utelåst

Utelåst inatt och sov istället på Jockes soffa. Bra där. Varmt som satan. Gick hem fem imorse då porten gick att öppna i hopp om att få mig någon riktig sömn då det knappt gick att sova där. Så jag har väll sovit kanske två timmar inatt sammalagt med imore. Jocke sa godnatt runt halv fyra och kasta in ett täcke till vardagsrummet där jag intog soffan och låg där och trängdes i värmen, solen kom väll precis upp då också så det blev inte alls mycket sova för min del medans vissa andra sov som stockar.  Inte den piggaste människan idag. Imorse när jag stog på busshållsplatsen kom Jockes son Sebastian på typ 3 år ut på balkongen och vinkade, sjukt söt unge, haha.

Så imorse blev det att hinka i sig kaffe i hopp om att bli lite pigg. Skulle ner på stan och möta Sandra innan skolan men såklart glömmer jag mobilen hemma så jag får gå hem igen för att hämta den. Så blev typ tio minuter försenad men vad gör det. Sandra har föresten skickat in sin mamma till bonde söker fru, hur gullig är inte hon? :-D haha.

Nu sitter jag på datakunskapen och slutar väll snart. Efter det ska vi ha hotell där vi ska plugga till ett prov vi ska ha imorgon om yrkesroller och arbetsuppgifter innom hotel då rå. Hoppas vi får sitta ute och plugga iställt eftersom det är så sjukt fint väder. Just nu sitter vi i en dö varm och fuktig källare på hedbergska - jag vill härifrån ! !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0