..skulle nog inte funka så bra för oss.

Var ute och gick med Jocke och hårbollarna runt sjön förut. När vi kom tillbaka var jag svintrött. Vi skulle börja titta på GreenZone men var helt enkelt för trött för att sitta och titta på en film man behövde hänga med i för att förstå. Fan vad skönt att somna tidigt ikväll tänkte jag då. Trode jag-ja. Bajs i ögat. Inge trött alls nu, sitter bara och tänker. För mycket. Okrar inte.

Har jobbigt schema imorgon också. Okej, as skönt schema egentligen. Men börjar 9.25 något och den lektionen är i ca en timme. Nästa lektion är inte förren tre något.. ? Jobbigt att dra ner till stan, sen hem efter en timme, och efter ett par timmar åka/gå ner igen.

Fan vad jag skriver ointressanta saker. Skulle kunna radera allt jag skrivit men jag varken orkar eller bryr mig inte. Vill sova men vill inte ta sömntabletter. Vill gå ut och gå för att bli trött men det är för kallt och jag har ingen musik. Vill umgås med någon men alla i hela världen ligger nog och sover. Egentligen vill jag nog bara prata med någon men alla är ute och super skallen av sig eller gör bara något helt annat. Jag är nog den mest rastlösa människan i hela världen. Ska nog köpa en fågel jag kan prata med dygnet runt. Fast jag är rädd för fåglar så de skulle nog inte funka så bra för oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0