Jag har gjort det igen

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Kan ju sammanfatta de senaste dagarna lite lätt för er.

Fredag
Åkte ju och badade med Caty, Emil, Emils kompis och Lisa. Blev mest sola för min del. Brrr.. kallt i vattnet. Alla drog så André kom och gjorde mig sällskap. Vi var inte där så länge utan åkte till pizzerian i vi istället där vi delade på en pizza i solen. Kom hem vid sju kanske, lite senare kom Caty bort till mig sen var vi ut med folket och hade skoj.



Lördag
Vaknade upp hos Caty. Fick träffa hennes nya hund, en rottis - jag är så avis!! helvette. Iallafall så drog vi och badade idag med Emil,  André och Robban. På kvällen så blev det grillning med Caty och Emil. Dömätta framför tvn satt vi och tittade på 101 dalmatiner. Vi somnade, vi blev less i smyg. Vi gick ut och var med André, Marre, Robban, Filippo mfl..



Söndag
Tråkigt väder, riktigt tråkigt väder. Blev film hemma hos mig med André och Marre. Caty kom i slutet. När filmen var slut drog dom hem och åt, och jag och caty åt pankakor hos mig. På kvällen var vi hos André med Marre och Fredde och planderade resa. Allt från frankrike till Dublin och allt vad det var. Det slutade med camping i Sverige. Det  tog nog slut på ideer eller något. Men camping ska det bli! Vi hämtade upp mer folk sen blev det fotboll i parken. Dock var jag inte med, vissa är ju bollrädd. he - he.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0