Msn virus och födelsedagar

Min dator har krashat. De började med ett litet msn virus och nu är hela min dator infekterad utan att man enns märkte det. Så ikväll får jag sätta mig och tömma den på bilder osv för att sedan formatera om den. Det behövdes endå men lite jobbigt endå.

Skulle börja träna på Ego idag men jag vaknade så sent, har sovit skit dåligt för att jag somnade med tvn på inatt. Istället har jag städat lite men det är en del kvar. Ska förmodligen ut till Birsta senare med mamma och mormor för att köpa ny madrass till sängen. Eller ja, köpa. De blir en del av en tidig födelsedagspresent.

Imorgon fyller jag år. Ganska jobbigt, måste liksom baka och allt. Måste ju städa också känner jag. . Så imorgonbitti blir det träning eftersom det inte blev av idag. Vill inte träna på eftermiddagarna eller kvällar, så mycket folk. Usch. Bra sätt att börja födelsedagen med, haha. På eftermiddan någon gång kommer det några släktingar på fika. Vet inte enns vad jag ska baka, funderar på en fet chokladtårta men frågan är om man orkar det eller om man ska köpa nån billig skit tårta från frysdisken på ica, det är endå aldrig nån som äter tårta. Jävar vad jag skriver massa strunt. Nu verkar det som att vi ska åka så jag tänkte gå och byta lite kläder osv. C'ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0