Denna helg..

Jaha, redan inne på en ny vecka. Satan i gatan vad dagarna springer iväg. Nu är det lov också. Inte för att det känns riktigt pga jobb.

I fredags vart jag ju på Railway till klockan tio kanske. Då fick jag skjuts hem och skyndade mig att duscha byta kläder och sminka om mig sen blev det utgång på en gång. Dock riktigt lungt för min del. Det blev även subway med pontus carro och desiré innan jag gick hem med Pontus. Vid statoil fick jag skjuts resten av vägen utav Jocke, mycket snällt :-)

Också i Lördags då, Eva Eastwood spelade på railway. Det var grymt bra och verkligen jätte kul att träffa alla som var där som jag kände, vissa som jag inte träffat på flera år. När det var slut så gick jag iväg med Robban och Emil, robban försvann efter ett tag och vi åkte hem till Martin där de var en hel del folk. Har inte så mycket mer att tillägga.

Söndag blev en riktigt lugn dag. Ledig för en gång skull ( ..hehe ). Var hemma hos David med Sebbe och några till. Gick på ica och köpte frullerulle och tog de vara lungt. Somnade tidigt denna kväll. Säkert redan klockan åtta för att jag var så less. Vaknar dock vid ett något för att det ringer i mobilen och jag fattar absolut ingenting av detta samtal. Hm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0