Pirater och lite nya grejer

Skulle ner på banken i förrgår och fixa med lite penga-överföringar osv. Och köpte lite småsaker när jag endå var där. Efteråt åkte jag till Jocke och drack kaffe. Senare kom även Michaela och då bjöd dom mig på mat och mot kvällen såg vi på film, Stardust. Inte min typ av film men den var rätt bra endå.


Rosa spetslinne och solglasögon från H&M. Trosor och cykelbyxor/korta lack leggings från Lindex. Hyffsat konstigt/fult med korta lack leggings men de passar ju mig isåfall. Haha, lite mer wierd utöver de andra.. kanske 8-)

Och igår var det motorcykelns dag här i Sundsvall. Så jag följde med Jocke Michaela och Sebbe till stan för att kika lite. Sebbe fick även ett pirat kit av mig ifårn skämtaffärn. På eftermiddagen fiskade vi alla i sidsjön och grillade korv. När jag kom hem somnade jag på direkten ( villket var kanske klockan sex på kvällen bara..) Vaknade klockan halv två av att någon ringer mig. Pigg som en tupp(..eller något?). Och somnade inte om förren fem på morgonen idag.  Har haft en jävla huvudvärk idag pga att värdet har skiftat så mycket idag.. tror jag att det är iallafall. Strålande sol ena studen, regn, sen grått och kallt. Hmm.. 



    ... justja, köpte en ny parfym igår också, gillade verkligen inte denna parfym till en början eftersom det var så många som hade den när den precis kom ut. Det blir ju lätt så med parfymer. Men något år så fick jag den i present och började gilla den. Nu var min slut så jag köpte en ny. En större dock.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0