städar

Igår åkte jag ju till Hanna. Jag hjälpte hennes mamma att slå in julklappar. Vi gjorde julgodis och åt julskinkemackor. Sisådär vid halv två låg vi i sängen och pratade om dr pepper, ikea, fireterad mat, h&m, asien, usa och kända people från Sverige, sen somnade vi sisådär mitt i allt.Jag drömde jätte många drömmar, faktiskt ganska roligt.
Sen vaknade vi vid klockan ett men sa inget till varandra på ungefär en kvart. As usual. Sen kom jag fram med en dum kommentar.. ''Det är julafton imorgon''.  Då klev vi upp och gjorde några fler skinkmackor och spelade julmusik. Några timmar senare mötte jag upp mamma som varit på stan och köpt de sista julklapparna, så åkte vi hem tillsammans.

Har precis ätit, och tänkte fortsätta städa nu. Köpte en bingolott på stan av någon stackars gubbe som stog ute och frös. Hoppas man vinner något ikväll? Säkert omöjligt, men man kan ju hoppas!

Ska vara hos Hanna vid sju ikväll hade jag tänkt och tills dess måste jag ha städat hela rummet.
Woe, bäst jag sätter igång.
                    
                                            Vi hörs imorgon!       



Uppdatering
Petra följde med också, vi fick skjuts dit och gick hem. En konstig gubbe kom hem dit också. Pratade alldeles för mycket och alla störde sig på han, så jag och Petra gick innan det enns var slut. Riktigt störande. Men ingen vann något endå, inte så oväntat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0