haha, dom är rätt tunga.


Köpte en kavaj där också, med nitar på kragen. Dock har jag ingen bild på den, kan visa senare. Det var iallafall det jag kom på just nu att jag köpte där nere. Vet inte om det var något mer? Jo justja.. en conceler, rött, svart och genomskinligt nagellack. Ja, det var vad jag kom på iallafall ;-)


I ( `v´ ) SHOES



Från Belle, i Stockholm!


... undra hur lång jag blir i dessa?
 haha!


Shoppats en del..

Det har shoppats både i sthlm och när jag kom hem, men såg att jag inte har skrivit om något utav det. Börjar med vad jag köpte när jag kom hem. Tror det kan ha varit i förrgår eller dan innan det(?) Haha..


Underkläder ifrån H&M


Shorts ifrån cubus, dessa var på rea. Har ett par vita från förra året
och de är mina favoriet, just därför jag köpte ett par till.




Wct jacka ifrån Carlings.


.. minns inte om jag köpte något mer ??


Shoppats en del..

Det har shoppats både i sthlm och när jag kom hem, men såg att jag inte har skrivit om något utav det. Börjar med vad jag köpte när jag kom hem. Tror det kan ha varit i förrgår eller dan innan det(?) Haha..


Underkläder ifrån H&M


Shorts ifrån cubus, dessa var på rea. Har ett par vita från förra året
och de är mina favoriet, just därför jag köpte ett par till.




Wct jacka ifrån Carlings.


.. minns inte om jag köpte något mer ??


Married to the game?

Har blivit ruskigt dålig på att updatera här. Sick. Har mycket att berätta dock ingen lust till det. motherfaa, jag har ny favorit låt. Hittade den för en halvtimme sedan och den har gått på repeat sedan dess. No love med Eminem och lil waye, det kan alltså inte bli mycket bättre!

Sthlm 12-13 juni 2010

Har varit i sthlm i helgen. Har haft det hur bra som helst. Åkte dit med pappa. Både han och jag gillade KISS när vi var mindre och fick biljetter i födelsedagspersent till deras konsert. Grymt kul att se de gammgubbarna stå på scen. Dom kan sin grej om man säger så, dock mäks det ju att dom är på åren, haha. Dock gick vi efter halva konserten eftersom vi frös så in i bomben att vi båda fick kramp i ryggen. Ja, vi båda har lite problem med ryggen så de är inte så konstigt. Vi stog iallafall där och hoppade med knäskåplarna och hackade tänder sammtidigt som vi log av att se dem. Sjukt bra. Europe och Mustach var förband också. Inte helt fel. Meningen var att vi skulle upp på hotelrummet och värma oss och sedan gå ut och dricka lite bira. Dock somnade vi. Helt slut från dagen.








På söndagen var vi ute och shoppade lite. Kikade runt på massa olika ställen och tog det mest lugnt. Drack några öl och mådde bra. Vi träffade föresten världens trevligaste bartender. Fyfan vad rolig han var, skulle helt ärligt kunna åka ner till sthlm bara för att sitta och prata med han. Så trevlig var han. Och han tyckte nog samma om oss för han bjöd oss på öl och jag fick en tröja med deras logo, kort till deras högsta chef osvosv. Och jag tror inte ni enns kan gissa vart vi var. Bishops arms, inte alls långt ifrån centralen. Gubben var irländare. Så känner ni för att ta en öl i sthlm så ska ni helt klart gå dit.


Student 2010

De tre sista dagarna innan helgen har många nära till mig tagit studenten.
Bilderna är ifrån tordagen.


Filip och jag.


Min tremänning Tommy visar upp vad han fick av mig :-)


Cathrine och Fredde precis efter trappan.


Malin på stadshuset uteservering.


Svante följde med också.


Jocke och Johannes.


Cathrine's studentmottagning.
Världens bästaste vän.


Och på fredagen var det studentmottagning hos Andr'e. Har dock inga bilder därifrån. Där bjöds det på en hel del alkohol, kanske några droppar för mycket. Efteråt bar det av till Oscars med Cathrine, Robban och Marre då de andra var på stadshuset med de andra studenterna. Hade grymt kul där iallafall. Och kanske några droppar för mycket att dricka där med. Skulle nog ha skippat de då jag skulle åka till sthlm 3 timmar efter jag hade kommit hem, haha ;-) Men jag ångrar det ändå inte.


Studentfirande

Har haft Gigolo i tre dagar nu, ska ha han tills på fredag för tidigt på lördag morgon åker jag till stockholm. Det var väll mestadels för att se hur det går med päronen. Till en början var ju min lilla mor livrädd men nu går det rätt bra så jag får väll se hur det blir. 

Nu ska jag äta lite frukost och sedan till Cathrine, Tommy och Filip's student. Måste springa in någonstans och köpa student present till Tommy och Filip först, Hmm..  inte det lättaste. Justja, skrev ju att jag skulle till stockholm tidigt lördag morgon. Jo, jag skulle ju se Kiss. Yeeei!! Vi kommer bo på ett hotell som såg jättefint ut som låg bakom hörnet av hötorget. Så det är nice. Men men, C'yaaa ppl!

 

Brown

Sitter och inviger de nya glasen med lite rött. Pratat med Caty idag. Hon är tillbaka i Sverige. Yeeii, snart får jag träffa henne igen. Haha, känns som att det var en evighet sen vi sågs. Fast det var det väll i och för sig när man tänker på att vi annars brukar sova med varandra, äta med varandra, hålla om varandra som ett nykärt par (okej kanske inte direkt.. eller jo ibland) ..osvosv.

Igår blev det föresten jobb på Railway för min del,
så ska hem till Jocke, Michaela och Sebbe imorgon så han får sina presenter eftersom jag jobbade igår då han fyllde år.

Ska nog dricka upp de här glaset nu och vandra mitt feta arsle (okej, de kanske inte stämmer, plattarsle nr1 är ju faktsikt jag om nån. Fast jag har faktsikt fått lite fläsk de senaste veckorna, undra om jag går upp på mina medeciner?!) Nää vad jag tänker. Jobbigt. Det jag skulle skriva var att jag ska gå hem till Kricke (..tror jag?!) och umgås lite. C'yaa!


Heldag i birsta

Heldag i birsta med mamma och mormor idag.


Småsaker får massa olika ställen. Och dom har slutat sälja en sorts Veet jag hade förut. Köpte en på spray i sommras men det svar ju bara skit på ren svenska. Så ska prova denna nu, är de samma skit så ska jag sluta med den där skiten. Haha. Tjejen utan tålamod. Skit bra läppbalsam btw..från dove tror jag.



 Parfymen luktar godis, älskar sånna parfymer. Haha!

Köpte tolv vinglas, sex till rödvin och sex till vitt.


Köpte även två presenter till Sebbe som fyllde tre år igår. Lillbubbas. En döskalls-morgonrock/badlakan. Och ett lektält lika som jag hade när jag var liten fast ett som ser ut som en iglo, så slipper han ha tvättkorgen på huvudet och säga att han gömmer sig. ;-)

Köpte även studentpresent till Caty men hon vet jag läser min blogg
så det skriver jag inte här vad det är.




updatera lite och visa att jag faktiskt inte har dött..

Igår var jag med Jocke och hans syaster och solade i sidsjön och på kvällen var jag barnvakt/hundvakt åt Sebbe och Svante då de var på bilbingo..

Och idag har jag faktiskt inget för mig. Lugna puckar.. öh?! Ja, sitter och dricker kaffe just nu för att få bort min huvudvärk. Hade glömt att dricka kaffe imorse, jobbigt. Tänkte snart lägga mig i solstolen på balkongen ett tag och steka lite. Har svårt att bli brun nu för tiden, när jag var mindre såg jag mer eller mindre ut som en ..turk? ..eller något. Ja. Tänkte bara updatera lite och visa att jag faktiskt inte har dött. C'ya.

RSS 2.0