4 på dagen

Hittade på lite bus med Caty i bosvedjan igår. Dock välldans opeppad. Drygast i stan istället. Somnade runt fyra-fem inatt och vaknade klockan sex med världens total ångest, vet inte riktigt varför. Somnade sedan efter ett bra tag och vaknade klockan fyra på dagen. Helt otroligt. Längesedan jag sov till den tiden på dagen. Därav blev det en fet kebabrulle. Åt dock bara halva. Gott som nånting iallafall. Nu ska hoppa i min as fula blå mjukis dress och sedan gå och möta Caty för att sola. C'yaa!

Snödrivor

Jag kände nästan lite hat innom mig igår. Som vi alla vet är de så in i helvete med snö ute. Och det är smala smala stigar på trotoarerna som man får trängas på för att komma fram. Igår stog jag på en sådan stig vid en busshållsplats för att det var fullt med folk inne i busskuren. Hade även luva på mig så jag såg inte om det var någon bakom som ville gå förbi. Och rätt vad det var så kanckar en kille mig på ryggen och säger '' Ursäkta, kan du flytta dig åt sidan lite vi ska in i busskuren? ''. Så dom ansåg att jag skulle gå in i snödrivan för att dom skulle gå på stigen? Då kan dom väll gå in i snödrivan själv. Jävla idioter, vad tror vissa att dom är alltså. En krit vit skelett smal ginger och hans feta flickvän med ärvda märkeskläder som trode hon var as jävla snygg. En marc o'polo väska som såg ut att vara ifrån 80 talet, man kunde undra villken soptunna hon hade hittat den i. Och där stog dom och fnös åt alla andra. Dom stog och fnös åt en tjej i 13 års åldern som hade stora lurvia boots på sig. Fyfan vad irriterad jag blir på sånt folk. B-lä-ä-ä-ä-ä-ä!!!


Östersund

George Clooney har varit i Sverige under en tid nu

, faktiskt Östersund men åkte hem igår eller i förrgår. Till och med så att han bodde på ett vanligt hotell i ett vanligt rum. Fast att han hade bilvit erbjuden lyxhus eller lyxhotell. Kul kille. De hade ätit middag på en sushi restaurang faktiskt utsedd till utav en utav världens bästa sushi ställe (absolut inget jag visste tidigare?) som jag fattat det. Efter sushi restauranger i Japan då. Där hade de varit hela kvällen men avbröt ett antal gånger för att gå ut och ha snöbolls krig för att han var så fascinerad utav all snö vi har. Själv är jag så less att jag snart spyr.


Music


Spotify: Anouk – For Bitter Or Worse

                           ''  What do you do when you get lost inside your soul ''

Grym röst den kvinnan har alltså.  Låten släpptes bara för några dagar sedan. Gillar texten massor. Anouk.


   ''  It was so hard when I watched you falling down
       But it was time for you to walk alone
       Just know if you really need a friend
       And you're feeling like you can't go on

       Just walk back just a little bit faster
       Take my hand I will blow your fears away
       Break through to the other side
       For bitter or worse I know you better than anyone else
       And I'll be by your side  ''

Idiotiskt

Tar man sig till framgång är man där för att nå den.
Inte för att backa alla steg tillbaka.
Det mest idiotiska jag har hört.


Tävling!



Jag är med och tävlar om ett start kit ifrån e.l.f hos Citty.
Har hört mycket bra om de märket. Vad har jag att förlora? Nana..

Länk till hennes blogg: http://sexandthecitty.blogg.se/index.html

Läggdags

Ska försöka somna om. Lååååång sovmorgon imorgon. Skönt skönt! Första lektionen är idrott. Frågan är om man vågar sig på ett par skridskor. Tror faktiskt inte det om jag ska vara ärlig. Nä, nu blir det sängen. Natti.





                       Sluta hör av dig till mig. Du var bortglömd, och hoppas du förblir.

Sänder tanke

Hur gick det till, hur bar dom sig åt?
Aldrig mer ung, eller aldrig mer fri.


Sömnlös inatt.


Beställningen

Idag kom endel utav beställningen ifrån H&M. Tror dock jag måste lämna tillbaka koftan. Jag med mina långa babian armar. Lär ju krympa i tvätten. Ja, jag får se helt enkelt..

Idag har jag varit på min första psykologi lektion. Jag kände hur det kokade i hela kroppen på mig när jag satt där. Haha jag mitt temperament alltså. Kan man tänka logiskt, som jag anser att varenda människa i hela världen borde kunna så behöver man inte ha sånna lektioner. Visst, jag valde det själv men jag trodde att det skulle vara intressant. Buu :-( ! !

Hade lång håltimme också, då åkte jag hem till Olle som redan hade åkt hem pga hål. Vi såg på roliga klipp på youtube, åt lunch och var mest fula. När vi kom tillbaka till skolan hade jag Estet Bild och jag trode att det skulle vara pretty fun om jag ska vara ärlig, men på alla lektioner jag har varit på så har vi gjort saker jag redan kan eller vet hur man gör eller har gjort tidigare..blabla. De är illa.

-De här är en stompfer, den använder man till för att skugga!
Jag tänker '' NÄÄÄHÄÄ ÄRE SANT ? .. hmf... ''
Andra tänker '' Åh, cool grej, den ska jag prova! ''

Tycker inte att jag är något proffs, för de är jag verkligen inte. Långt ifrån. Jag är knappt duktig. Men jag vet de där redan. Ni kanske tycker att jag borde ha valt något annat men jag vill ha andra uppgifter.

- Idag ska vi göra färgcirkeln. Och eftersom att ni inte vet hur den ser ut så tänker jag visa den här!
Jo! Jag vet hur den ser ut, jag lärde mig den när jag var 11 bast. Och gjorde den 4 gånger till när jag var 14 och gick på nacksta. Det finns faktiskt bra bildlärare här i världen. Langa hit Kjelle ifrån fd. nackstaskolan. Vart har du tagit vägen i hela mitt liv. Kanske världens bästa bild lärare. Och ni kanske tycker vadå du har bara haft en, nej jag har haft 4. Jag var faktiskt ganska intresserad utav att teckna för några år sedan. Jag har ett öga för bild men inte längre ett intresse och har tappat den lilla talang jag hade som mindre.

Haha, var bara tvungen att skriva av mig. Hur ointressant som helst. Men jag har inte bett någon att läsa min blogg. 

         C'YAAA!

                      Föresten, Grattis på födelsedagen Martin!

Blåst

Ikväll har jag varit med Malle, Sara och .. hm jag minns inte vad han heter. - Hemma hos Olle. Vi har sätt på film, tv serien Blåsningen och massa konstiga videoklipp. Vi har även varit ute lite och busat massa. Sen vid halv tolv fick jag skjuts hem utav Malleballen.


          Nu ska jag nog försöka sova igen. C'ya!

Just idag

Jag har tron på mig själv på min sida.


Cooper

Sitter och avnjuter mitt kaffe (fyfan vad gott det är med kaffe!!!) och lyssnar på David Bowie. Haha as skön, Rebel Rebel. Annars gillar jag väll inte han speciellt mycket. Det känns lite för mycket Hair över det hela. Not my style.



Föreseten, jag kom på en sak igår. Alice Cooper spelar ju på Sonisphere (som jag funderar på att dra iväg och kika på). Han är ju typ hur gammal som helst. Han är född 4 feb 1948, alltså fyller han 62 om ett par dagar. Helt sjukt. Men det skulle vara grymt att se. In med rullstolen liksom. Haha.

Sjuka jävel ! :-D

Hahahaha, ja satan i gatan! Efter allt filmtittande igår så gick jag och Caty hem till André för att hälsa på lite. Där dracks det alkohol och jag tror nog André fick i sig lite lite för mycket. Så jävla roligt så de är inte sant. Skrattade så jag fick kramp i magen ungefär. De är ingen överdrift här alltså. Jag satt på någon opera låt på Spotify och han ställde sig och mimade med värsta inlevelsen! Jag vek mig av skratt och la mig på golvet, var tvungen att springa på toa för jag var nära att kissa på mig. Och när jag kommer tillbaka så står han fortfarande och mimar. Han mimade till typ 4-5 låtar. Och när han var klar säger han helt allvarligt '' Alltså det är bara inlevelsen det handlar om! ''

Bio

Nu går jag ner i lokalen och bygger bio. FILMTIME!!

Önskelista..?

Min önskelista tills jag fyller 18! 

Biljett till ACDC 3 juni, biljetter släpps 26 januari 10.00 *BLINK BLINK*


HOPP

    KANSKE DE FINNS HOPP ENDÅ!?

Oooohhh!! 
Har precis hittat en sida som säljer biljetter till kiss konserten i juni, och hör och häpna, ACDC kommer också tillbaka till sverige i juni. AMAZING!! Synd att man inte var rik, för jag ska nog på Sonisphere i augisti med ett par tjejer också. Så jäävla kuuuuul det kommer bli! De gäller väll att spara, de som jag är sämst på. 

                 Alltså det pirrar i magen, är det såhär det känns när man är kär? Isåfall är jag nog kär i musiken!

Music



 De bästa enligt mig på Spotify: Takida – Reason To Cry , Takida – Halo , Takida – Jaded , Takida – Broken , Takida – Die Alone , Takida – Tear It Up Again , Takida – Curly Sue .


Jag minns när takida knappt var kända, förutom i våran lilla håla ungefär.
Jag tyckte att dom var grymma när jag var mindre, vid 12-13 års ålder lyssnade jag på dem hela tiden. Alla deras låtar i min mp3 som snurrade tills batterierna tog slut, aldrig att jag stängde av den om det fanns batterin kvar. Och de stog alltid tAKiDA på min pressentation på lunarstorm. Haha, ojojoj.  Fast en sak minns jag, fyfan vad otrevliga dem var :-S Och nu för tiden står det överallt i alla tidningar när dem träffar takida om hur trevliga dem är och bla-bla-bla. Jag var och såg dem ett par gånger och en gång var en sommar kväll. Jag och en kompis gick fram till dom efter en spelning och frågade efter autografer, men vissa ville knappt skriva en. Helt sjukt vad otrevliga dem var. Okej, dom kanske hade bråttom. Men vad hade dom att åka hem till? Om dom var otrevliga på den tiden så kan man ju undra hur dom är nu, under riktig stress. Stackars fans. Men dom är duktiga på det dem gör inom musiken iallafall. Riktigt duktiga, kul att dem kom så långt - inget jag trode när jag stog där och tittade på dem i 12-13 års ålder och blev trampad på mina fötter av en wierd långhårig kille med skinnjacka.


Prickigt

Sitter hemma för att jag har typ världens längsta håltimme. Eller ja, den var lång. Nu är det bara lite mer än en timme kvar. På alkohol lektionen förut så diskuterade vi om systembolaget. Fy fan villka synpunkter vissa verkar ha innom det ämnet alltså. Blir arg när jag hör folk säga '' Vadå varför har dom 20 på systembolaget för? dom borde ha 18, man får ju köpa alkohol på krogen när man är 18 endå?  '' . Nä nu ska jag inte skriva för mycket som det lätt kan bli ibland. Håller på att göra kaffe, har inte hunnit dricka något idag. Gott gott. Köpte en billig tunika/tröja/trasa på gina tricot förut, och två par prickiga strumpbyckor på cubus. Jag tycker att prickiga ben är fint :-)


snow patrol

I don't quite know how to say how I feel.
I need your grace to remind me to find my own.


Sagoland

Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.


Snabba cash

Har hört både bra och dåligt om filmen, de dåliga man har hört av den är förmodligen ifrån folk som läst boken och tyckt att den var bättre för boken har jag bara hört bra om. Ikväll ska jag iallafall se denna film på bio med Martin & Sebbe. Har alltså inte allt för stora förhoppningar om denna film pga vad folk har sagt om den, men måste se den känner jag.




Updatering: Bra film enligt mig, dock gillade jag inte slutet speciellt mycket. Men förstår slutet om det nu ska komma fortsättningar. Föresten så förstår jag inte varför alla tycker att Joel Kinnaman är så snygg? Personligheten i filmen gör han bara ännu fulare, han är en fjant rakt igenom. Eller ja. Man kan ju tycka olika.


Rädda barnen

Jag gjorde det, ska du göra det?
Dessa barn behöver dessa små slantar det mer änn oss.
Tio eller femtio kronor ifrån din mobiltelefon, det klarar vi oss utan va?
Rädda barnen befinner sig just nu i Haiti för att hjälpa barnen sedan katastrofen.




Smsa ''10katastrof'' till 72950 för tio kronor.
Eller ''katastrof'' till samma nummer för femtio kronor.





Fåglarna utanför





Music


Spotify: Rob Zombie – Sick Bubblegum

Låten Sick bubblegum med Rob Zombie, släpptes bara för några dagar sedan. Robert Cummings som han egenligen heter, är musiker, manusförfattare, regissör och producerar film. Han skrev även ett manus till filmen The crow, grymt bra film om jag får säga det själv. Måste ju även stå med i någon historiebok att de råkade skjuta Brandon Lee i den filmen, största tabben någonsin under filminspelning. Så när ni ser han skjutas i filmen så är det inte på låtsas. Brandon Lee dog alltså 93 under filminspelningen. Tillbaka till vad jag pratade om. Hans mest kända låt Dragula är bla med i filmen Matrix. Många av hans låtar är med i ett flertal sjuka filmer. Jag älskade Living dead girl för ett antal år sedan.. 5 år sedan kanske. Haha. Jaja. GRYM, enligt mig!

Beställt!

Beställde kläder ifrån H&M förut. Dock fanns inte allt så vissa saker kommer senare. Vad jag köpt får ni se då :-)


Annars bajsar man inte



jessicaa säger (23:48):

fick du nå go mat av mamma då

olle säger (23:48):
jaaaaa sueprgott!! kyckling och klyftpotatis=)!
vad fickde du för mat idag

jessicaa säger (23:49):
ååh gott
ja åt ingen mat
inte igår heller
och ingen lunch idag
jag sov istället

olle säger (23:50):
vaaaaa
du måste ju äta=(

jessicaa säger (23:50):
ja jag glömde

olle säger (23:50):
annars bajsar man inte


Begerikurs

Jag känner mig helt död efter en dag som denna och som igår. Hur fan ska det då gå på torsdagar då jag slutar halv sju på kvällen. Vill nästan inte enns tänka på det. Halv sju - Ja, ni läste rätt. Börjar med bagerikursen då och den är lagd på eftermiddagen. Man kommer inte enns hinna äta något där emellan. Ska nog sno en tårta på bageritet och äta vajre torsdag, de är ju ett alternativ men inte ett så bra alternativ dock. Eller ja det beror ju på hur man ser på saken. Man vill ju inte direkt köpa pizza varje gång bara för att skolan planerar dåligt. Och jo dem planerar visst dåligt, för dom har lagt bagerilektionen samtidigt som vi har estetisk verksamhet tror jag det var. Vet iallafall att dom la dubbla lektioner under samma tid. Ska man jobba med att göra scheman ska man väll göra det bra också. Så ja vi får väll se hur det går på torsdag, om jag överlever eller inte.

Förklara

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen.
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.


Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.


Ny hoodie!

Köpte denna från Carlings igår. Det är dock en killmodell, men stor och mysig precis som jag gillar det när det gäller hoodies. Och döskallar gör väll bara det hur mycket bättre som helst? Haha.



Vart ligger lektionerna?

Lite mer information skulle ju ha varit bra. Gick inte till skolan imorse för jag visste inte villken skola jag hade psykologi på. Frågade de andra som hade valt det också men dom visste inte heller. Frågar man lärarna eller mentorerna så vet inte dom heller. Det är helt sjukt ju. Nästa lektion jag har börjar efter tolv någon gång och då har jag estetisk verksamhet bild. Så tills dess hinner jag väll ta reda på villken skola det är på, men just nu har jag absolut ingen aning. Gissar på hedbergska eller västermalm. Grejen är att är det på
västermalm så kommer jag inte hitta dit för jag har aldrig varit inne på den skolan och är det på hedbergska kommer jag få leta som en galning och KANSKE hitta dit om jag har tur (för jag vet ingen annan i klassen som har valt bild!?!). Detta är en jobbig grej med att gå på Altinska, att man har lektioner på olika skolor förutom de innom just ämnet hotel&restaurang för det ligger på Altinska.

Djupet

Jag ville mötas nånstans nere på djupet.
Jag har varit där förut och jag är inte rädd.
Dina drömmar blir allt svårare att se nu,
och mina finns snart inte längre kvar.


Nytt ämne

Satan i gatan vad trött jag är. Nästan satt jag ville somna på skolan men de gick ju ganska bra endå. Dock somnade jag på direkten när jag kom hem och vaknade halv nio. Fortfarande trött. Hoppas man kan somna om inatt för jag börjar tidigt imorgonbitti. Första dagen med Psykologi. Låter intressant, hoppas det är det också.


Biofilmer

I veckan ska jag se Snabba cash på bio. Vill se Avatar också, helst i 3D. Och filmen Farsan ( kommer snart på bio, tror inte den har släppts än iallafall? ) vill jag också se! Verkar grymt rolig.

      Vad tror ni om dessa filmer?


Snabba Cash:

Avatar:

Klicka här för att se trailer.

Farsan:


Hahah, denna film verkar ju hel rolig. Måste ses!

Music


Spotify: Billy Idol – Sweet Sixteen


Upp & iväg


Telefonsamtal

Hade i mina aningar att Olle fortfarande sov så jag ringde och väckte han så vi skulle kunna gå till Naturkunskapen sammtidigt.

- hallååå...
-
MEN GOD MORGON GOD MORGON, de är dags att vakna!
- mm...
- Vakna då!!
- Okej, hej!
- Tjabba tjena, kliv upp, vi ska på skolan!
- hämta mi..g med en.. rymdraket.
- Har ingen, kliv upp!
- Okej.. Det är kallt. VA JOBBIGT!
- Gå och duscha!
- Okej, jag går och duschar nu, ringer snart :-(

      Hehehehe, jag gillar skadeglädje. Och skadegläde är band annat att väcka morgontrötta. Måste väll vara ganska så jätte kul.


Music


Spotify:
Pitbull featuring Akon – Shut It Down

Balmain


Vad skulle du betala för denna t-shirt? Jag tror inte enns att jag skulle betala för den. Den kostar iallafall 7995 kronor. Läskiga pengar.

Jag, morgonpigg? Näe..

Det är fan i mig inte mänskligt att vara vaken den här tiden alltså. Men det är jag. Eller så gott som. Hm.. Mina ögon svider. Sitter i sängen, dricker kaffe och kollar på Vakna med the voice. En sak jag har lite ångest över är att jag inte har jobbat något på hela detta år. De låter som lång tid men jag var ju borta i en vecka också. Men shit vad konstigt det känns. Jag som tycke det känndes konstigt att sluta jobba på helger och bara veckodagar. Nu har jag inte enns jobbat veckodagar. Måste höra av mig till jobbet, bara lite knasigt nu när vi har nytt schema i skolan.

Söndagsmat

Gör köttäfrs biffar, kokt potatis och gräddsås. Hur gott?

Klor

Igårkväll umgicks jag med Caty. Vi såg på massa filmer, åt godis och glass. Till middag gjorde vi fläskfilé med sallad och potatissallad. Grymt gott!

Så idag följde jag med Johanna och hennes småsyskon på badhuset i stan. Jag vart lite homie med Agnes igen och hoppade massor från madrassen. Hur gulliga ungar som helst :-)

Nu är jag bara hemma och funderar på vad jag ska göra ikväll.. Men det visar väll sig. Vill hitta på något kul sammtidigt som jag bara vill ligga hemma i soffan och se på film, och de går ju inte att kombinera så bra. Får se helt enkelt.

Bara för att jag har tråkigt..

Favorit

Låt: Har flera
Sak att göra: Skratta
Sport: Ööh.. kanske inte min grej..Hehe.
Dryck: Burn, kaffe.. Fanta. MMmm.
Kläder: Bekvämt.
Film: Har flera
Bil: Hohoho!!! Camaro ss, Dodge charger, Dodge challenge osv!
Serie: oth, gg, how i met your mother, 2½men osv.

 

Har du någonsin

Gråtit över en pojke?
Yep
Gråtit över en flicka? Det med, hehe.
Ljugit för någon? Helst ärlig
Varit i slagsmål? Jo
Blivit arresterad? Arresterad och arresterad. Okej.. då.
Träffat någon från internet IRL? Hm.. vet inte. kanske om mina vänner kände personen så det inte var någon skummis ;-P



Senaste

Låt du hörde: Do you remember - jay sean, lil wayne
Film du såg: Vet inte..
Kram: mamma
Puss: hm.. minns inte.
Resa: turkiet
Dröm: Haha, jag var tillsammas med en kompis till mig fast att jag inte ville. De  sprang även små vilda grisar på golvet ( alltså typ 5-6cm långa ) så jag jagade dem istället för att vara med han.
Person du träffade: Brorsan
Personen du pratade i telefon med: De vet jag inte
Personen du fick sms av: Olle
Gången du var utomhus: inatt
Saken du köpte: En liter burn och tuggummin.


Idrotten igår


Olle, jag och Alexander.


Ollebolle :-)

 Finns massa roliga filmer också, men de vet jag inte riktigt om jag kan visa här, hahaha.

Ledig idag

Fick precis reda på att jag är ledig idag. Känns ju bra att veta det nu när jag har varit vaken sedan halv åtta imorse. What to do? Riktigt fint väder så man kanske ska gå ut och fota. Lite tråkigt när man inte har någon att fota bara. Eller åka ut till birsta och hämta ut min digitalkamera som kom tillbaka ifrån lagningen idag. :-)


Varm saft

Råkade precis spilla ungefär en halv kanna halv varm saft mellan benen då jag hade jeans på mig. De var en aning obehagligt.


Sitting, Waiting, Wishing



The Lord knows that this world is cruel.
I ain't the Lord, no I'm just a fool.
Learning lovin' somebody don't make them love you.
     Jack Johnson

Ointressant för mig om konserter

Sitter och drickr kaffe och lyssnar på musik. Läste i tidningen förut att Guns n roses kunde ha kommit till sundsvalls gatufest men att det inte blev så för att dom inte vågade chansa, de flesta konserter de bokar in ställer dem in också. De gjorde mig en aning ledsen på ögat. Läste även att mustasch är förband åt Kiss i sthlm i juni. Fast det är ju helt ointressant eftersom jag inte har någon biljett. Någon som har en och inte kan gå/vill sälja, hör av er!


Wang 10


Ett ord, GRYMMA. Alexander Wang.

Tummarna

Sitter här och är så fundersam och orolig att jag skiter på mig snart. Hoppas det går bra. Och en annan sak, känns bra att veta hur det ligger till. Det låter bra som de är just nu iallafall, nu får du andas din egen luft ifall du kan hålla händerna i styr. Och tillbaka till det andra, jag håller tummarna för fullt.

K

Kikade runt på facebook så hittade jag pappas bästa kompis som barn. Han hade lagt upp denna länk : http://www.blocket.se/vi/25054618.htm?ca=4 .  Hahaha. Fulaste jag sätt!


Bild: Pappa och jag på dagis till jul.

Jag minns när så väl när vi har hälsat på dem i stockholm när jag var mindre. Deras tv med projektor i var nog det coolaste inom elektronik jag hade sätt då. Bananerna i pyjamas var ju liksom större än mig. Och jag minns att han hade cola flaskor/burkar ifrån hela världen åvanpå ett skåp, det var hur fashinerande som helst måste jag säga. Och hans mamma hade lånat ut hennes lägenhet till oss för att hon skulle resa bort. Jag minns dom stora svarta skinn fotöljerna och alla klockor som fanns överallt. Jag tror nog att hon sammnade på klockor. Innan vi skulle sova så plockade mamma ur batterierna ifrån alla klockor för att kunna sova. Jag skojar verkligen inte då jag säger att det verkligen ekade klockslag överallt. På toan till och med. Också glömde vi vår lila termos där. Då var jag sex år.


Music


Spotify:
 Empire Of The Sun – Walking On A Dream (Van She Tech Remix) 

Railway saloon

Jag måste bara säga det, gud vad jag saknar railway.
De roligaste stället jag har haft praktik på faktiskt.
Hur bra som helst!


Ressugen

Sitter och lägger upp bilder sedan magaluf 08 på facebook. Lite man längtar tillbaka till värmen då? Alla bloggar om att de är i thailand och massa andra varma ställen. Här sitter jag och fryser, innomhus. De är illa. Hm. Men till sommaren ska de resas och jobbas!

32 mg / 100 ml

Znoosade i fyra timmar plus att min mamma har ringt och försökt väckt mig innan jag klev upp. Och nu är det ca 40 min kvar tills att jag börjar. Villken grej att få mig att vakna alltså. Mycket mycket trött tjej. Har fått i mig två mackor och snart en hel burn. Nu jävlar ska jag vara pigg på skolan. Somnar nästan alltid. Jaja, ska väll kleta på mig lite smink nu och vandra iväg sen. Vet inte enns om jag ska jobba ikväll. Förra veckan jobbade jag inte. Måste kolla upp de där alltså. Vart ju lite knas sedan jag har kommit hem ifrån Vemdalen. Fått ögoninflammation och varit sjuk osv.


Music


Oförberätt prov

Gastronomi lektionen idag bestod av ca 5 min massa besvärande i mitt huvud. De var prov, villket jag inte visste. De gick inte så bra. Så jag gick, med Olle och Christoffer. Sen har jag legat hemma i min säng till nu och lekt apatisk i min ensamhet. Nu pratar jag med kusin och lyssnar på D-A-D. Hmm, jag har även blivit nässpray missbrukare, känns som att jag är förkyld hela tiden utan den. De var väll allt för idag.


Walla..?

- Din mamma är ful och äcklig.
- Din mamma är inte så söt hon heller!
- Vadå, har ni inte samma mamma?
- Nä aldrig.
- Va?! Säg Walla!
- Men walla jag svär på koran.
- Shit, jag trode inte.


Så lät det bland några barn/ungdommar/nästan-invandrare på bussen idag. Jag är absolut inte rasist, har inte helt svenskt blod i mig jag heller. Men vad är grejen med ''VA, SÄGA WALLA!!'', jag stör mig så otroligt mycket på det. Speciellt när de ska säga så om små saker, som de jag skrev åvan tex. Vadå säg walla om att dom inte hade samma mamma, är det svårt att förstå? Inte så att de ska behöva svära på koran osv för att man ska förstå sånna saker. Läs på er religion för fan, haha jag blir så otroligt less. Och andra sekunden så kan de inte skämta om deras religion men använder sånna ord hela tiden. SÄG WALLA, SVÄR PÅ KORAN?!

           Dubbelmoralen,
haha.. var bara tvungen att säga det. Jag är ganska duktig på att störa mig på små saker.

Sms biljett

Precis skickat efter sms biljett så nu ska jag springa ner till bussen. Snart Gastronomi med Anders. Lovade Olle att komma ner på skolan och de är nog på tiden. Haha. Hua.

Music

Hittade precis en verision utav Whiskey in the jar som är nästan lite skönare - med Smokie. Inte bättre än metallica. Men den mycket mycket bra endå. Gillar faktiskt inte verisionen med thin lizzy alls.




Dock är ju denna live så de är inte så bra kvalite. Aahh, de hade varit underbart att se dem live!!

Video


Hahaha.. läskigaste marsvinet någonsin.

Platser jag vill besöka..



Berlin.



Amsterdam.



Polen.



     Många fler också, men främst dessa. Annars vill jag även till kina, egypten, italien osv. :-)

Morfar

Luften svider när jag andas in.



Jag ska skydda dig med kroppen min.


Dom som försvann.


Bild: 09-02-23                                                             

Tänd eld på mina tankar

Den här stan gör mig galen ikväll
Och jag tror minsann min själ dör av svält


lvm

Vet inte vad jag skulle ta mig till. Gör inget dumt. Ni är mer än så. 


Svullna

När jag vaknade igår såg mina ögon ut ungefär såhär
fast lite lite mer svullen. Idag ser jag helt okej ut. Men
jag tror varken du eller jag vill veta hur jag såg ut i fredagskväll.
                          Aj..aj.




BRITA!



Hittade denna bild för ca två veckor sedan. Hahha. Tror närmare bestämmt att det ska föreställa min lärare Åsa på lågstadiet, vi gillade inte varandra speciellt mycket.

Hockeytävling

I torsdags var jag först hem till Malin och fikade och pratade massooor, det tog aldrig stopp.. ungefär. Sen for jag iväg på hockey med Sebbe, David och Ida-Malin. Vet inte om de är bindesträck och grejer i hennes namn men hon heter iallafall så... Hm. Haha. Vi såg iallafall Timrå vs. färjestad och färjestad vann tråkigt nog. De var iallafall kul att göra något som man inte gör så ofta. Mycket roligare att se hockey på plats än på tv.



Ida Malin och David. Gammal klasskompis sedan högstadiet.

Hahaha, så fult med munnarna.

Sebbe och jag :-)

Timrå - Färjestad


   Hahaha en grej denna kväll var hur kul som helst. En gubbe med stor timrå fan t-shirt satt en bit bakom oss. Så när färjestad gjorde mål så ställde han sig upp och jublade högt. Sen när timrå gjorde mål så vart han as förbannad och slet av sig tröjan och skrek maaaaaasssa fula ord. Hahahha.. ni anar inte blickarna mot han ifrån timrå klacken.


Music

Jag kom att tänka på en sak. Minns ni dessa låtar?
Tio år nu sedan dem visades på mtv..




   Haha, fyfan..

Music

Idag hade Elvis fyllt 75 år. Helt orolig som artist. Va sägs som ett halvt kg bacon till frukost? Elvis föddes år 1935 och dog 1977. Han lovade även en Europa turne med konsert i Sverige till en svensk journalist som besökte Las Vegas och då träffade på Elivs, dock blev den turnen aldig av tråkigt nog.  Han har gjort många grymma låtar enligt mig men en utav mina absoluta favoriter med han är In the ghetto. Dock skulle jag nog säga att jag tycker om den med Lisa-Marie ( Elvis dotter ) lite lite lite mer. 


Ni med Spotify kan klicka här för att får lyssna på en grym skiva med Elvis, 30 orginalhits. Jag gillar denna låt massor!
     En sak ni kanske inte visste är att jag har en ganska stor Elvis tavla på min vägg!

H&M's smink

Varit vaken nästan hela natten. Sov en timme mellan 2-3 typ. Sen vakna jag av att jag grät. Jag trode till en början att det var för att jag drömmde om en tysk som ville kväva mig med tyg. Sen märkte jag att de gjorde ont i ögonen också. Gick upp och tittade i spegeln och vipps! - HEJ ÖGONINFLAMATION..! Tror närmare bestämmt att det kan vara pga mascaran ifrån H&M, aldrig att jag köper den mer. Dock kan mina ögon vara känslig mot billiga mascaror. Men men, inte alltid man tänker på det.

      Köp aldrig H&M's mascara!! ...Fast ni kanske är smarta nog att förstå det själva.
Köp inte deras fountation heller. Köpte den för ett år sedan bara för att prova om den verkligen var så dålig som folk sa, och näe de var den inte, den var sämre. Riktigt jävla dålig, fick jätte dålig hy utav den.
Däremot kan jag rekomendera deras ögonbrynspennor, älskar dem. Alltid använt dem. Mörka som ljusa.

Falukorvsmacka

Måste bara visa detta. Några dagar innan julafton vaknade jag upp hos Malin. Gick ut och väntade på skjuts utav min pappa och får syn på detta. Någons fylle käk kankse? Haha. Grymt fult. Falukorvs macka liksom.


Just like that

  


Festivalsnack

Ska sminka mig lite nu sen rulla ner mot Malin som bjuder på kaffe & bulla. Villken tjej!
Vi ska prata festivalsnack. Åh min sommar kommer bli underbaaaaaaaar som det ser ut nu iallafall.


Converse

Justja, jag köpte ett par nya skor igår också! Ett par converse-liknande skor. Har redan tre par converse, tänkte köpa ett var vita i sommras men jag måste ha glömt bort det eller något. Så hittade jag detta. En budjet variant utan conversemärket. Hehe, jaja. De var sköna iallafall. Så why not. Älskar denna modell utav converse skor, mitt första par köpte jag när jag va 11-12 år.


Skridskopåse


DU LUKTAR SOM EN PÅSE SKRIDSKOR DIN JÄVEL! ;-)

Vemdalen 09-10

Kom precis på att jag inte har visat er några bilder ifrån Vemdalen 09-10. Lägger inte upp alla men nåra. Vi hade iallafall det grymt bra där. På dagarna åkes det skoter, slappade framför massa olika maraton på mtv, after ski osv. Kvällarna blev det god mat och massa kul med alla som var där.

Nyårafton åkte jag skoter med André ( om jag minns rätt? ), sedan blev det en dusch och lite fixning. Efter det tillagade jag riktigt mör entrecote med råstekt potatis, sallad och bea sås som jag åt med Cg och Caty, grymt gott. Efter det vandrade vi ner mot en stuga till några kompisar till oss. Var där till elva tiden kanske, sen var vi till hotellet. Grymt kul. Tolvslaget var utanför hotellet med Caty och Cg. Hur bra som helst!!


Från vardagsrumsfönstret på morgonen.


Jag, Fredde och Oggy. Vi skulle göra grimaser men jag började bara garva.


Robban och jag.


Mehehe, kiss my ass!!!


Smaka?


Välldigt mycket folk :-|


Haha ojojoj. Wallander och jag.


Inga kommentarer. Haha.


Utanför mitt fönster på morgonen.


Isac och Oggy.


På självaste nyår. Denna underbara människa värderar jag HÖGT.


Yeeah mat! Hungrig var jag vill jag lova.


Cg också ;-) Haha!


Mer nytt


Lite bagy jeans..


Gina tricot, wang kopia. Billigt och bra. Har svart sedan tidigare.
Showar lite med stor musklerna på köpet också!


Härlig hals. Lila, dundermjuk tjocktröja ifrån bik bok.


Mera jeans, ifrån never deminin kollektionen.


Tröj-klänning/fodral - blabla! Med axelvaddar och lite paljetter.
Frågan är bara om jag kan ha den. Provade inte.


Lite blingeling hårspännen.


Klänning som mest ser ut som en gardin på bild.


Mera mera klänning. Sen minns jag inte vad jag har köpt mer?
Kan vi visa om jag kommer på..

    Jo ett par nya koss lurar och lite såna prylar, men sånna har ni ju sätt förut antar jag.

Nytt


Eyliner och mascara ifrån H&M. Mascaran lär vara skit,
köpte den för att den var billig, men eyelinern är okej iallafall.


Underkläder som också är ifrån H&M.

Music


All ''radio/tv-musik''  under 2009 ungefär. Enjoy!

Föresten

Råkade köpa lite mer saker idag.....

Laster

Jag kan dra vårat last.


Mera shopping -__-

Råkade köpa en hel del igår med, två par jeans, två klänningar, en hood, underkläder, smink.. Ja, jag vet inte enns om de var något mer. Jag minns inte. Det olyckliga eller lyckliga är att jag ska till birsta idag och man vet ju inte vad jag kommer hem med. Satan i gatan. Nöjd över att jag har hittat lite jeans iallafall. Behövs ju verkligen om man säger så.

Så ni ska jag hoppa in i duschen en sväng sen sticka ut till birsta med Caty. C'ya!

Schack

Idag har jag använt upp en halv flaska nässpray. Sen.. minns jag inte om jag har gjort något mer. Jag känner att blogga är min grej. Att skriva vad man gör på dagarna är de bästa jag kan göra här i världen. Eller jag skojade bara. Jag minnns inte enns vad jag gör på dagarna. Antingen är jag dum eller så .. Vänta måste avbryta där. För nu hände det något. Jag eldade på en stor prydnats tomte med kläder utav ull. Brännmärket blev till en fyrkant. Typ hur coolt som helst. Måste prova igen. De vart en fyrkant till!!! Hur coolt som helst! Nu vet jag vad jag ska sysselsätta mig med inatt. Ska göra hela tomten schackrutig. C'ya!


Kan det bli bättre?

Jag är sjuk, har tråkigt och kan inte sova.


Kan de bli bättre?
Ja.


2012

Filmen jag såg igårkväll var 2012. Måste säga att den var inte så hemsk som folk säger att de är. Blev inte skärrad ett dugg faktiskt. Men annars så var den väll bra. Grymt kul att träffa Elina & Julia också. Var ett bra tag sedan sist.


Gårdagens shopping


Nagellack med lång och smal pensel för att måla detaljer osv.
Har ett sedan tidigare i silver.


Två st pack med naglar, jag som inte gillar lösnaglar egentligen.
( Men man får ju inte ha långa naglar när man jobbar i restaurang
så bättre med sånna här lösnaglar än att lägga ut massa pengar
på salong när man endå månste ta bort dem innan jobbet. )


Har faktiskt då och då köpt en hel del grejer tills jag ska flytta,
ganska smart istället för att få köpa allt sammtidigt senare.


Svart fodral med axelvaddar.
Ser ut som någon sort strar wars gubbe i den men den var fin endå :-)


Bäddsett.
Att bädda fint är nog inte min bästa sida här i livet.


Köpte även den största Kang jang flaskan jag kunde hitta och ett stort lager med halstabletter.

Biobiljett

Rullar ner mot bion med Julia och Elina. Long time no see!


Shopping

Åker till birsta, hoppas man hittar något kul :-)


Music


 En utav mina favoritlåtar. Så jäkla bra så de är inte sant.
Dock ingen man kan lyssna på för ofta kanske..


            You're gonna find someone new
        I really hope you do
    'Cause I love you

Hemma igen!

Hemma ifrån vemdalen. Har haft grymt kul måste jag säga. Nu är jag mest trött hes och har en fet jävla hosta.

RSS 2.0