body in motion

Möte på jobbet nu ikväll. Även provsmakning på de nya vi ska börja med på lördagar. Brunch!
Så från och med denna lördag kan ni komma in och äta brunch på mitt jobb. Ganska anorlunda dock jämfört med på andra ställen men så är det ju där jag jobbar. Men tror det kommer funka, lite små ändringar kanske så blir det nog superduper! Dessutom har vi nya omklädningsrum på jobbet, fin fint vart det. Kicki var även in en sväng på jobbet idag och hälsade på! Kul kul:-) haha..


Så nu har jag nyss kommit hem, blev verkligen sent. Sitter och dricker citronvatten och lyssnar på lite the ting tings , dom är faktiskt ganska bra tycker jag. Första gången jag hörde dem var då deras första album släpptes i början på år 2008. Snart två år sedan alltså. Fastnade för rösten och stilen ganska lätt. Dem har lite egen stil och det gillar jag. Och konstigt nog blev det inte förrän i sommras de kom ut på radion med låten thats not my name. Så nu är ju den ganska uttjatad men tillbaks till vad jag ville komma fram till. Satan vad radio är seg med att få ut ''ny'' musik! Blir helt undran ibland. Så som dem sjöng i reklamerna på rix fm '' bäst musik just '' och ibland sa dem '' alltd ny musik här på .. ''  .. ja som sagt, ibland undrar man ju.



Däremot att Hardcore superstar och rammstein kom ut med nytt album fick dom tydligen reda på välldigt fort på radion. Men det var ju rockklassiker och dem kanske ligger aningen före i teknikens värld jämmfört med P3. Haha. Gillar hardcore superstars nya album ( dom ska även spela i sthlm på fredag när jag ska dit, hoppas jag kan se dem ! ) och rammsteins konsert  i februari ska jag nog gå på. Sen var det ju så att jag ville gå på Marilyn Mansons konsert i globen till helgen men den konserten blev inställd. Kännes faktiskt ganska bra på ett sätt. Då kan jag se han lite senare. Dessutom vill Kiss komma tillbaka till sommaren eller nästa höst så de blir en jäkla massa artister att se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0