Stockholmsvistelsen

Kom hem sent igår från Stockholm. Skulle ha kommit hem i söndags men alla tåg var inställda. Det var proppat med folk på centralen, många tåg var inställda och resten var försenade med flera timmar.

Lördag: Kom fram runt ett tiden på dagen och träffade Sean och Hanna på centralen. Vi åkte direkt och köpte pizza och däreften åt vi ben n jerrys i gammla stan. På kvällen var jag och Sean på bio och såg Avatar i 3D, grymt bra!..fast grymt fula glasögon, haha. Innan det åt vi kina mat också. Gissa om man var proppmätt?

   
Bilderna är klickbara.


Söndag: Idag köpte jag ny mobil. Det blev en Samsung Omnia. Än så länge är jag nöjd, faktiskt bättre än jag trode att den var. Vi var ute och gjorde massa ärenden och sedan åt vi på samma ställe som jag och Sean åt kina mat på dagen innan fast denna dag blev det thai för mig, goott. Efteråt köpte vi tårtbitar som vi åt när vi kom hem igen. Runt sex tiden på kvällen åkte vi in till centralen (där vi även åt burger king, ont i mageen...) eftersom att jag skulle åka hem då men mitt tåg var inställt, kaos kaos där. Så istället åkte vi hem igen och såg sedan Ghost Rider på tvn. 

    
     
Bilderna är klickbara.

Måndag: Vaknade runt halv nio - nio. Bara jag och Mex där eftersom Hanna och Sean jobbade. Så jag gjorde mig klar sen var jag inne på face book, bokade bussbiljett eftersom tågen inte gick, lekte med mex och såg på tv ungefär hela dagen. När Hanna kom hem hände inte så mycket mer än att jag fick sällskap. Trötta. Vid fyra tiden åt vi lite mat innan jag åkte tillbaka till centralen. Lång resa men det gick endå ganska fort. Nån konstig kille/gubbe/man/nåhot halvdant som satt bakom mig och pratade oavbrutet med någon tant som han knappt kände. Nu känner jag till hela hans livshistora, hans röst brände in i hjärnan även om jag läste bok och lyssnade på musik sammtidigt.

Kommentarer
Postat av: Leesa

Whoa. Vilket fint par ni är:)

2010-03-02 @ 20:51:22
URL: http://elbee.blogg.se/
Postat av: Alzbeta

Gud vad gullig hund!! E de dyra?

2010-03-02 @ 20:54:56
URL: http://alzbeta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0