bad

bad bad bad...

Jag veeeeet att jag inte uppdaterat på länge men jag har ju som sagt varit utomlands, har varit hemma två dagar sedan dess nu och inte gjort så mycket faktiskt, mest tagit det lungt. Jag lovar att lägga upp bilder sen resan, har bara bilder från min systemkamera än så länge så jag väntar tills jag fått in de andra bilderna också.  Kom hem torsdags natt iallafall.

Vakna försent i fredags så det blev ingen gympa för min del *baad jessica*, skynda mig ner till matten iallafall och sen hem igen. Väl hemma åt jag pizza och sov bort halva dagen (tröttast i världen eller vadå?). Senare mot kvällen bar det iväg upp till Fredrik  på Södermaln som fyllt 18, med massor av flickor bland annat Hanna, två av hennes klasskompisar och några som Hanna dansar med.  Födelsedagsbarnet fick presenter av mig och Hanna från Mallorca och han blev jätte glad, hihi tur de då. =)       Efter det var jag ute med Malin och pratade ett bra tag.
 Födelsedagsbarnet

Haha, föresten så kan ni ju checka deras parodi video
han och några från deras klass gjort på skolan


Hahahah, fyfan vad jag kan garva åt den!

Idag har varit en kämpig dag, fyf*n vad jobbig den har varit.... not! Vaknade upp vid elva tiden och tog mig något att äta sen blev det lite tv, kollade på en dokumentär och pappegojor (du läste rätt.... .. .) sen somna jag på soffan med solen genom fönstret som värmde som en bastu samtidigt som jag låg där i svarta mjukisbyxor och tjocktröja men jag var för trött för att orka bry mig. När halva dagen gått vaknade jag och tog en dusch sen kom Johanna bort hit, vi åt misslyckade macaroner och korv. Satt i löshår på henne också sen gick vi iväg till ica och köpte grejer till fruktsallad som vi mummsat på till one three hill och filmen if only som faktiskt var jätte bra enligt mig, lite svår att förstå sig på i början kanske.




Nej nu har jag inget ner att tillägga, ska göra vi klar för att sova tror jag. Haha jag bara sover och sover.
Meeeeen,  ciiaaaoo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0