funderar

Igårkväll blev en riktigt lugn kväll för mig, satt bara och kollade på tv och sånt, bla en film med jenifer lopez. Och under dagen var det skola, orgentering på morgonen sen lite matte slutade innan tolv och då blev det stan en sväng med Alexandra sen gick jag hem och sov i några timmar, är helt slut efter skolan även om vi inte haft långa dagar. Vid halv fem for jag och pappa och kollade på en bil, jätte fin var den men osäker om vi ska köpa den eller någon annan.  Blev birsta en sväng också, köpte arbetskor som vi ska ha i köket på skolan, finally. Och i veckan här köpte jag en ett vitt ribbat linne, en stor mysig ljusrosa korta och en grå stickad stor väst/kofta från gina tricot, men lämnade tillbaka den västaktiga grejen igår eftersom jag var osäker på om jag verkligen skulle använda den något.

Nutid
Sitter i sängen just nu och försöker vakna till, ''försöker vakna till'' har jag gjort i en timme nu, haha! ;D
Idag vet jag faktiskt inte alls vad det blir kanske ska åka ut på landet och träffa någon släkting till mig och pappa som fyller år, tror hon bor i Stockholm nu och har inte träffat henne sedan jag var jätte liten.
Drömde en riktigt creeepy dröm inatt/imorse också, en sak som också är lite läskigt med mina drömmar är att ofta är jag på samma ställen men olika dagar osv, helt knas vill jag lova.

Justja ska ju lägga upp bilder sedan jag var utomlands förra veckan, så här kommer några!



Hanna på Arlanda, innan vi hittade igen Maria som skulle träffa oss där för att åka med oss.


Frukost på Arlanda, innan sex på morgonen tror jag. Och fyfan vad äckligt det var, bara yoghurten och bananen som var okej, men sånt går ju inte att misslyckas med, men det var is i mackan och juicen smaka apelsin skal.


Jag och Hanna håller varandra i handen från Arlanda till Madrid, vadå man vet ju aldrig vad som kan hända 11/9?


Här sitter vi och väntar i Madrid på att få åka till Palma, skittrötta alla tre.


''ÄNTLIGEN FRAMME'', fast det ser inte ut så på Hanna, här började hon bli sjuk. ( alla som var där var sjuka under hela resan, fast jag var bara förkyld )


Hittade hur mycket speglar som helst i Ingela och Ankis rum, i taket, framför sängen, åvanför sängen, brevid sängen, på andra sidan väggen var ett fönster men skulle inte förvåna mig om det skulle sitta en till spegel där annars ;)


Här är jag, Maria, Ingela och Hanna när vi var ute och åt första kvällen. Sjukt varmt den kvällen, vi alla satt och fläcktade med menyerna, haha.


Våran utsikt vid dörren


Dag två blev det sjukhuset för alla sjuklingar skulle få medeciner, och tanten där tyckte mitt sår såg ut att börja bli infekterat så hon la på någon gul sörja, fans en liknande i rött också som man kan blanda ut med nivea och sen lägga sig på stranden och steka i två dagar och sedan såg det ut som att man legat och solat hela sommaren, haha ;>


Det blev shopping denna dag också, eftersom det var lite mulet. Köpte mig ett par chinos liknade byxor, lite mer sommriga, ett brunt ribbat linne, hårband med tre flätor i skinn liknande matrial, ett svart flätat skärp, Smink: två puder, två ögonskuggor, en foundation, ett nagerlack. Sen på kvällen köpte jag en navel piercing som gick sönder två dagar efter.


Utsikten fårn ena hållet av våran balkong, jäkligt fint var det, andra hållet såg nästan lika dant ut fast bara klubbar överallt.


En jätten fin båt drogs in på land vid ungefär 6 på kvällen, vid 8 sa jag'' fan den ryker ju?!''
Ett litet tag efter stog hela båten i brand och det började smälla och grejor,  båten lär ju varit hur dyr som helst.
Synd om dom som ägde den ;p


Härlig bild från stranden, vissa dagar var så varma att man trode huvet skulle koka upp. Men klagar fan inte! ;>

 Hanna med feber på cruses(stavning?)

 Jag på toan, nån kväll.  ;p


Balkong mys


 Bild1: min utsikt där jag låg och halvsov. Bild2: Godis mot vätskebrist. Bild3: Maria och Ingela på cruses.


Hanna på cruses, för mig blev de bara glass denna dag.


AS gooottt, inte för att det var så speciellt igentligen men endå, gotti.

 Några dansare en kväll, fyfan vad grym dom var. Tveksam om jag sätt något mer underhållande inom dans eller vad man kan kalla det ^^

 Maria och hanna, en annan dag vid stranden, här var vi upp på cruses igen för att äta, blev bara dricka för min del blev fan mätt av att kolla på deras mat. Tror det var denna dag vi hyrde trampbåt också '' 9.90 per hora ''


Här var näst sista kvällen tror jag? Vi alla var ut på en indisk resturang, jätte mysig var den med utsikt över havet o grejer.
Ser jätte sur ut på bilden men han inte förstå att någon skulle ta kort. Haha, den här kvällen svällde mina läppar upp som fan och sved som in i hvete men de gick bort efter en allergitablett, fattar inte vad det kan ha varit. Jag ser grymt vit ut men dom brevid mig hade varit där 2 veckor innan vi kom dit.


Säg hej då till paradiset. Jag och Hanna innan vi sätter oss i taxin till flygplatsen.


Hanna och jag i taxin.

 Här står Hanna och skrattar åt något taxi tanten sagt på spanska till henne, och jag förstog ingenting. Jag gav tanten ca 500 svenska och hanna gav henne massor av småpenngar och då hade hon sagt till hanna: TACK MIN DROTTNING!          hahahha


Köpte en klocka där nere också, tycker den var soet.
Men nu har jag inte så mycket mer att berätta. Finns jätte mycket mer bilder men tycker jag redan lagt upp mycket, så
blablabla och hejdå :>

btw .. Köpte två väskor också, några armband, två halsdukar fast ena ska nog mormor få när hon fyller år i oktober. Sen minns jag inte om det var något mer? Jo present till fredde också, hahaha ;> bästa presenten någonsin?

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha tack min drottning. hahha fint med ett underbart kollage jessica, fortsätt så ! :D

2008-09-27 @ 22:27:48
Postat av: Jessica

Skulle vara kul om ni skrev namn ni som kommenterar !! :)

2008-09-30 @ 19:49:55
URL: http://jessicams.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0