Någon som vill ha ?

Idag har jag inhandlat två stora ljus, ena luktar typ vaniljglass och andra choklad kanel bajs och julafton ungefär. Hm. Hur mogen är jag? Nej men kommer inte ihåg vad det var exakt, inte för att någon skulle bry sig speciellt mycket men hm, ja. Köpte tre par jeans och två toppar också. Märkte sedan att två par av jeansen var för små (någon som vill ha?), och att ena toppen var för stor, så bytte med michaela som köpte en för liten. Prefekt.

Efter skolan gick jag till videoteket och köpte lite blåfiskar och hyrde en film. Sen fick jag skjuts av pappsen till Bill och bull så jag kunde passa Sebbe. Han fick bada villket han tyckte var dunderkul, sedan låg vi i soffan och myste till bolibompa. Sweet. När Jocke kom hem såg vi filmen jag hade hyrt, den var lite creepy. En thriller från 2005, STAY heter den. Men bra, gillar filmer man får tänka i.

 


Iallafall tänkte jag tända massvis med ljus nu, tvätta bort sminket och sedan lägga mig i sängen och se på tv. Det är ju en dag imorgon också. Har dock inga fler planer än att ha en lektion, gå och sola, hämta ut ett paket. Men det händer väll alltid något mera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0