tokvärme

Har faktiskt inte haft tid att skriva något. Haft fullt upp för det mesta.

Jo vi var ju på bio som jag skrev i förra inlägget. Det började med att jag, Caty och Emil cyklade till Pompei och åt pizzza. Sen kom André och Robban och hämtade oss så blev det bio - the proposal. Helt okej men dötråkig i början, slumrade till hela tiden i första halvtimmen sen gick det väll bra, för då började det hända lite grejer. Ganska förutsägbar film kanske.

Mot natten följde jag och Caty med.. Cg, Fredde och massa andra folk ner och tittade på när dom spelade vollyboll, sen blev det så att vi badade i öststjärn, galet varmt i vattnet ! .. men fick nog 10-15 myggbett den natten, hua.



Och idag då..  Har jobbat 08.00 - 16.00, stått i ett tokvarmt litet kök och stressat ihop över 100 sallader under två timmar själv ungefär, haha. Sen gick jag hem i stek hettan ute, shit vad varmt det är. Och dom är snart klar med allt till gatufesten nere på stan. Ska nog ner en sväng efter jobbet imorgon och kika lite. Kocken sa att Agnes skulle sjönga imorgon så why not, säkert bättre än att sitta hemma.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen äta lite sallad - efter det ska jag nog träffa caty
              p u s s ! !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0