Nyvaken

Yes, jag har vaknat innan tolv idag. Kan bero på att jag somnade innan 5 imorse ;-) eller vad tror ni? Kanske somnade halv 4.. Bra gjort faktiskt.

Och vem jag blev väckt av, jo telefonen, eller ska man säga chefen på bim? Haha..Och efter det var det bara att gå upp och hjälpa pappa som har ryggskott. Tror det tog ungefär fem minuter att gå från hans sovrum till köket. Han fick även en stol att använda som rolator, ganska roligt. Kan ju påpeka att det bara är ett liiiteet rum mellan sovrummet och köket. Hm jaja.

Nu ska jag äta något, duscha, dricka kaffe och sen ta mig ner till stan på något vis, blir väll till att gå men jag har inget parraply för dom har jag glömt i Elias bil. :-/

14.30 ska jag träffa chefen på BIM och prata lite, eftersom han inte fått tag i mina referenser. Håll tummarna för mig ! ! :-)




Bilder tillaggda i efterhand ..


Blev en runda på stan med Caty efteråt. Köpte mig en ''take away kaffe mugg'' i porslin. Lätt värt. As bra är den. Ser ut som att den är av papper också villket är lite kul. Finns på Lagerhouse. En macka på subway blev det också. Men hua vad äckligt det var, såsen måste ha varit gammal eller något. Satan i gatan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0