yesyesyes!

ååh, vad glad jag blir!  min kamera har börjat fungera, kanske är batterierna som det är fel på? hur som helst så fungerar det nu, får väll se hur länge det funkar men tar iallafall med mig den nu så det blir nog mycket bilder när jag kommer hem!

Ikväll sticker vi, jag och världens bästaste och vi ska ha så kul kan jag lova även om jag är förkyld som en gnu =D
Fast nu värkar de endå ganska tomt i skallen, allt rann väll ut på matte lektionen när jag fick springa fram och tillbaka HELA TIDEN, min nästa svider rätt mycket nu. Och rätt bedövad hals också, med tanke på att jag käkat halstabletter var trejde minut typ ;p Vad vet man, det kanske håller på att gå över också? föresten så spillde jag host medicin över hela mig igår :) duktig tjej jag.

Dagen i skolan har gått ganska bra faktiskt, även om jag försov mig, snorade hela dan, och hade jätte ont i huvet och ville helst bara sova. De där med arbetsmiljölagen är kanske bra att kunna, men shit shit shit vad jobbigt det är att lära sig allt, gillar det inte!  Fick special lärare idag i matte också, haha måste bara fråga måste man vara helt blåst bara för att man kanske ser så ut? hahaha, min nya lärare frågade mig idag villket värde nummer 3 hade i ungefär ett sånt här tal som 250 403. Alltså, är det verkligen så illa? ;>
Var till sjuksköterskan på skolan idag också, och fick grejerna för att kunna ta bajsprov när jag kommer hem. Huaaa vad hemskt, värsta fobin ju. Tänk er själva? nej nu vill jag inte skriva mer om det.
Efter skolan gick jag med Jocke hem, som börjat på åkersvik idag tror jag det var, han tyckte tydligen inte om västermalm men ska inte säga något om det för jag gillar inte heller den skolan, Inte åkersvik för den delen heller men vi har ju bara matte svenska och idrott där. 

Nu ska jag vila en timme  eller något, sen äta lasagne med familjen, ta en dusch och packa i det sista som schampo tandborste bland annat, och checka om jag glömt något. Sen vid 23.00 något åker jag och Hanna från mig, pappa skjussar.  23.20 tror jag det var så går tåget från Sundsvall C till arlanda och där är vi sent sent inatt, vi kommer träffa Maria på arlanda och fördirva tiden med henne tills vi kliver på planet till Madrid tidigt imorgon och byter plan där tills vi kommer fram!
Kommer nog gå bra, jobbigt med sån lång resetid dit bara.. men det får vi ta! :)

Jag och Hanna
Bilden:
Jag och Hanna(som jag åker utomlands med) som liten.

Kommer nog att uppdatera därifårn också,
så kika gärna in nå mer och titta ifall jag skrivit.
Nu blire film och vila massa, lär ju inte sova så mycket inatt. Så ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0