Skön helg!

Riktigt skön helg måste jag säga. Skulle egentligen åkt till sthlm över helgen därav ledig helg ifrån jobbet. Dock blev det lite problem och det vart aldrig så att jag åkte.

Istället blev det såhär..
Fredag: I restaurangen på skolan idag stog jag i disken, grymt skönt måste jag säga. Kalla mig knäpp men de är terapi att stå i disken med hög musik i lurarna. Bra till en dag då man är argargarg. Åt god mat i restaurangen med de andra. Diskade färdigt och mötte sedan upp Caty på stan. Fick med mig en del grejer hem. Kan visa er senare om ni har tur. Mot kvällen hade jag det allmänt trevligt med vännerna :-)




Lördag: Vaknade upp i Catys säng av att hon ligger och glor på mig med sina stora ögon klockan åtta på morgonen och säger '' Jaha, är du också vaken? ''. Haha. Vi somnade om och sov till elva ungefär. Sedan åkte vi ut till Alnö med hennes lillebror och badade på alnöbadet. Jätte kallt i vatten faktiskt, till och med i barn poolen, konstigt nog. Haha. Sprutade även ner en badvakt med dusch slangen. Såg henne faktiskt inte. Men de vart ganska kul. Vi åkte tillbaka till henne och svullade pizza. På kvällen köpte vi nötter godis och dricka. Såg lite filmer och så.

Och nu är det ju söndag. Ledig. Och helt ärligt, jag har glömt bort. Vad gör man på en ledig söndag? Jag har legat i sängen halva dagen och bara funderat på vad jag ska göra. Pratat med lite folk för att se om någon vill hitta på något men dem verkar bara ligga hemma och läsa böcker eller kolla på tv. Jaja, det löser sig nog.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0