Råkade..

Idag råkade jag tyvärr vända mig om i sängen och somna om. Sov bort halva dagen och tyckte det bara var dumt att gå till skolan och vara där i en timme. Komma dit och snylta mat som de andra lagat typ, och jag håller mig helst till min egen mat.

Tänkte att jag endå inte kunde sitta hemma så jag tog mig ner till stan och tänkte kika efter baddräkt eller bikini, ni vet den snygga baddräkten de fått in på Gina Tricot? finns på hemsidan. Med snörning upptill. Fan så konstigt den satt alltså. Den trollade bort mina små bröst till inga alls. Så ni med stora börst kommer förmodligen se ännu konstigare ut i den. Kan inte förklara, såg bara så sjukt konstigt ut. Så inga badkläder blev det.

Men jag köpte iallafall en kofta, ett par örängen och lite hårborttagnings grejs. Hatar att raka mig. Hatar att råka skära mig. Jag är ganska duktig på de har jag märkt. Precis innan jag och Hanna åkte till Mallis så skulle jag raka benen, fick med mig två remsor skin och kött typ. Inte så fresh. Inte så fint heller. Skit fula ärr har jag.


Kofta från Indiska

Två olika sorters Veet från Lindex
Stora örhängen från Gina Tricot


Sen solade jag på Bling, grymt skönt.
Tror jag fick lite färg faktiskt. På bilden är jag ju extra röd eftersom jag nyss kommit ut ur solariet men liiite färg fick jag nog.

 (de små bilderna är klickbara!)


En liten fågel viskade i mitt öra att min bror har beställt en försenat födelsedags present till mig. Jag undrar vad det kan vara?! Jag menar, min bror - köpa presenter ?! .. Fast han burkar ju lyckas, men nu vill han att jag ska börja träna med han så jag tror nog att det har någonting med träning att göra.

Kommentarer
Postat av: maee

NOOOOOOOO!!!! INTE BLING JESSICA !! :O:O:O:O:O:O VILKET RUM VAR DU IIIII ?!

2009-05-11 @ 16:32:27
URL: http://malinee.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0