Mässan är över...

Mässan är över. Det har varit sjukt kul men endå jobbigt. Nu är jag helt slut i kroppen, verkligen. Dödens. Sitter just nu och äter en massa frukt kolor och håller på att koka kaffe. Tänkte försöka vakna till lite.. haha.


Foto: Sofie Viklund, dagbladet.  På bilden ser ni den vinnande bilen -Cadillac Coupe de Ville -56, chefen och en tjej från informantionen. :-)

''Den första i sitt slag
 Ingen arrangör eller utställare hade en aning om hur denna mässa skulle fortlöpa. Eftersom det är den första i sitt slag i Norrland så hoppas alla att det blir en framgång.
– Det har varit ett hårt arbete in i det sista men det allra mesta har gått precis enligt ritningarna så nu känns det riktigt bra. Det vore konstigt om inte det här blir en publikframgång, säger Jeanette Edström i arrangörsgruppen.

Totalgrepp på 50-talet
Mässan tar ett totalgrepp om 50-talet, rockmusik, nostalgi, hot rod och raggarkulturen.
Man sticker ut hakan och kallar sig Norrlands lillasyster till Elmia-mässan i Jönköping.
Förutom att helhetskonceptet är nytt i norr så har man lyckats i ansträngningarna att få hit fordon som aldrig tidigare visats i vår del av världen. Här finns ett urval av några av Nordens mest välkända bilar och motorcyklar, prisbelönta specialbyggen av alla de slag.''


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0