natt

Borde ignetligen sova, är sjukt trött.. Men tänkte berätta lite lätt om dagen.

Jag har varit ute och gått med Linnea och hennes hund zingo som för övrigt spydde under hennes skrivbord precis innan de gick ut, stackas Linnea. *haha* Vi vanrade i kylan ett tag tills vi båda blivit blöta om fötterna, lämnade djuret hos henne och gick upp till min gård där vivi var ute med sin hund som de fick hem bara för någon dag sedan. En liten boxer, hur stör som helst! Hade faktiskt aldrig sätt en boxer valp tidigare konstigt nog, såg ut som en nalle och hoppade upp i mitt knä för de var så kallt ute. Har bild på den men kan inte lägga upp eftersom jag inte hittar sladden men kan leta imorgon.
Hemma hos mig åt vi äppelpaj och såg på one three hill, två avsnitt och det var sjukt bra som oftast då.

Under tiden jag käkade idag började det snöa, så nån timme efter mötte jag upp Malin ute. Vi kastade snöbollar på varandra och blev blöta så vi gick in till henne ett tag. Pappa kom och hämtade mig snäll som han var vid klockan 11 och sedan dess har jag inte gjort något speicellt.

Så tänkte gå och lägga mig nu, i hopp om att vakna tidigt imorgon så man kanske kan hitta på något de sista lovdagarna.       hugs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0