absolut inte som tänkt

Igår blev absolut inte som tänkt, men såhär blev det iallafall . . .


Jag var ute och gick med brorsan under dagen
, sedan fixade jag lunch. Gott blev det. Lite senare kom Caty bort. Vi satt inne och dog av värmen lite, sen gick vi ut och satt i solen ett tag - ännu mer värme. Kom in runt fem så då bytte jag om och sminkade mig. Skulle vara hos Amanda klockan 18.00Kom fram till Amanda lite innan faktiskt för jag träffade på Anton och Viktor på vägen så fick jag skjuts av Anton. Så det var ju skönt. Amanda hade gjort lasagne, jätte gott var det. Kollade lite på fotbollen och family guy och sen blev det ut och spela kubb. Mitt lag vann båda gångera, jag slog ner fyra stycken - värt att nämnas!!!


Jag och Amanda

Hahah, ganska rolig bild


Jag kramas på Carro :-)Sen så tänkte jag gå hem, ja runt.. 22.00 - 22.30 kanske..
Andre ringde och tyckte att jag skulle komma förbi Robban en sväng och säga hej innan jag gick hem. Visst kan jag det tänkte jag. Men det blev så att jag stannade ett tag och spelade kubb med dom också. Slutade med att jag somnade 05.40 imorse för att det hände massa grejer under natten. Jo tjena, jessica sova klockan elva? tror jag på det själv eller. Jag får aldrig sova ja. Plus att Robban och Andre ringde fem imorse och sa att jag skulle med dem och bada i sidsjön, det kunde ju dom glömma ;-) !


Andreee :-) ! !

Robban och hans syster

hahahaha de syns att Andre har tagit bilden själv :-}

Vad död jag såg ut då..

Mera kubb!

Filip provade min stora mysiga tröja som nu är ännu större :-P


Ja och vad som hände resten av natten orkar jag inte ta upp, kan ju säga att det inte blev mycket sova iallafall. Kom i tid till jobbet endå och det gick bra där, inte så mycket folk där så jag fick gå tidigare också. Jag och Carro provade ta tid hur lång tid det tog  att göra sallad för mig. Hon som har jobbat där sedan det öppnade tog det 43 sekunder för och för mig tog det en minut. Så det var liksom inte enns tio sekunder emllan så det var ju bra :-D!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0