uttråkande

Rastlös som jag är kan jag inte säga annat än att detta är uttråkande. Sätt på massa serier och sovit hela dagen.

Drömmer så sjuka drömmar. Ah, jag blir galen. Vill faktiskt inte drömma som jag gör. Det är ganska hemskt. Idag somnade jag på soffan och då drömmde jag bland annat att jag träffade på en gravid kvinna. Jag är jätte rädd för graviditeter och allt sånt, tänker inte ta upp det här. Men iallafall så gick vattnet för den där kvinnan. Trode hon iallafall.. det kom massor med blod - ner för hennes byx ben. Golvet fylldes med blod och vi visste inte vad vi skulle göra för vi hade inte tillgång till telefon eller bil. Tillslut såg vi att henns fötter var fyllda med glasbitar. Det var glas överallt och stora skarsår och riktigt djupa sår med jätte glasbitar i. Åh det var så hemst..

Sen har jag sätt på lite fler serier och hostat och hostat lite till, sen hostade jag ännu mera. Sen ringde jag Malin och pratade med henne nån halvtimme sisådära. Hon kommer inte få komma hem förrän i augusti. De tyckte jag inte alls lät kul. Håaa.. Efter det vart jag ännu mer uttråkad så jag ringde Kricke vi pratade över en timme tro ja. De var massa roligt.

 
Kolla in klippet, ni lär nog bli sugna på att se det ni också. Eller så är det bara jag som gillar sånna här creepy grejer.

Fast nu tro jag att jag ska lägga mig och sova ännu en gång. Blir jag hemma imorgon igen så ska jag börja se på Supernatural. Verkar grymt bra. Jaja, n a t t i   n a t t i ! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0